[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آگوست 14, 2012 3:26 am

ترکیب پیشنهادی من برای این بازی ... /7/ /7/ /7/

البته در صورتی که سهرابی باشه و جهانبخش نباشه ... اگه سهرابی نتونه بازی کنه مهدوی رو باید ببریم جاش و جای مهدوی رو بدیم به جهانبخش یا به ناچار چاووشی !!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 14, 2012 4:49 am

بنظر من نباید تو این بازی فحش بدیم یا شخص خاصی رو هدف بگیریم جون
نه به شخصیت ما میخوره
همه منتظر اتو گرفتن از ما هستن ما فقط باید با انجام یک بازی خوب برد رو واسه تیممون بخوایم
پرسپولیس و ببریم رو دم خیلی ها گذاشتیم که میبریم /11/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط razor » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:25 am

پرسپلیس تیم هست ان تیم ره تو رشت ترکانیم . :evil: :twisted:

[size=18:63d9214aea] یکشنبه 29 مرداد ماه 1391

[color=blue:63d9214aea] ساعت 19:10 ورزشگاه دکتر عضدی[/color:63d9214aea]

[color=olive:63d9214aea]شیم پرسپلیس را ترکانیم[/color:63d9214aea] :evil: [/size:63d9214aea] :D [/size]
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:49 am

[b:39c99e0b2e]ربیعیفر: پرسپولیس برای فرار از بحران به رشت میآيد[/b:39c99e0b2e]

90:فصل گذشته داماش از روزی که مازیار ربیعیفر
به کادرفنی اضافه شد نتایج خوبی گرفت و تا رده هفتم
جدول باال آمد. در این فصل اکثر اعضای کادرفنی داماش
را افراد بومی تشکیل میدهند که البته چند روزی است
دارکو نیز به جمع آنها ضافه شده است. ربیعیفر درباره
بازی با پرسپولیس میگوید: »اگرچه آنها نتایج قابلقبولی
نگرفتهاند اما برای خارج شدن از بحران به رشت میآیند و
فکر نمیکنم بخواهند به خاطر داربی با احتیاط بازی کنند.
شرایط تیم ما هم خوب است و در خانه فقط به سه امتیاز
فکر میکنیم. حریف روز سختی خواهد داشت!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[b:39c99e0b2e]الماسخاله: بازی پرسپولیس ـ داماش در عضدی برگزار میشود[/b:39c99e0b2e]

90:درحالی که تا چند روز دیگر داماش میزبان پرسپولیس است، هنوز
کسی محل انجام بازی را نمیداند. ظاهرا برای برگزاری این بازی بین
ورزشگاه عضدی و سردار جنگل شک و تردید وجود دارد. در این
رابطه قربانعلی الماسخاله رئیس هیات فوتبال گیالن گفت: »این دیدار
در ورزشگاه عضدی برگزار میشود. سردار جنگل برای ترمیم در دست
پیمانکار است و فکر نمیکنم تا روز بازی هم آماده شود.«
او ادامه داد: »در همه جای دنیا مسابقات داخل شهر برگزار میشود و ما
هم باید همین کار را بکنیم تا هواداران لذتش را ببرند. سال گذشته دو
دیدار استقالل با داماش و حتی ملوان با داماش در زمین عضدی انجام
شد، بنابراین کامال آماده میزبانی پرسپولیس هستیم. طبق قانون هم تنها
10 درصد ورزشگاه در اختیار هواداران حریف قرار خواهد گرفت

[/b]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:24 am

مالک باشگاه داماش در گفت‌وگو با فارس:
رویانیان و عابدینی به فوتبال پاک اعتقاد دارند/ می‌توانیم پرسپولیس را ببریم

خبرگزاری فارس: مالک باشگاه داماش در واکنش به مسائل مطرح شده درباره دیدار با پرسپولیس گفت: رویانیان و عابدینی مدیرانی هستند که به فوتبال پاک اعتقاد دارند.
خبرگزاری فارس: رویانیان و عابدینی به فوتبال پاک اعتقاد دارند/ می‌توانیم پرسپولیس را ببریم

Tweet

شهرام قویدل در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت داماش گیلان در آستانه دیدار با پرسپولیس عنوان کرد: با توجه به شرایطی که پیش از حضورم در داماش وجود داشت در این مدت سعی کردیم امکانات را برای بازیکنان فراهم و مشکلات آنها را حل کنیم. تاکنون اقدامات خوبی انجام شده و تمام تلاش ما این است که فکر و ذهن بازیکنان در درون زمین فقط روی مسائل فنی معطوف باشد و به موارد دیگر فکر نکنند.

مالک باشگاه داماش در پاسخ به این سؤال که برخی می‌گویند به دلیل علاقه امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش به پرسپولیس و ارتباط او با رویانیان ممکن است در این دیدار اتفاقاتی رخ دهد، اظهار داشت: دوستی‌ها در فوتبال وجود دارد اما این موضوع دلیلی نیست که اصول و اخلاق زیر پا گذاشته شود. در دنیای حرفه‌ای وقتی یک فرد مسئولیتی را برعهده می‌گیرد تمام تلاشش را به کار می‌گیرد که مسئولیتش را به درستی انجام دهد. هم عابدینی و هم رویانیان به فوتبال پاک اعتقاد دارند.

قویدل با اشاره به مدیریت رویانیان در باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: پس از اتفاقاتی که فصل گذشته در دیدار تیم‌های فوتسال پرسپولیس و گیتی‌پسند رخ داد رویانیان با قاطعیت اعلام کرد تیم فوتسال پرسپولیس منحل است. این در حالی است در ان زمان خیلی‌ها در این باره موضع گرفتند اما مدیرعامل پرسپولیس سر حرف خود ماند و تیمداری نکرد. زمانی که رویانیان این برخورد را در قبال تیم زیرمجموعه‌اش انجام داد در واقع ثابت کرد به هیچ عنوان نمی‌پذیرد اخلاق را زیرپا بگذارد.

وی تاکید کرد: امیدوارم یکشنبه آینده شاهد بازی خوب و تماشاگرپسندی از پرسپولیس و داماش باشیم و هر تیمی که در زمین شایسته‌تر است به نتیجه برسد که امیدوارم داماش برنده این بازی سخت باشد. اعتقاد دارم نتیجه این بازی در زمین مشخص می‌شود.

مالک باشگاه داماش گفت: پرسپولیس در هر شرایطی تیم بزرگی است اما بازیکنان ما می‌توانند برنده از زمین خارج شوند. پرسپولیس در چند بازی گذشته نشان داده که شکست‌ناپذیر نیست و نقاط ضعفی دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد. قطعا کادرفنی می‌تواند با استفاده از این نقاط به پرسپولیس ضربه بزند و داماش برنده از میدان خارج شود.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:36 am

به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.

اینا چی میگن ؟؟؟
کی به ملوان فحاشی شد تو بازی پیکان ؟؟؟
ناظر بازی داماش با پیکان فنایی بود ؟؟ /15/

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ardavan » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:43 am

بلاخره حسن زاده کارشو با تیم ما شروع کرد . بچه ها شنیدم ناظر بازی با پرسپولیس انزلیچیه. خیلی باید مراقب باشیم . ببینید بازی با پیکان که هیچ توهینی نشد جریمه شدیم وای به حال این بازی. نشون میده بد جور دارن مارو میپان. بعدش میام تو سایت می بینیم 4 تا نوجوون از الان به فکر توهین به x و y هستن.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:46 am

نمیدونم چرا اینا اینقدر دارن با ما ! /15/

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آگوست 14, 2012 11:58 am

[quote:635a6831d7="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.[/quote:635a6831d7]

عکس العمل من و دوستم بعد از خواندن این خبر :

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 14, 2012 12:02 pm

عابدینی: من فقط یک بازیکن به پرسپولیس دادم / با رویانیان دوست هستم اما این دلیل نمی‌شود پرسپولیس را نبریم / رفتن من به پرسپولیس معنی و مفهوم ندارد
دوستی من با رویانیان دلیل نمی‌شود که پرسپولیس را شکست ندهیم. من با فتح‌الله‌زاده هم رفیق بودم و هستم ولی در زمین مسابقه همه چیز فرق می‌کند.

سایت گل- امیر عابدینی، مدیرعامل داماش گیلان مدتی است که با محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ارتباط نزدیکی برقرار است. نکته جالب توجه این است که این دو تیم باید در هفته پنجم لیگ برتر با یکدیگر بازی کنند و عابدینی هم مقابل تیم سابقش قرار خواهد گرفت. عابدینی در خصوص تقابل با پرسپولیس و مسائل مختلف دیگر به سئوالات خبرنگار سایت گل پاسخ می‌دهد.

فکر می‌کنید پرسپولیس برنده باشد یا داماش؟

تیم ما خیلی روبه‌رو است و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا پرسپولیس را ببریم. بچه‌های ما سرحال هستند و مصدوم جدید نداریم، فقط افشین چاوشی مصدوم است که به این بازی می‌رسد. امیدوارم پرسپولیس هم سرحال باشد تا این تیم را در بهترین شرایط شکست دهیم.

مثل این که از حالا کُری می‌خوانید؟

بله، برای پرسپولیس کُری می‌خوانم!

مگر رویانیان دوست شما نیست؟

او رفیق خوب من است ولی در زمین با هم رقیب هستیم و تعارف نداریم. دوستی من با رویانیان دلیل نمی‌شود که پرسپولیس را شکست ندهیم. من با فتح‌الله‌زاده هم رفیق بودم و هستم ولی در زمین مسابقه همه چیز فرق می‌کند.

قبول دارید اگر پرسپولیس را شکست بدهید شرایط این تیم به هم می‌ریزد؟

قهرمان لیگ در سال گذشته 62 امتیاز گرفت. مجموع امتیازهای 34 بازی، 102 امتیاز می‌شود و تیم قهرمان می‌تواند حتی 8 شکست در کارنامه‌اش داشته باشد. پرسپولیس در اول فصل امتیاز از دست داده ولی شاید مدعیان دیگر در اواسط فصل یا اواخر فصل امتیاز از دست بدهند و پرسپولیس امتیاز جمع کند. من معتقدم این تیم به خودش می‌آید چون رویانیان تا آنجا که توانسته کارش را به خوبی انجام داده است.

برخی معتقدند طلبکارها پرسپولیس را نفرین کرده‌اند، نظر شما چیست؟

اگر اینطور است پشت سر من بیشتر از همه نفرین است. ما به بازیکنان و حتی هتل‌ها بدهکار هستیم ولی قبول داریم که بدهکار هستیم. اگر یک نفر بدهکار بودنش را قبول نکند قضیه فرق می‌کند ولی اگر قبول کند که دین دارد آن‌وقت قضیه طور دیگری است.

راستی حضور شما در پرسپولیس منتفی شد؟

من صلاح نمی‌دانم در این شرایط داماش را رها کنم و به پرسپولیس بروم. الان افرادی آمده‌اند که مشکلات را تا حدودی برطرف کرده‌اند و در این شرایط رفتن من به پرسپولیس معنی و مفهوم ندارد. اگر مسئولان داماش بگویند برو به پرسپولیس می‌روم ولی آنها همه چیز را به اختیار خودم گذاشته‌اند. من هم معتقدم پرسپولیس الان نیاز چندانی به من ندارد.

راستی چرا شما اینقدر به پرسپولیس بازیکن می‌دهید؟

من فقط به پرسپولیس یک بازیکن دادم. اسماعیل‌زاده هم زمانی به پرسپولیس رفت که رضایت‌نامه‌اش را از ما گرفته بود و من فکر می‌کردم او به استقلال یا سایپا برود، در ضمن اگر من بازیکن جوانی را سراغ داشته باشم که بتواند به پرسپولیس کمک کند مطمئن باشید به این تیم کمک خواهم کرد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آگوست 14, 2012 1:10 pm

[quote:6faabec3c8="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
[/quote:6faabec3c8]

وقتی بهم گفتند آتش بازی روی سکوها و یه سری چیزای دیگه رو ناظر نوشته و هی الکی گیر می داده باورم نشد ! البته واقعیتش اینه که آتیش بازی تنها چیزیه که باورم نمی شد وگرنه به جرایم الکی عادت کردیم . فکر کنم بچه های اینجا هم دیگه اکثرا وقتی جرایم صادر میشه فقط اینجوری > :roll: می خوننش و دیگه براشون عجیب نیست .
البته این بخش توهین رو قبول دارم و دوسه بار شعار داده شد، فقط موندم که چطور وقتی در بازی ملوان با نفت که پیش از بازی داماش و پیکان بوده و شدت شعارهای علیه رشت زیاد بوده هیچ جریمه ای برای تیم مذکور درنظر گرفته نشد! البته اون یه سری دلایل فنی داره که گاهی به محل اسکان ناظران برمیگرده .
نکته دیگه اینکه یعنی تمام استادیوم های ایران پاکه پاک هست ؟! و اینکه از کی تا حالا فشفشه روی سکو ماده منفجرست؟ خب این آقایان ناظر می خوان پورسانت بگیرند از جرایم چرا رشت شده سوژشون؟ البته شاید یه بخشیش هم به تیم خود ما یاد بر میگرده... به نظرم مثل بعضی از تیم ها همون اول زیر کاغذ یه چیزایی به ناظر بدن .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » سه شنبه آگوست 14, 2012 1:47 pm

[quote:882dfa3cb9="MEHRDAD"][quote:882dfa3cb9="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
[/quote:882dfa3cb9]

وقتی بهم گفتند آتش بازی روی سکوها و یه سری چیزای دیگه رو ناظر نوشته و هی الکی گیر می داده باورم نشد ! البته واقعیتش اینه که آتیش بازی تنها چیزیه که باورم نمی شد وگرنه به جرایم الکی عادت کردیم . فکر کنم بچه های اینجا هم دیگه اکثرا وقتی جرایم صادر میشه فقط اینجوری > :roll: می خوننش و دیگه براشون عجیب نیست .
البته این بخش توهین رو قبول دارم و دوسه بار شعار داده شد، فقط موندم که چطور وقتی در بازی ملوان با نفت که پیش از بازی داماش و پیکان بوده و شدت شعارهای علیه رشت زیاد بوده هیچ جریمه ای برای تیم مذکور درنظر گرفته نشد! البته اون یه سری دلایل فنی داره که گاهی به محل اسکان ناظران برمیگرده .
نکته دیگه اینکه یعنی تمام استادیوم های ایران پاکه پاک هست ؟! و اینکه از کی تا حالا فشفشه روی سکو ماده منفجرست؟ خب این آقایان ناظر می خوان پورسانت بگیرند از جرایم چرا رشت شده سوژشون؟ البته شاید یه بخشیش هم به تیم خود ما یاد بر میگرده... به نظرم مثل بعضی از تیم ها همون اول زیر کاغذ یه چیزایی به ناظر بدن .[/quote:882dfa3cb9]

حتما فکر میکنن فعلا بهترین تیم برای سرکیسه کردن داماشِ !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:52 pm

[quote:9825f04ac0="MEHRDAD"][quote:9825f04ac0="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
[/quote:9825f04ac0]

نکته دیگه اینکه یعنی تمام استادیوم های ایران پاکه پاک هست ؟! و اینکه از کی تا حالا فشفشه روی سکو ماده منفجرست؟ خب این آقایان ناظر می خوان پورسانت بگیرند از جرایم چرا رشت شده سوژشون؟ البته شاید یه بخشیش هم به تیم خود ما یاد بر میگرده... به نظرم مثل بعضی از تیم ها همون اول زیر کاغذ یه چیزایی به ناظر بدن .[/quote:9825f04ac0]

lمهرداد جان لطفا واسه بازی با پرسپولیس یجور برنامه ریزی کنید که تا حد امکان هوادارها به مهدوی کیا و سید جلال کاری نداشته باشن چون اینا منتظر هستن که از ما یه چیزی ببینند و تو بازی با ملوان ما رو محروم کنن

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 14, 2012 6:01 pm

[quote:4c268d4d72="MEHRDAD"][quote:4c268d4d72="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
[/quote:4c268d4d72]

نکته دیگه اینکه یعنی تمام استادیوم های ایران پاکه پاک هست ؟! و اینکه از کی تا حالا فشفشه روی سکو ماده منفجرست؟ خب این آقایان ناظر می خوان پورسانت بگیرند از جرایم چرا رشت شده سوژشون؟ البته شاید یه بخشیش هم به تیم خود ما یاد بر میگرده... به نظرم مثل بعضی از تیم ها همون اول زیر کاغذ یه چیزایی به ناظر بدن .[/quote:4c268d4d72]
یعنی این کمیته یانظباتی یه طویله یصنعتی گاون.خاک بر سر عقده ای بی غیرتشون کنم.عقده تا کجا.اون از وضع داور.این از وضع برنامه نود.این از کمیته انظباتی.من فقط موندم چرا همه با ما بدن...
یعنی با خاک یکسانشون میکنیم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 15, 2012 9:27 am

[color=black:eceac350d3]یکشنبه روز دیگری است

صادق صدیقی یکی از مدیران درجه اول سازمان لیگ است و از کاربلدهای این سازمان که مسئول انتخاب و فرستادن ناظران به مسابقات مختلف است.
از روزی که آشنایی نسبی با ایشان پیدا کردم جز ادب و متانت چیزی از ایشان ندیدم. وی گاهی برای بعضی از مسابقات به رشت می آید و به عنوان ناظر فدراسیون به انجام امور محوله می پردازد.

اما چرا در مورد او سخنم را آغاز کردم صدیقی اهل انزلی است و از اینکه یک گیلانی به رده های بالای فدراسیون رسیده بسیار خوشحالم اما وقتی او به عنوان ناظر به رشت بیاید باید حرمتش را حفظ کرد و او را آزرده خاطر نکرد چون مطمئنا در صورت آزردگی گزارش خوبی در مورد ما نخواهد نوشت .

صدیقی یکشنبه ناظر بازی داماش با پرسپولیس است و بازی بعدی ما در رشت در مقابل ملوان....

بنابراین یکشنبه به صدیقی و به حسن زاده و به همه و همه ثابت خواهیم کرد که هواداران داماش بهترین تماشاگران ایران هستند و مردم رشت نیز همچون مردم همه شهرهای ایران انسانهایی شریف و دوست داشتنی اند.

یاعلی یکشنبه به همه ثابت کنیم[/color:eceac350d3]

برگرفته از صفحه شخصی علی احمدی سراوانی
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان