[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد گیلان!!!

اتحاد گیلان!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

اتحاد گیلان!!!

پستتوسط sedaghat-121 » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:29 pm

دقایقی قبل در برنامه دلشدگان سیمای مرکز رشت جناب امید خان هرندی و آقای فرهاد پور غلامی در مورد اتحاد مردمان رشت و انزلی با هم صحبت کردند.
ما حصل هدف این دو فوتبالیست قدیمی و سرمربی های کنونی دو تیم داماش گیلان و ملوان بندر انزلی در حول محور تشویق و طرفداری هواداران این دو تیم ریشه دار و قدیمی فوتبال ایران بود.
من میخوام با اجازه همه شما نکاتی رو عنوان کنم:
بازی رفت فصل قبل که در انزلی بود و بعد از 21 سال تونستیم ملوان رو توی خونه خودش در هم بشکنیم و برنده بشیم من و برادرم حمزه صداقت از طرفدارهای ملوان انواع و اقسام فحشهای بوق.. بوق.. بوق رو شنیدیم البته نوش جونمون چون به عشق داماش بود و بس.
این رو هم یادآور می شم که خیلی از شما کاربرهای سایت وارش اسپرت هم مثل ما انواع فحشها رو نوش جون کردید و حتی پارسال هم بچه های این سایت برای اتحاد رشت و انزلی پیشقدم شدند اما متاسفانه دشمنهای واقعی (بخونید گرگهای در پوست میش) دوباره همه چیز رو بهم زدند و داستان بهتر که نشد هیچ بدتر تر هم شد.
اما دوست دارم به حرمت شهرمون رشت و به حرمت استانمون گیلان و به حرمت سرمربی عزیز و با غیرت و لوتی مون جناب امید خان هرندی یکبار دیگه آغاز گر این اتفاق خوب و میمون باشیم تا شاید روزی فرا برسه که گیلان تبدیل بشه به ی استان متحد و یک پارچه.
چه بخواهیم و چه نخواهیم تفرقه بین این دو تیم باعث خوشحال شدن دشمنان این استان و این دو تیم می شه و اتحاد ما خاری است بر چشم دشمنان گیلان و گیلانی.
حالا که بزرگترهای تیم داماش دغدغه خاطرشون شده موضوع اتحاد ما، بیاییم همه با هم یک دل بشیم و این مشکل رو حل کنیم تا سرمربی و بازیکنان تیممون از این فکر فارغ بشن و به کار آمادگی خودشون برسند.(مثلا خودم از افشین چاووشی شنیدم که گفت: بخاطر اتفاقات اخیر یک سالی هست که انزلی نرفتم چون نمی خوام سوتفاهم ها بیشتر بشه و اونجا یه نفر حرمت رو بشکنه و خدای نکرده اینجا هم یکی جوابش رو بده و هی این موضوع کش دار بشه.)
از ما هواداران داماش کسی انتظار نداره ملوان رو تشویق کنیم بلکه همه قدیمی های فوتبال رشت، کادر فنی و بازیکنان از ما میخواهند که فقط و فقط داماشمون رو تشویق کنیم و کاری به سایرین نداشته باشیم که همانا جواب ابلهان خاموشی است و بس.
ای کاش روزی فرا برسه که ما گیلانی ها به جای اینکه مثلا بگیم هرکی جواب بده آبای بگیم هر کی جواب بده ته رونی!!! (خدا وکیلی انصافا حق ما رشتی ها رو انزلی چیها یا حق انزلی چی ها رو ما رشتی ها خوردیم یا حق هممون رو تهرونی ها خوردند؟
بودجه درشت مال ته رونه. امکانات مال ته رونه.ورزشگاه آزادی رو برای ایران و تیم ملی ایران ساختند اما ته رونیها مالکش شدند اونها هزار و یک جک برای ما ساختند چیزی رو که خودشون و خونوادشون لایقش بودند به ما نسبت دادند خود من چند سال شیراز و کرج و نیشابور و همدان زندگی کردم تمام افتراها و جک های زشت رو به ما گیلک ها نسبت می دند اما متاسفانه خود ما گیلک ها هم تیشه برداشتیم و به ریشه خودمون می زنیم.
چرا نباید هم زمان چند تا بازیکن خوب توی تیم ملی از ملوان و داماش باشند؟ خدایی یادتونه قایقران و افتخاری برای تیم ملی چه کارها که نکردند؟ من هرگز یادم نمی ره که وقتی کرمانی مقدم، امیر افتخاری رو مسخره کرد مرحوم انزلیچی قایقران با چند تا چک افسری جواب کرمونی مقدم رو داد تا برای همیشه آویزه گوشش بکنه که از چابکسر تا آستارا و از لوشان تا بندر انزلی توی نقشه جغرافیای جهان و توی قلب تک تک ما اسمش گیلان بود و گیلان هست و گیلان خواهد ماند. هوادارهای قدیمی سپیدرود یادشونه که وقتی بازی ملوان و سپیدرود توی ورزشگاه عضدی رشت بود قایقران برای هواداران سپیدرود روبه روی جایگاه گل پرتاب می کرد.
دوستان گلم به عنوان ی برادر کوچک از تون می خوام که با هم متحد بشیم و کاری کنیم کارستون مخصوصا توی بازی با پرسپولیس تا با اتحادمون تیم پس پس رو پر گل بدرقه کنیم بره خونش.
دوست دارم نظرتون و راهکارهاتون رو توی این تایپیک بذارید تا بتونیم به ی راه حل در خور نام استانمون برسیم اون هم به حرمت تمام اونهایی که مردانه فوتبال بازی کردند و حالا سرمربی این دو تیم قدیمی هستند.

[img:03319501e4]http://up.vatandownload.com/images/irpodwpzugzhlgw81sx3.jpg[/img:03319501e4]

[img:03319501e4]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/47348423023874828902.jpg[/img:03319501e4]
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:36 pm

امیدواریم !!!!
ولی فک نکنم چنین اتفاقی در حال حاضر بیفته با این جو حاکم !!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:40 pm

همه چی بستگی به خودمون و دیدگامون داره...اول باید هرکس چه انزلی چه رشتی چه سایر شهرها از خودش و رفتارش شروع کنه.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:40 pm

کاربر عزیز اقای صداقت ممنون بابت متن زیبایی که نوشتی انشالله که این رویا روزی به واقعیت تبدیل بشه
در ضمن قصدم ایراد گرفتن نیست ولی تو دوره مرحوم دهداری که امیر افتخاری به تیم ملی دعوت شد اسم اون بازیکن نفهمی که به امیر توهین کرد ضیاعربشاهی بود نه کرمانی مقدم که خب انزلیچی اومد از افتخاری حمایت کرد به قول شما یه چک افسری خوابوند گوشش و جالبتر اینکه مجتبی محرمی و عابدزاده اومدن از انزلیچی خدابیامرز دفاع کردن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:43 pm

تورخدا ناراحت نشید از دستم تا 4 نفر حرف از اتحاد زدند و ما جماعت روشن فکر رشتی جو گیر شدیم
مهرداد،مازیار و چند تا از دوستای دیگه میدونن من چقدر تلاش کردم در بازی با تراکتور اتحاد ایجاد کنم خدا شاهد کساییو راضی کردم اتحاد داشته باشند که هیچکس باورشو نمیکرد

میدونید اخرش چی شد؟

بازی بعدی ملوان در استادیوم سن سیرووس به مردم شریف رشت فحاشی کردند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط raincityboy در سه شنبه آگوست 14, 2012 6:09 pm .
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:49 pm

من که آرزوم هست ببینم این دو شهر متحد شدند...یادش به خیر بازی داماش تراکتور همه ما رشتی ها و برخی از انزلی چی ها فریاد اتحاد رو سر می دادیم,اما....اشکال نداره باز هم ما پیش قدم میشیم,امیدورام روزی شاهد این اتحاد باشیم...
رشت و انزلی مثل دو چشم صورت زیبای فوتبال گیلان هستند,بیایید قدر هر دوتاشون رو بدونیم
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه آگوست 14, 2012 5:57 pm

[quote:e96f651f14="raincityboy"]تورخدا ناراحت نشید از دستم تا 4 نفر حرف از اتحاد زدند و ما جماعت رون فکر رشتی جو گیر شدیم
مهرداد،مازیار و چند تا از دوستای دیگه میدونن من چقدر تلاش کردم در بازی با تراکتور اتحاد ایجاد کنم خدا شاهد کساییو راضی کردم اتحاد داشته باشند که هیچکس باورشو نمیکرد

میدونید اخرش چی شد؟

بازی بعدی ملوان در استادیوم سن سیرووس به مردم شریف رشت فحاشی کردند[/quote:e96f651f14]

دوست عزیز من هم حرف شما رو قبول دارم ولی باید توجه کرد که این مسائل یک شبه و یک روزه حل نمیشه...فرهنگ سازی یک کار زمان بر هستش...باور کنید خیلی از دوستهای انزلی چی من هم از اون فحاشی ها نارحت بودند,به هر جهت باید قبول کرد که افراد ناسالم در هر دو طرف هستند....
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه آگوست 14, 2012 6:29 pm

شما منو دار بزنی من یکی به اینا نگاه نمیکنم چه برسه به اتحاد
خواهش میکنم برین سایت تیم شهرک بعد جواب من بدین
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آگوست 14, 2012 6:47 pm

[quote:9e22951802="raincityboy"]تورخدا ناراحت نشید از دستم تا 4 نفر حرف از اتحاد زدند و ما جماعت روشن فکر رشتی جو گیر شدیم

میدونید اخرش چی شد؟

بازی بعدی ملوان در استادیوم سن سیرووس به مردم شریف رشت فحاشی کردند[/quote:9e22951802]

محمود جان ودت میدونی من توی اون جریان و برهه چقدر فعال بودم و هرچی از دستم بر اومد انجام دادم و اگر بازم نیاز باشه انجام میدم.
اکنون هم جو دوباره ای راه افتاده و من اصلا مخالفش نیستم ولی میگم نباید مثل سال گذشته شعار آبای امی براره و ... سر بدیم و باید اول این فحاشی ها رو ریشه کن کنیم و بعد به فکر دستاوردهای دیگر باشیم.
اینکه اگر ما هم مثل انزلیچیا فکر کنیم دیگه چه فرقی با اونا می کنیم بهتر هست تمرکز خودمون رو روی تیم خودمون بکنیم و سعی کنیم با تلاش همه جانبه خودمون فحاشی به هم استانی های خودمون رو ریشه کن کنیم واقعیتی وجود داره که مثل اینکه در انزلی هم به هر دلیلی(!) جو خوبی حاکم شده و اگر ما هم کوتاه بیاییم و در روز داربی فحاشی ها رو به حداقل برسونیم میتونیم به اینده امیدوار بود.
پس نه زیاده روی کنیم در این مسئوله و نه محکوم کنیم چنین جوی رو
من به شخصه از جلوگیری توهین به هم استانی های انزلیچیم حمایت می کنم و به نظر من باید هرچه زودتر این اختلافات فوتبالی از بین بره چون داره دامن مسائل اجتماعی رو میگیره و این میتونه زیان اور بشه و باعث سواستفاده پان ترک ها باشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navas » سه شنبه آگوست 14, 2012 6:54 pm

oهمه میدونیم این حرفا اعتبارش یه هفته هم نیست/شاید خیلی ها موافق نباشند
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:24 pm

با تشکر از دوست عزیزمون بابت ایجاد این تاپیک ولی من میگم چرا ما همش باید پیش قدم باشیم...انزلی یک دهم رشت وسعت تاریخ نداره و ما پارسال جواب این کارمونو دیدیم دیگه چرا هی اتحاد اتحاد کنیم جنگ اصلی از طرف اونایه آقای صالح نیا یه عمره یه بازیکن رشتی تو تیمش راه نمیده و به پیشرفت گیلان فکر نمیکنه ولی پارسال نمیدونم چی شد بیشتر ترکیب ملوان رشتی بودن...ما باید ببینیم طرف مقابلمون اونقد شعور داره که معنی اتحاد بفهمه ولی من تو جواب یکی از دوستان بگم که میگه اونا تو فضای مجازی دارن عقده خالی میکنن...من جوابشو میدم سایت رسمی هواداران داماش وارش اسپرت و سایت رسمی ملوان...ملوانکلاب هست ما تواین دو سایت هیچ بی احترامی و فحاشی نمیبینیم با اینکه سایت ملوانکلاب محدودیت داره اگه اونم مثل وارش بود شاید نتیجش چیزه دیگه بود...ولی دوست عزیز من میدونم تو کدوم سایت میگی* سایتیه که بیشتر بچه های این سایت نمیشناسنش و اصلا بهش سر نمیزنن و بهتره بزرگشون نکنیم من یه مدت به اونجا سر میزدم ولی چیزی که فهمیدم اینه که اونا یه مشت عقده ای هستن که از پشت پی سی تو فضای مجازی وحشیانه ترین کارهارو میکنن و عقدشونو خالی میکنن (دقیقا ما باید بی خیال اونا شیم و بزاریم عین...لاب کنن) ولی بچه های سایت ما باشخصیت هستن و با اون افراد وحشی و بی جنبه قابل مقایسه نیستن من تصمیم گرفتم اون سایت که چهارتا کاربر بیشتر نداره رو کلا دورشو خط بگشم چون واقعا دو سه تا کاربر بی خانواده داره که بدترین حرف هارو که لایق خانوادشونه چون تو اونجا تربیت شدن به ما نسبت میدن ولی ما بهتره ما اونارو به حساب نیاریم چون درحد انسانیت نیستن و من بهشون پیشنهاد میدم اسم سایتشون عقده* باشه بهتره من با این افراد هیچ اتحادی ندارم ولی با ملوانکلابی ها که چندنفرشون از دوستان منن میگن اصلا کسی تو انزلی غیر از ملوانکلاب سایت دیگه ای رو نمیشناسه...و من با این افراد مشکلی برای اتحاد ندارم چون میدونم بدوخوب همه جا وجود داره مثل چندتا از دوستای انزلیچی من که واقعا شخصیت دارن و اینجورچیزا براشون مهم نیست ولی من بازم میگم امیدوارم اون روز فرا برسه و نزاریم عادل فردوسی پور از آب گل آلود ماهی بگیره(منظورم اون سوال هایی که از پژمان نوری و مهدوی و نظرمحمدی و جلا حسینی رو بپرسه)ولی بازم میگم این کار زمان میبره و بستگی به شعور دوطرف داره امیدوارم اون روز برسه.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:29 pm

اتحاد؟!؟!یکی بگه به من مگه مردم شهررشت وانزلی مگه باهم دشمنن یامثلا مگه به خون هم تشنه هسن؟
این مسئله اتحاد بین مردم رشت وانزلی رو به یک کسی که مثلا داخل رشت اهل فوتبال نیست روبگید تعجب میکنه!!این جنگ ودعواها فقط داخل ورزشگاهاست
یکی پیدا بشه بهم بگه این دعواهادرداخل ورزشگاهها کی شروع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:48 pm

[quote:026f97ea73="777"]اتحاد؟!؟!یکی بگه به من مگه مردم شهررشت وانزلی مگه باهم دشمنن یامثلا مگه به خون هم تشنه هسن؟
این مسئله اتحاد بین مردم رشت وانزلی رو به یک کسی که مثلا داخل رشت اهل فوتبال نیست روبگید تعجب میکنه!!این جنگ ودعواها فقط داخل ورزشگاهاست
یکی پیدا بشه بهم بگه این دعواهادرداخل ورزشگاهها کی شروع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:026f97ea73]

[color=black:026f97ea73]شاید مهمترین اتفاقی که بعد از انقلاب آتش حاشیه‌های نبرد تیم‌های رشت و انزلی را شعله‌ورتر کرد، دیدار دو تیم سپیدرود رشت و ملوان بندرانزلی در فینال مسابقات لیگ قهرمانی استان گیلان در سال 63 بود. بازی رفت این دو تیم در شهر رشت برگزار شد که به دلیل ازدحام تماشاگران و حضورشان در کنار زمین، نیمه کاره ماند. چند روز بعد این بازی تکرار شد و با تساوی بدون گل به پایان رسید.
بازی برگشت در شهر انزلی برگزار شد و درحالیکه سپیدرودی‌ها با یک گل پیش بودند، تیم ملوان توانست توسط انزلیچی قایقران در دقایق پایانی بازی گل تساوی را به ثمر برساند تا بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد. سپیدرودی‌ها و طرفدارانش غرق در شادی قهرمانی بودند که با تعجب دیدند مسئولان برگزاری مسابقه اعلام کردند تیم برنده در وقت اضافه مشخص خواهد شد.
اجرا نشدن دقیق قانون باعث ایجاد درگیری‌هایی شد اما در نهایت با برقراری آرامش نسبی، مسابقه ادامه یافت. در دقیقه 7 وقت اضافه، داور یک ضربه پنالتی به سود ملوان اعلام کرد که ضربه غفور جهانی توسط مصطفی خمامی مهار شد. در عین ناباوری داور رای به تجدید این ضربه داد که انزلیچی قایقران آن توپ را به گل تبدیل کرد تا با همین گل در نهایت ملوان با نتیجه 2 بر یک پیروز شده و به قهرمانی دست یابد.
پس از پایان مسابقه ابتدا بازیکنان دو تیم با همدیگر درگیر شدند که این درگیری‌ها به سکوی تماشاگران کشید و این آغاز دوباره‌ای بود در تنش‌ها و حاشیه‌ها شهرآورد استان گیلان.[/color:026f97ea73]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در سه شنبه آگوست 14, 2012 7:50 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:48 pm

[quote:51ca4f7ebc="777"]اتحاد؟!؟!یکی بگه به من مگه مردم شهررشت وانزلی مگه باهم دشمنن یامثلا مگه به خون هم تشنه هسن؟
یکی پیدا بشه بهم بگه این دعواهادرداخل ورزشگاهها کی شروع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:51ca4f7ebc]

موافقم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه آگوست 14, 2012 7:48 pm

منم آرزومه همچین چیزی ولی مطمعنم حالاحالاها اتفاق نمیفته، چون روز داربی بازم فحش هست و اونا دفعه بعد واسه انتقام میان و ... و ... .
با ‏rashti0131‏ موافقم اگه میخاین سایت هواداران ملوان برید حداقل به سایت ملوانکلاب برید چون چندتا بافرهنگ پیدا میشه ولی دیگر سایتشون که منم قبلا میرفتم با ۴تا کاربرش هرچی که لایق خانوادشونه به ما میگن.
امیدوارم روزی برسه که هواداران پورشور دو تیم در بازی با رقبا به یاری همدیگه بیان و این بزرگترین تو دهنی برای دشمنان گیلان هست.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان