[quote:994a0d45e3="The_King_of_rasht"][quote:994a0d45e3="civilboy"]من فقط یه چیز میگم امیدوارم باعث دلخوریتون نشم جدا از اینکه دل هر انسانی از کشته شدن همنوع خودش ازرده میشه ولی فک نمیکنین دوستان تبریزی مثله معمول بیش از اندازه به یه موضوع می پردازن و باز خودشونو مظلوم عالم نشون میدن؟!
ببینید اینکه میگین جمهوری اسلامی به این موضوع نمی پردازه رو اصلا قبول ندارم انصافا کدومتون اخبار صدا و سیما رو میبینین? موقع اخبار یا تو نتین یا GEM TV ,Farsi1, . . .
خواهشا زود قضاوت نکنین و جو زده نشین، اخبار مربوط به زلزله بطور کامل هم از صدا و سیما و هم از طریق جراید پوشش داده میشه و شده... نمونه بارزش بخش تحلیل خبر اخبار 22.30 ششبکه دوم که دیشب انحصارا به این موضوع پرداخته شد. و از همه مهمتر مجلس امروز که باز انحصارا امروز صبح به این موضوع پرداخت و یک طرح یک فوریتی(یعنی در همون جلسه مطرح میشه) برای کمک به زلزله زدگان تصویب کردن. کل ورزشکاران، اقشار سیاسی و مردمم که دارن کمک میکنن.
دو سال پیش یه زلزله 6.1 ریشتری در فارس اومد کدومتون متوجه شدین
دلیلش اینه که چون تعداد اذریا زیاده به شدت این موضوع به کل ایران تسری پیدا میکنه
نمونه شم که افاضات دوستان در فیسبوک، طرف تا دیروز ترکو فارس میکرد حالا از رسانه ملی گلایه منده.
قضیه تراکتور پرطرفدراترین تیم جهانو که در جریان هستین؟ زلزله تبریز زلزله ست زلزله بمم زلزله ولی این کجا و ان کجا
همینا که میگن مسئولین به ترکا توجه نمیکنن تا دیروز مگه نمیگفتن همه مسئولینتون همشهریه ما هستن؟ مگه با یه ترکی حرف زدن رهبر دلشون ریش نمیشد؟!
بازم میگم از دست دادن جونه یه انسان واقعا دردناک ولی یکم انصافم خوب چیزیه
مگه تو همین ساحل خودمون سالانه کم غرق میشن، همین دوستان اذری باصطلاح مظلوم هیچکدومشون تسلیت میگن، هیچکدومشون اعتراضی میکنن که چرا رسانه ملی بهش نمی پردازه
انصاف داشته باشین[/quote:994a0d45e3]
در اینکه تعداد آذری زبانان زیاد هست و بعضا بزرگنمایی میکنند شکی نیست، نمیخوام مطلب رو سیاسی کنم ولی وقتی نماینده های مجلس به عملکرد صدا وسیما ایراد میگیرند حتما مشکل داشته، وقتی به جز روزنامه های حامی دولت (کیهان و اطلاعات) بقیه روزنامه ها روز بعد از زلزله به این مساله میپردازند حتما خانه از پای بست ویرانه !
تا آنجایی که من یادمه زلزله فارس زیر 6 ریشتر بود و خسارت آنچنانی نداشت و با کمک های هلال احمر که خودم سعادت داشتم ومدتی عضوش بودم حل شد واحتیاج به کمکهای مردمی نبود ،ورزشکاران مثل حدادای و علی دایی و... با هزینه شخصی کمک میکنند ونه با هزینه دولتی، توی ساحل خودمون که فرمودید خیلی ها هر سال غرق میشن آیا در عرض یک دقیقه بیش از 200 کشته میده؟؟؟؟ِا اینکه اگر کسی رعایت اصول ایمنی رو بکنه غرق میشه معمولا غرف شدن در آثر بی احتیاطی خود شنا گر هاست ولی در زلزله همه بی تقصیرند، از زلزله بم یاد کردید زلزله بم 6/2 ریشتر بود در ساعت 5 صبح که ملت همه خواب بودند وغافلگیر شدند ولی این زلزله اخیر چون در ساعت بعداز ظهر بوده اکثرا بیرون منزل بودند و به همین دلیل کم تر غافلگیر شدند، متوجه نشدم که این قضیه زلزله چه ربطی به قصه هواداران تراکتور در مورد پر طرفدارترین تیم ایران و جهان داره ؟
امیدوارم به این سوال من صریح جواب بدید که اگه این اتفاق بجز آذربایجان در یکی از استان دیگر مثلا سمنان می افتاد شما باز هم همین نظرات رو داشتید ؟
بله حرف شما صحیحه تا دیروز خود من خیلی توی جوامع مجازی و بعضا حقیقی به ترک ها گیر میدادم ولی آخرش چی؟ چه طوره یه اتوبوس بگیریم بریم اهر و هر کس رو دیدیم نیمه جانه با یه چوب بزنیم تو سرش تا بمیره اینجوری انتقام حرفهایی که پشت سر ما زدند رو میگیریم ؟؟؟
ما رشتی ها که ادعای داشتن تمدن و فرهنگ بالا رو داریم الان باید چه کنیم الان بگیم می ..........غم اینجا که زلزله نیومده یه عده ترک مردن حالا مگه چی شده؟
یا با تنها کاری که از دستمون بر میاد یعنی همدردی حداقل یه خورده دل کسانی که زنده موندن رو بدست بیاریم ،شاید این همدردی ما الان خودش رو نشون نده ولی مطمئن باش دوستی بین شهر های مختلف ایران و آذری ها رو بیشتر میکنه .
راستی هر وقت صحبت از ترکها میشد شما در این سایت جریان اسفالت کردن اسماعیل آباد و حرفی که اون ترکها بهتون میزدند رو یاد میکردید ولی این بار که صحبت از ترکها شد این خاطره رو تعریف نکردید!
[/quote:994a0d45e3]
اولا تمومه نماینده ها نبودن نماینده هاشون بودن!
در مورد زلزله فارس حداقل 30 نفر کشته شدن
کی گفته تو زلزله همه بی تقصیرن وقتی ساختمان بدون نظارت صحیح ساخته میشه کی مقصره؟
دوما شما باز تخت گاز گرفتی رفتی، پیاده شو با هم بریم، یه جور میگی انگار خوشحالم یه عده مردن! صحبت لوث شدن یه قضیه ست مشکل سر اصل قضیه نیست
هیچ حرفیو بی دلیل نمی زنم سرچ کن تو گوگل ببین همین ترکایی که شما مدافعشون شدی چی نوشتن
سایت
http://r.iribnews.ir/index.html هک شد!!! (خودشون سایت میزنن هکش میکنن)
عکسایه زلزله یه کشور دیگه رو میزنن!!!
https://www.facebook.com/adelferdosipour?ref=stream
چرا در ایران عزای عمومی اعلام نمیشه!!!
باز فاشیست فارس خودشو نشون داد!!!
در هر جایی از ایران اگه زلزله بیاد مردم اون شهر چنین عکس العملی نشون نمیدن، واسه من ترکو فارسو لر نداره حالا شما مدافع یه قشری شدی به خودتون مربوطه. ولی اگه یه عده یه بامو دو هوا باشن واسم پشیزی ارزش ندارن
بحث تیم تراکتور دقیقا ربط به همین قضیه داره، بزرگ جلوه دادن یه چیزی، تراکتور تیم پر طرفداری هست و اونجا هم زلزله اومد ولی دیگه نه تا این حد...بحث اغراقه
اسماعیل اباد چه ربطی داره اخه؟! آسفالت کردن نبود، سرعتگیر بود، اینهمه تعریف کردم چرا باز یادت میره بعضی چیزارو؟!!!
کلاتو بگیر بالاتر عزیز، دوروبرتو خوب نگاه کن
حالا بیا باز بگو فلانی از مردن یه عده چون ترکن خوشش اومده!