[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:24 pm

آبرارن تبریک
بچه ها متشکریم /23
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:31 pm

[color=darkblue:16036f41f2][size=24:16036f41f2][align=center:16036f41f2]هرندي در پاسخ به اين سوال که بهترين بازيکن تيم‌تان چه کسي بود گفت:‌بهترين بازيکن تيم من تماشاگران بودند.
[/align:16036f41f2][/size:16036f41f2][/color:16036f41f2]

هرندي: بازي با پرسپوليس جنگ دارا و ندار بود

سرمربي داماش گيلان تاکيد کرد: ديدار با پرسپوليس در واقع دارا و ندارها از نظر بازيکن بوده است.
[هرندي: بازي با پرسپوليس جنگ دارا و ندار بود]

به نقل از خبرگزاري فارس، اميد هرندي پس از پيروزي يک بر صفر داماش برابر پرسپوليس هنگام ورود به نشست خبري با تشويق هواداران گيلاني روبرو شد و گفت: اين برد متعلق به شماست و اگر شما نبوديد بازي در عضدي برگزار نمي‌شد و ما نتيجه نمي‌گرفتيم.

وي در مورد اينکه تيمش با وجود 10 نفره شدن پرسپوليس را شکست داد عنوان کرد: با وجود اخراج يک بازيکن تعويض هاي هجومي انجام داديم و با تغيير سيستم به خواسته خود رسيديم.چهار موقعيت گل داشتيم و پرسپوليس فرصت گلزني نداشت.

هرندي خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيم بزرگ و قابل احترامي است و مطمئن باشيد اين تيم در آينده بهتر خواهد شد. من زماني‌که پيکان را برديم گفتم اين تيم درست خواهد شد و اين‌طور نيز شد اکنون نيز مي‌گويم پرسپوليس که مربي بزرگي دارد اگر نفرات خود را بشناسد شک نکنيد که براي قهرماني خواهد جنگيد.

سرمربي داماش در پاسخ به اين سوال که ترکيب تيم‌تان هجومي نبود اظهار داشت: اين موضوع را قبول ندارم، زماني که 10 نفره شديم موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و امروز از ابتداي بازي با توجه به داشته‌ها و پتانسيل مان وارد زمين شديم. هيچ مربي جرات نمي‌کند وقتي تيمش 10 نفره شد مهاجم بياورد ولي من اين کار را انجام دادم.

هرندي در پاسخ به اين سوال که چه تدابيري براي اين موضوع که بازيکنان‌تان در باد اين بازي نخوابند مي‌انديشيد، تصريح کرد: پس از برد مقابل پيکان برابر سايپا نمايش خوبي داشتيم و حقمان شکست نبود،‌فوتبال برد و باخت دارد و من قول مي‌دهم که داماش در تمام مسابقاتش تهاجمي بازي کند اما شما داشته‌هاي ما را هم ببينيد.

وي ادامه داد: ما حتي براي تعويض کردن هم مشکل داريم؛‌مهدي و چاوشي قبل از بازي با پرسپوليس فقط يک جلسه تمرين کرده بودند. بازي با پرسپوليس از نظر بازيکن جنگ دارا و ندار بود.

هرندي در پاسخ به اين سوال که بهترين بازيکن تيم‌تان چه کسي بود گفت:‌بهترين بازيکن تيم من تماشاگران بودند.

وي عنوان کرد: پس از اينکه 10 نفره شديم توپ‌گيري و استفاده از شکاف بين بازيکنان خط دفاعي پرسپوليس را در دستور کار قرار داديم و با اين روش حتي مي‌توانستيم گل دوم را نيز بزنيم اما شانس با ما يار نبود من بيشتر به خاطر مردم شهرم خوشحالم چون به آنها بدهکار هستم.

هرندي در پاسخ به اين سوال که اشک‌هاي پس از پايان بازي‌اش اشک شوق بود و يا به خاطر حرف و حديث‌هاي اخير و زمزمه‌هاي مبني بر برکناري‌اش،‌اظهار داشت: من با يک ساک آمده‌ام و با يک ساک هم مي‌روم. 6 سال بيرون بودم و اصلا برايم مهم نيست که بمانم يا نمانم اگر ناراحتم براي مردم شهرم ناراحتم اشکم به خاطر مردم شهر بود.

وي گفت: امروز شاهکار کرديم و 10 نفره پرسپوليس را برديم شما ببينيد تيم‌هاي نظير پيکان، ملوان و سايپا چه مهره‌هايي دارند. ملوان در اين فصل 8 بازيکن گرفته اما ما 8 بازيکن از دست داديم اين غيرت و تعصب بچه ها بود که باعث شد ببريم در نيم فصل مي‌توانيم بازيکن بگيريم و اين کار را خواهيم کرد.

هرندي يادآور شد: اگر مي‌خواستم کمک‌مربي باشم در 6 سالي که بيرون بودم اين کار را مي‌کردم مطمئن باشيد تا زماني که مرا بخواهند مي‌مانم و اگر احساس کنم نمي‌توانم خودم مي‌روم عابديني به خوبي حمايت کرده و هر بازيکني را مي‌خواستيم با دست خالي جذب کرد.

وي گفت: هفته گذشته يک بازيکن خارجي را به ما معرفي کردند و گفتند در پورتو و براگا پرتغال بازي کرده اما گفتم بايد او را ببينم زماني که يک جلسه در تمرين ما شرکت کرد گفتم به درد ما نمي‌خورد و گفتم اگر بيايد بايد نيمکت نشين شود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:33 pm

نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:36 pm

منم به همه این بردو تبریک میگم. 48 ساعته نخوابیدم ریگه واقعا نا ندارم.
فقط یک نکته منفیی که امروز وجود داشت این بود که یکی از سکوها بجایه تشویق فقط به سیدجلال گیر داده بودن! /15/ نیمیدونم شاید فقط واسه حاشیه سازی اومده بودن تا ما رو در بازی بعد محروم کنند! ما اینجور هوادار نمیخااااااااایم!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Ali-h0 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:37 pm

سرخپوشان پولدار یادتون باشه همیشه داماش سرورته /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 03, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:37 pm

گیله مردان خدا قوت
خسته نباشید میگم به همه بازیکنان وکادر فنی داماش وهمه شما دوستان
امروز واقعا همه چیز عالی بود این بهترین عیدی بود که میشد به هواداران داد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:38 pm

قبل از اینکه هر صحبتی درباره بازی بکنیمو نتیجه دلچسبش ,,, باید واقعا از فحاشیه بی مورد به جلال حسینی متاسف بود ,,,,,, و تاسف بیشتر از این جهت که استارت این فحاشیا از ناحیه تیفوسی ها که اتفاقا خیلی از بچه های وارش اسپرتم توشون هستن بود!!!!! ,,,,,,,,,,,, این همه اینجا روضه میخونیم که فحاشی نکنیم ,, بعد همین بچه های اینجا ( نه همه ,, به هیچ وجه قصد جسارت به اونایی که این حرکتو نکردن ندارم ) شروع میکنن به فحاشیای واقعا بی مورد ,,,,,,,, بعد جالبشم اینه که وقتی میبینن زیاد از این کار کسی استقبال نمی کنه فریاد می زنن که : هرکی نگه آبای !!!!!!!!!!! واقعا متاسفم و موندم که پس اون بچه هایی که از وارش اسپرت توی اون قسمت از ورزشگاه بودن چرا هیچ حرکتی واسه توقف این فحاشیا نکردن!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:39 pm

تبریــــــــک.. تو اینجور بازیا فقط 3 امتیاز مهمه که خداروشکر تونستیم با غیرت بچه ها و کاردانی امید خان و تشویق بی نظیر هوادارا به دست بیاریم.
شب فوق العاده ای بود.. 90 دقیقه تشویق تیم بدون حاشیه. هیچ اتفاقیم نیافتاد که بخواد حرف از محرومیت و این چرتو پرتا زد. :wink:
جـــــونم داماش.. عشـــــقم دامــــــــــاش /23/ :P
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Ali-h0 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:40 pm

میدونید وقتی داماش گل زد قیافه پرسپولیسی ها چه شکلی شد /18/ /18/ /18/
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط Ali-h0 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:42 pm

امروز پرسپولیسی ها هیچ غلطی نتونستند بکنند /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
Ali-h0
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:42 pm

[quote:9c99b44fc6="navidmadan"]قبل از اینکه هر صحبتی درباره بازی بکنیمو نتیجه دلچسبش ,,, باید واقعا از فحاشیه بی مورد به جلال حسینی متاسف بود ,,,,,, و تاسف بیشتر از این جهت که استارت این فحاشیا از ناحیه تیفوسی ها که اتفاقا خیلی از بچه های وارش اسپرتم توشون هستن بود!!!!! ,,,,,,,,,,,, این همه اینجا روضه میخونیم که فحاشی نکنیم ,, بعد همین بچه های اینجا ( نه همه ,, به هیچ وجه قصد جسارت به اونایی که این حرکتو نکردن ندارم ) شروع میکنن به فحاشیای واقعا بی مورد ,,,,,,,, بعد جالبشم اینه که وقتی میبینن زیاد از این کار کسی استقبال نمی کنه فریاد می زنن که : هرکی نگه آبای !!!!!!!!!!! واقعا متاسفم و موندم که پس اون بچه هایی که از وارش اسپرت توی اون قسمت از ورزشگاه بودن چرا هیچ حرکتی واسه توقف این فحاشیا نکردن!!!!!!!!!!![/quote:9c99b44fc6]

آبرار واقعاً که گل گفتی منم ازین که فحاشی ها از سمت تیفوسی ها شروع شد تعجب کردم . جریمه نقدی که 100 در صد میشیم . حسن زاده توو ورزشگاه بود متاسفانه بهانه ای که همه میگفتن و می خواستن ندن و دادیم خدا کنه محروم نشیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط barane_noghreei در يکشنبه آگوست 19, 2012 7:44 pm .
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:44 pm

وای امروز تماشاگرها چرا اینطوری شده بودند!!!آلمانی ها هم باید بیایند جلوی ما لنگ بندازند...واقعا باریک الله به تماشاگرهای با غیرت داماش که اینطوری تیمشون رو تشویق می کنند و به معنای واقعی کلمه:
یار دوازدهم هستند
به خدا سانتیاگو عضدی برای همه حریفها جهنم است, بازیکنها و مربیان حریف رو در خودش آتیش می زنه,امروز پرپولیسی ها رو دیده بودم که چه طوری عاجزانه داشتند ما تماشاگرها رو نگاه می کردند و با زبان بی زبانی نگاه به ما التماس می کردند که :تو رو خدا تشویقها رو تمومش کنید...
هوادار با غیرت /23/ /23/ /23/ /23/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:45 pm

[quote:f475fadb48="navidmadan"]قبل از اینکه هر صحبتی درباره بازی بکنیمو نتیجه دلچسبش ,,, باید واقعا از فحاشیه بی مورد به جلال حسینی متاسف بود ,,,,,, و تاسف بیشتر از این جهت که استارت این فحاشیا از ناحیه تیفوسی ها که اتفاقا خیلی از بچه های وارش اسپرتم توشون هستن بود!!!!! ,,,,,,,,,,,, این همه اینجا روضه میخونیم که فحاشی نکنیم ,, بعد همین بچه های اینجا ( نه همه ,, به هیچ وجه قصد جسارت به اونایی که این حرکتو نکردن ندارم ) شروع میکنن به فحاشیای واقعا بی مورد ,,,,,,,, بعد جالبشم اینه که وقتی میبینن زیاد از این کار کسی استقبال نمی کنه فریاد می زنن که : هرکی نگه آبای !!!!!!!!!!! واقعا متاسفم و موندم که پس اون بچه هایی که از وارش اسپرت توی اون قسمت از ورزشگاه بودن چرا هیچ حرکتی واسه توقف این فحاشیا نکردن!!!!!!!!!!![/quote:f475fadb48]

منم خیلی تعجب کردم آبرار ... مگه قرار نبود فحاشی نشه ... یه بار که اومدن چند نفر فحش بدن نزاشتیم با دوستامون بعد از اون طرف دوباره شروع کردن ! :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:46 pm

درد پرسپوليس را فقط داخلي‌ها مي‌دانند،نه ژوزه

مدير عامل باشگاه داماش گيلان گفت: شرايط پرسپوليس پيش از دربي مناسب نيست ، درد تيم پرسپوليس را داخلي ها مي دانند نه ژوزه!
[درد پرسپوليس را فقط داخلي‌ها مي‌دانند،نه ژوزه]
[color=darkblue:bb7c9a3ec0]
[size=24:bb7c9a3ec0][align=center:bb7c9a3ec0] امير عابديني مدير عامل باشگاه داماش گيلان در گفتکو با باشگاه خبرنگاران گفت: در بازي مقابل تيم پرسپوليس توانستيم پيروز ميدان باشيم، دست تک تک هواداران تيم مان را مي بوسم.[/align:bb7c9a3ec0][/color:bb7c9a3ec0]
[/size:bb7c9a3ec0]
وي تصريح کرد: براي تيم پرسپوليس نگرانم، اين تيم قبل از دربي شرايط خوبي ندارد، معتقدم درد پرسپوليس را داخلي ها مي دانند نه ژوزه!

عابديني گفت: رويانيان کارهاي مديريتي را خوب بلد است اما کارهاي رخت کن تا زمين به درستي انجام نمي شود و بايد فکري اساسي براي اين تيم کرد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آگوست 19, 2012 7:48 pm

عجب حالی بده امروز مره. نیمه دوم هم تشویق عالی بو هم تیم بازی /7/ غیرت بچه رشتی همینه همینه /23/ /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان