[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد گیلان!!!

اتحاد گیلان!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه آگوست 15, 2012 1:48 pm

بازم به ملوان رسیدیم وبازم به دربی ولی خنده دارترین جمله تو این روزها اتحاد هستش اونهم با چه کسانی!!!! :D
جماعتی که بزرگیشون رو به فحاشی به رشت ورشتی میدونن !!!!
جماعتی که گلادیاتورشون رو بین کسانی انتخاب میکنن که فقط رودرو رشتی ها بجنگه!!!
جماعتی که که بزرگانش در دل کوچکترانشان فقط بذر کینه نسبت به رشتی میکارن!!!
وخیلی های دیگه که گفتن نداره . واقعآ تو این بازار اتحاد چه معنی پیدا میکنه .
سعی وتلاش خوبه ولی نه بیهوده چون فقط زمان رو از بین میبره . بهتره بجای پرداختن به مسائلی از این قبل که راه عملی شدنش شاید با کمی ارفاق 1% هستش به مسائل تیم و راه حل وتشویق هماهنگ تیم به پردازیم . /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 2:00 pm

من با کسی دست اتحاد میدم که ایرانی باشه اینا که انزلیچی که رئیس جمهورشونم گالوشه /10/ /10/ /10/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » چهارشنبه آگوست 15, 2012 3:15 pm

من که به قول معروف چشمم آب نمی خوره به نظر من اگه واقعا اتحادی می خواد به وجود بیاد باید قبل از هر چیزی جو داخل زمین درست شه با وجود امثال مازیار زارع و که از اون اول دوران بازیگریش با رشتیا مشکل داشته و حتی پژمان نوری میشه به این اتحادی که دم ازش زده میشه خوشبین بود؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط power3449 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 4:20 pm

این نزهتی امروز تو گلسار بود با یه خانومه .دلم نیومد ضایعش کنم. اینا چرا رشت دور میزنن
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht-knight » چهارشنبه آگوست 15, 2012 4:23 pm

حالا اون بد بخت و چی کار داری.بزار یه کم دلش خوش باشه /10/
برای موفقیت داماش صلوات.... " یه کم بلند تر بفرست "
نماد کاربر
Rasht-knight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 22, 2012 12:00 am

پستتوسط power3449 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 4:41 pm

اگه رشت بده نیان خب. برن شنبه بازار دور بزنن :lol:
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 5:36 pm

[quote:b230fce538="power3449"]این نزهتی امروز تو گلسار بود با یه خانومه .دلم نیومد ضایعش کنم. اینا چرا رشت دور میزنن[/quote:b230fce538]
مث اینکه رشت مرکز این استانه درضمن نزهتی بچه لشت نشا *# که نیست بچه باحالیه من ئازش خوشم میاد :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:27 pm

[quote:4978b2ae7b="power3449"]این نزهتی امروز تو گلسار بود با یه خانومه .دلم نیومد ضایعش کنم. اینا چرا رشت دور میزنن[/quote:4978b2ae7b]
نزهتی خانومش رشتی هست و به همین رشت زیاد میاد و حتی پارسال بچه ها توی رشت جلوش رو گرفته بودند و داشتند باهاش صحبت می کردند خیلی خوب بود و چند سالی هم زیر نظر عبدالله مرغوب کار کرده و در کل مثل بعضی ها عقده ای نیست.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:32 pm

[quote:33a85b90a6="MAZIYAR"][quote:33a85b90a6="power3449"]این نزهتی امروز تو گلسار بود با یه خانومه .دلم نیومد ضایعش کنم. اینا چرا رشت دور میزنن[/quote:33a85b90a6]
نزهتی خانومش رشتی هست و به همین رشت زیاد میاد و حتی پارسال بچه ها توی رشت جلوش رو گرفته بودند و داشتند باهاش صحبت می کردند خیلی خوب بود و چند سالی هم زیر نظر عبدالله مرغوب کار کرده و در کل مثل بعضی ها عقده ای نیست.[/quote:33a85b90a6]

رشتی هست ؟!؟!؟!؟ تا جایی که من اطلاع دارم واسه لیچاه هست که از توابع لشت نشا هست ... دایی یکی از دوستان دانشگاهیمون هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:37 pm

نزهتی با خواهر هادی تامینی ازدواج کرده کرده فکر کنم...

چیز عجیبی نیست دوستان ...قدم زدن تو خیابونای رشت واسه خیلیا ارزو هستش ... که خدا رو شکر ما نعمت اینو داریم که هر وقت دوست داشته باشیم توش قدم بزنیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:39 pm

نزهتی خودش اهل لیچا لشت نشا هست ولی خانومش اهل رشت هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:01 pm

خلاصه نزهتی واسه هرجا هست خیلی *.اون حرکت بعد از گلش در بازی با راه اهن که تو رشت برگزار شد رو هیچوقت یادم نمیره که بعد گل امد طرف رشتی ها و داشت خودشو پاره میکرد
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط metall » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:31 pm

چرا بعضعی ها رو کلمه اتحاد حساسن یه نگاه به گیلان بکنید یه نگاه به استان های دیگه ببینید چرا ما از نظر امکانات ضعیفیم استان های دیکه وضعیت خوبی دارن ما از ترک ها کمتریم >امکنات رشت به تبریز 1به7 هم نمیشه نگاه نمیکنید مگه که استاندار ما مازندرانیه فکر نمیکنید اینا همه از غیر متحد بودن ماست فقط از یه دشمنی حرف بزنید که باعث ضعیف شدن گیلان میشه یخورده فکر نمیکنید
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:21 pm

[color=black:83bc542e23]طرفدارهای داماش و مردم آگاه رشت گول رفتار های عوام فریبان را نخورند و آگاه باشید

هفته هفتم لیگ برتر شاهد یکی از حساس ترین بازی های 2 تیم خوب گیلانی هستیم ولی نکاتی را میخواهم در این پست بهش اشاره کنم و از همتون میخواهم که کمی منطقی برخورد کنید
چندین سال است که تیم ملوان هر وقت در شهر رشت میخواهد بازی کند یک گروهی از اسباب رسانه تازه یادشان می آید که بین رشت و انزلی مشکلاتی وجود دارد و به صورت خود جوش!!! در چنید هفته از همه رسانه ها تبلیغ اتحاد و دوستی را فریاد میزنند و مردم
رشت که همیشه در طول سال ها چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ اجتماعی مردمی هستند که همیشه صلح و دوستی را دوست دارند استقبال میکنند تا جایی که حافظه سال پیش در بازی تراکتور را به فراموشی میسپارند
من به عنوان یک گیلانی و یک رشتی از اتحاد و صلح استقبال میکنم ولی برای من جای تعجب دارد که چرا در طول سالهای گذشته هر وقت ملوان در رشت بازی داشت صدا سیما و بعضی از رسانه های خبری خواستند صلح و آشتی را بین این 2 شهر حاکم کنند ولی هروقت داماش در انزلی بازی داشت چنین جوی توسط صدا سیما ایجاد نشد، تفاوت بین این عملکرد من هوادرا داماش را خیلی آگاه میکند که احساس میکنم با توجه به حمایت صدا سیما و بعضی از افراد میخواهند که در روز بازی با ملوان جو ورزشگاه عضدی بسیار سبک باشد تا ملوان با دست پر از رشت خارج شود اگر مسئولین صدا سیما خیلی نگران این موضوع هستند چرا در برنامه ای که دیشب پخش شد هرندی را مربی داماش صدرا گیلان!!!! نامیدند که البته با تماسهای تمشاگران داماش و شخص جناب آقای سراوانی این موضوع برطرف شد،سال هاست که افشین چاوشی در انزلی با بدترین توهین ها روبه رو می شود چرا صدا سیما برای این بازیکن خوب گیلانی هیچ وقت ارزش قائل نشد و از مردم نخواست که به او توهین نکنند؟
مازیار زارع سال پیش بدترین رفتار جلو چشم 20 میلیون بیننده و 50 هزار هوادار انجام داد و با هیچ کدام از بازیکنهای داماش دست نداد چرا حالا که میخواهد رشت بیاید به صورت پنهان از مسئولین صدا سیما خواسته است که او و افشین چاوشی را به برنامه شبکه باران دعوت کند تا شاید مسئله سال پیش را هوادران داماش فراموش کنند
نمیدونم چند نفر همین حالا یادشون هست که هفته 5 لیگ برتر بازی با تراکتور ما رشتی ها چه کارها که بخاطر اتحاد و دوستی انجام ندادیم چقدر ارزش و قیمت خودمون پایین اوردیم و از انزلیچی ها هم خواستیم که به استادیوم سردارجنگل بیایند و از نزدیک شاهد این اتحاد باشند حتی آقای رائول انزلیچی و آقای شاهین که 2 هوادار خیلی 2 آتیشه ملوان هستند هم در این روز در استادیوم بودند،من از نتیجه خیلی ناراحت بودم ولی خیلی خوشحال بودم که چنین اتحادی در رشت پایه گذاری شد ولی وقتی روز بعد از مسابقه به سایت تیم ملوان رفتم دیدم چگونه عکسهایی که از هوادران داماش گرفته شده و شعار داماش ملوان سرور آذربایجان که روی کاغذ A4 نقش بسته بود را فتوشاپ خواندند و حتی شعار هایی که ما به تیم تراکتور دادیم را به ملوانی ها نسبت دادند، ما شنیدیم و دیدیم که چگونه بازی بعدی که ملوان میزبان بود چه توهین ها به مردم شهر رشت شد و از این ماجرا درس بزگی گرفته ایم و دیگر چنین اشتباهاتی نمیکنیم
ولی در آخر :شاید خیلی ها که این مطلب را بخوانند فکر کنند که من اصلا دوستندارم بین این 2 شهر اتحاد صورت بگیرد ولی سخت تر اشتباهند من تمام تلاش و سعیم را در سال پیش برای اتحاد این 2 شهر انجام دادم و حتی بخاطر مردم انزلی از بعضی هم شهری هایم بی مهری هایی دیدم ولی در اخر به هیچ نتیجه ای نرسیدم چون اگر قرار بود به نتیجه ای برسم باید از نام کلانشهر رشت و مردمان خوب این شهر میگذشتم تا خواهش و منت یک شهر با جمعیت خیلی کمتر از رشت را بکشم
من به این نتیجه رسیدم که برای کسی تب میکنم که برای من بمیره و هروقت در شهر انزلی و بازی که داماش در انزلی داشت جو سالم و بدون حاشیه دیده شد من به عوان یک گیلانی از تمام خاطرات تلخ بین این 2 شهر میگذرم و مردمان انزلی را مثل برادرم میدانم ولی فعلا چینین کاری یعنی خود کشی و نابود شدن تیم محبوبمان داماش[/color:83bc542e23]

[color=red:83bc542e23]MAHMOOD[/color:83bc542e23]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:36 pm

[color=black:a4ee7fe809]دوباره نزدیک دربی تو رشت شدیم و بحث شیرین اتحاد
من به شخصه حتی دوست ندارم در مورد این دورگه ها صحبت بشه و حتی فکر اتحاد هم دیگه نمیکنم...
ما اول فصل پیش،دسته دوستی رو دراز کردیم و اونا رد کردن.ما چند تا بازی اول فصل اومدیم کارشون نداشتیم و حتی واسه کری قبل بازی هم انزلی چی آبایه نرفتیم و شعار جزاب مازیارو((رسیده از راه دربیه گیلان...) رو گفتیم.ولی اونا در عوض چی کار کردن...
یکی جواب منو بده دیگه اونا چی کار کردن؟اونا گفتن اتحاد اتحاد ولی تو تمام بازیاشون فحش دادن.جالب بود حداقل تا بازی رفت دربی باز اونا حرف اتحادو میزدن ولی عمل نمیکردن.ولی از بازی رفت دیگه حرفه اتحادو نزدن تا بازی برگشت،دوباره گفتن اتحاد که حناشون پیشه ما رنگی نداشت...
آقایونی که میگن اتحاد و از این حرفها بزارین یه چیزی رو یادتون بیارم.یادتونه بعد بازی نفت داشتیم از تهران میومدیم چه خبری بهمون دادن.یادتونه چه طوری شده بودیم؟...
الان دوباره وقته دربی شده و دورگه ها از خداشونو تو رشت فحش کتری بخورن تا تو انزلی دهنمو بیشتر سرویس کنن.ما کل بازیارو دادبزنیم((آبای امی براره هم اونا باز فحش میدن))
مگه تو بازی استقلال تو تهران((فصل پیش)) ما نگفتیم آبای امی براره.اونا چی کار کردن تو بازی بعدی خونگیشون در برابر ذوب آهن((تو اون بارون شدید)) حسابی از خجالتمون در اومدن...
اصلا گیریم ما تو دربی ما کاریشون نداشتیم و در یک حرکت جوانمردانه (!) فقط تیمه خودمون تشویق کردیم.بازی بعدش اونا فحش دادن.تو دربی برگشت دهنمونو سرویس کردن .بعد چی کار کنیم؟نظرتون چیه باز دم از اتحاد بزنیم.اخه یه چیزی بگید که بگنجه.ما با این همه سابقه در فرهنگ و تمدن با کسایی متحد شیم که عشق اینو دارن.موهاشونو با خودکار بیک فر کنن،شلوار 6 جیب بپوشن با موتور هوندا بلوارو دور بزنن.بعد آخر هفته بیان تو انزلیچی هرچی که لایق خودشونو خوانوادشونه به ما بگن...
من نمیگم تمام بازیا 90 دقیقه حقایقه دورگه ها رو به رخشون بکشیم.نه.تیمه خودمونو فقط تشویق میکنیم.ولی دورگه ها چیزی گفتن ما هم تا حضرت آدم،تمام اجدادشونو میاریم جلو چششون
ولی حداقل به این فکر کنید چرا یه بار قبل از دربی تو انزلی بحث اتحادپیش نمیاد تا اونا کمتر فحش بدن...
این نظره شخصی من بود.اگه بزرگترها تصمیم دیگه ای بگیرن ماهم اطاعت میکنم...[/color:a4ee7fe809]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان