[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:20 pm

سید جلال نباید فوحش می خورد ولی نمی تونستیم جو رو کنترل کنیم ...پشت دروازه فقط فحاشی کرد و روبهرو این اتفاق نیوفتاد
البته من این اتفاق رو به این دلیل میدونم که امروز خیلی از کسایی که ورزشگاه امدن دفع اولشون بود ورزشگاه میان !!! اگر مثل اکثر بازی هامون همون 12 هزار نفر بودیم مطمئنا همچین اتفاقی نمی افتاد...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:21 pm

[color=black:abc356586d]ای خدا ، قدرت تو شکر ، عجب جوابمونو دادی.ای خدا یادته وقتی تو سایت تایپیک باز شد [b:abc356586d]" بالاخره لابی کار خودش را کرد ! داماش- پرسپولیس در سردار جنگل "[/b:abc356586d] بچه ها چه کامنتایی می دادن؟
ای خدا یادته وقتی یه شیرمرد باغیرت گیلک ([b:abc356586d]keyvan)[/b:abc356586d] کامنت داد : ((ای خدای عزیز تورو به حق این وقت اذان قسمت میدم اگه قراره با این ذلت و خواری زندگیمو در این کشور ادامه بدم همین الان جونمو بگیر و خلاصم کن..... ذلت تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا تو جوانی احساس پیری میکنم ........)) من چطور صدات کردم؟چه اشکایی رو تو چشام نگه داشتم و نریختم؟
ای خدا یادته وقتی گیله مرد باتعصب ([b:abc356586d]sedaghat-121)[/b:abc356586d] نوشت : ((خدا...اما الان بهت می گم دوباره لوتی گری کن واین تیم داماش من رو که دارم با اشک این مطلب را به عشقش تایپ می کنم برنده کارزار روز یکشنبه قرارش بده تا بمن ثابت کنی که واقعا توی دلهای خسته جا داری و صدای درد دل های شکسته و خسته رو میشنوی خدا یا یکشنبه یا عدالتت رو بمن نشون بده یا مرگ من رو برسون چون حالم از این فوتبال کثیف داره بهم میخوره.)) چقدر التماست کردم؟
خدااااااا عجب بزرگی و جای حق نشستی.خدا عجب بدرقه باحالی بعد یک ماه میهمانی تو روز عیدت مارو کردی.خدا انشام ضعیفه ، لفظ قلم بلد نیستم حرف بزنم ،خودمونی بگم : خدا عاشتم. خدا گیلان و رشت و سربلندیشو فقط از تو میخوام. [b:abc356586d]خدا امروز تو هم آبرار بودی. [/b:abc356586d][/color:abc356586d]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:22 pm

واقع جایگاه تیفوسی امروز افتضاح بود. متاسفانه فقط فحش دادند. یا به لنگیا یا به سیدجلال! واقعا جای تعجب داشت! /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:23 pm

[عصبانيت حسيني از اتفاقات بازي با داماش]

منم در این مورد کاملا" حقو به سید جلال میدم .
این حرکت بعضیا باعث شده شبهه ای بوجود بیاد که ما برابر تمام ازلیچیا این برخورد میکنیم ، اما
انصافا" ما با این فرد و بلعکس هیچ مشکلی نداشتیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Alireza_s » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:23 pm

بنظر منم سيد جلال نبايد فحش ميخورد . الكي الكي به گردان فحش ميدادن . ماهيني هم بعد عذر خواهي نبايد فحش ميخورد . كي ميشه ديگه تو استاديوم فحش نديم!
داماش كلبه ي عشق است
ملوان دودكش آن
نماد کاربر
Alireza_s
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:24 pm

مرجع خبری پرسپولیس : مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: کادر فنی و بازیکنان تیم باید انتظارات به حق هواداران را برآورده کرده و برای جبران مافات در دربی نتیجه بگیرند.

محمد رویانیان افزود: شکست مقابل داماش در شرایطی که تیم حریف 10 نفره شده بود، نتیجه تلخی است و قطعا چنین جایگاهی در جدول رده بندی شایسته تیمی که بهترین ها را در اختیار دارد نیست.

وی افزود: این درست است که تیم پرسپولیس به واسطه تغییرات عمده در ترکیب بازیکنان و همچنین بهره گیری از مربی خارجی نیاز به زمان دارد تا به هماهنگی کامل برسد اما این که پرسپولیس در پنج بازی اول فصل، چهار امتیاز کسب کند نیز نمی تواند از دیدگاه بنده و هواداران پرسپولیس قابل قبول باشد.

رویانیان تصریح کرد: قول داده بودم پنج هفته اول سکوت کنم و به قولم نیز عمل کردم. طی این مدت سعی کردیم حمایت همه جانبه ای از تیم داشته باشیم. در حال حاضر نیز با توجه به اهمیت دربی و زمان کوتاه باقی مانده تا این بازی، نمی خواهم اظهارنظر یا موضع گیری دیگری داشته باشم اما تاکید می کنم که کادر فنی و بازیکنان می بایست انتظارات به حق هواداران را برآورده کنند و بدانند که ماموریت این مجموعه شاد کردن دل هواداران بوده، نه اینکه شاهد این نتایج باشیم.

رویانیان در ادامه گفت: نتیجه نگرفتن تیم به رغم حضور بهترین ها در پرسپولیس قطعا دلایلی دارد. در این باره روز سه شنبه نشستی ویژه با آقای مانوئل خواهم داشت و از ایشان خواهم خواست تا گزارش جامعی از وضعیت کنونی تیم، مشکلات موجود علل عدم نتیجه گیری، عملکرد بازیکنان و راهکارهای خروج از این وضعیت را به ما ارائه کند.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: ما هم به اندازه هواداران پرسپولیس ناراحت هستیم اما لازم است تاکید کنیم با توجه به اهمیت دربی امیدوارم که هواداران دلسوز پرسپولیس هوشیار بوده و چه قبل از دربی و چه در حین بازی حمایت قاطعی از تیم داشته باشند. به طور حتم رفع مشکلات موجود، مسائل روحی و روانی و تقویت تیم برای حضوری مقتدرانه در دربی باید در برنامه های ما و هواداران باشد. بازیکنان و کادر فنی هم باید بدانند که برای بدست آوردن دل هواداران و فراموشی نتایج پنج هفته اخیر می بایست در دربی از اعتبار پرسپولیس دفاع کرده و نتیجه ای کسب شود که زمینه ساز موفقیت های بعدی تیم باشد.

رویانیان در پایان گفت: پنج هفته سکوت و حمایت کردم و حالا هم چون دربی در پیش است سعی می کنم موضع گیری دیگری نداشته باشم اما روند کنونی می بایست متوقف شده و تغییر کند تا انتظارات هواداران برآورده شود. ما برای برآورده شدن این انتظارات تلاش های خود را خواهیم کرد و امیدواریم دربی پایانی بر این نتایج باشد.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aaataaa » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:27 pm

یه چیزی که هست خیلیا سریع جوگیر میشن تا یکی فحش میده باهاش همصدا میشن.امیدوارم واسه الگیلانو محروم نشیم

تشویق های نیمه ی دوم عالی بود بخصوص بعد از اخراج بازیکنمون اینقد ادامه دادیم که بالاخره گل رو زدیم.هر وقت ادامه دار و یک نفس تشویق کردیم تیم حمله میکنه و گل میزنه.
من که الان میتونم بجای داریوش بخونم با این گرفتگی صدا :wink:
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:36 pm

به خدا می دونستم اینجوری میشه اینا هوادار نیستن تماشاچین زود جو گیر میشن حالا که بهانه دادیم دستشون خدا کنه ختم به خیر بشه
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:36 pm

[quote:1c6ef6d850="khorami201"][color=black:1c6ef6d850]ای خدا ، قدرت تو شکر ، عجب جوابمونو دادی.ای خدا یادته وقتی تو سایت تایپیک باز شد [b:1c6ef6d850]" بالاخره لابی کار خودش را کرد ! داماش- پرسپولیس در سردار جنگل "[/b:1c6ef6d850] بچه ها چه کامنتایی می دادن؟
ای خدا یادته وقتی یه شیرمرد باغیرت گیلک ([b:1c6ef6d850]keyvan)[/b:1c6ef6d850] کامنت داد : ((ای خدای عزیز تورو به حق این وقت اذان قسمت میدم اگه قراره با این ذلت و خواری زندگیمو در این کشور ادامه بدم همین الان جونمو بگیر و خلاصم کن..... ذلت تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا تو جوانی احساس پیری میکنم ........)) من چطور صدات کردم؟چه اشکایی رو تو چشام نگه داشتم و نریختم؟
ای خدا یادته وقتی گیله مرد باتعصب ([b:1c6ef6d850]sedaghat-121)[/b:1c6ef6d850] نوشت : ((خدا...اما الان بهت می گم دوباره لوتی گری کن واین تیم داماش من رو که دارم با اشک این مطلب را به عشقش تایپ می کنم برنده کارزار روز یکشنبه قرارش بده تا بمن ثابت کنی که واقعا توی دلهای خسته جا داری و صدای درد دل های شکسته و خسته رو میشنوی خدا یا یکشنبه یا عدالتت رو بمن نشون بده یا مرگ من رو برسون چون حالم از این فوتبال کثیف داره بهم میخوره.)) چقدر التماست کردم؟
خدااااااا عجب بزرگی و جای حق نشستی.خدا عجب بدرقه باحالی بعد یک ماه میهمانی تو روز عیدت مارو کردی.خدا انشام ضعیفه ، لفظ قلم بلد نیستم حرف بزنم ،خودمونی بگم : خدا عاشتم. خدا گیلان و رشت و سربلندیشو فقط از تو میخوام. [b:1c6ef6d850]خدا امروز تو هم آبرار بودی. [/b:1c6ef6d850][/color:1c6ef6d850][/quote:1c6ef6d850]

:P خدا امروز تو هم آبرار بودی :P

عالی نوشتی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی تی دس درد نوکونه آبرار :P
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:37 pm

سایت گل-مسابقه ى داماش و پرسپوليس از اول هم قرار نبود اين همه ماجرا داشته باشد و حساس شود اما انگار همه ى عوامل دست به هم داده بودند تا حساس ترين مسابقه ى هفته پنجم رقم بخورد! خانمها و آقايان اين شما و اين حواشى حاشيه سازترين مسابقه ى هفته:
* حضور بيش از بيست هزار نفر در ورزشگاهى كه حداكثر ظرفيتش پتنزده هزار نفر هم نیست، خودش يعنى حاشيه.البته داشته باشيد كه بيش از سه هزار نفر هم پشت درهاى بسته مانده اند. حدود دو هزار نفر از این تعداد طرفداران قرمزهاى پايتخت هستند و مابقى داماش را تشويق مى كنند.
* مانند همه ى بازى هاى اين مدلى جايگاه خبرنگاران مملو از افراد نورچشمى غير خبرنگار است.هرکس که در ورزشگاه جایی پیدا نمی کند و اندک پارتی دارد وارد جایگاه خبرنگاران می شود! باز هم دست مجتبی پوربخش رییس روابط عمومی هیات فوتبال درد نکند که در یک اقدام انقلابی اکثر تازه واردها را به بیرون هدایت نمود.
Advertisement

*هواداران داماش به صورت يك پارچه و به مدت پنج دقيقه على كريمى را با شدت تشويق كردند. آنقدر كه او را مجبور كردند تا كنار زمين برود و به ابراز احساساتشان پاسخ دهد،این کار در ابتدای نیمه دوم و زمانی که او قرار بود به میدان هم بیاید انجام پذیرفت.آنها با شعار عکریمی بچه رشتی به نوعی دلیل خود را برای این تشویق پرشور اعلام کردند.

* مسابقه با يك دقيقه سكوت به ياد قربانيان زلزله آذربايجان شروع شد،با شعار: دوباره مي سازمت وطن.
[color=red:5cdc0a51f4]
[size=18:5cdc0a51f4][b:5cdc0a51f4]* نصوير بزرگى از ميرزا كوچك بر روى دست هواداران داماش خود نمايي مى كرد حالا او چه ربى به اين مسابقه داشت بر ما پوشيده است! همچنین پارچه بزرگی در ورزشگاه خود نمایی می کرد که روی آن نوشته شده بود: به جهنم سانتیاگو عضدی خوش آمدید! از حق هم نگذریم تشویق های گسترده و یکپارچه رشتی ها برای خبرنگاران مهمان جالب بود. داماشی ها چه در زمانی که تیمشان خوب بازی نمی کرد و چه زمانی که ده نفره شد و چه در بعد از اینکه از حریف پیش افتادند لحظه ای آرام نگرفتند[/b:5cdc0a51f4][/size:5cdc0a51f4][/color:5cdc0a51f4]

* تشويق على دايى پس از گل داماش از سوى رشتى ها يادآور خاطرات حميد استيلى و پرسپوليس سال گذشته بود كه بدون وقفه ادامه مى یافت.

* اسکوربورد ورزشگاه عضدی فقط در ابتدا و زمان پخش حرکت آهسته گل داماش روشن می شد و در بقییه مواقع فقط نقش تبلوی اعلام نتیجه را بازی می کرد.اختمالا مسئولان ورزشگاه می خواستند در مصرف برق صرفه جویی کنند!

* در ابتدای بازی امیر عابدینی و قویدل با حضور در داخل زمین به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ دادند.جالب این بود که پرسپولیسی ها هم حسابی عابدینی را تشویق کردند و باعث شد او هم به آنها تعظیم کند و هم با بازیکنان پرسپولیس روبوسی کند.

*در این بازی چند بازیکن برای بار اول به میدان رفتند. سیف الهی و نوروزی برای پرسپولیس و مرتضی ابراهیمی و سهرابی برای داماش.
* پس از گل داماش هواداران داماش با روشن کردن چراغ موبایل هایشان تصویر زیبایی به ورزشگاه داده بودند.

* هواداران خشمگین پرسپولیس از حالا شعار خداحافظ ژوزه سر می دادند. در سالن کنفرانس هم خبرنگاران مباحث گسترده ای با عالیجناب خوزه راه انداخته بودند.انگار کسی او را خوب روشن نکرده بود که اینجا مردمان کم حوصله ای دارد و زمان زیادی برای جبران نخواهد داشت.یکی از خبرنگاران گفت: اگر در داربی ببازی ما تیتر می زنیم: خوزه اخراج شد!

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در يکشنبه آگوست 19, 2012 8:41 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:38 pm

هواداران استقلال از شکست پرسپوليس برابر داماش گيلان به شادي پرداخته و براي دقايقي طولاني امير قلعه نويي را تشويق کردند.

شیمی نوبتم فارسه /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:49 pm

خداییش منم از اینکه به سیدجلال حسینی فحاشی شد خیلی ناراحت شدم.آخه چرا فحش دادن؟ مگه سیدجلال چیکار کرده بود؟حساب اون با مازیار و اون آبلاکو جداست.
واقعا خیلی بد بود...
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:49 pm

من بین دو نیمه مجبور شدم برم خونه اینقدر که اعصابم از دست طرفدارا که تعدادشونم کم نبودن متاسفانه ، خورد شده بود ! یه تیم 10 نفره اومده بودن تو جایگاهی که پشت دروازه پرسپولیس تو نیمه ی اول بود ؛ فقط و فقط فحش میدادن به جلال حسینی . متاسفم که هرچی توضیح و قسم و آیه میدادمشون که این یه بازی رو گلاب بگیرین ، با یه فراخوان " هر کی نیگه آبایه " ! دود میشد می رفت هوا :( آدم می مونه چی بگه والا ! بخدا اگه کارت هواداری صادر کنه باشگاه ، این مشکل حل میشه 100 % ! من دبیرستان بودم ، آبله مرغان گرفته بودم اومده بودم ورزشگاه ! بعد بر گشتن به من میگن تو رشتی نیستی طرفدار داماشم نیستی ، چرا ؟ چون لهجه ت تهرانیه ! آدم بعضی وقتا آرزو می کنه ای کاش بیشتر از 10 هزار نفری که تو هر بازی میان ، کس دیگه ای نیاد ورزشگاه. فقط میایم میگیم فرهنگ بالا فرهنگ بالا ، از 500 متر مونده به ورود به ورزشگاه ، سر قضیه بلیط فروشی ، بی فرهنگی دیدم تا لحظه ای که داشتم میومدم بیرون ! بنده خدا سراوانی ذله شده بود از دست بچه های پشت دروازه قبل بازی ، آخرشم نا امید رفت رو نیمکت نشست ! یکی از شیرین ترین بردایی رو که می شد تجربه کنم رو بخاطر این مسخره بازیا از دست دادم :(
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:52 pm

ما توی تیم هیچ بازیکنی نداریم هم پسته بروشی باشه؟؟؟
بخدا این بروشی از اول لیگ داره بد بازی میکنه تو این بازی هم چندتا اشتباه خطرناک کرد هم دو تا خطای بد کرد که باعث شد داماش 10نفره بشه :(
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:56 pm

تنها نقطه ضعف بازی امروز قضیه ی سید جلال بود
اگه حرفی بزنه بعد بازی بدون تعصب حق داره متاسفانه - فکر کنم از این به بعد اینم میاد علیه ما چرت و پرت میگه

امیدوارم فرصت طلبان کمیته نا انظباطی سوژه گیر نیاورده باشن چون خیلی .....
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان