[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:57 pm

من درگیر شدم با دوستان ولی انگار خود من هم فحش خوردم و آقای سراوانی هم هرچی میگفت فحش ندید چندتا بچه دور هم جمع شدن فحش میدادن و همه هم باهاشون هم خوانی میکردند ، من از مازیار و دوستان دیگه که در استادیوم پخش شدن خواهش میکنم بگردند به جایگاه پشت دروازه متاسفانه چندتا بچه کم سنو سال که 1 سال میان ورزشگاه جوو در دست گرفتند
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:01 pm

[quote:3f2027b361="havosh"]من بین دو نیمه مجبور شدم برم خونه اینقدر که اعصابم از دست طرفدارا که تعدادشونم کم نبودن متاسفانه ، خورد شده بود ! یه تیم 10 نفره اومده بودن تو جایگاهی که پشت دروازه پرسپولیس تو نیمه ی اول بود ؛ فقط و فقط فحش میدادن به جلال حسینی . متاسفم که هرچی توضیح و قسم و آیه میدادمشون که این یه بازی رو گلاب بگیرین ، با یه فراخوان " هر کی نیگه آبایه " ! دود میشد می رفت هوا :( آدم می مونه چی بگه والا ! بخدا اگه کارت هواداری صادر کنه باشگاه ، این مشکل حل میشه 100 % ! من دبیرستان بودم ، آبله مرغان گرفته بودم اومده بودم ورزشگاه ! بعد بر گشتن به من میگن تو رشتی نیستی طرفدار داماشم نیستی ، چرا ؟ چون لهجه ت تهرانیه ! آدم بعضی وقتا آرزو می کنه ای کاش بیشتر از 10 هزار نفری که تو هر بازی میان ، کس دیگه ای نیاد ورزشگاه. فقط میایم میگیم فرهنگ بالا فرهنگ بالا ، از 500 متر مونده به ورود به ورزشگاه ، سر قضیه بلیط فروشی ، بی فرهنگی دیدم تا لحظه ای که داشتم میومدم بیرون ! بنده خدا سراوانی ذله شده بود از دست بچه های پشت دروازه قبل بازی ، آخرشم نا امید رفت رو نیمکت نشست ! یکی از شیرین ترین بردایی رو که می شد تجربه کنم رو بخاطر این مسخره بازیا از دست دادم :([/quote:3f2027b361]

آقا فکر کنم تو همونایی میگی که منم بهشون گفتم فحش ندید گفتند مگه انزلی چی هستی ...به نظر مشکل از اونایی هست که مخالف فحاشی هستند و حرفی نمیزنند و سکوت میکنند ... آقا ما که مخالفیم نباید بزاریم اینا فحاشی کنند ... به خدا پشت دروازه 10 نفر فقط بودند هی از قبل بازی ((آبای آبای .. تی .. تی ...)) آخه این بازی چه ربطی به آبای داره خدا میدونه :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:03 pm

[quote:914d4a926b="raincityboy"]من درگیر شدم با دوستان ولی انگار خود من هم فحش خوردم و آقای سراوانی هم هرچی میگفت فحش ندید چندتا بچه دور هم جمع شدن فحش میدادن و همه هم باهاشون هم خوانی میکردند ، من از مازیار و دوستان دیگه که در استادیوم پخش شدن خواهش میکنم بگردند به جایگاه پشت دروازه متاسفانه چندتا بچه کم سنو سال که 1 سال میان ورزشگاه جوو در دست گرفتند[/quote:914d4a926b]
نه محمود جان.اگه دقت کرده بودی پارسال فقط تشویق ها مختص پشت دروازه بود ولی امسال وقتی شوری در استادیوم حاکم میشه کل استادیوم هست و اگر میبینی تشویق های ما اثر مستقیم در روند تیمی داره به خاطر اینه که روبرو و H داره تشویق میکنه و از صحنه دور نیستند.خدا رو شکر هیچ وقت ادعا نکردم جایگاهی دست من هست و هرجا هم که صلاح تیم باشه همونجا حنجرمو میذارم،فقط خواهشا بعضی ها نیان و نگن چرا جواب فحش های ما رو نمیدادی :D
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:06 pm

این پیروزی رو به همه بچه های سایت و هواداران داماش از صمیم قلب تبریک میگم دست همه بازیکنان و کادر با غیرت تیم درد نکنه فقط ای کاش حاشیه های تلخ مربوط به سید جلال به وجود نمی آمد .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:12 pm

ما توی تیم هیچ بازیکنی نداریم هم پسته بروشی باشه؟؟؟
بخدا این بروشی از اول لیگ داره بد بازی میکنه تو این بازی هم چندتا اشتباه خطرناک کرد هم دو تا خطای بد کرد که باعث شد داماش 10نفره بشه :(
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:13 pm

[quote:04860cf14d="MAZIYAR"][quote:04860cf14d="raincityboy"]من درگیر شدم با دوستان ولی انگار خود من هم فحش خوردم و آقای سراوانی هم هرچی میگفت فحش ندید چندتا بچه دور هم جمع شدن فحش میدادن و همه هم باهاشون هم خوانی میکردند ، من از مازیار و دوستان دیگه که در استادیوم پخش شدن خواهش میکنم بگردند به جایگاه پشت دروازه متاسفانه چندتا بچه کم سنو سال که 1 سال میان ورزشگاه جوو در دست گرفتند[/quote:04860cf14d]
نه محمود جان.اگه دقت کرده بودی پارسال فقط تشویق ها مختص پشت دروازه بود ولی امسال وقتی شوری در استادیوم حاکم میشه کل استادیوم هست و اگر میبینی تشویق های ما اثر مستقیم در روند تیمی داره به خاطر اینه که روبرو و H داره تشویق میکنه و از صحنه دور نیستند.خدا رو شکر هیچ وقت ادعا نکردم جایگاهی دست من هست و هرجا هم که صلاح تیم باشه همونجا حنجرمو میذارم،فقط خواهشا بعضی ها نیان و نگن چرا جواب فحش های ما رو نمیدادی :D[/quote:04860cf14d]

[color=black:04860cf14d]
اقای مازیار از شما خواهش میکنم بیاین پشت دروازه، مطمئن باشید با این روند ما محروم میشیم، قرار بود ما راه بندازیم کلا8 نفر در پشت دروازه تونستند به قدری فحاشی کنند که تمام سکوهای اطراف باهاشون هم گام بشند، از پزمان باسکیابی هم خیلی گله دارم اصلا نتونست جلو فحاشی ها بگیره و هرکاری هم کردواقعا نشد، پشت دروازه نباید به چندتا بچه پسباریم دهنمون سرویس شد این جایگاه شد پشت دروازه[/color:04860cf14d]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:18 pm

[quote:f118f016c9="nima_beckham"]سایت گل-مسابقه ى داماش و پرسپوليس از اول هم قرار نبود اين همه ماجرا داشته باشد و حساس شود اما انگار همه ى عوامل دست به هم داده بودند تا حساس ترين مسابقه ى هفته پنجم رقم بخورد! خانمها و آقايان اين شما و اين حواشى حاشيه سازترين مسابقه ى هفته:
* حضور بيش از بيست هزار نفر در ورزشگاهى كه حداكثر ظرفيتش پتنزده هزار نفر هم نیست، خودش يعنى حاشيه.البته داشته باشيد كه بيش از سه هزار نفر هم پشت درهاى بسته مانده اند. حدود دو هزار نفر از این تعداد طرفداران قرمزهاى پايتخت هستند و مابقى داماش را تشويق مى كنند.
* مانند همه ى بازى هاى اين مدلى جايگاه خبرنگاران مملو از افراد نورچشمى غير خبرنگار است.هرکس که در ورزشگاه جایی پیدا نمی کند و اندک پارتی دارد وارد جایگاه خبرنگاران می شود! باز هم دست مجتبی پوربخش رییس روابط عمومی هیات فوتبال درد نکند که در یک اقدام انقلابی اکثر تازه واردها را به بیرون هدایت نمود.
Advertisement

*هواداران داماش به صورت يك پارچه و به مدت پنج دقيقه على كريمى را با شدت تشويق كردند. آنقدر كه او را مجبور كردند تا كنار زمين برود و به ابراز احساساتشان پاسخ دهد،این کار در ابتدای نیمه دوم و زمانی که او قرار بود به میدان هم بیاید انجام پذیرفت.آنها با شعار عکریمی بچه رشتی به نوعی دلیل خود را برای این تشویق پرشور اعلام کردند.

* مسابقه با يك دقيقه سكوت به ياد قربانيان زلزله آذربايجان شروع شد،با شعار: دوباره مي سازمت وطن.
[color=red:f118f016c9]
[size=18:f118f016c9][b:f118f016c9]* نصوير بزرگى از ميرزا كوچك بر روى دست هواداران داماش خود نمايي مى كرد حالا او چه ربى به اين مسابقه داشت بر ما پوشيده است! همچنین پارچه بزرگی در ورزشگاه خود نمایی می کرد که روی آن نوشته شده بود: به جهنم سانتیاگو عضدی خوش آمدید! از حق هم نگذریم تشویق های گسترده و یکپارچه رشتی ها برای خبرنگاران مهمان جالب بود. داماشی ها چه در زمانی که تیمشان خوب بازی نمی کرد و چه زمانی که ده نفره شد و چه در بعد از اینکه از حریف پیش افتادند لحظه ای آرام نگرفتند[/b:f118f016c9][/size:f118f016c9][/color:f118f016c9]

* تشويق على دايى پس از گل داماش از سوى رشتى ها يادآور خاطرات حميد استيلى و پرسپوليس سال گذشته بود كه بدون وقفه ادامه مى یافت.

* اسکوربورد ورزشگاه عضدی فقط در ابتدا و زمان پخش حرکت آهسته گل داماش روشن می شد و در بقییه مواقع فقط نقش تبلوی اعلام نتیجه را بازی می کرد.اختمالا مسئولان ورزشگاه می خواستند در مصرف برق صرفه جویی کنند!

* در ابتدای بازی امیر عابدینی و قویدل با حضور در داخل زمین به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ دادند.جالب این بود که پرسپولیسی ها هم حسابی عابدینی را تشویق کردند و باعث شد او هم به آنها تعظیم کند و هم با بازیکنان پرسپولیس روبوسی کند.

*در این بازی چند بازیکن برای بار اول به میدان رفتند. سیف الهی و نوروزی برای پرسپولیس و مرتضی ابراهیمی و سهرابی برای داماش.
* پس از گل داماش هواداران داماش با روشن کردن چراغ موبایل هایشان تصویر زیبایی به ورزشگاه داده بودند.

* هواداران خشمگین پرسپولیس از حالا شعار خداحافظ ژوزه سر می دادند. در سالن کنفرانس هم خبرنگاران مباحث گسترده ای با عالیجناب خوزه راه انداخته بودند.انگار کسی او را خوب روشن نکرده بود که اینجا مردمان کم حوصله ای دارد و زمان زیادی برای جبران نخواهد داشت.یکی از خبرنگاران گفت: اگر در داربی ببازی ما تیتر می زنیم: خوزه اخراج شد!

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4[/quote:f118f016c9]

این نظر من در سایت گل:
[color=black:f118f016c9]داماش برای مردم کاسپین به مانند میرزا به نمادی از تسلیم ناپذیری و ایستادگی در مقابل مشکلات تبدیل شده است و بنر غرورآمیز میرزا نشات گرفته از این ارتباط عمیق از مردمان دیار میرزا بود.
داماش بازی ای برد که تیم مقابل میلیاردها تومن خرج کرده بود ولی داماشی هاپولی نداشتند و تا حالا هم نگرفتند ولی غیرت و تعصب به تیمشان داشتند و هوادارانی بر روی سکوها داشتند که رشتی وار حامی تیمشان شدند و تشویق کردن را به تیم های دیگر یاد دادند.این برد رو به تمام گیلانی ها تبریک عرض می کنم.
قرمز و ابی نریم.....هرکی بیه ترکنیم[/color:f118f016c9]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:23 pm

چرا انقدر فحاشی من نمیدونم اگر محروم کنن حق دارن یسری هم دیگه شورش دراوردن اه /9/
فقط برین دعا کنین سر الگیلانو محروم نشیم :?
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:26 pm

[quote:7e99e95f35="raincityboy"][quote:7e99e95f35="MAZIYAR"][quote:7e99e95f35="raincityboy"]من درگیر شدم با دوستان ولی انگار خود من هم فحش خوردم و آقای سراوانی هم هرچی میگفت فحش ندید چندتا بچه دور هم جمع شدن فحش میدادن و همه هم باهاشون هم خوانی میکردند ، من از مازیار و دوستان دیگه که در استادیوم پخش شدن خواهش میکنم بگردند به جایگاه پشت دروازه متاسفانه چندتا بچه کم سنو سال که 1 سال میان ورزشگاه جوو در دست گرفتند[/quote:7e99e95f35]
نه محمود جان.اگه دقت کرده بودی پارسال فقط تشویق ها مختص پشت دروازه بود ولی امسال وقتی شوری در استادیوم حاکم میشه کل استادیوم هست و اگر میبینی تشویق های ما اثر مستقیم در روند تیمی داره به خاطر اینه که روبرو و H داره تشویق میکنه و از صحنه دور نیستند.خدا رو شکر هیچ وقت ادعا نکردم جایگاهی دست من هست و هرجا هم که صلاح تیم باشه همونجا حنجرمو میذارم،فقط خواهشا بعضی ها نیان و نگن چرا جواب فحش های ما رو نمیدادی :D[/quote:7e99e95f35]

[color=black:7e99e95f35]
اقای مازیار از شما خواهش میکنم بیاین پشت دروازه، مطمئن باشید با این روند ما محروم میشیم، قرار بود ما راه بندازیم کلا8 نفر در پشت دروازه تونستند به قدری فحاشی کنند که تمام سکوهای اطراف باهاشون هم گام بشند، از پزمان باسکیابی هم خیلی گله دارم اصلا نتونست جلو فحاشی ها بگیره و هرکاری هم کردواقعا نشد، پشت دروازه نباید به چندتا بچه پسباریم دهنمون سرویس شد این جایگاه شد پشت دروازه[/color:7e99e95f35][/quote:7e99e95f35]
مخالفم...
چون فقط جایگاه تیفوسی نیستش که. یعنی دوباره عباس بیاد یا صادق! :cry:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:28 pm

[quote:57aa97902c="majid13"][quote:57aa97902c="raincityboy"][quote:57aa97902c="MAZIYAR"][quote:57aa97902c="raincityboy"]من درگیر شدم با دوستان ولی انگار خود من هم فحش خوردم و آقای سراوانی هم هرچی میگفت فحش ندید چندتا بچه دور هم جمع شدن فحش میدادن و همه هم باهاشون هم خوانی میکردند ، من از مازیار و دوستان دیگه که در استادیوم پخش شدن خواهش میکنم بگردند به جایگاه پشت دروازه متاسفانه چندتا بچه کم سنو سال که 1 سال میان ورزشگاه جوو در دست گرفتند[/quote:57aa97902c]
نه محمود جان.اگه دقت کرده بودی پارسال فقط تشویق ها مختص پشت دروازه بود ولی امسال وقتی شوری در استادیوم حاکم میشه کل استادیوم هست و اگر میبینی تشویق های ما اثر مستقیم در روند تیمی داره به خاطر اینه که روبرو و H داره تشویق میکنه و از صحنه دور نیستند.خدا رو شکر هیچ وقت ادعا نکردم جایگاهی دست من هست و هرجا هم که صلاح تیم باشه همونجا حنجرمو میذارم،فقط خواهشا بعضی ها نیان و نگن چرا جواب فحش های ما رو نمیدادی :D[/quote:57aa97902c]

[color=black:57aa97902c]
اقای مازیار از شما خواهش میکنم بیاین پشت دروازه، مطمئن باشید با این روند ما محروم میشیم، قرار بود ما راه بندازیم کلا8 نفر در پشت دروازه تونستند به قدری فحاشی کنند که تمام سکوهای اطراف باهاشون هم گام بشند، از پزمان باسکیابی هم خیلی گله دارم اصلا نتونست جلو فحاشی ها بگیره و هرکاری هم کردواقعا نشد، پشت دروازه نباید به چندتا بچه پسباریم دهنمون سرویس شد این جایگاه شد پشت دروازه[/color:57aa97902c][/quote:57aa97902c]
مخالفم...
چون فقط جایگاه تیفوسی نیستش که. یعنی دوباره عباس بیاد یا صادق! :cry:[/quote:57aa97902c]

من موافقم ... نبود مازیار پشت دروازه حس میشد ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:54 pm

[color=black:581aef706e]خیلی برده خوبی بود.ولی حیف که بعضی ها شیرینیه این بردو واسمون زهر مار کردن...
ولی این حرفم خطاب به اون افرادیه که این جو بد رو راه انداختن!آقایون شما ادعاتون گوش فلکو کر کرده.شمایی که چندینو چند ساله استادیوم میای،هنوز فهم اینو نداری که امروز ما نباید به سید جلال کاری میداشتیم.گیریم که محروم هم نشیم ولی باید یه هفته با استرس رو بگذرونیم واسه اینکه آقایون لاسه خودشونو بزنن.بازی پیکان زنگ زدین گفتین میخوایم انزلی چی آبایه بگیم.گفتین.الان هم الکی سید جلالو کلید کردین.آخه این مادر مرده چی کار کرده بود.فحش داد.بی ادبی کرد.آخه چه غلطی کرده بود.تا کی ما باید چوب ندونم کاری های شما رو بخوریم.الان فحش دادین، چی شد؟عقدتونو خالی کردین
آدم کسیرو مورد عنایت قرار میده که کاری کرده باشه...
من کلا صدام در نمیاد.اینجا کسی هیچ نفعی بهش نمیره.هیچ پولی نمیگیره،من چرا باید پدره حنجرمو دربیارم فحش شما رو خنثی کنم.برا بسه دیگه
ولی خدا نکنه بازی ملوان یا هر بازی دیگه محروم بشیم.بعد ببینید چه اتفاقی میوفته...
خواره صدام به عذاش نشونده شده،حامد الطافی بهم زنگ زد فکر کرد اشتباه گرفته...فقط من اینطوری نیستم.خیلی هایی که اگه بخوام اسمشونو ببرم میشه مثنوی هفتاد من کاغذ...برا بچه هایی که دارن خودشونو جر میدن تا تیم نتیجه بگیره چه گناهی کردن.ناموسا تو عمرتو همچین تشویقی شنیده بودید.وقتی اخراجی دادیم.مازیار بهم گفت رضا هنوز هیچی تموم نشده و باید تشویق کنیم و شروع کرد به تشویق.خدایی همه یکنفش تشویق کردیم.اخراجی داد تشویق کردیم،تیم بد بازی کرد،خوب بازی کرد،گل زد،موقعیت خراب کرد.همه باهم فقط تشویق کردیم...
چون کارمون همینه.وظیفمون تشویقه.باور کن اون تخمه خورا شرف دارن به بعضی از پر ادعاهامون...
شرمنده سرتونو درد آوردم.از تموم باغیرت هایی که امروز سنگ تموم گذاشتن تشکر میکنم.خدایی دمتون گرم.خیلی مرداکید...[/color:581aef706e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آگوست 19, 2012 9:55 pm

اگر امروز مثل علی کریمی تشویق میشد از چنین حوادثی پیشگیری میشد. جناب علی کریمی بعد از بازی برگشت پارسال اومد برعلیه شهرستانیها حرف زد که منظور غیر مستقیمش به هوادارهای داماش بود ولی امروز بی جهت تشویق شد اونوقت این بدبختی که هیچ بدی به مانکرد بیخود فحش خورد. دیشب میگفتم تشویقش کنیم یک عده اومدن گفتن واسه رشت اف داره انقدر این افراد برام حقیرن که دیشب جوابشون ندادم. آخه آدم به صرف انزلی چی بودن از کسی کینه میگیره؟؟؟؟!!!!!! آخه برا مگه ما همه مسلمان نیستیم؟! مگه این بدبختم گیلک نبود؟! متاسفم برای فهم و شعور افرادی که در قرن 21 چنین افکاری دارن. کاش زلزله آذربایجان ما رو بیدار میکرد. خیلی از اونها کسایی بودن که یا به ما فحش دادن یا از ما فحش شنیدن. من اگر تواناییش داشتم سعی میکردم از دل سید جلال در بیارم چون اونجوری که من میشناسمش خیلی بچه خاکی و باحالی هست سطح شعورش رو هم تو 90 جلوی اون عادل کثیف نشون داد. به نظر من بازیکن بی حاشیه ای هست که متونستیم مثل افتخاری و قایقران به عنوان یه ورزشکار مودب روش حساب کنیم. فکر میکنم اگر از طریق همین سایت میشد یک جوری از دلش در بیاریم و به همه بفهمونیم این قضایا کار یک مشت تماشاگر نما بوده هم خدا خوشش میاد هم شان و شخصیت هوادارهای واقعی داماش رو نشون میدیم و به همه میفهمونیم یک عده عقده ای روانی نمیتونن انحرافی در فرهنگ و شعوربچه های این سایت بوجود بیارن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:02 pm

[quote:e3c9789d85="Inja-Rasht"]اگر امروز مثل علی کریمی تشویق میشد از چنین حوادثی پیشگیری میشد. جناب علی کریمی بعد از بازی برگشت پارسال اومد برعلیه شهرستانیها حرف زد که منظور غیر مستقیمش به هوادارهای داماش بود ولی امروز بی جهت تشویق شد اونوقت این بدبختی که هیچ بدی به مانکرد بیخود فحش خورد. دیشب میگفتم تشویقش کنیم یک عده اومدن گفتن واسه رشت اف داره انقدر این افراد برام حقیرن که دیشب جوابشون ندادم. آخه آدم به صرف انزلی چی بودن از کسی کینه میگیره؟؟؟؟!!!!!! آخه برا مگه ما همه مسلمان نیستیم؟! مگه این بدبختم گیلک نبود؟! متاسفم برای فهم و شعور افرادی که در قرن 21 چنین افکاری دارن. کاش زلزله آذربایجان ما رو بیدار میکرد. خیلی از اونها کسایی بودن که یا به ما فحش دادن یا از ما فحش شنیدن. من اگر تواناییش داشتم سعی میکردم از دل سید جلال در بیارم چون اونجوری که من میشناسمش خیلی بچه خاکی و باحالی هست سطح شعورش رو هم تو 90 جلوی اون عادل کثیف نشون داد. به نظر من بازیکن بی حاشیه ای هست که متونستیم مثل افتخاری و قایقران به عنوان یه ورزشکار مودب روش حساب کنیم. فکر میکنم اگر از طریق همین سایت میشد یک جوری از دلش در بیاریم و به همه بفهمونیم این قضایا کار یک مشت تماشاگر نما بوده هم خدا خوشش میاد هم شان و شخصیت هوادارهای واقعی داماش رو نشون میدیم و به همه میفهمونیم یک عده عقده ای روانی نمیتونن انحرافی در فرهنگ و شعوربچه های این سایت بوجود بیارن.[/quote:e3c9789d85]

به نظرم میگفتی ما همه گیلک نیستییم بهتر هست چون شاید خیلیا مسلمون نباشند ولی همه گیلک هستند ... به نظر من یه فراخوان بزاریم که هم از دلش در بیاریم و هم مانع محرومیت احتمالی بشیم خیلی خوب میشه ... ولی این افرادی که فحاشی کردند خیلی هم کم نبودند .... ما که دقیق پشت دروازه بودیم 2 طرف ما شعار های 2 طرفه میدادند ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:03 pm

این برد خیلی شیرین بود اما فحاشی به سیدجلال اونو تلخ کرد در واقع سیدجلال حسینی قربانی امثال مازیار زارع و پزمان نوری شد.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه آگوست 19, 2012 10:10 pm

یه صحبتی پیچید تواستادیوم شدکه سیدجلال حسینی انزلیچیه پسره پشت من نشسته بودگفت
کی کی انزلیچیه گفتم سید جلال حسینی
بدواسه خودش دادمیزد سید جلال ابایه ......... به قیافشم نمیخوردکه ازفوتبال چیزی بفهمه
اخه من نمیدونم اینا چی میگن چی میخان /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان