[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:49 pm

[quote:006db23e9a="navidmadan"]قبل از اینکه هر صحبتی درباره بازی بکنیمو نتیجه دلچسبش ,,, باید واقعا از فحاشیه بی مورد به جلال حسینی متاسف بود ,,,,,, و تاسف بیشتر از این جهت که استارت این فحاشیا از ناحیه تیفوسی ها که اتفاقا خیلی از بچه های وارش اسپرتم توشون هستن بود!!!!! ,,,,,,,,,,,, این همه اینجا روضه میخونیم که فحاشی نکنیم ,, بعد همین بچه های اینجا ( نه همه ,, به هیچ وجه قصد جسارت به اونایی که این حرکتو نکردن ندارم ) شروع میکنن به فحاشیای واقعا بی مورد ,,,,,,,, بعد جالبشم اینه که وقتی میبینن زیاد از این کار کسی استقبال نمی کنه فریاد می زنن که : هرکی نگه آبای !!!!!!!!!!! واقعا متاسفم و موندم که پس اون بچه هایی که از وارش اسپرت توی اون قسمت از ورزشگاه بودن چرا هیچ حرکتی واسه توقف این فحاشیا نکردن!!!!!!!!!!![/quote:006db23e9a]
کاملا باهات موافقم :?:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:51 pm

در ضمن شعار مربوط به سید جلال خیلی کم صدا بود و خوشبختانه سریعا توسط افراد در نطفه خفه میشد,من این رو بارها با چشم خودم دیدم...مطمئن باشید اگه تاثیر گذار بود حتما رسانه های بدخواه داماش بهش اشاره می کردند...
در پایان از بازی فوق العاده خوب ِ: ابراهیمی(هر دوتاشون),مختاری,نظیف کار,مهدوی,حاجتی, کیانی و سهرابی(در نیمه دوم سهرابی تازه خودش رو پیدا کرده بود) باید تشکر ویژه بشه...واقعا بازیکنهای داماش غیرت رو برای بی غیرتهای پرسپولیسی معنا کردند,اشک تو چشمهام جمع میشد وقتی میدیدم چه طور مهدوی و حاجتی با تمام وجوشون دارند می دوند و توپ گیری میکنند
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:54 pm

[quote:b1d9655888="amirreza_pro"]در ضمن شعار مربوط به سید جلال خیلی کم صدا بود و خوشبختانه سریعا توسط افراد در نطفه خفه میشد,من این رو بارها با چشم خودم دیدم...مطمئن باشید اگه تاثیر گذار بود حتما رسانه های بدخواه داماش بهش اشاره می کردند...
در پایان از بازی فوق العاده خوب ِ: ابراهیمی(هر دوتاشون),مختاری,نظیف کار,مهدوی,حاجتی, کیانی و سهرابی(در نیمه دوم سهرابی تازه خودش رو پیدا کرده بود) باید تشکر ویژه بشه...واقعا بازیکنهای داماش غیرت رو برای بی غیرتهای پرسپولیسی معنا کردند,اشک تو چشمهام جمع میشد وقتی میدیدم چه طور مهدوی و حاجتی با تمام وجوشون دارند می دوند و توپ گیری میکنند[/quote:b1d9655888]

[color=darkblue:b1d9655888]مثل اینکه جلال حسینی گوشاش قوی هست !
[/color:b1d9655888]

عصبانيت حسيني از اتفاقات بازي با داماش

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر رئيس کميته انضباطي به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي نکند از اين به بعد هرچه از دهانم در بيايد در فوتبال مي‌گويم.
[عصبانيت حسيني از اتفاقات بازي با داماش]

جلال حسيني در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: ابتدا بايد اعلام کنم که يک کلام هم درباره بازي با داماش و ساير مطالب حرفي ندارم.

وي افزود: اما تمام ايران و افرادي که در ورزشگاه عضدي بودند با چشمان خود ديدند و با گوش‌هاي خود شنيدند که چه بي احترامي‌هايي به من شد.

حسيني ادامه داد: به آقاي حسن‌زاده که در ورزشگاه نشسته بود و همه چيز را شنيد، اعلام مي‌کنم اگر به اتفاقات بازي با داماش و فحاشي‌هايي که به من شد رسيدگي نکند از اين به بعد با عذرخواهي از تمام بزرگان فوتبال من هم هر حرفي چه بد، چه خوب از دهانم در بيايد در اين فوتبال مي‌زنم و هيچ کس نمي‌تواند جلوي من را بگيرد.

وي خاطرنشان کرد: مي‌گويند حرمت ها بايد حفظ شود؛ من چه کاري در حق هواداران داماش کردم که بايد از آنها بد بشنوم. آيا من به آنها بي احترامي کردم؟ حتي وقتي وارد زمين شدم و با فحاشي‌هايي روبرو شدم براي آنها دست تکان دادم و به هيچ عنوان سعي نکردم تا عکس‌العمل بدي نشان دهم اما هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند.

مدافع پرسپوليس تاکيد کرد: آقاي حسن‌زاده و مسئولان فدراسيون فوتبال؛ من به عنوان يک بازيکن ملي مي‌خواهم تا به اين موضوع رسيدگي کنيد، اتفاقي برايم پيش آمده که نمي‌توانم آن را تحمل کنم و اين براي فوتبال ما بسيار زشت است.هواداران داماش حرمت‌ها را نگه نداشتند و بي‌حرمتي‌هايي را به من کردندکه در اين فوتبال بايد جلويش گرفته شود.

وي در پايان تاکيد کرد: باز هم براي دومين بار به تک‌تک آقاياني که در ورزشگاه بودند و همه چيز را شنيدند مي‌گويم اگر جلوي اين کار گرفته شد و به اتفاقات بازي با داماش رسيدگي کردند که هيچ، اما اگر چشم خود را بستند و همه چيز را به فراموشي سپردند آن وقت آن روي جلال حسيني را خواهيد ديد و مي‌بينيد عکس‌العمل مني که در اين فوتبال هميشه حرمت‌ها را نگه داشته و به هيچ کس بي‌احترامي نکردم چيست.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mamalirize » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:54 pm

♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:57 pm

جلال حسینی منتظر همین بود ... حالا اونایی که هی فحاشی میکردند بیان جواب بدن :( ای خداااااااااااا که چقدر امروز داد زدیم به اون فحش ندید آخرش یکی اومده به من میگه تو مگه انزلی چی هستی :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:59 pm

حضور هواداران واقعا عالی بود /3/ /3/ /3/ /3/

اما تنها چیزی که خیلی حال داد تشویق نزدیک به 10 دقیقه ( شاید هم بیشتر ) به صورت یکسره بود که هم کلی انرژی ازمون گرفت هم کلا تعطیل کرد پرسپولیس رو و هم داماشی ها رو شارژ افتضاح کرد /7/ /7/ /7/

در مورد بازی هم باید بگم تیممون خوب بود و نه عالی و [color=red:d795b02e70][size=24:d795b02e70]بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاز[/size:d795b02e70][/color:d795b02e70] هم به قدرت بازی خوانی هرندی بیش از پیش پی می برم که چجوری پرسپولیس رو بسته بود اما نه با دفاع مطلق بلکه کاملا باهاشون بازی کردیم با استفاده از مهره هامون ...
نکته دیگه بازی عالی هادی سهرابی بود که انگار نه انگار که اولین بازی این فصلش و اونم جلوی پرسپولیس هست که روی کاغذ خیلی اسم و رسم داره ... هادی عالی بود و همونطوری که قبلا گفته بودم مهدوی های زیادی در راه داریم ...

نکته آخر و خیلی مهم این بود که خوب توهین نکردیم ... و اگه ناظر و ... منصف باشند محرومیت و جریمه ای قاعدتا نباید برامون در نظر گرفته بشه ... اما مگه میشه داماش بازی داشته باشه و جریمه نشه ؟!؟!؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:59 pm

[quote:b7d4862a72="mamalirize"]محروم نشیم یه وقت

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910529000397[/quote:b7d4862a72]چه غلط اضافی میکنه اشغال عقده ای بیشرف عوضی هرچی ازدهنم دربیاد میگم
ن مطمئنم که خط گرفته ازاون مل... تا این حرفاروبگه :evil: :evil: :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:59 pm

این جلال حسینی داره جو سازی میکنه مثل مازیار زارع ,مثلا میخواد جاشو بین انزلی چیا باز کنه,چون انزلی چیا بهش میگن خائن...تف تو این فوتبال که بازیکنهاش برای مطرح شده دست به هر کاری میزنند....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:03 pm

[quote:c79999006b="nima_beckham"]جلال حسینی منتظر همین بود ... حالا اونایی که هی فحاشی میکردند بیان جواب بدن :( ای خداااااااااااا که چقدر امروز داد زدیم به اون فحش ندید آخرش یکی اومده به من میگه تو مگه انزلی چی هستی :?:[/quote:c79999006b]

متاسفانه به کسی که حقش نبود فحاشی شد - کسی که از با شخصیت های فوتبال ماست - چرا بعضیا اینطوری هستن واقعا ؟؟؟؟ ما هم هزار مرتبه گفتیم ولی همه میگن خیلی هوای حسینی رو داریدا !!!!!

ولی فحاشی در اون حد نبود که محروم بشیم - در ضمن بازی بعدی با ملوان هست و در صورت محرومیت خودشونم میدونن که تماشاگرا از خونه این بازی رو نمیبینن و به همین راحتیا با در بسته ورزشگاه روبرو نمیشن!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:03 pm

[color=black:aa1d572e60]وقتی ظهر پیراهن داماش را به تن کردم و از خونه به سمت استادیوم حرکت کردم به مانند همیشه با غرور و سرسینه جلو و با افتخار پیراهن تیم شهرم رو به رخ هگان کشیدم و معتقد بودم مغرورانه تر، این مسیر رو بر میگردم که همین طور هم شد
من قبل از اینکه از برد رو تبریک بگم باید از تک تک هواداران که یک نفس و غیرت مردانه و رشتی وار تیم شهرشون رو تشویق کردند تشکر کنم و به معنای واقعی جهنم رشتی ها رو به رخ تیم های تهرانی کشیدیم و بازیکنای پرسپولیس دال آورده بودند.همون قدر که در نیمه اول بد بودیم در نیمه دوم عاشقانه تیممون رو تشویق کردیم و تا به حال چنین جوی رو در هیچ استادیومی ندیده بودم و هیچ سالی مثل امسال چنین جوی نبود.
اکثر بچه ها میدونند که من عاشق جایگاه تیفوسی ها هستم و فقط به خاطر دینی که به داماش داشتم به H اومدم و هیچ گاه هم مثل بعضی ها نیومدم و نگفتم جایگاه من و اگه من نباشم فلان و بسار...
همون قدر که از بچه های h در این بازی به خاطر ادامه ندادن فحش ها متشکرم و همشون نقش یه تذکر رو دهنده را داشتند،بیشتر از اون از پشت دروازه ناراحتم و وقتی ما جوبشون رو ندادیم آخر بازی اومدن و به ما گفتن این رسمش نیست که جواب شعارهای ما رو نمیدید!
اگر بخواهیم به تیم نگاه فنی کنیم باز هم اون مشکل ده،پانزده دقیقه اول وجود داره و اگر زاید در اون حرکت گل رو میزد کار برای ما سخت میشد و نیمه دوم هم بعد از اخرج بروش اگر شجاعت مید خان و حمایت غیورانه هواداران نبود هیچ وقت نمیتونستیم بازی رو ببریم و من اینقدر رفته بودم به بغل دستی هام گفتم آبرار تشویق کنید گل رو مینیم تیکه مینداختن ولی همشون خر بازی اومدن و گفتن دمت گرم تشویق کردیم و بردیم.
به نظر من همین جو و اندازه فحش ها اگر در بازی با ملوان باشه یه پیشرفتی محسوب میشه و صد در صد با حمایت هواداران فاتح الگیلانو،داماش شهرباران است.
این سه امتیاز شیرین رو به تمام رشتی ها و حتی گیلانی هایی که خودم باهاشون صحبت کردم و از لهجشون معلوم بود رشتی نبودند و از سایر نقاط اومده بودند تبریک عرض می کنم.
در مورد اون بی غیرت ها هم صحبتی نمی کنم چون با برد و تشویق هامون نشان دادیم عاقبت بی غیرتی و پاچه خواری تهرانی ها چی هست!
[/color:aa1d572e60]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:04 pm

[color=blue:6f5db7cc13]فقط تنم بگم خاطره بازی برگشت فصل پیش، تهران میان مِره دوباره تکرار بُبُست. از خوشحالی ترکستندرم. خدااااایا شکرت. فقط کاش افشین قدر او موقعیتَ بیشتر دَنَستی. تیم عالیه. ایشالله امسال رتبه خوبی کسب کونیم. لُنگیَنِ دَهَنَ دَوَستیم، اَن مره ایتا دونیا ارزش دَره /11/
مرسی از هواداران با تعصب. والله مثل رشت هوادارن هیچ جا پیدا نبه /13/[/color:6f5db7cc13]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:05 pm

[quote:d2e2f53a92="nima_beckham"]جلال حسینی منتظر همین بود ... حالا اونایی که هی فحاشی میکردند بیان جواب بدن :( ای خداااااااااااا که چقدر امروز داد زدیم به اون فحش ندید آخرش یکی اومده به من میگه تو مگه انزلی چی هستی :?:[/quote:d2e2f53a92]

امروز قسمت نشد چیگاه Hباشم sنشستم هرچقدر گفتم فحش ندید لز بس داد زدم سرم درد میکنه داره میترکه

ما ادم نفهم زیاد داریم در حد جک که ما بخواییم بگیم نزاریم توهین کنن مگر مرور زمان اینارو درستش کنه

یارو میگم فحش نده به جلال میگه تو فامیلشی؟؟؟؟؟؟؟ :D

یارو صافکاریش بسته رفیقش گفته بیا بریم ورزشگاه فحش بدیم یعنی بعضی هوادارا اینطوریان :D
:D

روز خوبی بود اما لیدری خوبی من در s ندیدم رضا رو اصلا و مازیار فقط همون اول موقعی که پرده دستش بود دیدم اینور اصلا نیومدن نمیدونم چرا!!! :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:12 pm

سلام من هم به نوبه خودم این برد رو تبریک میگم. دقیقا جهار سال و 10 روز بود تو رشت تیم بزرگی رو شکست نداده بودیم. البته این بین 2 سال لیگ 1 بودیم و آخرین بردمون مقابل 1 تیم بزرگ تو رشت 19 مرداد 87 بود که با گل آدریانو اسقلال رو شکست دادیم زمان ذولفقار نسب.
تشویق هوادارا مخصوصا تو نیمه دوم بی نظیر بود .
بازیکنا هم نیمه دوم عالی بودند.
تنها نکته منفی فحاشی به جلال حسینی بود . البته خیلی کم صورت گرفت و از بچه های پشت دروازه بود البته فکر کنم اونها جز تیفوسی ها نبودند. خودم از جایی که نشسته بودم دقیقا کسی که خط میداد رو می دیدم و براش متاسفم.
وقتی قبل بازی سراوانی با کوچکترین حاشیه تو سکو ها به سمت هوادارایه پشت دروازه می رفت یعنی اوضا خیلی خرابه اما خیلیا این مسئله رو درک نکردن.
خود حسن زاده وقتی میاد رشت تا نظارت کنه یعنی منتظر کوچکترین لغزش هوادارایه ما برای گرفتن آتو و محروم کردن که متاسفانه اون عده قلیل این مسئله رو متوجه نمیشن.
جلال حسینی حق داره تو مصاحبش اون طور جبهه بگیره. کی و کجا مثل نوری و زارع علیه تیم ما صحبت کرده؟ کجا حرمت شکسته؟ پارسال رفت برنامه نود فردوسی پور هر چی سعی کرد ازش علیه ما حرف بکشه نتونست .
من نمی دونم با تمام این اوصاف اون عده تماشاگر نما که شرایط حساس تیم رو درک نکردن چرا بهش فحاشی کردن؟
اما در کل چون اکثر کاربران با تجربه سایت در نزدیک اون افراد انگشت شمار بودن نذاشتن فحاشی ها علیه جلال حسینی ادامه داشته باشه .
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:15 pm

مهدوي گفت: پرسپوليس را به خوبي پرس كرديم و توانستيم سه امتياز بازي را بگيريم.

كاپيتان داماش گيلان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بازي تيمش در مقابل پرسپوليس گفت: پرسپوليس براي گرفتن سه امتياز بازي تلاش مي‌كرد و از ابتدا سعي داشت تيم ما را پرس كند اما سه امتياز بازي براي ما هم مهم بود و از ميانه ميدان تيم مقابل را پرس كرديم.

وي افزود: اخراج بازيكن ما در ابتداي نيمه دوم روي بازي تاثير گذاشت و ما مجبور شديم بيشتر دفاع كنيم و پرسپوليس هم موقعيت‌هاي بيشتري بدست آورد اما به نظرم داوري بازي درست بود و مشكلي نداشت.

مهدوي درباره شرايط داماش نيز گفت: بازيكنان از مدت‌ها قبل بود كه پول خود را نگرفته بودند اما با حضور آقاي قويدل شرايط مالي تيم خوب شده است و بازيكنان نيز در شرايط ايده‌آلي قرار دارند داماش بازيكنان خوبي دارد و براي حضور در بالاي جدول تلاش مي‌كند.

وي درباره درگيري با آقازماني نيز گفت: موضوع خاصي نبود.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه آگوست 19, 2012 8:17 pm

نمیخوام اینجا دایه عزیزتر از مادر بشم واسه جلال حسینی ولی هممون می دونیم که با همین لغزشی که داشتیم حتی احتمال محرومیتمونم هست ,, شایدم محرومیت تعلیقی بشیم !!
*
من نظرم اینه که مدیرای سایت از طرف همه هوادارای داماش یه بیانیه رسمی بدنو ازش عذرخواهی کنن (حتی واسه ظاهرسازی هم شده این کارو اگه بکنیم شاید بفهمن که اکثریت هوادارا از این حرکت متاسف شدن)
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان