[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:13 pm

nima_beckhamn : (( ولی این افرادی که فحاشی کردند خیلی هم کم نبودند .... ما که دقیق پشت دروازه بودیم 2 طرف ما شعار های 2 طرفه میدادند ...))

[color=black:f1b57f98a9]درسته ، تعدادشون اصلا کم نبودو دوطرفه فحاشی کردند.زور کسی هم بهشون نرسید. تو همین پست چند صفحه قبل من تو کامنتم نوشتم که خود من چند نفر رو میشناختم که فقط به نیت فحش و به قول خودشون تضعییف روحیه ملوان داشتن میومدن ورزشگاه. کلی فک زدم باهاشون. متاسفانه روح ورزش و هواداری تو خیلیا اصلا وجود نداره. انصاف وجود نداره. اینا فکر میکنن اگه به یه بازیکن که حالا به هرنحوی به ملوان وصله فحاشی کنه خیلی رشتیه و با تعصب حساب میشه. خلاصه تا بوده همین بوده ، یه زمان از دست ایشب بوشوم کونوس و عموسبزی فروشا حرص می خوردیم الانم از دست یه سری که فحاشی شده نقل و نباتشون . وجدانن وجدانن انصافا من خودم از بابت فحاشی که به سیدجلال شد در عذابم. اصلا هیچ جای توجیه نداشت.[/color:f1b57f98a9]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:15 pm

[quote:2ec05b4cfc="777"]یه صحبتی پیچید تواستادیوم شدکه سیدجلال حسینی انزلیچیه پسره پشت من نشسته بودگفت
کی کی انزلیچیه گفتم سید جلال حسینی
بدواسه خودش دادمیزد سید جلال ابایه ......... به قیافشم نمیخوردکه ازفوتبال چیزی بفهمه
اخه من نمیدونم اینا چی میگن چی میخان /9/[/quote:2ec05b4cfc]

آره متاسفانه ایجور آدما زیاده فقط میان که وقت بگذرونن
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:19 pm

[quote:afb6b2b231="sepidroudi"][quote:afb6b2b231="arminaberar"]ورزش3...
[size=18:afb6b2b231] *ورزشگاه 12 هزارنفري عضدي رشت ساعت 17:30 و 2 ساعت مانده به بازي تيم هاي پرسپوليس و داماش پر شد. از جمعيت داخل ورزشگاه 1500 نفر پرسپوليسي بوده و بقيه طرفداران داماش بودند.
* تماشاگران داماش پلاکاردي در دست داشتند که روي آن نوشته شده بود: « به جهنم سانتياگو عضدي خوش آمديد!»
* ابراهيمي، زننده تک گل داماشي‌ها در اين مسابقه دور افتخار زد و شادي خود را با هواداران گيلاني تقسيم کرد.
* هواداران داماش پارچه اي را در ورزشگاه نصب کرده بودند که روي آن نوشته شده بود "قرمز و آبي پايتخت براي ما معني ندارد، قلب مردمان شهر باران به عشق داماش و سپيد رود مي تپد"[/size:afb6b2b231][/quote:afb6b2b231]

"قرمز و آبي پايتخت براي ما معني ندارد، قلب مردمان شهر باران به عشق داماش :P و سپيد رود :P مي تپد" :P

یعنی این پارچه نوشته عالی بود عالیییییییییی :P[/quote:afb6b2b231]
شیمی محبتَ قوربان. من و می برار حمید سفارش بدئیم :D
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:28 pm

[quote:eec4ee345d="nima_beckham"][quote:eec4ee345d="Inja-Rasht"]اگر امروز مثل علی کریمی تشویق میشد از چنین حوادثی پیشگیری میشد. جناب علی کریمی بعد از بازی برگشت پارسال اومد برعلیه شهرستانیها حرف زد که منظور غیر مستقیمش به هوادارهای داماش بود ولی امروز بی جهت تشویق شد اونوقت این بدبختی که هیچ بدی به مانکرد بیخود فحش خورد. دیشب میگفتم تشویقش کنیم یک عده اومدن گفتن واسه رشت اف داره انقدر این افراد برام حقیرن که دیشب جوابشون ندادم. آخه آدم به صرف انزلی چی بودن از کسی کینه میگیره؟؟؟؟!!!!!! آخه برا مگه ما همه مسلمان نیستیم؟! مگه این بدبختم گیلک نبود؟! متاسفم برای فهم و شعور افرادی که در قرن 21 چنین افکاری دارن. کاش زلزله آذربایجان ما رو بیدار میکرد. خیلی از اونها کسایی بودن که یا به ما فحش دادن یا از ما فحش شنیدن. من اگر تواناییش داشتم سعی میکردم از دل سید جلال در بیارم چون اونجوری که من میشناسمش خیلی بچه خاکی و باحالی هست سطح شعورش رو هم تو 90 جلوی اون عادل کثیف نشون داد. به نظر من بازیکن بی حاشیه ای هست که متونستیم مثل افتخاری و قایقران به عنوان یه ورزشکار مودب روش حساب کنیم. فکر میکنم اگر از طریق همین سایت میشد یک جوری از دلش در بیاریم و به همه بفهمونیم این قضایا کار یک مشت تماشاگر نما بوده هم خدا خوشش میاد هم شان و شخصیت هوادارهای واقعی داماش رو نشون میدیم و به همه میفهمونیم یک عده عقده ای روانی نمیتونن انحرافی در فرهنگ و شعوربچه های این سایت بوجود بیارن.[/quote:eec4ee345d]

به نظرم میگفتی ما همه گیلک نیستییم بهتر هست چون شاید خیلیا مسلمون نباشند ولی همه گیلک هستند ... به نظر من یه فراخوان بزاریم که هم از دلش در بیاریم و هم مانع محرومیت احتمالی بشیم خیلی خوب میشه ... ولی این افرادی که فحاشی کردند خیلی هم کم نبودند .... ما که دقیق پشت دروازه بودیم 2 طرف ما شعار های 2 طرفه میدادند ...[/quote:eec4ee345d]

نیما جان مسلمان رو گفتم چون ما مسلمونا خیلی ادعای جوانمردیمون میشه و میخوایم از جا بلند شیم میگیم یا علی. تو سوال دومم هم گفتم مگه این بدبختم گیلک نبود؟ در کل با گفتت کاملا موافقم ولی بهتره منتظر رای کمیته انظباطی بمونیمو بعد یک بیانیه در نکوهش فحاشی های صورت گرفته بنویسیم چون اگه الان خودمون روش مانور بدیم ممکنه باعث سوءاستفاده بشه و اگر هم اینطور نشه ممکنه اینطور برداشت بشه که ما بخاطر ترس از محرومیت در الگیلانو دست به اینکار زدیم. ولی در کل با ایده جوانمردانت موافقم و متاسفن برای کسایی که میخوان مثل اکثر انزلیچیا رفتار کنن و نمیفهمن که رشت و فرهنگ رشتی چیز دیگری هست و برای رشتی این بچه بازیها هست که اف داره.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط HamidAltafi » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:43 pm

من افتخار کونم کی رشتیم. افتخار کونم کی امی پایگاه هواداری میان صحبت ِ اقدام برای کمتر فحش دادن به میان اَیه. من تا هسا سایت های هواداری ملوان میان نوشوبوم، اما چند روز پیش رضا بموبو امی پهلو و او سایت امره نیشان بده، پر از فحاشی ، یعنی علی آقای سراوانی کی خودش دنبال از بین شُئون فحاشی بین رشت و انزلی ایسه هم رحم نوکوده بید ده چی برسه به خود داماش....
اگر واقعا دوست دَریم کی فحاشی از بین بشه، به نظر من با پیام فدن در محیط های اجتماعی نبه
1- هر دو طرف باید بخواهید، یا لاقل بخش قابل توجهی از تماشاگران تیفوسی داماش و ملوان ( اوشانی که همه بازیهای داماش و ملوان شید ورزشگاه باید بَخائید ) یعنی واقعا باید ارادش وجود بداره
2- اقدامات عملی هم انجام بدید.
اگر اَ فعل خواستن از طرف هم تیفوسی های داماش و هم تیفوسی های ملوان وجود بداره، من خودم به شخصه چند تا راه عملی خُب تنم معرفی بوکونم کی با انجام اوشان اَ ماجرای فحش خار و مادر از بین بشه.
رقابت و جنگ و دعوا و شعارهای تحریک آمیز بئس بمانه، اما لااقل فحش ناموسی حذف به.
متاسفانه من همچین اراده ای نه بین خودمانه تماشاگران دینم نه ملوانیان . هرچند کی همه ی امان دنیم کی اوشان واقعا بیشتر از امان فحاشی کونید و حتی خوشانه صفحات مجازی میانم مدام توهین کونید.
نماد کاربر
HamidAltafi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:48 pm

[quote:3249b69bd1="nima_beckham"]جلال حسینی منتظر همین بود ... حالا اونایی که هی فحاشی میکردند بیان جواب بدن :( ای خداااااااااااا که چقدر امروز داد زدیم به اون فحش ندید آخرش یکی اومده به من میگه تو مگه انزلی چی هستی :?:[/quote:3249b69bd1]
او تعداد از زکن پشت دروازه کی فحش دیهید الان کویا کَفته ئید؟
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:56 pm

[quote:0c2318913a="hamed3"][quote:0c2318913a="nima_beckham"]جلال حسینی منتظر همین بود ... حالا اونایی که هی فحاشی میکردند بیان جواب بدن :( ای خداااااااااااا که چقدر امروز داد زدیم به اون فحش ندید آخرش یکی اومده به من میگه تو مگه انزلی چی هستی :?:[/quote:0c2318913a]
او تعداد از زکن پشت دروازه کی فحش دیهید الان کویا کَفته ئید؟[/quote:0c2318913a]
اوشان فقط ادعایید و الان که خوشانه گندا بزایید ده پیدا نیید
البته می منظور به زاکان با غیرته ورزشگاه نییه که فقط خوشانه تیما تشویق بوکودید
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط HamidAltafi » يکشنبه آگوست 19, 2012 11:13 pm

من در مقابل استقلال و پرسپولیس نتانم خودم جلویَ بیگیرم و شروع کونم به بد و بیره گفتن. اما خوداییش بازی های رشت و انزلی چه در سطح برتر چه در رده های پایین تر همیشه ایتا از دغدغه های من بو. اندازه ایتا مثنوی هم تنَم راهکار ارائه بدم و مطلب بینیویسم.
اما چون اَ تاپیک مخصوص بازی داماش - ملوان نیه بیشتر کِش نَدَم.
فقط دوستان عزیز به ذکر اَ نکته بسنده کونم کی هیچ وقت فکر نوکونید اگه امان ای بار، دوو بار، سه بار، اصلا 10 بار دست خیرخواهی دراز کونیم و از طرف مقابل جواب فنگیریم خودمان َ کوچیکَ کودیم. اصلا ، ان نیشان دهنده ی امی شخصیت و فرهنگه کی با وجود عکس العمل بد از طرف مقابل امان خودمان کار درستَ انجام دیهیم،؛ و مطمئن بیبید 11 امین بار از طرف مقابل جواب فگیریم...
در مورد قضیه سید جلال هم راهکار وجود دَره، ان کی امی زاکان سایت ازش دلجویی بوکونید و راست قضیه َ خودشَ بیگید کی آقا امی تیفویان نیبید کی فحاشی بوکودید و یه عده ای که هم رشت و هم انزلی میان فقط در بازی هایی کی رشتی و انزلیچی او بازی میان ایسائید ائید ورزشگاه و فقط هم به نیت فحش ائید کار بو و انه بیگید کی خودتم دنی کی انزلی میان هم همچین آدمایی ورزشگاه میان پیدا به ( اتفاقا خیلی بیشتر از رشت) ....
اما متاسفانه از هَ الان تنم حدس بزنم کی یه عده ملوانی کوتاه فکر ائید گید بیدئی رشتیان بترسئید و به دستمال زنی دکفتید!! کی مطمئنم گید و واقعا آدمَ عصبانی و مایوس کونه.
نماد کاربر
HamidAltafi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 19, 2012 11:27 pm

قبل از هر چیز تبریک می گم این برد شیرین رو به همه هواداران متعصب داماش که امروز انصافا هیچ کم نگذاشتند ...
کافیه به حرف های امید هرندی سرمربی تیم مون دقت کنید که هواداران رو بهترین بازیکن میدان عنوان می کنه و در جایی وقتی من ازش در مورد اشک های بعداز بازی ازش می پرسم باز هم اسم هواداران رو میاره .
اینا رو گفتم که اینقدر روی نقاط بد بازی امروز که فکر می کنید زیاد بوده درحالی که اینطور نبوده زوم نکنید...
باور کنید نقاط منفی بازی امروز در مقابل نقاط مثبتش چندان به حساب نمیاد .
امروز به معنای واقعی استادیوم جای سوزن انداختن نبود و نکته ای که اینجا لازمه در مورد جو بگم اینه که شما شک نکنید اگر این بازی مقابل یک تیم کوچک بود و جلال حسینی اونجا بازی می کرد اون جو سازی ها از سوی یکی دو سکو هم اتفاق نمی افتاد . چرا؟ چون اونجا دیگه هوادارای که چند بار در طول سال به استادیوم میاد رو کمتر می بینی... این یعنی اینکه 80 درصد ظرفیت سکوهای بازی امروز حرفه ای بودند.

من خوب دیدم که هر وقت یه قسمت چند نفر می خواستند چنین شعارهایی رو شروع کنند فورا چند سکو و گروه کنارش با سردادن شعار جلوی قضیه رو میگرفتند به غیر از یکی دو باری که باز هم کامل همه گیر نشد ...یه نکته ای رو بگم که دوستان این فکر رو نکنند چون در سکوی خودشون چنین شعارهایی رو زیاد خواستن بدن پس کل استادیوم شعارها وجود داشته ..اینطور نبود و این اطمینان رو می دم.
البته احتمالا جرایمی رو در نظر می گیرند که همیشه هم در نظر گرفتند اما اوضاع اصلا به اون شکلی نبوده بحث محرومیت پیش بیاد .
به هر به قول مازیار امیدوارم تو بازی دربی هم هواداران یکپارچه تیمشون رو تشویق کنند و همه سعی کنند به خاطر تیم شعارهای منشوری رو به کار نبرند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه آگوست 19, 2012 11:51 pm

مربی بومی همینه دیگه خدایی خوب تاحالا تیمو شناخته امیدهرندی همین حسین ابراهیمی که فصل قبل نتوست بودگل بزنه تاحالادوتاگل زده وفک کنم یک پاس گل داده دمش گرم /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه آگوست 20, 2012 1:13 am

عصبانيت حسيني از اتفاقات بازي با داماش

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر رئيس کميته انضباطي به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي نکند از اين به بعد هرچه از دهانم در بيايد در فوتبال مي‌گويم.

جلال حسيني در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: ابتدا بايد اعلام کنم که يک کلام هم درباره بازي با داماش و ساير مطالب حرفي ندارم.

وي افزود: اما تمام ايران و افرادي که در ورزشگاه عضدي بودند با چشمان خود ديدند و با گوش‌هاي خود شنيدند که چه بي احترامي‌هايي به من شد.

حسيني ادامه داد: به آقاي حسن‌زاده که در ورزشگاه نشسته بود و همه چيز را شنيد، اعلام مي‌کنم اگر به اتفاقات بازي با داماش و فحاشي‌هايي که به من شد رسيدگي نکند از اين به بعد با عذرخواهي از تمام بزرگان فوتبال من هم هر حرفي چه بد، چه خوب از دهانم در بيايد در اين فوتبال مي‌زنم و هيچ کس نمي‌تواند جلوي من را بگيرد.

وي خاطرنشان کرد: مي‌گويند حرمت ها بايد حفظ شود؛ من چه کاري در حق هواداران داماش کردم که بايد از آنها بد بشنوم. آيا من به آنها بي احترامي کردم؟ حتي وقتي وارد زمين شدم و با فحاشي‌هايي روبرو شدم براي آنها دست تکان دادم و به هيچ عنوان سعي نکردم تا عکس‌العمل بدي نشان دهم اما هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند.

مدافع پرسپوليس تاکيد کرد: آقاي حسن‌زاده و مسئولان فدراسيون فوتبال؛ من به عنوان يک بازيکن ملي مي‌خواهم تا به اين موضوع رسيدگي کنيد، اتفاقي برايم پيش آمده که نمي‌توانم آن را تحمل کنم و اين براي فوتبال ما بسيار زشت است.هواداران داماش حرمت‌ها را نگه نداشتند و بي‌حرمتي‌هايي را به من کردندکه در اين فوتبال بايد جلويش گرفته شود.

وي در پايان تاکيد کرد: باز هم براي دومين بار به تک‌تک آقاياني که در ورزشگاه بودند و همه چيز را شنيدند مي‌گويم اگر جلوي اين کار گرفته شد و به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي کردند که هيچ، اما اگر چشم خود را بستند و همه چيز را به فراموشي سپردند آن وقت آن روي جلال حسيني را خواهيد ديد و مي‌بينيد عکس‌العمل مني که در اين فوتبال هميشه حرمت‌ها را نگه داشته و به هيچ کس بي‌احترامي نکردم چيست.

-------------

خدا به داد برسه 8O
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط monaj381 » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:12 am

/13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
به همه گیلان مبارک باد این پیروزی.

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23//23/ /23/ /23/ /23/ /23//23/ /23/
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه آگوست 20, 2012 4:20 am

برد دیشب خیلی چسبید ولی همانطور که در کامنت قبلیم نوشتم ، توهین به هر انسانی حالا می خواد سید جلال باشه یا یک آدم سیاهپوست ، زشت و قبیح هست ، به نظرم به دلیل ازدحام جمعیت در قبل از بازی و پر شدن دو سکوی باقیمانده ، بافت بخش تیفوسی ها بهم خورده بود ، و عده ای صرفاً بدلیل حساسبت بازی در اون بخش نشسته بودند که همین موضوع باعث اون مسائل شد ، واقعیت امر هم اینکه ما با 1500 نفر نمی تونیم جلوی 15000 نفر رو بگیریم خصوصاً در بازیهایی که تماشاگر زیاد به ورزشگاه میاند .
حالا من یک خاطره تاریک که در دیشب برام اتفاق افتاد رو برایتان عنوان می کنم ، در سکوی بالایی ما یک نفر جوان نشسته بود که سید جلال و لنگی ها که هیچ حتی به بازیکنان خودی هم رحم نمی کرد !!!! چند بار من و تعدادی دیگر از مردم بهش تذکر دادیم ولی میخ اهنی که تو سنگ فرو نمی ره .
در هر صورت با وجود مصاحبه حسینی و حضور حسن زاده در ورزشگاه باید منتظر تبعات اون باشیم ، ولی پارسال اون تهرانی های بی شخصیت کلی در تهران به ما توهین کردند ، نتیجه اش چی شد ؟
اگر قرار بود انتقامی گرفته بشه از تهرانی ها بود نه از حسینی .
میل دارم وارش اسپورت با صدور بیانیه ای مسائل پیش آمده رو از دل سید جلال در بیاره ( نه برای گریز از محرومیت یا جریمه) ولی از طرفی همین میتونه مهر تایید بر مسائل و اتفاقات ناگوار دیشب برعلیه خودمان باشه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:13 am

دوستان مهرداد درست میگه ... اینقدر نگید توهین شد !! این رو واقعا می گم ما که تو H بودیم زیاد توهینی نشنیدیم البته میگم زیاد ... به هر حال وقتی اون همه هوادار میاد 100% توهین هم انجام میشه ولی شدت و ضعفش رو باید مقایسه کرد ... به نظر من ما تو بازی با پیکان بیشتر فحاشی شد تا این بازی !!!
تو کامنت قبلیم هم گفتم مگه میشه داماش بازی داشته باشه و جریمه مالی نشه ؟!؟!؟!؟! پس فدراسیون حقوقش کارمنداش رو از کجا بده ؟؟؟ یادمه پارسال اینقدر مارو جریمه کردند که مسئولین تیم ما قبل هر بازی 7 میلیون به حساب فدراسیون می ریختند و بعدش می رفتند واسه مسابقه /7/ /10/ /4/ در حالیکه ترک و انزلی چی ها و حتی شهرهای دیگه بدتر می کردند ... جالب اینه که هنوز رای بازی تراکتور و استقلال که اون همه برف زده بودند بازیکنان رو صادر نکردند ... یا پرسپولیسی که تو بازی با داماش در آزادی پدر داور رو در آوردند و بیچاره خداحافظی کرد رو بخشیدند ...
مطمئن باشید اگه پرسپولیس می برد ، این مسخره بازی های سید جلال به وجود نمی آمد ولی خوب باخت یکم سوزش داره پس ما نباید الکی بها بدیم بهش و بیاد بگه خودشون هم می گن توهین کردیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:20 am

[quote:652a6255a6="RASHTBOY"]برد دیشب خیلی چسبید ولی همانطور که در کامنت قبلیم نوشتم ، توهین به هر انسانی حالا می خواد سید جلال باشه یا یک آدم سیاهپوست ، زشت و قبیح هست ، به نظرم به دلیل ازدحام جمعیت در قبل از بازی و پر شدن دو سکوی باقیمانده ، بافت بخش تیفوسی ها بهم خورده بود ، و عده ای صرفاً بدلیل حساسبت بازی در اون بخش نشسته بودند که همین موضوع باعث اون مسائل شد ، واقعیت امر هم اینکه ما با 1500 نفر نمی تونیم جلوی 15000 نفر رو بگیریم خصوصاً در بازیهایی که تماشاگر زیاد به ورزشگاه میاند .
حالا من یک خاطره تاریک که در دیشب برام اتفاق افتاد رو برایتان عنوان می کنم ، در سکوی بالایی ما یک نفر جوان نشسته بود که سید جلال و لنگی ها که هیچ حتی به بازیکنان خودی هم رحم نمی کرد !!!! چند بار من و تعدادی دیگر از مردم بهش تذکر دادیم ولی میخ اهنی که تو سنگ فرو نمی ره .
در هر صورت با وجود مصاحبه حسینی و حضور حسن زاده در ورزشگاه باید منتظر تبعات اون باشیم ، ولی پارسال اون تهرانی های بی شخصیت کلی در تهران به ما توهین کردند ، نتیجه اش چی شد ؟
اگر قرار بود انتقامی گرفته بشه از تهرانی ها بود نه از حسینی .
میل دارم وارش اسپورت با صدور بیانیه ای مسائل پیش آمده رو از دل سید جلال در بیاره ( نه برای گریز از محرومیت یا جریمه) ولی از طرفی همین میتونه مهر تایید بر مسائل و اتفاقات ناگوار دیشب برعلیه خودمان باشه .[/quote:652a6255a6]

در تایید حرفات / لحظه ی آخر که داشت می رفت رختکن انقد دلم واسش سوخت . واقعا بیچاره چیکار کرد که اینقد فحش خورد ؟! لحظه ی اولم اومد دست تکون داد اصلا انتظار فحش شنیدن نداشت .
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان