[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد گیلان!!!

اتحاد گیلان!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:39 pm

من تامینی رو بعنوان یه همشریم بیشتر دوست دارم، چون همیشه بازیکن بی حاشیهی بوده، نزهتی هم بچه خوبیه /23/ خیلی خوبم داورارو گیر میاره سر پنالتی گرفتن :lol:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:41 pm

[quote:28fa531050="raincityboy"]
من به عنوان یک گیلانی و یک رشتی از اتحاد و صلح استقبال میکنم ولی برای من جای تعجب دارد که چرا در طول سالهای گذشته هر وقت ملوان در رشت بازی داشت صدا سیما و بعضی از رسانه های خبری خواستند صلح و آشتی را بین این 2 شهر حاکم کنند ولی هروقت داماش در انزلی بازی داشت چنین جوی توسط صدا سیما ایجاد نشد، تفاوت بین این عملکرد من هوادرا داماش را خیلی آگاه میکند که احساس میکنم با توجه به حمایت صدا سیما و بعضی از افراد میخواهند که در روز بازی با ملوان جو ورزشگاه عضدی بسیار سبک باشد تا ملوان با دست پر از رشت خارج شود اگر مسئولین صدا سیما خیلی نگران این موضوع هستند چرا در برنامه ای که دیشب پخش شد هرندی را مربی داماش صدرا گیلان!!!! نامیدند که البته با تماسهای تمشاگران داماش و شخص جناب آقای سراوانی این موضوع برطرف شد،سال هاست که افشین چاوشی در انزلی با بدترین توهین ها روبه رو می شود چرا صدا سیما برای این بازیکن خوب گیلانی هیچ وقت ارزش قائل نشد و از مردم نخواست که به او توهین نکنند؟
مازیار زارع سال پیش بدترین رفتار جلو چشم 20 میلیون بیننده و 50 هزار هوادار انجام داد و با هیچ کدام از بازیکنهای داماش دست نداد چرا حالا که میخواهد رشت بیاید به صورت پنهان از مسئولین صدا سیما خواسته است که او و افشین چاوشی را به برنامه شبکه باران دعوت کند تا شاید مسئله سال پیش را هوادران داماش فراموش کنند

[color=red:28fa531050]MAHMOOD[/color:28fa531050][/quote:28fa531050]
دقیقا حرفه منم همینه.چرا تا دربی تو رشت قراره برگزار شه همه میخوان بین ما دوتا شهر اتحاد برقرار کنن.مگه پارسال بازی رفت کسی خواست این کارو انجام بده...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:46 pm

یک حس عجیبی بهم میگه!!! اینا همه بازی هستش و میخوان در روز بازی با داماش جوی سبک در ورزشگاه حاکم باشه تا ملوان بتون راحت بازی کنه و امتیاز بگیره هیچ وقت یادم نمیاد داماش بازی داشته باشه در انزلی اینا انقدر ناراحت دعوا بین این 2 شهر باشند
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:00 pm

با نظرات دوست عزیزمون raincityboy موافقم. دوستان عزیز به نظر شما اگه الان قرار بود بازی تو انزلی برگزار بشه باز حرفی از اتحاد تو صدا و سیما بود؟ من به شما قول میدم اگه به تک تک بازیکنای ملوان گل بدیم بازم تو بازی برگشت آماج فحش و ناسزای انزلی چیا قرار می گیریم. من به شدت به شدت با فحاشی مخالفم ، ولی خواهشا منطقی باشیم. اگه واسه خیلیا اتحاد و همبستگی فوتبالی بین رشت و انزلی لطیفه باشه واسه من یکی خاطرست.من بارها گفتم بین 80 درصد مردم رشت و انزلی هیچ مشکلی وجود نداره ولی تو دنیای فوتبال و توپ گرد اتحاد رشت و انزلی شدنی نیست. بازم میگم ورزشگاه بدون فحاشی و بی احترامی به حریف با فرهنگ سازی صد در صد جواب میده ولی اینکه خودمون رو گول بزنیم که تو فوتبال انزلی چیا خیرخواه ما رشتیا بشن و بهمون خنجر نزنن حداقل واسه من که سپید رود و استقلال رشت و پگاه و داماش رو بارها جلوی انزلی چیا دیدم و هوچی گری و چاقوکشی و فحاشیای ملوانیا رو دیدم غیر قابل قبوله. ولی خب باز به عنوان یه رشتی و هوادار همیشگی تیمهای رشتی و داماش تابع رای و نظر اکثریتم.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط holigan » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:10 pm

باید بستر برای ملوان فراهم بشه تا امتیازات رو به راحتی گیره این یک هدف برای کسایی هست که الان این بحث رو مطرح کردن و مطمئن باشین بحث برگزاری بازی در ورزشگاه سردار جنگل هم بازم پیش میاد

کسایی که توی انزلی میان ورزشگاه سطح سوادشون بیشتر از دیپلم نیست ( دکتر و مهندسم طرفدار ملوان هست) نباید از این جو انزلی انتظار یک رویی رو داشت

هرگونه جنجال احتمالی میتونه ملوان رو از کورس رقابت عقب بندازه بخصوص اگه این حاشیه مربوط به مهره های اصلی ملوان یعنی نوری و زارع باشه بیشتر از هر چیز جنجال بازی با ملوان به ملوان ضربه میزنه تا داماش

پس عقلانه فکر کنید به بازی ملوان با برق شیراز و خیلی از چیزای دیگه که ما رو راهی لیگ یک کردند

(به قول کسی می گفت اگه پیش آدم گوز کن نگوزی فکر میکنه توی... نداری)
تا ما هستیم شما تنها نیستید
نماد کاربر
holigan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 11, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:25 pm

ببینین..من خیلی کسایی رو میشناسم هم بازی ملوانو میان تماشا هم بازی داماش..
اسکمو و تخم فروش هر دو ورزشگاه یکیند...بخدا من بازی داماش با فولاد بودم خیلی از تماشاچی ها رو دیدم که فصل پیش بازی ملوان فولادم بودن.

حواشی فقط ماله ورزشگاه و تعداد تماشاچی های محدود هر دو تیمه...نه مردم رشت و انزلی..

من واقعا متاسفم برای کسایی که فوحش میدن بد دهنی میکنند...

من نمیگم اختلافاتو بزارین کنار لااقل فوحش ندیم...آدم شرمش میاد کنار پدرش تو استادیوم بشینه...
واقعا زشته.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:31 pm

اتحاد نخواستیم فقط فوحشو تو ورزشگاه های گیلان نباشه
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط chile1369 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:36 pm

[quote:0a7746efef="MAZIYAR"]نزهتی خودش اهل لیچا لشت نشا هست ولی خانومش اهل رشت هست[/quote:0a7746efef]

مازیار همون طور بچه ها گفتن خانوم نزهتی خواهر تامینیه...بچه لیچاه...
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه آگوست 16, 2012 4:06 am

ول کنید آقا اتحاد کیلویی چنده.چطوره ما میریم اونجا از بچه 10 ساله تا پیر مرد 90 ساله پا میشن به ما فحش میدن ما الان بیایم اتحاد کنیم.خواهشا دوستان این بحثهارو تموم کنید.من نمیگم فحش بدیم ولی اتحادم نمیکنیم عمراً /11/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 6:04 am

[quote:55f3d12ba8="majid13"]من تامینی رو بعنوان یه همشریم بیشتر دوست دارم، چون همیشه بازیکن بی حاشیهی بوده، نزهتی هم بچه خوبیه /23/ خیلی خوبم داورارو گیر میاره سر پنالتی گرفتن :lol:[/quote:55f3d12ba8]

امیدوارم فقط سر ما داورا رو گیر نیاره ! پارسال که خیلی خودشون رو زمین می زدند به بهانه پنالتی و اگه اشتباه نکنم تو رشت نزهتی زرد گرفت واسه شبیه سازی ( البته اصلا مطمئنم نیستم )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 7:09 am

[quote:cdf618065b="MEHRDAD"]این برنامه رو متاسفانه ندیدم اما در حرف های دوستان نظر متفاوتی دارم.
اول اینکه بگم من دلیلی نمی بینم مثل برخی محیطهای مجازی با اسم مستعار نظرم رو بدم و همیشه هم با اسم خودم نظرم رو می دم..حالا در ادامه میگم چرا اول این توضیح رو دادم...
من این کلمه اتحاد در شرایط فعلی واقعا برام ناملموس هست! یعنی فکر می کنید با چنین جوی که از جرقه چند نفر تو تماشاگران هر دوتیم می تونه یه حساسیت ایجاد بشه می شه چنین کلمه ای (اتحاد) رو به کار برد؟ و اصولا اتحاد دقیقا تو اینجا به چه معنی هست ؟!
دوستانی که اینجا هستند اکثرا یا میشه میگفت همشون از هوادارهایی هستند که همیشه در استادیوم حضور دارند و به خوبی با جو استادیوم ها آشنا هستند بنابراین این کلمه برام جای تعجب داره که حسین آقای گل یا مازیار گفتند!
البته دوستان بد متوجه نشند که مثلا من میگم از فحاشی ها جلوگیری نشه یا ... بلکه میگم این کلمه اتحاد اونم تو این برهه ناملموسه!
مهم این هست که بشه از شدت فحاشی ها کم کرد تا کم کم به نقطه صفر میل کنه و این باید هدف باشه که اون هم از یک طرف نباید باشه ...
نمی خوام زیاد دور برم اما ببینید سال قبل در بازی تراکتور اونطور شد و بازی بعد جور دیگه جواب گرفته شد، یا امسال بازی اول هیچ فحشی به انزلیچی ها داده نشد اما بازی بعد انزلیچی ها فحاشی کردند و در انتهای بازی هم فحاشی رو به اوج رسوندند که بلافاصله گل تساوی رو هم دریافت کردند!
و اینطور شد که بازی بعد هواداران داماش در مقام پاسخ بر اومدن که از سوی اونوری ها بزرگ جلوه داده شد و نامه زدند و... که داماش را جریمه کنید (حال اینکه برای بازی قبلش داماشی ها اینکار رو نکردند)
هدف من از جملات بالا این نیست که گروه مقابل رو مقصر جلوه بدم چون به هر حال اینجا هم جواب داده شد ... می خوام این رو بگم که اگر اول تونستیم کاری کنیم که چند بازی مقاومت داشته باشیم که حتی همون یکی دو بار هم فحاشی نشه اونوقت می تونیم قدم های بعد رو برداریم، نه اینکه شور حسینی اتحاد و آبای امی برار رو بدیم ! آخه چنین چیزی به نظر شما رویایی نیست ؟! واقع گرا باشیم!
برای دربی من فکر کنم بتونیم مثل همیشه یه کارگروه عملی تشکیل بدیم که از شدت فحاشی ها جلوگیری بشه کار خیلی بزرگی هست و یک گام مثبت و حتما هم این مسئله رو باید از بازی پرسپولیس دنبال کنیم .
در مورد صحبت دوست گلم مازیار هم بگم که وارش اسپرت با جایی قابل مقایسه نیست و نباید هیچوقت جوهای حتی 50 درصدی اینجا رو با جوهای 100 درصدی خیلی جاها مقایسه کرد!
البته اینا رو خودت هم می دونی و همین باعث تعجبم هست...
جایی که نهایتا 20 تا رفیق با کامنت های تائیدی و به اصطلاح تحلیلی خودشون میان به قول خودشون جوها مختلف رو تو فضای مجازی خودشون ایجاد می کنند رو با اینجا مقایسه کردن اشتباهه! به این نمیگن جو مثبت میگن جو سازمان داده شده که فقط تو فضای مجازی و میان همون 20 نفر وجود داره ..
کی تونستند جوهای داخلی خودشون رو به روی سکو انتقال بدن؟ در حالی که اینجایی ها خودشون بعضا تو گود هستند و من دارم می بینم تلاش هاشون از نظرات دوستان تو سایت رو دارند روی سکوها به کار می گیرند . سکو که هیچ حتی تو محیطهای مجازی اجتماعی هم تاثیری ندارند و بعضا خودشون، مطلب بنویسشون با 40 سال سن یا برادرشون تو پیج های داماش میان آتیش روشن می کنند .
در حالی که اینجا همه اونایی که می شناسم چه بد و چه خوب بی شیله پیله هستند.. نه از ما و نه از هیچ کس خطی نمیگیرند. اینجا کسی ادا در نمیاره و هرچیه همونه! نه اینکه با اسم دیگه بیاد حرفش رو بزنه و کامنت رو تائید کنه بعد با اسم دیگه بگه ما متفاوتیم حرف جای دیگه رو نزنید .
حرف من اینه و باز هم تاکید می کنم که ما باید سعی کنیم با کارگروهی که تشکیل میشه جو رو تا حد امکان کنترل کنیم و سعی کنیم چند بازی از فحاشی ها کم کنیم و جلوگیری کنیم و همش نخواهیم در مقام پاسخگویی باشیم تا کم کم درست بشه . اگر از خودمون تو محیط مجازی نگیم شاید یه مثال خوب تو سایت های اجتماعی پیج داماش گیلان باشه که سعی کرده هیچ وقت در پاسخ مطالب گروه دیگر بر نیاد بلکه کمک به تیم خودش باشه.
چیزی که باید هدف سکوها باشه ... مطمئنم اکثریت با من موافقند که هرگاه فقط تشویق تیم بوده یا تشویق ها اوج گرفته تیم هم به نتیجه رسیده .[/quote:cdf618065b]
آقا مهرداد سلام
با اینگه مطلبت خطاب به مازیار بود ولی میخواستم یه درخواستی ازت داشته باشم چو شما یه اسم با عنوان مهرداد فقط نیستی و مهرداد با عنوان مدیر سایت هواداران داماش شناخته میشی و یه اسم حقوقی ، نظراتت تاثیر گذار و قابل اجرای حداقل واسه این 1000 اندی عضو وارش پس این مطلبی که گذاشتی کاملا تاثیرات منفی داره رو مخاطبات شما باید و همه ی ما که ادعای روشن فکری داریم تمام سعی مونو واسه کم کردن تنش تو ورزشگاه داشته باشیم ما مگه واسه انجام کار درست باید انتظار از دیگران داشته باشیم که کار درست انجام بدن این که ما نباید فحش بدیم و توهین کنیم به دیگران بر ما که ادعای مسلمانی داریم هر چند که طرف مقابل داره به ما توهین میکنه واجبه ما باید خویشتن دار باشیم در انتها می خوام بگم باید یه روزی این قضیه حل بشه که ما تو وزرزشگاه به کسی توهین نکنیم داماش بهترین هوادارارو داره خیلی عالی داریم از تیم حمایت میکنیم که بی شک خیلیشو مدیون این سایت و شما و بچه های که تو این سایتن هستن داریم ولی هنوز یه مشکل تو ورزشگاه داریم و اونم توهین و فحاشی به یه عده ، از خودم شروع میکنم و اول از خودم میخوام که خویشتن دار باشم و توهین نکنم و در ادامه از همه دوستان می خوام فرهنگ بالای رشتی بودنمونو ثابت کنیم و تو زمین بازی و با برد تیم رقیب چه تهرانی ها که ازشون متنفرم چه تیم شهر همسایه با بردمون جواب تمام کج دهنی هاشونو بدیم به امید روزی که تو ورزشگاه پیر شهرمون دیگه توهین و فحشی نباشه تا خونواده ها رقبت کنن دسته بچه هاشونو بگیرن بیان تو ورزشگاه و از سنین پایین جذب هوادار کنیم واسه تیممون تا دیگه هرگز تو این شهر نامی جزء داماش نشنویم
با تشکر
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه آگوست 16, 2012 7:59 am

من از جمله هوادارای داماش هستم که دوست دارم این اتفاق فرخنده پیش بیاد ولی اینکار باید پارسال اتفاق میفتاد حالا که زخمهای کهنه سر باز کرده خیلی سخته با توجه به اینکه هر وقت ما پیش قدم بودیم این قضیه شکست خورده نمونش بازی دوستانه بخاطر زلزله زدگان بم 70دقیقه به ما تو رشت فوش دادن بعد دقیقه 70تازه نصف جمعیت استادیوم جوابشون دادن باید یه فکر اصولی کرد حالا گیریم کل بچهای وارش تو استادیوم فوش ندادن بقیه استادیوم میخواین چیکار کنید همین بازی با پیکان من چقدر رو سکو بحث کردم حتی به دعوا چاقو کشی هم رسید که آبراران توهین نکنید ولی وقتی میگن پژمان به ما تویه استان دیگه{قم} فوش دادان من به هوادارای مخالف نظرمون چی بگم؟بازم بگم ایرادی نداره البته تو هوادرای ملوان ادمهای روشن فکر زیاده ولی کارمون قبول کنید سخته.اون از بازیه فولاد پارسال اینم از آخرین بازیشون با فجر فقط مونده تهران بازی با استفراغ به ما فوش بدن.بهر حال مدیرای سایت ما با مدیرای سایت ملوان باید یه گردهمایی داشته باشن البته این یه پیشنهاده .ولی لیدرایه رسمیه باشگاه که 4بیشتر نیستن نشستی با لیدرای ملوان داشته باشن بهتره ،ولی چون ما میزبانیم این در خواست بهتره از سمت تیمه ملوان به باشگاه ما باشه.در هر صورت هر حرکتی برای کمتر کردن تنش باید استقبال کرد
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط navas » پنج شنبه آگوست 16, 2012 2:58 pm

...لق انزلی وانزلیچی/اتحاد چیه بره وا بدید/مطمئن باشید اگه ما برای تشویق ملوان(خدا اون روز رو نیاره)بریم بازم به ما فحش میدن/پس بی خیال این حرفا /7/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 3:51 pm

شایسته ما رشتی ها نیست که بریم به هم استانی های خودمون که 30 کیلومتر اون طرف تر هستند فحاشی کنیم. همچنین انزلی چی ها هم نباید به هم استانی های خودشون فحاشی کنند. میشه رقابت سالم باشه بدونه فحاشی به هم دیگه

هم به همشهری های رشتی خودم و هم به هم استانی های خودم در بندر انزلی برادرانه میگم به جای فحاشی به همدیگه با هم متحد بشیم .

هم استانی های عزیز یادتون باشه این تهرانی ها هستند که تو فصل گذشته تو ورزشگاه هم به ما و هم به انزلی چی ها توهین کردند.
این تیم های دردانه تهرانی هستند که زمانیکه ما با مشکلات شدید مالی رو به رو بودیم با بودجه دولتی در ناز و نعمت بودند.
این تیم های دردانه تهرانی هستند که وقتی با ما بازی دارن حتی میخوان ما رو مجبور کنند بریم تو ورزشگاهی باهاشون بازی کنیم که اونا انتخاب می کنند!
این تیم ها دردانه تهرانی هستند که کمیته انظباتی جریمشون میکنه بعد که میبینن تیم های دردانه به مشکل برخوردن جریمه رو موقتاً تعلیق می کنند یا به کل میبخشن ولی داماش و ملوان رو جریمه می کنند و نمی بخشند!

عدم اتحاد داماش و ملوان تنها به سود رقبای ماست و اتحاد داماش و ملوان خاریست در چشم دشمنان

[img:9f4905d2f8]http://up.mihanpet.ir/images/p542wvrra7v5wkara895.jpg[/img:9f4905d2f8]
آخرين ويرايش توسط mohammadrashti22 on پنج شنبه آگوست 16, 2012 4:18 pm, ويرايش شده در 2.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آگوست 16, 2012 4:12 pm

بفرما زمین بازی هم این آشغالا تغییر دادن شد سردار جنگل

میخوام خفشون کنم

حق نداریم تو زمین خودمون بازی کنیم. یه مشت آشغال از تهران بلند میشن میان زمین بازی ما رو عوض میکنن

لعنت بر اونها

بازیکنای داماش مرد نیستید اگر پرسپولیسی ها رو 6 تا نزنید
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟