[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rashtlove » جمعه آگوست 17, 2012 2:58 pm

[align=center:c656ca9d7e][align=center]رونمایی از بازی محبوب pes13[/align:c656ca9d7e]
با حضور لنگ پایتخت[/align]

[align=center:c656ca9d7e]hh[img:c656ca9d7e]http://www.4myup.com/images/32290123068222340926.jpg[/img:c656ca9d7e][/align:c656ca9d7e][/align]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آگوست 18, 2012 4:41 am

این عکس رو نگاه کنید ... یه جوری میشه !؟!؟ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه آگوست 18, 2012 9:14 pm

[align=center:9d0506aeaa][align=center]/10/ /10/ /10/ /10/[/align:9d0506aeaa]
[img:9d0506aeaa]http://myup.ir/images/38261046470756835215.jpg[/img:9d0506aeaa][/align]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:24 am

رستورانی در مرز بلژیک و هلند ...

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در دوشنبه آگوست 20, 2012 5:25 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:25 am

اولین استخر مختلط در ایران ...

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آگوست 20, 2012 9:29 am

[size=18:cb35b0d6c4][color=brown:cb35b0d6c4]واقعیت ها...[/color:cb35b0d6c4][/size:cb35b0d6c4]

[color=darkblue:cb35b0d6c4]*دختره عضو فیس‌بوک شده اون وقت ...
عکساشو بسته
پوکش رو بسته
والش رو بسته
infoش رو بسته
ادش رو بسته
مسیج هم نمیشه بهش داد !!!
خو بدبخت زندانی کردی خودتو؟؟؟!!!
خو مسخره جنبه ش رو نداری برو بشین گوشه ی اتاقت بافتنی بباف !!

*یعنی اینقدی که بعضی پسرا به موهاشون میرسن
ااگه به یه بوته شلغم رسیده بودن الان هلو می داد!!

*به بعضیا تو زندگی باید گُفت.. من چشم میذارم.. تو فقط گُمشو.

*ولم کن تا ولت کنم!!!
.
.
.
.
جمله ای استراتژیک در زمان دعواهای بچگی!!

*فقط تو ایرانه که موقع سبقت از ماشین جلویی تمام سر نشینان دو ماشین همدیگه رو نگاه میکنن

*به فیس بوک خوش آمدید ...
جایی که مردم شما رو به عنوان دوست به لیستشون اضافه میکنن اما توی خیابون بی توجه از کنارتون رد میشن ..!
جایی که وابستگی ها خیلی محکم به نظر میاد و روابط پنهانی شروع میشه ودروغگو ها فکر میکنن که دارن حقیقترو میگن ..!
دشمنان شما بیشترین بازدید رو از صفحه شما دارن و دوستان و اقوامتون شما رو بلاک میکنن ..!
اگر چیزی رو که واقعاً توی فکرتون هست بنویسین بعضیها بد برداشت میکنن و خیلی ها فکر میکنن استاتوس شما به اونها ربط داره ..!

*همه ی حیوونارُ کردیم تو باغ وحش بقیه شونم پرورش میدیم میخوریم یا با پوستشون لباس درست میکنیم یا برای سرگرمی شکار یا صیدشون میکنیم..و بر این باوریم که ما اهلی ایم و حیوونا وحشی.[/color:cb35b0d6c4]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه آگوست 20, 2012 9:52 am

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آگوست 20, 2012 4:15 pm

[color=black:90da3d6bc7]در زندگی درد هایی است که روح انسان را از درون مثل خوره می خورند و می
زدایند،این درد ها را نه می شود به کسی گفت و نه می توان جایی بیان کرد!(صادق هدایت)[/color:90da3d6bc7]

[color=blue:90da3d6bc7]به قسمتی از درد های اجتماعی ما ایرانیان توجه کنید:[/color:90da3d6bc7]

[color=darkblue:90da3d6bc7]1-اکثر ما ایرانی ها تخیل را به تفکر ترجیح می دهیم.

2-اکثر مردم ما در هر شرایطی منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می دهیم.

3-با طناب مفت حاضریم خود را دار بزنیم.

4-به بدبینی بیش از خوش بینی تمایل داریم.

5-بیشتر نواقص را می بینیم اما در رفع انها هیچ اقدامی نمی کنیم.

6-در هر کاری اظهار فضل می کنیم ولی از گفتن نمی دانم شرم داریم.

7-کلمه من را بیش از ما به کار می بریم.

8-غالبا مهارت را به دانش ترجیح می دهیم.

9-بیشتر در گذشته به سر می بریم تا جایی که اینده را فراموش می کنیم.

10-از دوراندیشی و برنامه ریزی عاجزیم و غالبا دچار روزمرگی و حل بحران هستیم.

11-عقب افتادگی مان را به گردن دیگران و توطئه انها می اندازیم،ولی برای جبران
ان قدمی بر نمی داریم.

12-دائما دیگران را نصیحت می کنیم،ولی خودمان هرگز به انها عمل نمی کنیم.

13-همیشه اخرین تصمیم را در دقیقه 90 می گیریم.

14-غربی ها دانشمند و فیلسوف پرورش داده اند،ولی ما شاعر و فقیه!

15-زمانی که ما مشغول کیمیا گری بودیم غربی ها علم شیمی را گسترش دادند.

16-زمانی که ما با رمل و اسطرلاب مشغول کشف احوال کواکب بودیم غربی ها علم
نجوم را بنا نهادند.

17-هنگامی که به هدف مان نمی رسیم،ان را به حساب سرنوشت و قسمت و بد بیاری می
گذاریم،ولی هرگز به تجزیه تحلیل علل ان نمی پردازیم.

18-غربی ها اطلاعات متعارف خود را روی شبکه اینترنت در دسترس عموم قرار می
دهند،ولی ما انها را برداشته و از همکارمان پنهان می کنیم.

19-مرده هایمان را بیشتر از زنده هایمان احترام می گذاریم.

20-غربی ها و بعضا دشمنان ما،ما را بهتر از خودمان می شناسند.

21-در ایران کوزه گر از کوزه شکسته اب می خورد.

22-فکر می کنیم با صدقه دادن خود را در مقابل اقدامات نابخردانه خود بیمه می
کنیم.

23-برای تصمیم گیری بعد از تمام بررسی های ممکن اخر کار استخاره می کنیم.

24-همیشه برای ما مرغ همسایه غاز است.

25-به هیچ وجه انتقاد پذیر نیستیم و فکر می کنیم که کسی که عیب ما را می گوید
بدخواه ماست.

26-چشم دیدن افراد برتر از خودمان را نداریم.

27-به هنگام مدیریت در یک سازمان زور را به درایت ترجیح می دهیم.

28-وقتی پای استدلالمان می لنگد با فریاد می خواهیم طرف مقابل را قانع کنیم.

29-در غالب خانواده ها فرزندان باید از والدین حساب ببرند،به جای اینکه به
انها احترام بگذارند.

30-اعتقاد داریم که گربه را باید در حجله کشت.

31-اکثرا رابطه را به ضابطه ترجیح می دهیم.

32-تنبیه برایمان راحت تر از تشویق است.

33-غالبا افراد چاپلوس بین ما ایرانیان موقعیت بهتری دارند.

34-اول ساختمان را می سازیم بعد برای لوله کشی،کابل کشی و غیره صد ها جای ان
را خراب می کنیم.

35-وعده دادن و عمل نکردن به ان یک عادت عمومی برای همه ما شده است.

36-قبل از قضاوت کردن نمی اندیشیم و بعد از ان حتی خود را سرزنش هم نمی کنیم.

37-شانس و سرنوشت را برتر از اراده و خواست خود می دانیم.[/color:90da3d6bc7]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 5:33 pm

یعنی اگه این سینماست پس ما تو ایران توی توالت فیلم میبینیم

[img:d5dad84216]http://up.vatandownload.com/images/9riffq76qxhnrvxvg4b3.jpg[/img:d5dad84216]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:37 pm

[quote:55c2ac237a="The_King_of_rasht"]یعنی اگه این سینماست پس ما تو ایران توی . . . . فیلم میبینیم

[img:55c2ac237a]http://up.vatandownload.com/images/9riffq76qxhnrvxvg4b3.jpg[/img:55c2ac237a][/quote:55c2ac237a]

آقا این سینما ماله کدوم کشوره؟؟آدم بره توش که دیگه دلش نمیخواد بیرون بیاد! اما سینماهای ایران دیگه در حد دستشوییم نیستا :lol:
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:05 pm

[quote:2006e87456="khorami201"][quote:2006e87456="The_King_of_rasht"]یعنی اگه این سینماست پس ما تو ایران توی . . . . فیلم میبینیم

[img:2006e87456]http://up.vatandownload.com/images/9riffq76qxhnrvxvg4b3.jpg[/img:2006e87456][/quote:2006e87456]

آقا این سینما ماله کدوم کشوره؟؟آدم بره توش که دیگه دلش نمیخواد بیرون بیاد! اما سینماهای ایران دیگه در حد دستشوییم نیستا :lol:[/quote:2006e87456]

این سینما در کشور دوست و برادر چین قرار داره
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:11 pm

برادر رو خوب اومدی /10/
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 24, 2012 5:22 am

[quote:b15677bb0c="The_King_of_rasht"][quote:b15677bb0c="khorami201"][quote:b15677bb0c="The_King_of_rasht"]یعنی اگه این سینماست پس ما تو ایران توی . . . . فیلم میبینیم

[img:b15677bb0c]http://up.vatandownload.com/images/9riffq76qxhnrvxvg4b3.jpg[/img:b15677bb0c][/quote:b15677bb0c]

آقا این سینما ماله کدوم کشوره؟؟آدم بره توش که دیگه دلش نمیخواد بیرون بیاد! اما سینماهای ایران دیگه در حد دستشوییم نیستا :lol:[/quote:b15677bb0c]

این سینما در کشور دوست و برادر چین قرار داره[/quote:b15677bb0c]

آقا سینما تو ایران کاربرد دیگه ای داره ... ( من دانم و شما ) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه آگوست 24, 2012 5:29 am

[quote:fb2585e9ff="pedram_1367"][quote:fb2585e9ff="The_King_of_rasht"][quote:fb2585e9ff="khorami201"][quote:fb2585e9ff="The_King_of_rasht"]یعنی اگه این سینماست پس ما تو ایران توی . . . . فیلم میبینیم

[img:fb2585e9ff]http://up.vatandownload.com/images/9riffq76qxhnrvxvg4b3.jpg[/img:fb2585e9ff][/quote:fb2585e9ff]

آقا این سینما ماله کدوم کشوره؟؟آدم بره توش که دیگه دلش نمیخواد بیرون بیاد! اما سینماهای ایران دیگه در حد دستشوییم نیستا :lol:[/quote:fb2585e9ff]

این سینما در کشور دوست و برادر چین قرار داره[/quote:fb2585e9ff]

آقا سینما تو ایران کاربرد دیگه ای داره ... ( من دانم و شما ) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:fb2585e9ff]

اونم تو شبببببببببببببببببببببببببب :P :P :D :lol: :lol: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 24, 2012 6:16 am

مجید را یادتان است؟ همان پسرک شیرین زبان و سر به هوای اصفهانی که هر بار با داستانی جذاب و با مزه مهمان خانه هایمان می شد! بازیگر نوجوان سری فیلم های "قصه های مجید" بدون شک * استار سینما و تلویزیون در زمان خود بود. این فیلم با نقش آفرینی باور پذیر بازیگران و موقعیت های طنزی که گاه و بی گاه در فیلم به تصویر کشیده می شد، آنقدر طرفدار پیدا کرد که خیلی زود از مرزهای اصفهان فرا تر رفت و در بسیاری از شهرهای کشور برای خود مخاطب پیدا کرد.

مهدي باقربيگي بازيگر مجموعه قصه هاي مجيد متولد 21 دي ماه 1356 اصفهان داراي 2 برادر و 2 خواهر است. او تنها فرد خانواده است كه وارد عرصه بازيگري شده ولي رشته دانشگاهي او مهندسي كشاورزي است.

آقاي باقربيگي كمي از خودتان براي ما بگوييد؟
من متولد سال 1356 اصفهان هستم و در دانشگاه در رشته مهندسي كشاورزي فارغ التحصيل شدم و بازي در "قصه هاي مجيد" اولين كار من بود.

آقاي باقربيگي به چه جاهايي سفر كرديد كه از آنها دغدغه يا خاطره داريد؟
به غير از كيش و قشم به همه جاهاي ايران رفته ام ولي دوست دارم يك ماه از همه چيز فارغ شوم و بروم همه جاي ايران و دنيا را بگردم.چرا معتقدم كشور ما، جزء يكي از زيباترين و دوست داشتني ترين مكانهاي دنيا است.

شما زياد به شمال سفر كرديد چرا؟
[b:8868dd854d]شمال مردم خيلي خونگرمی دارد و هر بار که با شهرهای شمالی سفر می کنم، خيلي به من خوش می گذرد[/b:8868dd854d]. استان فارس را هم دوست دارم و هر زمان كه ناراحت مي شوم اگر در جايي باشم كه رودخانه داشته باشد حتما براي رفع ناراحتي و خستگي خود به كنار رودخانه مي روم.

چه غذايي را بيشتر از همه دوست داريد؟
عاشق قيمه هستم و[b:8868dd854d] زماني كه براي سفر به ماسوله رفته بودم "ميرزا قاسمي" خوردم كه هيچگاه طعم خوشمزه آن را فراموش نمي‌كنم و به طور كلي غذاهاي شمال كشور را خيلي دوست دارم. [/b:8868dd854d]

چه تصورات اشتباهي داشتيد كه با گذشت سالها، آنها را اصلاح كرده ايد؟
آرزوي من اين بود كه پولدار شوم تا بتوانم به همه كمك كنم همه دغدغه دوران بچگي من اين بود كه برآورده هم نشد؛ولي الان هم هرچقدر كه در توانم باشد كمك همه مردم خواهم كرد.

شما فردي هستيد كه به مطالعه بسيار اعتقاد داريد و دوست دارم بدانم كه چه كتابهايي را به ديگران توصيه مي‌كنيد؟
من علاقه زيادي به كتاب خواندن دارم ولي به دليل مشغله كاري،خيلي فرصت كتاب خواندن را ندارم زمان تمام تمركز من روي كتابهاي رمان و داستان بود ولي در اولين فرصت به سمت كتابهاي پزشكي مي روم.

چرا كتابهاي پزشكي؟ رشته شما كشاورزي بوده است؟
رشته دانشگاهي من كشاورزي بوده و خيلي دوست داشتم پزشك شوم كه متاسفانه آرزوي من برآورده نشده ولي در كنار مطالعه آثار "چگوارا" به سراغ كتابهاي پزشكي مي‌روم.

از موسيقي مورد علاقه خود براي ما بگوييد؟ آيا خود شما سازي هم مي‌نوازيد؟
موسيقي سنتي را خيلي دوست دارم و حدود شش يا هفت ماهي گيتار كار مي‌كردم كه به دليل مشغله زياد نتوانستم آن را ادامه بدهم.

به خواننده خاصي هم علاقه داريد؟
خواننده هاي زيادي را دوست دارم كه" احسان خواجه اميري" و "رضا صادقي" دو نمونه شاخص آن هستند و در كنار موسيقي به ورزش فوتبال علاقه خاصي دارم.

يك خاطره به ياد ماندني از دوران كودكي خودتان براي ما مي‌گوييد؟
"قصه هاي مجيد"، اولين كاري بود كه در آن حضور داشتم و همه لحظه هاي آن براي من خاطره بود به ياد دارم زماني كه ما در ميدان نقش جهان فيلمبرداري داشتيم ،يك سرباز از نيروي انتظامي درخواست كرديم كه جلوي شلوغي مردم را بگيرد در يكي از سكانس ها مردم دور هم جمع شده بودند و خيلي شلوغ كرده بودند و آقاي پوراحمد گفت كه مردم كنار روند ومن هم در گوشه اي از جمعيت ايستاده و تماشا مي‌كردم سرباز آمد و به همه گفت كه به كنار روند و من هرچه گفتم كه جزء گروه هستم؛ نپذيرفت كه همان لحظه" آقاي پوراحمد" اين وضع را ديدند و آمدند و به سرباز گفتند كه اين بچه نباشد كار ما انجام نمي شود و اين زيباترين خاطره من است.

آيا خاطره اي از بي بي قصه هاي مجيد داريد؟
همه لحظات خاطره بود و بي بي خيلي من را نصيحت مي‌كرد به خصوص سكانس هايي كه ضبط كار در منزل بي بي بود و من مي‌رفتم روي پله هاي سنگي مي‌نشستم و او مي‌گفت كه برو پتو بيار تا سرما نخوري و هميشه به من مي‌گفتند كه مراقب سلامتي خودم باشم.

با توجه به اينكه صحبت هاي شما در بخش باشگاه شبانه روي سايت مي رود،چه پيامي براي آرامش مردم در شبها داريد؟
شبها روز بخوابند؛چرا كه سكوت شب براي من باعث مي شود كه دغدغه هاي روزم را در شب پاك كنم و راحت و آسوده تر به فردايي بهتر فكر كنم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان