[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 18, 2012 6:37 pm

تیتر بچه های صومعه سرا نیوز در پوشش خبر بالایی :D

تو چقدر شیرینی به دلم میشینی!!!

http://sowmesaranews.ir/news/8954
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 18, 2012 6:43 pm

[size=24:a7ba5036a9][color=red:a7ba5036a9]دوستان لطفا" اطلاع رسانی کنید :[/color:a7ba5036a9]
[/size:a7ba5036a9]منم با کامنت بچه ها موافقم ، الان با این پیروزی که در برگزاری بازی در عضدی بدست آوردیم و اینکه احتمال
باخت (لنگ پولیش) 99.9% هست ، ماها باید خیلی باهوش بازی کنیم ، حتی یه فحش هم نباید داده بشه ، چه
به تیم مقابل و چه به م/ل/و/ا/ن !!!
این شیرینی و رویانیانی که من دیدم ........ وضع خیلی خرابه .
به قول دوستان ، اونا از سال قبل هم که عقده دارن ، دِه نوگو !
خواهشا" اونایی که ورزشگاه میان هوای جماعت باد به پرچم و جوگیر داشته باشن و هی شعارهای بوووووووووووق ندن .
همه ما وظیفه داریم مثل یه لیدر مودب /10/ فقط تیمو و بازیکنا تشویق کنیم و نهایتا" یه هوووووویی واسه اونا بکشیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sedaghat-121 » شنبه آگوست 18, 2012 6:49 pm

شمارش معکوس برای نشان دادن اتحاد از نوع گیلانی به تمام باقلا صفتان تاریخ ( از ابد تا ازل)
تمام مدت تیممون رو تشویق کنیم و مواظب به قول حمزه جماعت تخمه خور و جو گیرم باشیم.
هر کدومتون تا با یکی از اونهایی که فحش خواستند بدهند دهن به دهن اومد باید بقیه سریع دور طرف رو بگیرند تا خفه بشین سر جاش.
داماش ارتش سرزمین من به پیش دلاور
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آگوست 18, 2012 7:00 pm

ایول حسین آقا خدایی آبراری فردا آیم تی ورجه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 18, 2012 7:07 pm

[quote:1ff582bf8d="aryanrecord"]گزارش ویژه : عضدى و سردار جنگل،داستان تكرارى اين روزهاى ليگ!

پلان اول-برداشت اول: ورزشگاه سردار جنگل- خارجى.

هواداران خشمگمين از باخت داماش و حضور انبوه تماشاگران تراكتورى كه البته همراه با كرة هاى آغشته به توهين از سوى هر دو گروه بود، آنها را جريح تر كرده و انگار قصد ترك ورزشگاه را ندارند.وقتى فشار نيروى انتظامى فزونى مى گيرد آنها به صورت ظاهرى محل را ترك مى كنند اما هنگامى كه اتوبوس هاى هواداران و بازيكنان تراكتور به خارج محوطه مى رسد رشتى ها مانند فيلم هاى پارتيزانى از انبوى مزارع برنج و دشتهاى اطراف سر بيرون مى آورند و با هر وسيله اى كه دم دستشان مى رسد به ماشين ها حمله مى كنند! اتوبوس تراكتورسازى مجبور به بازگشت و پناه گرفتن در يك جاده فرعى مى شود و دهها اتومبيل آسيب جدى مى بيند، بازتاب رسانه اى گسترده و واكنش جامعه فوتبال تنها يك معنى داشت: ورزشگاهى كه تازه مورد بهره بردارى گرفته و سالها نيز انزلیچی ساختش طول كشيد شرايط ميزبانى از يك مسابقه ى حساس را ندارد!

پلان دوم- برداشت اول:سالن كنفرانس ورزشگاه دكتر عضدى-داخلى.

داماش مسابقه را على رقم فرصت هايى كه داشت به استقلال تهران مى بازد و در خانه دستش از امتياز كوتاه مى شود، مظلومى در پاسخ خبرنگارى كه پرسيده بود جو ورزشگاه را چگونه ديديد،مى گويد: شرايط سخت بود و فضا نا آرام،هواداران داماش نمى گذاشتند صداى من به بازيكنان برسد اما ما خوشحاليم كه هم پيروز شديم و آخر كار هم همگى بدون مشكل اينجا را ترك كردند. آن بازى داماش باخت و البته هيچ اتفاق نا ميمونى نيفتاد.

پلان سوم-برداشت يكصد و بيست يكم!-دفتر رياست هيات فوتبال- داخلى.

پس از كش و قوس هاى فراوان و چندين و چند بار تغيير مكان بازى و سرگيجه ى خبرى رييس روابط عمومى هيات فوتبال اعلام كرد كه پس از بازديد اعضاى شوراى تامين استان و نمايندگان هيات فوتبال و نماينده استاندار، و بعد از ديدن مشكلات عديده سخت افزارى و تهديد تلويزيون مبنى بر عدم پخش مسابقه قرار بر اين شد كه مسابقه داماش-پرسپوليس در ورزشگاه دكتر عضدى برگزار گردد.خبرى كه داماش را خوشحال و پرسپوليس را ناراحت كرد.

اما آنچه در اين ميان مهمتر از ظاهر خبر خود نمايى مى كند بروز هزاران چرايى است كه پاسخش را يا كسى نمى داند يا قرار نيست كسى پاسخى در خور به آن بدهد. چرا ورزشگاهى كه قرار بود عصاى ورزش رشت شود تبديل شود به محل مناقشه ى نخواستنش؟ وقتى استاديومى با ظرفيت بيست هزار نفر در يك منطقه ى حاشيه ى شهر و با فاصله ى نسبتا دور ساخته مى شود چرا نبايد يك جاده دو بانده اختصاصى براى دسترسى آسان به آن داشته باشد؟ چرا ورزشگاه سردار جنگل بعد از گذشت سالها همچنان مشكل نامناسب بودن سالن كنفرانس، جايگاه تصوير بردارى ،سالن دوپينگ، رختكن،قسمت وى آى پى و جايگاه خبرنگاران را به مانند يك لكه ننگ بر پيشانى يدك مى كشد؟ چرا ورزشگاه دكتر عضدى در سرسبزترين استان كشور بايد چمن مصنوعى را جايگزين نوع طبيعى اش ببيند؟ اگر چمن مصنوعى آنقدر آزار دهنده هست كه تيمها براى مواجه نشدن با آن اين همه فشار مى آورند، چرا اصلا سازمان ليگ با موجوديت چنين پديده اى موافقت كرده است؟ به غير از دهن كجى مصنوعى بودن چمن در شهرى كه بر روى ديوارهاى ساختمانش سبزه مى رويد، اصلا اساس وجود اين نوع چمن به خود بازيكنان داماش بيشترين ضربه را خواهد زد! بازى در چمن مصنوعى خستگى چند برابر براى بازيكنان مى آورد و علاوه بر آن داماشى ها يك هفته بايد در چمن طبيعى بازى كنند و يك هفته در مصنوعى! چرا بايد به تيم هاى مهمانى كه به رشت مى آيند چنين اجحافى شود كه در شرايطى مسابقه دهند كه تا پيش از آن تجربه اش نكرده بودند؟ و مهمترين موضوع اينكه آيا اين اتفاق براى داماش موجب كمرنگ شدن موفقيت هايش نخواهد شد؟ اگر پرسپوليس يا هر تيم مهمانى به داماش ببازد به عنوان نخستين دليل از چمن ورزشگاه ياد نخواهند كرد؟

و در آخر همانقدر كه اگر داماش در ورزشگاهى به غير از ورزشگاه خانگى اش به ديدار پرسپوليس مى رفت يك نوع اجحاف به شمار مى رفت در حق رشتى ها، حالا هم كه سرخ پوشان پايتخت بدون يك جلسه تمرين درست و حسابى در اين نوع چمن بايد به مصاف گيلانى ها بروند يك حق كشى بزرگ به حساب خواهد آمد. كاش حداقل شرايط سخت افزارى در ليگى كه هزاران مشكل عديده در خود دارد در كشور ما به سوى برابرى پيش برود.[/quote:1ff582bf8d]

دوستان در لینک زیر کامنتبدید ، مجددا بعضیا دارن اصل خودشونو نشون میدن

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%8A%DA%AF
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آگوست 18, 2012 7:10 pm

تو سایت گل با این جمله احساس غرور کردم که گیلانیم
به قول آبرار مازیار تمام افتخارم گیلانی بودنمه

میثم شاهین شهر
18:59 2012/8/18

من به عنوان 1 اصفهانی به رشتیا میگم ایولا که با تهدیدم اگه شده حقتون گرفتید حق گرفتنیه نه دادنی
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه آگوست 18, 2012 7:11 pm

طرفداران داماش در تمرین روز جمعه
[img:8d32ceebe6]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/44480039656904975955.jpg[/img:8d32ceebe6]
[img:8d32ceebe6]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/78666465709647361978.jpg[/img:8d32ceebe6]
[img:8d32ceebe6]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/94967382125628623364.jpg[/img:8d32ceebe6]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 18, 2012 7:29 pm

هواداران عزیز،این حق ملت خورها از الان جو سازی رو بر علیه تیم محبوب ما شروع کردند پس فردا ما اسیر حواشی این ها نشیم.
اما یک نکته که قابل توجه خودم بود مصاحبه امروز صبح عابدینی با رادیو ورزش بود:
که با لحن تند بر علیه پرسپولیس جبهه گرفت و حتی در قسمتی گفت دیگه اصلا با چنین شرایطی که به وجود اومده اصلا به پرسپولیس نمیرم و با مالک باشگاه به توافق کامل رسیدم و حتی خبر دارم می خواد این هفته بیاد رشت و خونه بخره و در صحبتی که هفته قبل باهاش داشتم بهم گفت تیمی که می خوام قهرمان آسیا بکنمش باید بالا سرش باشم و اگر در پرسپولیس چنان نتایجی گرفتم به این دلیل بود که بالای سرش بود و اکنون هم چنین تصمیمی گرفتم و اما نکته ی بعد این بود که همون هفته من باهاش صحبت کردم و گفت به همه هوادارا بگو خودم امید هرندی رو آوردم و خودم هم بر نمی دارم و هیچ کس هم نمیتونه فشار بیاره و فعلا پشتش هستم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 18, 2012 7:36 pm

/11/ /11/ /11/ دمِ عابدینی گرم :P الان شد عابدینی بچه رشتییییییییییی :P :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آگوست 18, 2012 7:44 pm

[color=brown:9ca025d289]بچه ها بنری که قولشو داده بودیم آماده شد و از فردا بنر اسطوره ی غیرت و مردانگی ایرانیان در ورزشگاه نصب خواهد شد[/color:9ca025d289]

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه آگوست 18, 2012 7:48 pm

[quote:76153138a3="MAZIYAR"]هواداران عزیز،این حق ملت خورها از الان جو سازی رو بر علیه تیم محبوب ما شروع کردند پس فردا ما اسیر حواشی این ها نشیم.
که با لحن تند بر علیه پرسپولیس جبهه گرفت و حتی در قسمتی گفت دیگه اصلا با چنین شرایطی که به وجود اومده اصلا به پرسپولیس نمیرم و با مالک باشگاه به توافق کامل رسیدم و حتی خبر دارم می خواد این هفته بیاد رشت و خونه بخره و در صحبتی که هفته قبل باهاش داشتم بهم گفت تیمی که می خوام قهرمان آسیا بکنمش باید بالا سرش باشم و اگر در پرسپولیس چنان نتایجی گرفتم به این دلیل بود که بالای سرش بود و اکنون هم چنین تصمیمی گرفتم و اما نکته ی بعد این بود که همون هفته من باهاش صحبت کردم و گفت به همه هوادارا بگو خودم امید هرندی رو آوردم و خودم هم بر نمی دارم و هیچ کس هم نمیتونه فشار بیاره و فعلا پشتش هستم.[/quote:76153138a3]
اگه این همه جو در رسانه ها برعلیه مایه
چون بدجور رو دم این حقخورا گذاشتیم
چون تاحالاهیشکی اینطوری کسی جلوشون درنیومده بود
به نوعی ازاین حرکت ما دال اوردن که تونستیم دوباره ورزشگاروتغییربدیم حالانمیدونن چجوری خودشون انزلیچی کنن ازرسانه هااستفاده میکنن
یه جاخوندم شیرینی گفت مانفهمیدیم کی محل بازی رفت عضدی :D بنده خدانفهمیدازکجاخورد
اره اقایه شیرینی اینجارشته ماهم رشیتییم
من واقعا جاداره ازتلاشهایه اقایه سراوانی وهرندی وعابدینی ومسئولان باشگاه تشکرکنم وهمینطورحمایتهایه خودمون :wink:
من واقعاافتخارمیکنم بعنوان یک رشتی که تونسیم حقمون روبگیریم
ازاین جماعت حقخور
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آگوست 18, 2012 7:50 pm

[color=black:54d32fc2ed]آبراران گل یه خواهش ازتون دارم.فردا نباید اسیر حواشی بشیم.باید کاملا هواسمون جمع باشه و از کوچکترین توهینی دوری کنیم.به قول آقا حسین باید موتظب تخمه خورها و جو گیرها هم باشیم تا مارو تحت تاثیر قرار ندن...
در هر صورتی شعار انزلی چی آبایه نباید داده بشه.فقط برای کری خانی قبل از دربی اونم تو آخر بازی ((رسیده از راه دربیه گیلان/سوراخت میکنیم آهای ملوان)میگیم.خواهشن فردا پشته هم باشیم و اگه کسی خواست توهین کنه همگی باهاش مخالفت کنه.البته بخشی از حرفهای منو آقا حسین گفته بود و من دوباره [size=18:54d32fc2ed]تاکید کردم[/color:54d32fc2ed]
[color=brown:54d32fc2ed]به امید برد پرگل داماش شهر باراند مقابل دردانه ی پایتخت نشین[/color:54d32fc2ed][/size:54d32fc2ed]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 18, 2012 7:52 pm

[quote:1a2e8a00c7="MAZIYAR"]هواداران عزیز،این حق ملت خورها از الان جو سازی رو بر علیه تیم محبوب ما شروع کردند پس فردا ما اسیر حواشی این ها نشیم.
که با لحن تند بر علیه پرسپولیس جبهه گرفت و حتی در قسمتی گفت دیگه اصلا با چنین شرایطی که به وجود اومده اصلا به پرسپولیس نمیرم و با مالک باشگاه به توافق کامل رسیدم و حتی خبر دارم می خواد این هفته بیاد رشت و خونه بخره و در صحبتی که هفته قبل باهاش داشتم بهم گفت تیمی که می خوام قهرمان آسیا بکنمش باید بالا سرش باشم و اگر در پرسپولیس چنان نتایجی گرفتم به این دلیل بود که بالای سرش بود و اکنون هم چنین تصمیمی گرفتم و اما نکته ی بعد این بود که همون هفته من باهاش صحبت کردم و گفت به همه هوادارا بگو خودم امید هرندی رو آوردم و خودم هم بر نمی دارم و هیچ کس هم نمیتونه فشار بیاره و فعلا پشتش هستم.[/quote:1a2e8a00c7]

این شد امیر شهر باران - من دیشب به امیرخان شک داشتم و تو ذهنم یه چیز دیگه ای در موردش فکر میکردم و مثل اینکه اشتباه بوده و اینجاست که باید گفت: ایران / آسیا / امیر عابدینی
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 18, 2012 7:54 pm

به نظر من حالا که عابدینی موضع خودش را علنا اعلام کرد فردا شعار:
رویانیان بدونه..امیر داماش میمونه
رو سر بدیم تا روی دم دو تا باقالا بمونه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر