[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط chile1369 » دوشنبه آگوست 20, 2012 12:49 pm

نودم برا ما شده مشکل
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه آگوست 20, 2012 12:53 pm

خدا وکیلی خیلی بزرگش کردند این قضیه رو من هر چقدر فکر میکنم شعار ها به اون صورت شدید نبود که اینقدر سید جلال رو ناراحت کرده مگه اون تو ایران بازی نمیکنه و با شرایط اینجا اشنا نیست نمونش همین دیروز بازی استقلال تا میخورده به این پوست کلفت زارع فحش دادن بنظر من شعارهای دیروز به سید جلال 10 درصد بازیهای گذشته نمیشد دوحالت وجود داره اول اینه که یا جلال حسینی طاقت همین مقدار کم شعار رو هم نداره که در اینصورت باید امادگیشو ببره بالا چون داره واسه لونگی ها بازی میکنه و باید بزودی از این بدترهارو بشنوه ودومین حالت اینکه میدونه بازی بعدی که ما میزبان هستیم با ملوانه داره مظلوم نمایی میکنه تا شاید به هدف برسه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آگوست 20, 2012 1:23 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%86

توضیحات جالبی نوشته بالای هر عکس ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » دوشنبه آگوست 20, 2012 1:36 pm

تشویق مداوم علی کریمی توسط هواداران رشتی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:13 pm

فکر می کنم دوستان پیروزی ارزشمند تیم مقابل یکی از سوگولی های پایتخت را به کل فراموش کردند! تیمی که از هر رسانه گرفته تا عوامل مسابقات پشتیبانش هستند ...

از دیروز تا الان تقریبا کل تایمی رو که پشت کامپیوتر بودم رو به کارای سایت اختصاص دادم و الان جو سایت رو می بینم انگار خیلی ها برد به این ارزشمندی رو فراموش کردند و فقط چسبیدن به مسائل جانبی منفی ...
خوبه که آدم واقع گرا باشه و خود من هم همیشه تلاشم همین بوده ولی ماشالله دیگه بعضی ها دارند تو جو منفی فوق اغراق می کنند و غرق می شن.
من فکر می کنم حسن زاده رو بفرستند اینجا رو ببینه به اینکه تو استادیوم بوده شک می کنه!

مطمئنا انتقاداتی روی سکوها وجود داشته اما من برای این مسابقه از 10 نمره به هواداران 9 میدم و یک نمره ای رو هم که ندادم به خاطر همون چند مورد حاشیه روی سکوها بود .
اگر قرار باشه برای این رفتارها اونم تو یه بازی که با بازیهای دیگه خیلی فرق داره بخواد بالاتر از جریمه مادی چیزی در نظر گرفته بشه که دیگه استادیوم های شهرستان های دیگه باید هر بازی محروم باشند !

فاصله هواداران دو تیم فقط چند متر بود، چی شد؟ آیا در همون چه مورد (که به خاطر جو بازی هست) فحاشی همه گیر داشتیم یا فقط چند سکو و برای چند مرتبه کوتاه اینکار رو کردند؟بیرون استادیوم چه اتفاقی افتاد؟
متاسفانه باید بگیم که تو شهرهای دیگه این مینیموم توهین به تیم و بازیکنان طرف مقابل(حالا هر تیمی چه رسد به تیم هایی که با خودشون هوادار میارن) هست .
من برعکس خیلی از شماها یه چیزایی رو یادم نرفته که قبلا چه اتفاقاتی ما بین هواداران ، بازیکنان و سیدجلال حسینی اتفاق افتاده که حتی باید اعتراف کنم پیامدش فحاشی ممتد هواداران در طول مسابقه با سایپا (اون موقع اونجا حضور داشت) بود .
اینکه دیروز در همون چند مرتبه شعارها همه گیر نشد و اینکه هواداران یک بند به تشویق تیم پرداختند و با تلاش بچه های اینجا اسیر حاشیه نشدند یعنی یک قدم بلند و بسیار خوب رو به جلو...

دیروز ظهر اگرچه من جز گروه لیدرها نیستم اما تو جلسه رفتم و یه سری پیشنهادات واسه آینده هم دادم و اتفاقا به این نکته که حواستون به زیر اسکوربورد باشه هم اشاره کردم که.....

به هر حال باید بگم اگر برنامه هایی که تصمیم به اجرای اون گرفته شده درست انجام بشه ما می تونیم که مثل تشویق ها ، فرهنگ سازی خوبی رو هم تو بازه زمانی یک سال راجع به شعارهای انحرافی داشته باشیم .

اما در مورد بازی دیروز بچه ها عالی بازی کردند. مانوئل و پرسپولیس که نیاز به برد داشتند یک ارنج کامل هجومی رو به میدان فرستادند اما باز هم امید هرندی با بازیخوانی خوبش روی نقاط ضعف این تیم برنامه ریزی درستی رو داشته باشه و اگر بازیکنانمون کمی دقت داشتند خیلی راحت می تونستیم سه بر صفر از بازی خارج بشیم اما مهم پیروزی ای بود که به حق بدست اومد.
انصافا اگر ما یکی دو بازیکن تیم پارسال رو داشتیم خیلی راحت می گفتم جزء مدعیان قهرمانی هستیم ولی الان با توجه به اینکه پیش فصل خوبی رو نداشتیم باید بگم قرار گرفتن در بین نیمه بالای جدول کم از قهرمانی نداره . امیدوارم بتونیم به خوبی از اردویی که قراره ما بین هفته هفتم و هشتم ترتیب داده بشه استفاده کنیم و تیم بهترو آماده تری رو داشته باشیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط masoud449 » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:21 pm

اصلا بعضی ها دوست دارن به مسائل دامن بزنن
تو ماجرای هدایتی هم که ماشاالله دیگه واویلابود
فقط آه و ناله
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه آگوست 20, 2012 3:39 pm

این برد شیرین رو به همه تبریک میگم
وقت نشد از دیشت تا حالا بیام سایت /3/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آگوست 21, 2012 5:14 am

ببینید تنها 2 روزنامه از داماش گفتند و همه می گن پرسپولیس باخته ؟؟؟!!!!

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navas » سه شنبه آگوست 21, 2012 8:23 am

واقعا جای تاسف داره برای برنامه نود/یکبارم تماشاگرای پرشور رداماش رو نشون نداد :( :( :( :(
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 21, 2012 9:27 am

navas : کامنت قبلی شما حذف شد . طبق قوانین سایت از الفاظ نادرست حتی با نقطه چین استفاده نکنید در غیر اینصورت طبق قوانین سایت عمل خواهد شد .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط masoud449 » سه شنبه آگوست 21, 2012 9:55 am

خبرورزشی

[img:a6a26116ff]http://axgig.com/images/41889055264366299413.jpg[/img:a6a26116ff]
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Chikchi » سه شنبه آگوست 21, 2012 11:18 am

داشتم به این فکر می کردم که برد با یک یار کمتر به مدت یک نیمه، برابر تیمی که با تمام قوا اومده که از بحران در بیاد مصمئنن خوشحال کننده است اما اینکه چرا بچه ها و حتی خودم بیشتر حواشی بازی جلوی چشممونه حتما باید دلیل داشته باشه، اونم قانع کننده.
شاید یکی از دلیلاش این باشه که هوادارا بعد جوسازهای همه جانبه ی پرسپولیس قبل از بازی، اومده بودن تا جواب تمام اون حرکات رو تو زمین به پرسپولیس بدن و به عبارتی منتظر یه برد انتقامی و از پیش تعیین شده بودن. یکی دیگه از دلایلش شاید و شاید این باشه که امسال هوادارا بیشتر عزم جزم کردن که تو بازی با ملوان کمتر فحاشی بشه. امیدوارم این دومی اتفاق بیفته. نه به این خاطرکه پایه ی پاستوریزه و هموژنیزه کردن استادیوم باشم نه، بیشتر به این دلیل که وقتی فقط و فقط می خوایم تیم داماش رو تشویق کنیم دیگه اصلا نباید وقتی بمونه واسه پرداختن به تیم حریف. متاسفانه بعضیا از شب قبل با این نیت می خوابن که فردایِ بازی چه فحشایی رو به کیا بدن. این یعنی تیم داماش، که الان داری بازی مهمی رو انجام میدی، اصلا برام مهم نیست که داری چیکار می کنی فقط یه کم بازی رو لفتش بده تا ما بیشتر بتونیم فحش بدیم.
تو بازی پرسپولیس هم موافق حرف بچه هام، اصلا مهم نیست که یه عده که زیاد پیگیر بازی های داماش و تصمیم گیری های هوادارا و باشگاه نیستن بیان فحش بدن به نظرم این مهمه که الان ما تو زمینه ی شعارامون بیشتر با هم به تفاهم رسیدیم و مهم اینه که نفوذ و برش هوادارای واقعی و لیدرا اون قدری بالا بره که جلوی این حرکات هیجانی و بدون فکر گرفته بشه. و به قول دوستان به محض اینکه یه عده اومدن و شروع کنن به فحاشی با تشویق کردنِ تیم، هم حاشیه سازی های اونا رو متوقف کنیم و هم این موضوع محرکی بشه برای تشویق بیشتر داماش و این یعنی اینکه ما تو این لحظه تهدید رو برای خودمون به فرصت تبدیل کردیم.

مرَ ببخشید، روده درازی بوکودم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در سه شنبه آگوست 21, 2012 11:55 am .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » سه شنبه آگوست 21, 2012 11:25 am

قهرمانی داماش رِ ساله/ جامَ بیگید فدراسیون باره
ای داماش گیلانِ عشقی/ می قلب رو تو بینیویشتی
گیله مردان تی هوادارید/ ارتش تیمَ جلودارید
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در سه شنبه آگوست 21, 2012 11:47 am .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه آگوست 21, 2012 11:27 am

[quote:14eec4974b="pedram_1367"]ببینید تنها 2 روزنامه از داماش گفتند و همه می گن پرسپولیس باخته ؟؟؟!!!!

[/quote:14eec4974b]
اینقد بزاربگن تالنگیا برن لیگ 1 ان شاالله
مااینقدمیبریم تاهیشکی نگه هیجا ننویسن ازما تاتیممون به روند روبه رشدش بدون حاشیه ادادمه بده :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط masoud449 » سه شنبه آگوست 21, 2012 5:00 pm

[color=black:7ad28209b2][size=18:7ad28209b2]حسين ابراهيمي: گربه سياه پرسپوليسم/ به خاطر داويد ويا شماره 7 مي‌پوشم![/size:7ad28209b2]

يك نمايش فوق‌العاده از حسين ابراهيمي با گل زيباي او همراه شد تا سه امتياز شيرين به اندوخته‌هاي داماش اضافه شود. حسين ابراهيمي كه اين فصل ستاره‌اي درخشان براي داماش بوده دروازه پرسپوليس را باز كرد تا نشان دهد مي‌تواند چشمان تيزبين كارلوس كروش را به سمت خود معطوف كند. شماره 7 داماش، داويد ويا را الگوي خود معرفي مي‌كند، الگويي كه باعث شده ابراهيمي پيراهن شماره 7 داماش را به تن كند.

يك بازي زيبا انجام داديد كه با گل تو همراه شد. درباره اين بازي صحبت مي‌كني؟
واقعا بازي سختي بود. از همان ابتداي بازي تلاش كرديم تا برنده بازي باشيم. براي برد وارد زمين شديم و وقتي طرفداران پرشمار خودمان را ديديم انگيزه‌مان چند برابر شد. با اين برد يك عيدي به مناسبت عيدفطر به هواداران داديم تا خستگي از تن آنها بيرون برود. البته اين عيدي، عيدي ناقابلي بود برابر زحمات هواداران داماش.
از گلي كه زدي حرف بزن، انگار گربه سياه پرسپوليس...
دقيقا من گربه سياه‌ پرسپوليسم ولي دليلش را نمي‌دانم. شايد به خاطر علاقه‌اي كه به اين تيم دارم، انگيزه‌ام روبروي پرسپوليس چند برابر مي‌شود.

هميشه هم مقابل پرسپوليس يا گل مي‌زنم يا پنالتي و اخراجي مي‌گيرم. يادم مي‌آيد نخستين سال حضورم در داماش، زماني كه دست‌نشان سرمربي بود و من 18 سال داشتم به پرسپوليس گل زدم و بازي را يك-صفر برديم. نكته جالب اينكه آن بازي هم ما 10 نفره شديم ولي يك-صفر پرسپوليس را برديم.
درست است كه مي‌گويند معجزه اسكناس باعث شده داماش از اين رو به آن رو شود؟
به خدا اينطور نيست. مسوولان داماش زحمت مي‌كشند اما واقعا اين نتايج ما ربطي به اسكناس، معجزه و اين حرف‌ها ندارد. اين فصل تيم يكدستي هستيم كه انگيزه داريم. باانگيزه بالا وارد بازي‌ها مي‌شويم تا با نتايج خوب پاسخ زحمات مسوولان و هواداران خودمان را بدهيم.
گفته مي‌شود به بازي كريس رونالدو علاقه داري و به اين خاطر شماره 7 مي‌پوشي...
اينطور نيست كه شما مي‌گوييد. سبك بازي داويد ويا را دوست دارم و به همين خاطر مثل او شماره 7 مي‌پوشم. از وقتي ويا بازيكن والنسيا بود بازي‌اش را دوست داشتم. نكته جالب اينكه يكشنبه شب هم من گل زدم و هم داويد ويا.
تو يك بار و در 17 سالگي سابقه دعوت به تيم ملي را داري. فكر نمي‌كني وقتش رسيده دوباره پيراهن تيم ملي را بپوشي؟
اين موضوع را من نبايد بگويم. يكي دو فصل است كه سعي مي‌كنم بهترين بازي‌ها را براي داماش به نمايش بگذارم. تمام هدفم دعوت به اردوي تيم ملي است. اميدوارم كاري كنم كروش به تيم ملي دعوتم كند. زمان مربيگري علي دايي، حدودا 17 سالم بود كه او مرا به تيم ملي دعوت كرد و قهرمان بازي‌هاي غرب آسيا شديم. دوست دارم دوباره دعوت شوم اما نظر اصلي را در اين مورد بايد كروش بدهد.
چه آينده‌اي را براي داماش تصور مي‌كني؟
اين فصل تمام هم و غم خود را گذاشته‌ايم تا تك‌رقمي شويم. سال بعد هم به اميد خدا براي كسب سهميه آسيا مي‌جنگيم تا بتوانيم نام داماش را بين‌المللي كنيم[/color:7ad28209b2]
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان