آقا جون مادرتون یه کاری بکنین چرا نمیشه جلوی دهن * این افرادو گرفت؟؟؟؟ لیدرا کجا بودن اینهمه میگفتن جو رو نگهمیداریم!!!
بابا سید جلال اصن انزلیچی نیست بچه خشکبیجاره، چرا بهش فحاشی میکنین؟ اونم گیلانیه باید مایه افتخارمون باشه نه فحاشی!! به حض ورودش اون * شروع به توهین کردن، دلم واقعاً واسش سوخت.
* همه اونایی که دیشب فحاشی کردن وتیشه به ریشه داماش زدن[/quote:5845432625]
من بارها با کسایی که فحش میدادند بحث کردم.
ولی تو چی میگی این وسط! هرچی باشه اونا همشهریتن پسر. واقعا خجالت نمیکشی که همچین توهینی میکنی!

عمراً اونا همشهریم باشن حاجی، شمام بیخود دفاع نکن ازین بی غیرتا، اونا جز فحش دادن دیشب هیچ کاری نکردن!! انگار مامور بودن تیمو محروم کنن[/quote:5845432625]
منم با مجید موافقم وقتی داری در مورده هوادارای داماش حرف میزنید اول حرفتونو مزه مزه کنید و بعد بگید.این سد جلالی که تو خیلی دلت واسش سوخت همونی اشغالیه که وقتی سایپا بود و در حالی که 50/60 دقیقه از بازی گذتشه بود و هیچ توهینی بهش نشده بود وقتی امد اوت دستی بندازه برگشت و به طرف طرفدارای ما توف انداخت و مرتب با مهدوی درگیر شد تا اینکه از همونجا اختلاف هوادارای ما باهاش شروع شد.پس کرم رو خوده عوضیش ریخت و تنها دلیلی که من میگفتم بهش فحش ندیم این بود که محروم نشیم و جریمه نشیم وگرنه با اون حرکاتش لایق هر فحشی هست و تو هم نمی خواد کاسه داغ تر از اش بشی و دهنتو باز کنی و به هوادارای خودمون توهین کنی.با افشین چاووشی و نظر محمدی تو انزلی از این بدترم فحش دادن ولی اونا هیچوقت اینطور حاشیه درست نکردن و کاملا حسن زاده واین سد جلال عوضی پیاز داغشو زیاد کردن.پس مثلا فکر میکنید کسایی که میخواستن به سد جلال فحش بدن کجایی بودن؟؟؟!خوب رشتی بودن دیگه.در اینکه دهنه مارو صاف کردن و اصلا حرف حالیشون نمیشد شکی نیست ولی توهین نباید بشه.
وقتی دیروز چنتا از کسایی که سالها میان ورزشگاه سر فحش دادن و ندادن با من بحث میکردن و وقتی من میگفتم بره ندید محروم میشیم میگفتن وابدن بره داربی محرومیت نداره دیگه چطور بهشون حرف حالی کنن لیدرا؟؟؟؟؟!!![/quote:5845432625]
میدونی سالار،بعضی هارو باید به زور حرف حالی کرد...
فکرکنم از این به بعد باید درگیر بشیم...در مورد سید جلال اینارو یادمون هست که چه کارایی کرد.مگه قراره واسه یه حرکت یه عمر فحش بخوره...گیرم که یه وقت یه کاری کرده باشه،اصلا لایق فحش خوردنم باشه.وقتی صلاح تیم تو اینه که به کسی توهین نکنیم پس کسی حق توهین نداره.وقتی کسی منفعت تیمی رو به عشق خودش به خطر میندازه اسمشو نمیشه هواداره داماش دونست.اون آدم هواداره خودشه.من بابت دیشب خیلی ناراحتم.میدونی چرا؟ما دیشب میتونستیم یه شب رویایی رو پشت سر گذاشتیم،10 نفره بردیم،طوری تشویق کردیم که هیچ کس تاحالا ندیده بود.به سید جلال هم خیلی کم فحش دادن.شاید 2 دقیقه.میگم این فحاشی اصلا به چشم نمیومد.ولی ما میدونستیم اینا منتظر کوچکترین خطاان.درسته؟و وقتی میدونیم و به بچه ها میگیم جریان چه خبره و بهشون میگیم و گوش نمیدن اسمه این افرادو چی بزاریم؟تو بهم بگو