[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد گیلان!!!

اتحاد گیلان!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 6:01 am

نظر من اینه که تنها تغییری که ممکن هست جو استادیوم های انزلی و رشت بکنه اینه که فحاشی به هم دیگه در بازیهای غیر از داربی از بین بره و در داربی از مقدارش کم بشه ... البته این رو هم بگم که این موضوعات مطمئنا حداقل 50 سال زمان می خواد ...
اما در مورد برنامه دیشب به نظرم خیلی بی معنی بود که تاکید بر این بود که هوادارها بیان و کنار هم بشینن !!!! بعد مثال منچستر رو می زدند !؟!؟ اونجا درسته فحاشی نیست ولی هیچوقت هواداران دو باشگاه رقیب کنار هم نمی شینند و دست در گردن هم نمی اندازند ... جلوگیری از فحاشی برمیگرده به فرهنگ ما که خیلی کار داره ... مثلا کسانی که در کل یک بازی با ملوان رو میاد استادیوم و فقط هدفش فحاشی هست رو چجوری میشه کنترل کرد ؟!! همچنین در انزلی هم همین برنامه ها هست ...
دوباره حرفم رو تکرار می کنم تنها تغییری که در 50 سال آینده شاید هم بیشتر احتمال وقوعش هست اینه که فحاشی در بازیهای مستقیم دو تیم به حداقل برسه و در سایر بازی ها تعطیل بشه /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amiramir » چهارشنبه آگوست 15, 2012 6:24 am

به گمانم مسئله اول، مسئله تحاد نیست. همونطوری که اغلب رفقا گفتن بحث فحاشی در اولویت.
با pedram_1367 موافقم. نباید هدف و خیلی دور گذاشت. همینکه فحاشی رو در بازیهای غیر داربی از بین ببریم کلر بزرگی کردیم. البته استادیوم نماینده فرهنگی یک شهر نیست چون از همه اقشار میان تو استادیوم و شاید غلبه با کسانی باشه که به فحاشی تمایل دارند یا حداقل تحت تاثیر جو ورزشگاه این کار رو میکنن.
در توضیح فحاشی فقط می شه گفت:
از جوان، نوجوان و یا حتی آدم مسنی که تمام زندگی و تفریحش و خالی کردن خودش در :
خوابیدن و بیرون شام خوردن( که این مثلا یه تفریح لوکس محسوب میشه و عده ای نمی تونن این تفریح رو انجام بدن) و استادیوم رفتن خلاصه میشه چه انتظاری میشه داشت.
آخه کنار هم نشستن چه معنی میده؟ مگه این قضیه فحاشی مختص گیلان؟ این مسئله همه جای ایران اپیدمی شده و به مسائب دیگه اجتماعی بر میگرده.
فقط باید سعی کرد کمی از فحاشی ها کاست اون هم با همانگی و جانشین داشتن برای شعارهای نامربوط.
/4/
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 6:54 am

شگفتا...بالاخره یه تاپیک در این مورد ایجاد شد!!!چند بار خواستم همچین تاپیکی ایجاد کنم اما از ترسه اینکه بهم بگن انزلی چیه نکردم این کارو،به نظره من اتحاد نه...توهین هم نه!بدون کل کل فوتبال شیرینی نداره
اما واقعا نوع حرف زدنه طرفمون نشون دهنده شخصیتشونه...بارها و بارها گفتم که حتما لازم نیست جوابه توهینه اونا رو با توهین بدیم.من خودم در جریانه همه رفتارهاشون هستم.خودم از کسانی بودم که 100 تا کاغذ داماش ملوان سروره آذربایجان رو وارد ورزشگاه کردم.اما درست بعد از همون بازی شاهد فحاشی بودیم.ولی با همه این رفتارها باز هم موافق فحاشی متقابل نیستم.بزارین اینقد فحش بدن بترکن.بدترین جواب براشون سکوته...سکوت.این نظر منه...شاید برای خیلی ها خوش آیند نباشه... /13/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:24 am

یه گیلان یه دیلم عشقم داماش و شهرم
یکی توی ورزشگاه میگفت انزلی چی ها به ما فحش دادن ماهم فحش میدیم بعدش شعارهای خودجوش دوطرفه که یه سری ها فقط برای همین میان ورزشگاه سر میدن از توووو ملوانی بگیر تا انزلیچی ابایه...... اگه توی چندتا بازی فقط تیم خودمونو تشویق کنیم اونا هم ادم میشن و ماهم جریمه الکی نمیدیم البته کاربرای سایت دو تیم فک کنم بخوان متحد شن اما یه سری ها نه......فقط واسه فحش دادن میان ورزشگاه همه هم میدونن /8/ /7/ /8/ /7/ /13/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه آگوست 15, 2012 7:57 am

من رفیق و فامیل انزلی چی زیاد دارم صحبت هایی که با هم میکردیم به این نتیجه رسیدیم که در مجموع هوادارن این دوتیم در جو گیر شدن حرف اول رو میزنند کسانی که که خیلی هم باشخصیت هستند تحت تاثیر جو استادیوم قرار میگیرند یه طور مثال من خودم از کسانی بودم در بازی اخر با پیکان منت میکردم که فحش ندید ولی وقتی دیدم کل ورزشگاه دارند شعار میدند من هم اضافه شدم و گلمو پاره کردم واسه فحش دادن
فکر نکنم این مشکل حل بشه اگر هم حل بشه به صورت مقطعی خواهد بود و واسه مدت کوتاهی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:13 am

The_King_of_rasht : با توجه به حرفت یه پرانتز مجبورم باز کنم که خارج از این مبحث هست . منظورم از توضیحاتم در مورد جو خوب به همون سایتی هست که در کنار وارش اسپرت قرار دادی. من فقط یه چیز دیگه بگم که دوسال هست تولد سایتشون رو می بینم اما بیش تر از 40نفر حضور نداشتند در حالی که من به شخصه می ترسم حتی با کمک بچه ها واسه سایت تولد بگیریم چون اونوقت باید حداقل خرج یه انزلیچی رو بدیم!
اون بخش از کامنت من در پاسخ مازیار بود که گفت جو خوب؛ تو چنین سایت هایی هر جو به اصطلاح فرهنگی و تحلیل گرا ایجاد کردن کار چندان سختی نیست، چون فقط در همون سایت خلاصه میشه نه بر روی سکوها یا حتی فضاهای مجازی و اجتماعی دیگه!
حرف من این هست که به فضاهای مجازی دیگران کاری نداشته باشید بلکه خودمون با کارگروه هایی که تشکیل می دیم می تونیم در درجه اول فقط به خاطر خودمون در راستای کمتر شدن فحاشی ها تلاش کنیم کما اینکه توی دو سال گذشته به نظر من تو شعارها و سازماندهی های خودجوش پیشرفت زیادی داشتیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:19 am

[img:e4fe665471]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/47348423023874828902.jpg[/img:e4fe665471]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:30 am

به نظر من بهتره لیدر های جدیدمون هر کدوم توی یه جایگاه باشن.اینطوری هم شعار ها هماهنگ تره هم فحاشی نمیشه.جایگاهی که لیدر توش نباشه ممکنه 2نفر فحش بدن و بقیه هم اضافه بشن
نکته بعدی اینکه فقط تقصیر هارو گردن طرف مقابل نندازیم.یه تعداد از همشهریامون هستن که بدتر از همه هستن و من نمونش رو توی بازی با سایپا دیدم که چه کارای بچگانه ای میکردن.اگه واقعا طالب اتحاد هستیم جملاتی مثل مسکو و شهرک نشینان رو کنار بزاریم.امیدوارم این حرفا فقط شعار نباشه و دوستان واقعا همراهی کنن وگرنه
از خصایص مهم ما ایرانیا جو گیری سریع و باد به پرچم بودنه.و الان همه میخوان همرنگ جماعت بشن ولی داخل ورزشگاه همه یه ادم دیگه میشن.من توصیه میکنم جز اقلیت باشیم ولی با فکر خودمون تا اینکه جز اکثریت باشیم فقط صرف اینکه بگیم ما هم هستیم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:47 am

[quote:0af6645c90="MEHRDAD"]The_King_of_rasht : با توجه به حرفت یه پرانتز مجبورم باز کنم که خارج از این مبحث هست . منظورم از توضیحاتم در مورد جو خوب به همون سایتی هست که در کنار وارش اسپرت قرار دادی. من فقط یه چیز دیگه بگم که دوسال هست تولد سایتشون رو می بینم اما بیش تر از 40نفر حضور نداشتند در حالی که من به شخصه می ترسم حتی با کمک بچه ها واسه سایت تولد بگیریم چون اونوقت باید حداقل خرج یه انزلیچی رو بدیم!
اون بخش از کامنت من در پاسخ مازیار بود که گفت جو خوب؛ تو چنین سایت هایی هر جو به اصطلاح فرهنگی و تحلیل گرا ایجاد کردن کار چندان سختی نیست، چون فقط در همون سایت خلاصه میشه نه بر روی سکوها یا حتی فضاهای مجازی و اجتماعی دیگه!
حرف من این هست که به فضاهای مجازی دیگران کاری نداشته باشید بلکه خودمون با کارگروه هایی که تشکیل می دیم می تونیم در درجه اول فقط به خاطر خودمون در راستای کمتر شدن فحاشی ها تلاش کنیم کما اینکه توی دو سال گذشته به نظر من تو شعارها و سازماندهی های خودجوش پیشرفت زیادی داشتیم .[/quote:0af6645c90]

یک نکته رو باید عرض کنم اون هم اینه که من به شخصه وارش اسپرت رو نه در کنار هیچ سایتی در مقام مقایسه قرار دادم ونه این کار در مخیله من هست من از یک سایت نام بردم مثل بقیه سایت های هواداری سایر تیمها که ( معمولا) موثق ترین خبرهای مربوط به هر تیم در سایت هواداریش هست کاری به هیچ کس هم نداریم نه ملوان و نه هر تیم دیگری .
ما باید اول خودمون رو بسازیم تا بعد بتونیم یک نمونه برای بقیه باشیم نظرم اینه حد اقل بچه های این سایت به کمک لیدر های جوان تیم سعی کنند در هنگام بروز پدیده فحش سکو رو کنترل کنند یعنی اگه دو شاهرگ اساسی ورزشگاه عضدی یعنی تیفوسی ها و جایگاه اچ آغاز کننده . ادامه دهنده فحش نباشند از بقیه جاهای استادیوم صدای کمتری بیرون میاد ولی فقط نباید پشت سیستم از این حرفها زد و باید در عمل تلاش بشه برخلاف نظر پدرام که معتقد هستند 50 سال طول میکشه من معتقدم که با پشتکار میشه در عرض چهار و پنج سال یه فرهنگ درست رو جا انداخت
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه آگوست 15, 2012 8:53 am

اتحاد بتحادو وابدن بره.ما تا حالا چند بار سعی کردیم و اگه لیاقت داشتن جواب اتحاد مارو با اتحاد میدادن نه فحاشی.تورو خدا اینقدر سریع جو گیر نشید!!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط JUSTiran46 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 10:03 am

[b:a9da639abf]وقتی نظرات بالا رو میخوندم چند تا نکته واسم جالب بود...یکیش این بود که بعضی از دوستان میگفتن با این جو حاکم نمیشه یا حالا حالا ها شدنی نیست و ....
وقتی طرز فکرمون اینچنین باشه مطمئن باشید تا سالهای سال وضعمون همینه و باز هم فحاشی میشه...بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و چه بهتر که الان این اتفاق صورت بگیره

برداشت من از کلمه اتحاد این نیست که ما بریم ملوان رو تشویق کنیم و بلعکس،اونا مارو تشویق کنن....برداشت من اینه که در درجه اول فحاشی داخل استادیوم ها ریشه کن بشه و همینطور در فضاهای مجازی هوای همدیگه رو داشته باشیم یا به عبارت دیگه هوای گیلانمون رو داشته باشیم...نه اینکه به هم توهین کنیم...یه مثال واستون میزنم...سر قضیه هدایتی تو سایت استیل آذین بدترین حرف ها زده شد که زیبنده هیچ کدوممون نبود...این حرفها از طرفی مایه شرمساری و از طرفی مایه خنده واسه استانهای دیگه بود،مخصوصآ تهرانی ها

این نکته رو هم بگم که انتظار نمیره با وسط کشیدن بحث اتحاد از هفته بعد هیچ فحاشی ای صورت نگیره...مطمئن باشید بازم فحاشی هست.
ما نباید کاری به تماشگرای فلان تیم داشته باشیم و بگیم چون اونا تو فلان بازی فحش دادن ما هم تو این بازی باید جبران کنیم...
هدف اینه که در دراز مدت این امر اتفاق بیفته....حتی اگه تو هر بازی 200 نفر از تعداد کسانی که فحاشی میکنن کم بشه خودش کلیه

به هر حال خیلی ها از فضای مجازی مثل اینجا استفاده نمیکنن....من بارها با چشم خودم دیدم،طرف میاد تو ورزشگاه نه تیم رو میشناسه نه بازیکنا رو میشناسه..فقط میاد تخمه بشکنه و چهار تا فحش به بازیکن و مربی و در و دیوار بده و بلند شه بره...با وجود همچین افرادی نمیشه انتظار داشت فحاشی نشه....ولی میشه در دراز مدت جلوشو گرفت

در این زمینه دو تا پیشنهاد هم دارم...1...مدیران و روشنفکر های دو تا سایت جلسه ای رو برگزار کنن تا طرحو ایده و نظرات خودشونو به اشتراک بزارن...این کاری نیست که بخواد یه طرفه انجام بشه...اگه با هماهنگی دو طرف باشه نتایج بهتری به عمل میاد

این جلسه هم میتونه تو یکی از مسنجرهای بیلوکس یا ریدکال باشه (میشه یه روم به اسم اتحاد گیلان یا داماش و ملوان ایجاد کرد)

پیشنهاد دوم که خیلی میتونه مفید واقع بشه اینه... با موافقت مسولین 2 باشگاه لباسی طراحی بشه که یه طرفش داماش و طرف دیگش ملوان باشه...تعدادی از پیراهن ها در اختیار هواداران دو تیم قرار داده بشه که برای مدتی تو بازی ها پوشیده بشه...مطمئن باشین تا حد زیادی تو کم شدن فحاشی ها تاثیر داره

زیاد حرف زدم...ببخشید.
[/b:a9da639abf]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sedaghat-121 » چهارشنبه آگوست 15, 2012 12:31 pm

همگی خسته نباشید
از این که دیدم این مسئله دغدغه خاطر همه دوستان من هست و دوست دارند که این موضوع زودتر حل بشه خوشحالم.
چندتا نکته:
چینی ها ی زمانی زیر سلطه امریکا بودند اونها وقتی دیدند توان مبارزه تسلیحاتی رو ندارند اولین کاری که کردند این بود که در کنار رسیدن به تسلیحات مهم هسته ای بازار اقتصاد جهان رو در دست گرفتند حالا عین کالای آمریکایی یا هر کشور دیگه ای رو تولید می کنند درسته بی کیفیت تره (البته بی کیفیتاش وارد مملکت ما می شه) اما ارزونتره. حالا خدا وکیلی چین با قد 1/21 تونست به این فرایند دست پیدا کنه اما ما گیلانی ها بخصوص ما رشتی ها که به پیر به پیغمبر از همه ایرانیها با فرهنگ تر و با شعور تر و متمدن تر هستیم چرا از پس مشکلی به این کوچیکی بر نمیام بخدا داریم خودمون رو دست کم می گیریم.
بچه ها انصافا اگه همه ما یکدل بشیم می تونیم کوه رو جابجا کنیم.
مشکل ما اینه که به ملوان به عنوان ی تیم نگاه نمی کنیم و اون رو بزرگتر می بینیم که میگیم نمیشه.
من منظورم اینه که ملوان باید برای ما فقط ی تیم باشه مثل گل گهر سیرجان یا فولاد آبادان یا نفت تهران یا استقلال و پیروزی یا هر تیم دیگری! مگه توی هر بازی دیگه به ترکها و لرها و شیرازیها و تهرانی ها و ... فحش میدیم که ملوان رو بزرگ میکنیم و بهش فحش میدیم؟
من منظورم اینه که بیاییم یک پارچه و پر شور به عشق شهرمون و تیممون و استانمون داماش را یک نفس تشویق کنیم و بس.
منظورم هم این نبود که از همین فردا صبح بگیم آبای امی براره فقط از آرزوم توی روزهای آینده گفتم و مطمئنا با اراده شما دوستان به جایی می رسیم که همه به ما بچشم نسلی نگاه کنند که کاری کردند و کارستان که این مشکل رو ریشه کن کردند.
اما در مورد ته رونی ها که یکی از دوستان بمن گوش زد کردند که نباید به اونها هم توهین کرد من با اون دوستم کاملا موافقم اما میخواستم این نکته رو روشن کنم که سالیان ساله که تهرونیها حقمون رو خوردند اما ما سکوت کردیم اما همین که ی انزلیچی(البته از نوع بد و نادونش که متاسفانه توی تمام شهرها نادون داریم)ی وز وزی میکنه ما خودمون را پاره میکنیم که اون داره فحاشی میکنه.
*
قاعدتا توی انزلی اون روز، مردان و زنان با غیرت انزلی از بابت این شعار دادن همشهری هاشون شرمنده بودند * بچه ها خدا وکیلی توی شهر دیگه خارج از این استان برید متوجه می شید که از استان گلستال تا آستارا رو رشت و مردمانشون رو رشتی خطاب میکنند. پس رشتی فرهنگ غنی خودت رو نشون بده و توی ورزشگاه فقط و فقط به معشوق خودت ( بخونید داماش گیلان) فکر کن و برای پیروزیش عربده بکش
یا علی مدد.
راستی یادم نره که خدمتتون عرض کنم که البته قابل توجه اون چند تا انزلی چی بی دانش و بی سیاست
[b:26a8197e72]رشت مرکز استان شماست و شما زیر مجموعه این شهر بزرگ و پر افتخار پس ای کاش هر چه زودتر حد خودتون رو بشناسید و با ما همدل و همصدا شوید[/b:26a8197e72]
داماش ارتش سرزمین من به پیش دلاور
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 15, 2012 1:08 pm

نظرات دوستان رو خوندم و متفق القول همه خواهان برچیده شدن فحاشی در استادیوم بودید.
یکی از دوستان به نکته ی خوبی اشاره کرد که رمز موفقت ما در ادامه دار نشدن شعارها در قسمتی از فصل امتنای تیفوسی ها از دادن جواب شعارهای h یا روبرو بود که متاسفانه در بازی با پیکان این تیفوسی ها بودند که شروع کردند و شاید این انتظار رو داشتند که روبرو نباید جواب بده ولی واقعیتی که وجود داره اون قدرتی که ما در پشت دروازه داشتیم اکنون در روبرو نداریم و چند تا بازی طول میکشه و شاید با اومدن تعدادی از دوستان در بازی با پرسپولیس و حمایت بچه های H اون برش رو بدست بیاریم.
وظیفه ما در بازی با پرسپولیس این هست که به بغل دستیتون بگید که بازی بعدی ما با ملوان هست و در صورت فحاشی اون بازی رو محروم از هوادار هستیم و در صورت دادن شعار دو طرفه شما با شعارهای تشویقی در این شعارهای توهینی تداخل ایجاد کنید(همون کاری که توی تیفوسی ها در سال قبل می کردیم و موفق هم بودیم) و اما نکته ی مهم این بوده که هر وقت هواداران داماش در دنیای مجازی و به خصوص وارش اسپرت آرامش خود رو از دست دادند اون بازی شعارهای بی ربط داده شد.ما همیشه نشان دادیم اگر کاری را تصمیم بگیریم می توانیم به خوبی انجام می دهیم.ان شاالله در فراخوان روز جمعه یک سری هماهنگی ها هم برای بازی یکشنبه انجام می دهیم.چون باید یه حالی به رویانیان بدیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط navas » چهارشنبه آگوست 15, 2012 1:10 pm

فقط یه راه برا اتحاد هست /اون اینکه انزلی زلزله بیاد بعدا همه با هم متحد میشیم البته اگه کسی زنده بمونه /18/ /18/ /18/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه آگوست 15, 2012 1:12 pm

فقط ای کاش تیتر مطلب این نبود چون کاربرها هم حق دارن به کلمه ی اتحاد حساس باشن

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن