[quote:4c268d4d72="MEHRDAD"][quote:4c268d4d72="yankee"]به گزارش سايت رسمي فدراسيون، ديدار دو تيم داماش گيلان و پيکان از سري رقابت هاي ليگ برتر از هفته سوم که در تاريخ دهم مرداد در رشت برگزار شد. از سوي تماشاگران منتسب به تيم داماش گيلان تخلفاتي از قبيل اقدام به پرتاب 2 عدد ماده منفرجه و توهين به تيم بندر انزلي صورت گرفت. برهمين اساس کميته انضباطي تيم داماش را به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.
[/quote:4c268d4d72]
وقتی بهم گفتند آتش بازی روی سکوها و یه سری چیزای دیگه رو ناظر نوشته و هی الکی گیر می داده باورم نشد ! البته واقعیتش اینه که آتیش بازی تنها چیزیه که باورم نمی شد وگرنه به جرایم الکی عادت کردیم . فکر کنم بچه های اینجا هم دیگه اکثرا وقتی جرایم صادر میشه فقط اینجوری >

می خوننش و دیگه براشون عجیب نیست .
البته این بخش توهین رو قبول دارم و دوسه بار شعار داده شد، فقط موندم که چطور وقتی در بازی ملوان با نفت که پیش از بازی داماش و پیکان بوده و شدت شعارهای علیه رشت زیاد بوده هیچ جریمه ای برای تیم مذکور درنظر گرفته نشد! البته اون یه سری دلایل فنی داره که گاهی به محل اسکان ناظران برمیگرده .
نکته دیگه اینکه یعنی تمام استادیوم های ایران پاکه پاک هست ؟! و اینکه از کی تا حالا فشفشه روی سکو ماده منفجرست؟ خب این آقایان ناظر می خوان پورسانت بگیرند از جرایم چرا رشت شده سوژشون؟ البته شاید یه بخشیش هم به تیم خود ما یاد بر میگرده... به نظرم مثل بعضی از تیم ها همون اول زیر کاغذ یه چیزایی به ناظر بدن .[/quote:4c268d4d72]
یعنی این کمیته یانظباتی یه طویله یصنعتی گاون.خاک بر سر عقده ای بی غیرتشون کنم.عقده تا کجا.اون از وضع داور.این از وضع برنامه نود.این از کمیته انظباتی.من فقط موندم چرا همه با ما بدن...
یعنی با خاک یکسانشون میکنیم...