[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - برگزاری بازی با کادر و بازیکنان تیم امید داماش در اعتراض به تحقیر گیلان / نظرسنجی

برگزاری بازی با کادر و بازیکنان تیم امید داماش در اعتراض به تحقیر گیلان / نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

موافق برگزاری بازی با تیم امید در سردارجنگل هستید؟

بله تیم و کادر تیم امید
36
49%
خیر تیم و کادر اصلی
38
51%

کل آرا : 74

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:26 pm

مگه بازی با تراکتور یادشون نیست ؟!
یعنی باز باید اون اتفاق بیوفته ؟!
اصلا نمیشه کنار اومد با این وقتی با لابی کاری میکنن.اون استاندار قوه درکش پایین ! حدس این که 100% با این زور با این فشار باز اتفاق سال قبل که برای تراکتور پیش اومد اتفاق میوفته .توی اون شرایط بد جاده و توی اون تاریکی معلومه اتفاق خیلی بدتری خواهد افتاد .
من نمیگم کاری اون دفع بچه ها انجام دادن بعد تذاکتور کار درست بود"اما اون اذما که تصمیم میگیرن مقصرتر هستن اون بچه ها هستن.
الان توی این شرایط بد و این حساسیت که از بازی قبل (3.2)و (2.1) فصل قبل باقی مونده و مهدی کیا و پیشنهاد بی شرمانه سردار به عابدینی که الان اون ماجراها اضافه شده شورای امنیت باید پشت استاندار رو خالی میکرد و خودش رو مبرا اتفاقات بعد بازی میدونست .
* که توی این زمینه سر رشته ندارم حدس پیش اومدن اتفاق رو از بازی با تراکتور بیشتر میدونم.
فقط امیدوارم پیروزی برای سلامتی اون 10% ورزشگاه بازی رو ببازه چون من فکر کنم با این زورگویی هــا و با این ظلم کردن خونریزی و اسقاط ماشین هاست زیاد باشــه.
استاندار خواهش میکنـیم استفعاء بده.خواهش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:31 pm

دوستان اگر عید فطر یکشنبه نباشه میدونین چی اتفاقی میفته؟ساعت 10/30 شب،سردار جنگل،بعد بازی،ما بدو ماشنی های اونا گاز بده :lol:
وای حداقل دعا میکنم یکشنبه ماه رمضان باشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:35 pm

خوب دیگه دوستان به پرسپولیسیها و جناب روباهیان تبریک میگم,خوب ما رو بردن به حاشیه,در حالی که اونها دارند با کمال آرامش خودشون رو برای بازی آماده می کنند ما داریم با یک مشت چیزهای بی ارزش دست و پنجه نرم می کنیم.....
واقعا مکارتر از جناب روباهیان ندیدم تا به حال,اون از اون بهونه برای تعطیلی لیگ به خاطر ماه رمضون و این از......
ما تنها امیدمون به خداست که حق این انسان لابی گر و بی وجود رو بذاره کف دستش....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:38 pm

یعنی یکشنبه به نظر من یه نفر هم از طرفدارهای میهمان سالم خونه نمیرند. وای یکشنبه چرانمیاد؟فلکده وسردار تا ابد از ذهن طرفدارهای پس پس نمیره البته اگه جرات کنن بیان /10/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:38 pm

آقایان لطفا بحث رو محور این انجام بدیم کـــــــه"یا باید بازی کرد و فحاشی نکرد و زد و خوردی نباشه یـــا بازی نباشه کلا و از همه بخوایم که بازی رو انجام ندیم.
اگه بازی کنیم 100% نمیشه کنترل کرد احساست بچه ها رو و با این شرایط بازی ملوان رو از دست خواهیم داد.
اگه واقعا نمیشه کنترل کرد بازی نکنیم بهتر هستش چون دربی رو 100% از دست میدیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:41 pm

[color=black:04afcbecef]به نظر منم بهتره با تیمه امیدمون بازی کنیم.3 امتیازم سگ خورد...
انقدر رشتی غیرت داره که این 3 امتیازو از دهن دماغه سیرابی خورای بی غیرته پول پرست بکشیم بیرون.تو اوج بی پولی فقط و فقط با غیرته بچه رشتیمون تو تهران دهنشونو سرویس کردیم و تحقیرشون کردیم.ما هوادارا هم وظیفمونه تا آخرین لحظه تیمو تشویق کنیم.درسته با تیمه امید بازی میکنیم ولی بازم بدونه شانس نیستیم.هرچی باشه تیممونو حتی اگه امیدهامون تو زمین باشن تشویق میکنیم.اینها امیدهامونن.امیده آیندمونن.ما با اینا بازی میکنیم تا اعتراضمونو به کل ایران نشون بدیم.مردانه دربرابر نامردها بازی میکنیم تا نشون بدیم:[/color:04afcbecef]
[size=24:04afcbecef][color=red:04afcbecef]رشتی یعنی غیرت[/color:04afcbecef][/size:04afcbecef]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:44 pm

[quote:7070458e5a="damashmylove2"]یعنی یکشنبه به نظر من یه نفر هم از طرفدارهای میهمان سالم خونه نمیرند. وای یکشنبه چرانمیاد؟فلکده وسردار تا ابد از ذهن طرفدارهای پس پس نمیره البته اگه جرات کنن بیان /10/[/quote:7070458e5a]
[color=black:7070458e5a]مگه میزاریم سالم بیرون برن.نامردم اگه تا وقتی یه لنگی تو ستادیومه من خونه برم.من اصلا اهل دعوا نیستم.ولی الان صحبت شرافته...[/color:7070458e5a]
[size=24:7070458e5a][color=brown:7070458e5a]رشتی میمیرد،ذلت نمی پذیرد[/color:7070458e5a][/size:7070458e5a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:45 pm

با وجود این نا مهری های صورت گرفته ،،،، و اینکه احتمال داره بازی 10:30 باشه ، احتمال یه حادثه ایی بدتر از تراکتور وجود داره /12/

اقای میوه فروش باید در نظر بگیره که ورزشگاه تو یه موقعیت مناسب برای درگیری هستش !! اینور 3راه معلولین اون ور هم اقا سید شریف و لاکان .....
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:52 pm

خدایی اگه یک بار دیگه اشوب بشه اونجا دیگه حرف از سردار نمیکنند
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط 333 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 9:55 pm

[size=16:84eb4f540c]آدم نظرات بعضی ها میخونه امیدوار میشه یکم
نظرات بعضی ها معلوم میکنه اصلا چرا استاندار غیر رشتی استاندار گیلان هست برای همین برای اینکه قاطع نیستیم پشت هم نیستم ترسو هستیم البته بعضی ها

[color=red:84eb4f540c]جالب اینجاست بعضی امید به برد با این برنامه ریزی های تابلو[/color:84eb4f540c]

یکی میگه انگیزه جهانبخش! لیگ 34 بازیه انگیزه جهانبخش مهمه یا غرور 2 ملیون نفر انگیزه فلانی مهمه یا بازیچه شدن مردم توسط استاندار و رویانیان مازنی انگیره مهم هست یا تو سری خوردن تو شهر خودت بابا همینجوری هستید که جوک درست میکنند اون فارس های بی وجود

گیلان میرزا قیام نکرد که اینطوری تحقیر بشی
گیلان 8000 هزار شهید (بیشترین شهید به نسبت جمعیت) نداد که اینطوری تو شهر خودش تحقیر بشه

من نمیفهم بعضی ها چرا مسئله رو نمیفهمند جای تاسف هست والا لیگ مهم نیست والا 3 امتیاز مهم نیست شرافت و وجود آدم مهم تره

ما برای چی میریم استادیوم برای بازیکن های چند صد ملیونی؟ برای مالکان میلیاردی ؟ برای چی؟ اونها که نفع خودشون رو میبرن و حقشونم هست نوش جونشون

از فوتبال سهم مایی که حنجرمون پاره میشه چی هست؟ یعنی همین غرورمون شرافتمون و پرچم گیلان نیست!!![/size:84eb4f540c]
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه آگوست 16, 2012 10:01 pm

[quote:0cf5463991="333"][size=16:0cf5463991]آدم نظرات بعضی ها میخونه امیدوار میشه یکم
نظرات بعضی ها معلوم میکنه اصلا چرا استاندار غیر رشتی استاندار گیلان هست برای همین برای اینکه قاطع نیستیم پشت هم نیستم ترسو هستیم البته بعضی ها

یکی میگه انگیزه جهانبخش! لیگ 34 بازیه انگیزه جهانبخش مهمه یا غرور 2 ملیون نفر انگیزه فلانی مهمه یا بازیچه شدن مردم توسط استاندار و رویانیان مازنی انگیره مهم هست یا تو سری خوردن تو شهر خودت بابا همینجوری هستید که جوک درست میکنند اون فارس های بی وجود

گیلان 8000 هزار شهید (بیشترین شهید به نسبت جمعیت) نداد که اینطوری تو شهر خودش تحقیر بشه

من نمیفهم بعضی ها چرا مسئله رو نمیفهمند جای تاسف هست والا لیگ مهم نیست والا 3 امتیاز مهم نیست شرافت و وجود آدم مهم تره

ما برای چی میریم استادیوم برای بازیکن های چند صد ملیونی؟ برای مالکان میلیاردی ؟ برای چی؟ اونها که نفع خودشون رو میبرن و حقشونم هست نوش جونشون

از فوتبال سهم مایی که حنجرمون پاره میشه چی هست؟ یعنی همین غرورمون شرافتمون و پرچم گیلان نیست!!![/size:0cf5463991][/quote:0cf5463991]

دمت گرم حرفدل منو زدی زمانی که رشتیا رفتند تهران نو گرفتند بعد از به توب بستن مجلس خیلی میگذره ولی الان مردم ما فقط حرف میزنند عمل نمیکنند
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 16, 2012 10:02 pm

[quote:d26dd69236="abarar1989"][quote:d26dd69236="damashmylove2"]یعنی یکشنبه به نظر من یه نفر هم از طرفدارهای میهمان سالم خونه نمیرند. وای یکشنبه چرانمیاد؟فلکده وسردار تا ابد از ذهن طرفدارهای پس پس نمیره البته اگه جرات کنن بیان /10/[/quote:d26dd69236]
[color=black:d26dd69236]مگه میزاریم سالم بیرون برن.نامردم اگه تا وقتی یه لنگی تو ستادیومه من خونه برم.من اصلا اهل دعوا نیستم.ولی الان صحبت شرافته...[/color:d26dd69236]
[size=24:d26dd69236][color=brown:d26dd69236]رشتی میمیرد،ذلت نمی پذیرد[/color:d26dd69236][/size:d26dd69236][/quote:d26dd69236]
به خدا وقتی بازی با تراکتور دوستام پلاک 15 مییدیدن من نمیزاشتم سنگ پرتاب کنن ... ولی من از موقعی که خبرُ شنیدم با کسی صحبت نکردم ! اعصاب و حوصله و حا و هیچیی واسم نمونده ... یعنی دیگه بعد از این بازی حرف سردار زده نمیشه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 10:03 pm

[quote:983ee013b8="333"][size=16:983ee013b8]آدم نظرات بعضی ها میخونه امیدوار میشه یکم

[color=red:983ee013b8]جالب اینجاست بعضی امید به برد با این برنامه ریزی های تابلو[/color:983ee013b8]

از فوتبال سهم مایی که حنجرمون پاره میشه چی هست؟ یعنی همین غرورمون شرافتمون و پرچم گیلان نیست!!![/size:983ee013b8][/quote:983ee013b8]
[color=black:983ee013b8]آبرار من فقط خوایم بدانم،امان ا بازی میان بزنیم پرسپولیسیانا بترکانیم.اصلا ایتا آشوب درست حسابی و تومام اعیار راه تاودیم.چی خواید بوکونید.خواید امرا بوکوشید.نهایت دوتا باتومه.مگه امان بترسه باتومیم...
فقط کافیه امان دست به دست هم فادیم.تا کل ایران نگاه بوکونه رشتی با نامردی چوتو مغابله کونه... [/color:983ee013b8][size=18:983ee013b8] [/size:983ee013b8]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه آگوست 16, 2012 10:05 pm

[quote:d93062bc7b="abarar1989"][quote:d93062bc7b="333"][size=16:d93062bc7b]آدم نظرات بعضی ها میخونه امیدوار میشه یکم

[color=red:d93062bc7b]جالب اینجاست بعضی امید به برد با این برنامه ریزی های تابلو[/color:d93062bc7b]

از فوتبال سهم مایی که حنجرمون پاره میشه چی هست؟ یعنی همین غرورمون شرافتمون و پرچم گیلان نیست!!![/size:d93062bc7b][/quote:d93062bc7b]
[color=black:d93062bc7b]آبرار من فقط خوایم بدانم،امان ا بازی میان بزنیم پرسپولیسیانا بترکانیم.اصلا ایتا آشوب درست حسابی و تومام اعیار راه تاودیم.چی خواید بوکونید.خواید امرا بوکوشید.نهایت دوتا باتومه.مگه امان بترسه باتومیم...
فقط کافیه امان دست به دست هم فادیم.تا کل ایران نگاه بوکونه رشتی با نامردی چوتو مغابله کونه... [/color:d93062bc7b][size=18:d93062bc7b] [/size:d93062bc7b][/quote:d93062bc7b]

هر اتفاقی بیفته خودشون مسئول هستند ..
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 10:07 pm

[quote:a373e983fa="nima_beckham"][quote:a373e983fa="abarar1989"][quote:a373e983fa="damashmylove2"]یعنی یکشنبه به نظر من یه نفر هم از طرفدارهای میهمان سالم خونه نمیرند. وای یکشنبه چرانمیاد؟فلکده وسردار تا ابد از ذهن طرفدارهای پس پس نمیره البته اگه جرات کنن بیان /10/[/quote:a373e983fa]
[color=black:a373e983fa]مگه میزاریم سالم بیرون برن.نامردم اگه تا وقتی یه لنگی تو ستادیومه من خونه برم.من اصلا اهل دعوا نیستم.ولی الان صحبت شرافته...[/color:a373e983fa]
[size=24:a373e983fa][color=brown:a373e983fa]رشتی میمیرد،ذلت نمی پذیرد[/color:a373e983fa][/size:a373e983fa][/quote:a373e983fa]
به خدا وقتی بازی با تراکتور دوستام پلاک 15 مییدیدن من نمیزاشتم سنگ پرتاب کنن ... ولی من از موقعی که خبرُ شنیدم با کسی صحبت نکردم ! اعصاب و حوصله و حا و هیچیی واسم نمونده ... یعنی دیگه بعد از این بازی حرف سردار زده نمیشه ...[/quote:a373e983fa]
[color=black:a373e983fa]من که سیگار امرا مرا خفا کودن درم.از ساعت 9 ک از مازیار بیشتاوستم می اعصاب داغانه برا.آخه زور تا چه اندازه.آخه برا ما که چیزه شاغی نمیخوایم.ما میزبانیم میخوام تو عضدی بازی کنیم.آخه مشکلش چیه آبره.....
وااااااااااااااااااااااااااای واترکسم.ان چه زنگیه برا...
فوتبالی که اونه میان سیاست دخالت بوکونه از ان بهتر نیبه...
ا فوتباله بازم وا تعلیق بوکونید.[/color:a373e983fa]..
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان