[quote:b5b2e5712e="majid13"][quote:b5b2e5712e="mahyarmaya"]مجید جان کسی منکر حرف شما نیست ...اما من حرف احساسی شما رو با احساسم درک میکنم میگم آفرین به این احساس.
اما مجید عزیز این بچه ها منکر افراط و تفریط هستن .هر کی کار فردی میتونه کنه...مثل من و شمایی که رفیتم خون دادیم یا هر کمک دیگه...
اما من اون عکس رو گذاشتم تا شما به این سوالم جواب بدی که چرا برای این هم زبان ها پرده ننوشتیم ؟!یا شعار 2طرفه ندادیم ؟!
باید خدمت شما عرض کنم مقصود بنده فقط فقط اینه که به بچه ها بگم ثبات داشته باشیم و این قدر با جو تصمیم نگیریم ...اینقدر زود با باد جهت عوض نکنیم ...
من نگفتم کمک کردن به زلزله زده ها بد هستش اما میخوام بدونم مگه ما بچه همین ترک ها فحش ناموس ندادیم و واسه یه بازی ماشین 20تومانی رو اسقاط نکردیم؟پس چطور با یه اتفاق انسان دوست میشیم ؟
من میگم ثبات داشته باشیم ....یا سر حسین یا سر یزید ....مگه میشه یه زلزله آذربایجان رو عشق کنه و 90 دقبقه فوتبال باعث فاحشه شدن همه زنهای ترک بشه؟!
=========================
هدف از عکس گذاشتن من از سیل هم زبانان من اینه که بگم این قدر غریبه پرست نباشیم .
اگه برای زلزله زده 1000تومن کمک میکنی...برای هم استانی 5000.
اون موقع سیل برد همه چیز مردم رو اینجا یه پست هم باز نشد .
برای درک منظورم این مثال بزنم شاید آسون تر بشه ....
اگه توی دریا 2تا بچه غرق بشه "هر چقدر انسانیت داشته باشیم اول بچه خودم و بعد....[/quote:b5b2e5712e] نمیدونم منظورتون کدوم مجید بود

ولی من بعد از خوندن نظر منطقی شما، کاملا فهمید که منظورتون چیه و من یکی قانع کرد.[/quote:b5b2e5712e]
با شما نبودم با اون آبرار بودم .
اما سر همون قضیه که توی پیام خصوصی ازم پرسیدی بابت اون کنایه باحال حمایت نکردم.اون کنایت خلاصه حرف های من بود...
مرســـی بابت سلیقه بابت اون کنایه