[quote:15e5623dd1="eparsi"]1) فکر میکنی با توجه به سطح فوتبال ایران بازیکنای فوتبال حقشونه اینقد پول بگیرند؟
2)خواننده مورد علاقه ات کیه؟
3)ورزشکار هستی ؟چه ورزشی؟
4)مهمترین دغدغه این روزات چیه؟

[/quote:15e5623dd1]
اگه بازیکنی متله علی کریمی که تو 34 سالگی به اندازه 11 تا بازیکن جوون عرق بریزه بله من میگم حقشونه و در غیر این صورت نه...
از این جدیدا که به هیچ وجه حرفش نزن چون خودم عاشق موزیکم دارم میگم نه کلام و اون ترانه ناب ایرانی که بنیانگذارش ایرج جنتی عطایی و اردلان سرفراز شهیار قنبری مرحوم تورج نگهبان بودن براشون مهمه و نه موزیکشون واقعی دلچسب زنده ست ولی چندتا از قدیما هستن که واقعا"به یک اندازه دوستشون دارم و با هنرشون زندگی کردم
مثل شادروان فرهاد:عارف:مارتیک:ابی:داریوش:قمیشی و البته حبیب}و تو این جدیدهای اونور خواننده ای هست به نام راستین که من به شما قول میدم حرفای زیادی برای گفتن خواهد داشت هم صدای پرقدرت و رسایی داره و هم تفکر بالایی در موسیقی که با بزرگانی همچون فریدزلاند و استادان ترانه ایران که اسمشون بردم داره همکاری میکنه و اما تو این ور جدا"میگم کسی برام جذاب نبوده جز گروه سون و مقدار کمی هم بابک جهانبخش و شاید مازیار فلاحی...
در کل به موزیکی اعتقاد دارم که بزرگانی همچون اسفندیار منفرد زاده استاد اندرانیک منوچهر چشم اذر فرید زلاند عبدی یمینی بابک افشار بابک بیات و...تو اون نقش داشتن و بزرگانی مثله اون خوانند هایی که نام بردم تحویل موزیک ایران دادن
این حرف دارم ار ته قلبم میگم بزرگترین دغدغه من تو زندگی از همیشه تا همیشه پیشرفت شهرم بوده دلم میسوزه وقتی میبینم تو شهر رشت با این همه اقایی و قدمت هنوز یه سالن ورزشی استاندارد و بزرگ نداره دلم میسوزه میبینم هنوز یه سالن شیک برای اجرای موسیقی نداره دلم میسوزه وقتی به طرف میگم دارن برای شهرمون قطار شهری میزنن خنده میکنه میگه برو بابا دلت خوشه دلم میسوزه بانک جهانی برای احیای دوباره فاضلاب رشت کمک میکنه تا مثل اروپا رودخانه تمیز از زیر شهرمون رد بشه ولی اینجا...دلم میسوزه بزرگترین هتل شمال کشور روبروی فرودگاه هتل درنا هنوز بعد از چندین سال به حال خودش رها شده و دلم میسوزه جوونای شهرم اینقدر مظلوم هستن که اگه فوتبال و داماش ازشون بگیری انگار دنیارو از دست دادن و هیچ دلخوشی دیگه تو دنیای بزرگ خدا ندارن...