[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 18, 2012 3:34 am

به نظر من اگر بنگر بود بهتر بود چون نه اینکه تفکر و مغز بازی رو نداره با وجود بازیکنان سرعتی در تیم ما من مطمئنم که سه کارته می شد و بعد جریان بازی از دستش در می رفت .
در زمینه سید جلال هم موضوع حل شده است ، توهینی نباید انجام بشه ، علی کریمی هم تشویق خواهد شد ، مهدوی کیا هم که اصلاً تو لیست نیست ما میمونیم و تشویق داماش و البته [b:3d152a625b]زیریانیان پله کله [/b:3d152a625b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آگوست 18, 2012 4:02 am

من فکر می کنم ( یعنی دوست دارم ) ترکیب ما برای بازی با پرسپولیس به صورت زیر باشه :

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در شنبه آگوست 18, 2012 4:36 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Sina » شنبه آگوست 18, 2012 4:10 am

^کاشکه اسم بازیکنا رو مینوشتی اینطوری خیلی‌ سخته فهمیدن کی‌ بازی می‌کنه
نماد کاربر
Sina
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه آگوست 18, 2012 5:24 am

اخبار کوتاه از پرسپوليس

مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از تمرين امروز از هواداران عذرخواهي کرد.

محمد رويانيان پس از تمرين امروز و هنگام ترک ورزشگاه درفشي‌فر با اعتراض تني چند از هواداران مبني بر اينکه چرا تمرينات پرسپوليس پشت درهاي بسته برگزار مي‌شود، مواجه شد.

رويانيان در اين باره گفت: من از هواداران عذرخواهي مي‌کنم، با توجه به تمرينات تاکتيکي ژوزه مجبوريم تمرينات را پشت درهاي بسته برگزار کنيم.

همچنين شيريني سرپرست پرسپوليس مقابل در ورزشگاه درفشي‌فر اعلام کرد با توجه به شرايط پرسپوليس هواداران بايد تحمل کنند تا ژوزه بتواند در تمرينات به خواسته‌هايش برسد.

* بازيکنان پرسپوليس فردا صبح راهي هتل المپيک و ساعت 10:30 صبح عازم رشت خواهند شد. بعد از تمرين امروز يک اتوبوس وسايل بازيکنان پرسپوليس را به رشت برد.

با توجه به اينکه پرسپوليسي‌ها براي بازگشت به تهران دچار مشکل بليت هواپيما شده‌اند قرار است با يک دستگاه اتوبوس پس از بازي با داماش به تهران بازگردند.

* مهدي مهدوي‌کيا و علي کريمي پس از تمرين امروز مقابل در ورزشگاه درفشي‌فر ايستادند و با هواداران عکس يادگاري گرفتند و صحبت کردند.

* با دستور کادر فني بازيکنان پرسپوليس که فردا عازم رشت نخواهند شد تمرينات اختصاصي زير نظر انجام خواهند دارد.

* باشگاه پرسپوليس از داماشي‌ها درخواست کرد امکان برگزاري تمرين اين تيم در ورزشگاه سردار جنگل را فراهم کنند.

ديدار داماش و پرسپوليس ساعت 19:10 يکشنبه برگزار مي‌شود.

---------------------

ایشاالله فردا این لنگی ها رو پامادورخوروش میکنیم! :D
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه آگوست 18, 2012 5:42 am

[quote:5db8d291d5="pedram_1367"]من فکر می کنم ( یعنی دوست دارم ) ترکیب ما برای بازی با پرسپولیس به صورت زیر باشه :

[/quote:5db8d291d5]

یعنی من از اول فصل منتظر یک همچین ترکیبی بودم...یعنی میشه این ترکیب رو جلوی این پرپولیسی های لابی گر و رانت خوار ببینم:
فراهانی
بروشی نظیفکار مختاری کوشکی
حاجتی مهدوی
سهرابی
ابراهیمی جهانبخش
چاوشی
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آگوست 18, 2012 6:26 am

ههههههههههههههه زرت پلیس و استفراغ جلوی داماشو ملوان محتاط بازی میکنن تا یه موقع ساق پای بازیکناشون بوووووووووووو نشه به شخصه دوست دارم هم داماش هم ملوان فردا اینارو خیار کنن تا به مصاف دربیه مسخرشون برن مام بریم به الگیلانو
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط poorya0131 » شنبه آگوست 18, 2012 7:17 am

آبراران چی بوبسته ؟ کو ورزشگاه باید بیشیم؟
/4/
نماد کاربر
poorya0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه آگوست 18, 2012 7:21 am

[color=black:e650a4e669]این ورزشگاه جان افراد ‌را تهدید می‌کند+تصاویر[/color:e650a4e669]
http://afkarnews.ir/vdcfmtdyxw6dmva.igiw.html
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط armanzare » شنبه آگوست 18, 2012 7:28 am

در مورد بازیکنای فصل قبل بخصوص مهدوی کیا نظرارو خوندم ناراحت شدم... آدم نباید بی معرفت باشه ما رشتی ایـــم ادعای لوتی گری داریم درست نیست این صحبتا یا دیدم با مصاحبه با افشین چاووشی از عبارت هایی مثل "بازیکنای به اصطلاح" اسمی استفتده شد... یادمون نره شیرین ترین اتفاق فصل قبل (برد ملوان) چجوری رقم خورد... من خودم عاشـــق تیم بومی شده اما احترامم خوب چیزیه...مهدوی کیا 10-15 سالی که فوتبالکرده هیجا توهین نشده یعد بیاد تو رشت...در مورد تهمتم باید بگم دیده شده یه سری ماشینشو نگه داشتن بهش گیر دادن...باید احترام متقابل باشه دیگه...احترام احترام میاره....در ضمن "سردار و حاجی نریـــم هر کی بیه ترکانیم" :))
نماد کاربر
armanzare
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 29, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه آگوست 18, 2012 7:32 am

[quote="golsar"][quote:235ca84b0a="mostafa"]عالیه آبربر. دستت درد نکنه.
فقز یم سوالی، ترجمه لیگ برار مطمئنی HIGH LEAGUE میشه؟ به نظرم کلمه HIGH خیلی ترجمه مناسبی نباشه.
بازم ممنون

قربانـت ، ممنـون
راستـش ایـن نوشتـه ای هستـش که زیـر آرم لیـگ برتـر ازش استفـاده شـده ، ممکنـه بهتـرین ترجمـه نبـاشه ولـی خُـب . . . درسـت بودن یـا نبودنـش پـای اونـا :lol:[/quote:235ca84b0a]
[size=18:235ca84b0a][color=green:235ca84b0a]بنظرم بايد بنويسي P[/size:235ca84b0a]REMIER LEAGUE[/color:235ca84b0a]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » شنبه آگوست 18, 2012 7:42 am

[quote:98461cc82f="armanzare"]در مورد بازیکنای فصل قبل بخصوص مهدوی کیا نظرارو خوندم ناراحت شدم... آدم نباید بی معرفت باشه ما رشتی ایـــم ادعای لوتی گری داریم درست نیست این صحبتا یا دیدم با مصاحبه با افشین چاووشی از عبارت هایی مثل "بازیکنای به اصطلاح" اسمی استفتده شد... یادمون نره شیرین ترین اتفاق فصل قبل (برد ملوان) چجوری رقم خورد... من خودم عاشـــق تیم بومی شده اما احترامم خوب چیزیه...مهدوی کیا 10-15 سالی که فوتبالکرده هیجا توهین نشده یعد بیاد تو رشت...در مورد تهمتم باید بگم دیده شده یه سری ماشینشو نگه داشتن بهش گیر دادن...باید احترام متقابل باشه دیگه...احترام احترام میاره....در ضمن "سردار و حاجی نریـــم هر کی بیه ترکانیم" :))[/quote:98461cc82f]

(در مورد بازیکنای فصل قبل بخصوص مهدوی کیا نظرارو خوندم ناراحت شدم...)
(مهدوی کیا 10-15 سالی که فوتبالکرده هیجا توهین نشده یعد بیاد تو رشت...)
(باید احترام متقابل باشه دیگه...احترام احترام میاره....)
اینم شد حرف؟ بعد بیاد توی رشت چی؟ تو دیدی ماشینشو نگه داشتن بهش گیر دادن؟ من ندیدم هیچ کس حتی خود مهدوی کیا چنین حرفیو زده باشه .

(سردار و حاجی نریـــم هر کی بیه ترکانیم)
الان با این جمله خواستی بگی منم هوادار داماشم ها. باشه
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه آگوست 18, 2012 7:49 am

[quote:929d60d6f7="armanzare"]در مورد بازیکنای فصل قبل بخصوص مهدوی کیا نظرارو خوندم ناراحت شدم... آدم نباید بی معرفت باشه ما رشتی ایـــم ادعای لوتی گری داریم درست نیست این صحبتا یا دیدم با مصاحبه با افشین چاووشی از عبارت هایی مثل "بازیکنای به اصطلاح" اسمی استفتده شد... یادمون نره شیرین ترین اتفاق فصل قبل (برد ملوان) چجوری رقم خورد... من خودم عاشـــق تیم بومی شده اما احترامم خوب چیزیه...مهدوی کیا 10-15 سالی که فوتبالکرده هیجا توهین نشده یعد بیاد تو رشت...در مورد تهمتم باید بگم دیده شده یه سری ماشینشو نگه داشتن بهش گیر دادن...باید احترام متقابل باشه دیگه...احترام احترام میاره....در ضمن "سردار و حاجی نریـــم هر کی بیه ترکانیم" :))[/quote:929d60d6f7]
شما که میگی توهین اگه واقعا طرفدار داماش بودی این حرفو نمیزدی.3-4 نفر اومدن یه حرفایی زدن نباید به کل طرفدارامون نسبت بدی.درباره افشینم دمش گرم واقعیتو گفت.خواهشا اینجا جو نده اگه طرفدار ما هستی که چشمم آب نمیخوره
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 18, 2012 8:52 am

تيم‌هاي پرسپوليس و داماش در هفته چهارم ليگ برتر فردا در ورزشگاه [b:4c2eb962b5]سردار جنگل رشت[/b:4c2eb962b5] به مصاف يکديگر خواهند رفت. از همين رو کاروان پرسپوليس ساعت 11:35 امروز وارد رشت شد.

به گزارش فارس همزمان با حضور پرسپوليسي‌ها در رشت بارش شديد باران نيز در اين استان شروع به باريدن کرد و همين موضوع بازيکنان پرسپوليس و ژوزه را غافلگير کرد.

درحال حاضر هواي رشت باراني است و تا 2 روز آينده از طريق هواشناسي استان بارش شديد باران پيش بيني شده است.

پرسپوليسي‌ها در بدو ورود به رشت با استقبال تعدادي از هواداران رو‌به‌رو شدند و سپس براي اسکان راهي هتل کاتوس شدند.

طبق برنامه کادر فني، پرسپوليسي‌ها امروز يک جلسه تمرين را در رشت برگزار خواهند کرد.

[b:4c2eb962b5] انشاء الله به زمین گرم بخورند و با یک باخت سنگین شهر باران رو ترک کنند [/b:4c2eb962b5].
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 18, 2012 9:00 am

محل بازي پرسپوليس و داماش مشخص نيست

مدير روابط عمومي سازمان ليگ اعلام کرد هنوز ورزشگاه بازي داماش و پرسپوليس از هفته پنجم ليگ برتر مشخص نيست.

--------------------------------------------------------------------------------

حجت الله بهمني در گفت و گو با فارس درباره اينکه باشگاه داماش به برگزاري بازي با پرسپوليس در ورزشگاه سردار جنگل معترض است، اظهار داشت: سازمان ليگ هنوز به طور رسمي اعلام نکرده که بازي پرسپوليس و داماش در ورزشگاه سردار جنگل برگزار مي‌شود. آنچه که در برنامه سازمان ليگ اعلام شده بازي در ورزشگاه عضدي است. ضمن اينکه شوراي تامين شهر رشت بايد در اين خصوص تصميم گيري کند و هنوز نامه شوراي تامين به سازمان ليگ نرسيده است.

وي همچنين در مورد ساعت برگزاري بازي‌هاي فردا و به ويژه ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس با حريفان خود در صورتي که عيد فطر نباشد، گفت: طبق اعلام قبلي اگر فردا عيد فطر نباشد تمامي بازي ها 22:30 برگزار مي‌شود و تلويزيون هم از بين بازي تيم‌هاي استقلال با ملوان و پرسپوليس با داماش يکي را پخش مي‌کند اما اگر فردا عيد فطر باشد طبق همان اعلام سازمان ليگ بازي‌ها 19:10 برگزار مي‌شود و ديدار استقلال با ملوان هم 21:30 برگزار مي‌شود.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 18, 2012 9:02 am

...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am