[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meshkiabi » شنبه آگوست 11, 2012 9:21 am

اینم بخاطر دوست عزیزمون(sepidrood) عزیز

[img:624a1beb50]http://axgig.com/images/44215903714220009869.jpg[/img:624a1beb50]

[img:624a1beb50]http://axgig.com/images/44546438478901277799.jpg[/img:624a1beb50]

[img:624a1beb50]http://axgig.com/images/89205005539534871544.jpg[/img:624a1beb50]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط meshkiabi در شنبه آگوست 11, 2012 12:23 pm .
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط M0H3N » شنبه آگوست 11, 2012 9:44 am

[quote:4026c832bb="golsar"][quote:4026c832bb="sepidroudi"][quote:4026c832bb="nima_beckham"][quote:4026c832bb="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:4026c832bb]

منم خیلی موافقم ! افراد حرفه ای تر بیان طرح بدن بهتره ! ...نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده ... رنگ پیراهن داره قرمز ازش بیرون میاد کسی حرفی نمیزنه ... لوگو داره تغییر میکنه ! کسی چیزی نمیگه ...
( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:4026c832bb]
خدمت هر دو دوست عزیز عرض ارادت دارم , همه ی دوستانی که میان طرح میدن هیچ الزامی نیست که بیان طرحشونو اینجا بزارن تا در موردش نظر بدیم , میتونن مستقیما بفرستن برای باشگاه فقط و فقط به خاطر احترام به ما طرحشونو در جایگاه قضاوت ما میزارن تا نظر بدیم برای کاملتر شدنش , خواهشا اگه منتقد طرحا هستی طوری بگو که تو ذوقشون نخوره , ضمنا 2 تا طرح از MOH3EN و rasht-city خیلی قشنگه البته با اعمال تغییراتی , در مورد تغییر لوگو که معترض هستی قبلا هم گفتم بعضی از تیمهای بزرگ آرمشون به مرور زمان تکامل پیدا کرده تا این شده وبعضیا هم که اصلا آرمشونو عوض کردن نمونش چلسی , ضمنا طراحی آرم جدید که غرور انگیز باشه خیلیم عالیه , بدون تعصب آرم فعلی باشگاه متاسفانه باید اقرار کرد که یکی از سطحی ترین آرم ها تو سطح ایرانه که شامل یک تم دایره ای با چهارخونه های قرمز و آبی البته از نوع بی سلیقش و اسم داماش که با فونتی نه چندان زیبا نوشته شده!!!!!!!!
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:4026c832bb]

من در مورد حرف این دوست عزیز میخوام بگم که کاری به زیبایی یا زشتی آرم کنونی باشگاه ندارم ولی در مورد فونت ، خداییش اون فونت شرف داره نسبت به خیلی از فونت هایی که دوستان در طرح هاشون بکار بردن ، خودتون هم دیدید بعضی از دوستان رسما از فونت های پیش فرض ویندوز واسه طرح هاشون استفاده کردن . . .
به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
2. طرح ها تا جایی که میتونه باید ساده باشه نه اینکه ابر و بارون و بازیکن و کلید همه با هم تو آرم باشن ، قرار شد 1 نماد از شهر باشه نه 50 تا !
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:[/quote:4026c832bb]

مطمئنا از طرحهایی که اینجا داده میشه استفاده نمیشه و اگه خیلی لطف کنن ازش ایده بگیرن و در نهایت طراحی لوگو یه کار حرفه ای و تخصصیه،احتمال داره اصلا طرح رو بدن یکی تو یه شهر دیگه بزنه ! اون شخص نباید بدونه هوادارا چه چیزایی رو به عنوان نماد قبول دارن ؟ همین که اینجا یه سری نماد معرفی میشه خودش خوبه وگرنه فونت و قالب و اینا مهم نیس ! پس دوستان با دید مثبت به تلاش دوستاشون نگاه کنن لدفن :arrow:
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه آگوست 11, 2012 10:39 am

[quote:29c6852896="M0H3N"][quote:29c6852896="golsar"][quote:29c6852896="sepidroudi"][quote:29c6852896="nima_beckham"][quote:29c6852896="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:29c6852896]

منم خیلی موافقم ! افراد حرفه ای تر بیان طرح بدن بهتره ! ...نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده ... رنگ پیراهن داره قرمز ازش بیرون میاد کسی حرفی نمیزنه ... لوگو داره تغییر میکنه ! کسی چیزی نمیگه ...
( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:29c6852896]
خدمت هر دو دوست عزیز عرض ارادت دارم , همه ی دوستانی که میان طرح میدن هیچ الزامی نیست که بیان طرحشونو اینجا بزارن تا در موردش نظر بدیم , میتونن مستقیما بفرستن برای باشگاه فقط و فقط به خاطر احترام به ما طرحشونو در جایگاه قضاوت ما میزارن تا نظر بدیم برای کاملتر شدنش , خواهشا اگه منتقد طرحا هستی طوری بگو که تو ذوقشون نخوره , ضمنا 2 تا طرح از MOH3EN و rasht-city خیلی قشنگه البته با اعمال تغییراتی , در مورد تغییر لوگو که معترض هستی قبلا هم گفتم بعضی از تیمهای بزرگ آرمشون به مرور زمان تکامل پیدا کرده تا این شده وبعضیا هم که اصلا آرمشونو عوض کردن نمونش چلسی , ضمنا طراحی آرم جدید که غرور انگیز باشه خیلیم عالیه , بدون تعصب آرم فعلی باشگاه متاسفانه باید اقرار کرد که یکی از سطحی ترین آرم ها تو سطح ایرانه که شامل یک تم دایره ای با چهارخونه های قرمز و آبی البته از نوع بی سلیقش و اسم داماش که با فونتی نه چندان زیبا نوشته شده!!!!!!!!
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:29c6852896]

من در مورد حرف این دوست عزیز میخوام بگم که کاری به زیبایی یا زشتی آرم کنونی باشگاه ندارم ولی در مورد فونت ، خداییش اون فونت شرف داره نسبت به خیلی از فونت هایی که دوستان در طرح هاشون بکار بردن ، خودتون هم دیدید بعضی از دوستان رسما از فونت های پیش فرض ویندوز واسه طرح هاشون استفاده کردن . . .
به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
2. طرح ها تا جایی که میتونه باید ساده باشه نه اینکه ابر و بارون و بازیکن و کلید همه با هم تو آرم باشن ، قرار شد 1 نماد از شهر باشه نه 50 تا !
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:[/quote:29c6852896]

مطمئنا از طرحهایی که اینجا داده میشه استفاده نمیشه و اگه خیلی لطف کنن ازش ایده بگیرن و در نهایت طراحی لوگو یه کار حرفه ای و تخصصیه،احتمال داره اصلا طرح رو بدن یکی تو یه شهر دیگه بزنه ! اون شخص نباید بدونه هوادارا چه چیزایی رو به عنوان نماد قبول دارن ؟ همین که اینجا یه سری نماد معرفی میشه خودش خوبه وگرنه فونت و قالب و اینا مهم نیس ! پس دوستان با دید مثبت به تلاش دوستاشون نگاه کنن لدفن :arrow:[/quote:29c6852896]

کسی نخواست غیر مثبت به این طرح ها نگاه کنه . . .
در کل همه دوست داریم بهترین برای تیم شهرمون استفاده بشه ولی باید قبول کنیم کارها ضعیف بوده حتی اگر انتخاب هم بشه نمیتونه بهترین باشه . . .
در ضمن نظری که میدم به عنوان کسیه که 8 ساله تو این کارِ و تا الان بیشتر از 10 لوگو برای شرکت ها و موسسات طراحی کرده !
به هر حال امیدوارم به حساب مخالفت نگیرید و با هم فکری بهترین رو ارائه بدید . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 11, 2012 10:53 am

اگرچه هیچکدوم از طرح ها به لحاظ فنی برای انتخاب مناسب نبود ، در بین طرح هایی که اینجا گذاشتند ایده های خوبی دیدم و شاید بشه با ادغام یا ایده گرفتن از هر کدوم لوگوی مورد نظر رو بدست آورد .
اینطور نیست که این مسابقه به شکل فرمالیته باشه و خبر هم دارم که جایزه مناسبی در نظر گرفته شده به شرطی که طرح مناسب برای لوگو ارائه بشه بنابراین از دوستانی که دستی بر طراحی دارند درخواست می کنم طرح هاشون رو با سلیقه کامل و با مشورت اساتید طراحی آماده کنند و بفرستند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » شنبه آگوست 11, 2012 10:57 am

به نظر من باید از تجربیات کسایی که اهل فن هستن استفاده بشه. مثل دوست خوبم golsar که همونطور گفت چند ساله تو این کاره و منم خبر دارم. در مورد لوگو تا حالا سکوت کردم چون آشنایی زیادی از گرافیک و طراحی ندارم اما لازم دونستم نکاتی رو اشاره کنم :
دوستان این لوگویی که قراره طراحی بشه میشه نماد تیممون . پس لطفا عجله نکنید و واسش وقت بذارید. چند تا لوگو دیدم دوستان طراحی کردن کاملا مشخصه طرف شب خوابیده خواب جایزه دیده صبح پا شده لوگو طراحی کرده . آقایون تمرکزتو رو رو یک لوگو بزارید رو همون کار کنید . بدون تعارف باید بگم هیچ کدون از لوگو ها در حد شخصیت تیم لیگ برتری که هیچ در حد لیگ 2 هم نیست. البته بعضی از لوگو ها جا برایه بهتر شدن داشته. دیگه اینکه لطفا نماد 2 تا کلید رو وردارید چون به هیچ وجه طرحتون رو باشگاه تایید نمی کنه. تیم داره خصوصی اداره میشه نه زیر نظر شهرداری رشت که رفتین لوگویه شهرداری رو بکار بردین.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 11, 2012 11:39 am

[quote:18012d62e2="golsar"][quote:18012d62e2="sepidroudi"][quote:18012d62e2="nima_beckham"][quote:18012d62e2="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:18012d62e2]

( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:18012d62e2]
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:18012d62e2]

به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:[/quote:18012d62e2]

سپیدرودی عزیز ... من نه دوست دارم کسی رو دلسرد کنم و نه همچین آدمی هستم که دوستامو ناراحت کنم ... خودم میدونم ساختن یه لوگو ساده چقدر زحمت داره چون می خاستم واسه خودم لوگو بسازم آخرش نتونستم ولی ساخت آرم باشگاه دیگه بچه بازی نیست و نکات زیادی باید توش رعایت بشه و خلاصه بهتر هست اونایی که تو این زمینه استاد هستند مثل گلسار عزیز یا بقیه دوستان وارد عمل بشند چون رنگ سبز در کنار رنگ آبی به نظرم خیلی سرد میشه ... در کل من فقط درخاستم اینه که حرفه ای تر ها هم طرح بدند...
ودر مورد این حرفت(((اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه)))

http://guilaniha.ir/showthread.php?463- ... A%A9%D9%84

https://www.google.com/search?q=%D8%A8% ... 66&bih=638

اگه لوگوی باشگاه چلسی یا بعضی باشگاه ها رو ببینی توش از مارمولک گرفته تا اژدها هست :D حالا منم ایده خودمٌ گفتم که میشه از این به عنوان یه نماد گیلان استفاده بشه ... اگه من طراحی حرفه ای بلد بودم حتما استفاده میکردم از این و فقط ایده دادم ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه آگوست 11, 2012 12:49 pm

داداش مهرداد يا داداش مازيار يكي لطفا جواب بده من چند تا لوگو ساختم همه رو با يه ايميل بدم؟
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 11, 2012 1:14 pm

مخاطب این حرف من کسی نیست امیدوارم کسی از حرفی که میخوام بزنم ناراحت نشه
انصافا سه طرح از بچه ها قشنگ بود: meshkiabi و Rasht_city و طرح اول MOH3EN
اما در قبال این طرحها بعضی از دوستان نظراتی دادند که برام جالب بود:
1.یکی از دوستان میخواست سرشو بزنه به دیوار!!!!!!!!!!
2.یکی دیگه از دوستان گفت حتما باید داده بشه به یه طراح حرفه ای , حرفی توش نیست ولی شاید یه ایده ی قشنگی توی طرحهای بچه ها باشه که بتونه به اون طراح کمک کنه ولی طوری میزنین تو ذوق بچه ها که هیچ انگیزه ای واسه کارشون دیگه ندارن
3.یکی دیگه از دوستان چند سال تو این کاره , خوب بلا میسر یه طرحم واسه داماش بزن
4. میترسم از اون روزی که بخاطر حرفای ما هیچکدوم از بچه هایی که طرح زدن واسه باشگاه نفرستن و یه طرحی باشگاه انتخاب کنه که تازه حسرت طرح بچه ها رو بخوریم البته امیدوارم یه همچین اتفاقی نیفته
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط M0H3N » شنبه آگوست 11, 2012 1:26 pm

[quote:1564623e10="golsar"][quote:1564623e10="M0H3N"][quote:1564623e10="golsar"][quote:1564623e10="sepidroudi"][quote:1564623e10="nima_beckham"][quote:1564623e10="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:1564623e10]

( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:1564623e10]
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:1564623e10]

به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:[/quote:1564623e10]

مطمئنا از طرحهایی که اینجا داده میشه استفاده نمیشه و اگه خیلی لطف کنن ازش ایده بگیرن و در نهایت طراحی لوگو یه کار حرفه ای و تخصصیه،احتمال داره اصلا طرح رو بدن یکی تو یه شهر دیگه بزنه ! اون شخص نباید بدونه هوادارا چه چیزایی رو به عنوان نماد قبول دارن ؟ همین که اینجا یه سری نماد معرفی میشه خودش خوبه وگرنه فونت و قالب و اینا مهم نیس ! پس دوستان با دید مثبت به تلاش دوستاشون نگاه کنن لدفن :arrow:[/quote:1564623e10]

در کل همه دوست داریم بهترین برای تیم شهرمون استفاده بشه ولی باید قبول کنیم کارها ضعیف بوده حتی اگر انتخاب هم بشه نمیتونه بهترین باشه . . .
در ضمن نظری که میدم به عنوان کسیه که 8 ساله تو این کارِ و تا الان بیشتر از 10 لوگو برای شرکت ها و موسسات طراحی کرده !
به هر حال امیدوارم به حساب مخالفت نگیرید و با هم فکری بهترین رو ارائه بدید . . .[/quote:1564623e10]
من هم حرفم همینه ،یقین دارم کارها اصلا در شان تیمی مثه داماش نیس و اینم میدونم که مسابقه فرمالیته نیس ! چون میخوان ازش ایده بگیرن که این مسابقه رو گذاشتن، همین که بارون یا برنج یا ساختمون شهرداری و ... به عنوان نماد معرفی و دیده میشه ینی کمک به گرافیست نهایی ، این خیلی مسخرست که فک کنیم اینجا کسی که کاراشو میذاره واسه چشم داشتن به جایزه ی باشگاهه و اون دوست عزیزی که اینو گفته بود باید بدونه همه نیتها خیره و در آخر همه خوشحال میشن که کار طراحی سپرده بشه به کسی که مثه شما تجربه لازم رو داره و میتونه لوگویی در شان تیم با استفاده از نمادهای معرفی شده و قاطی کردنش با هوش و خلاقیت گرافیکیش طراحی کنه ، ممنون که کامنتهارو میخونی :arrow:
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آگوست 11, 2012 4:13 pm

5 چیز مضر که یک لوگو هیچوقت نباید داشته باشد - هشدار!

ترکیب عناصر به طور صحیح یک امر حیاتی در طراحی یک لوگو تاثیر گذار است. امروزه، هدف اولیه در طراحی یک لوگو به نظر آمدن و جذب مخاطبان است. با بالا رفتن تعداد شرکت های طراحی لوگو این کار حالت فرمولی شده تا تعداد لوگو بیشتری طراحی کنند، ایجاد یک لوگو به یاد ماندنی برای کمپانی تان کار بسیار سختی شده است. تئوری طراحی لوگو در این روزها ...سادگی جذب کرده و پیچیدگی دفع می کند. به این دلیل است که عناصر بیش از حد طراحی یک لوگو را خراب می کند. ما تعداد بسیاری از این مثال ها را داریم که این نکته را مشخص می کنند. باید این حقیقت را به یاد داشته باشیم که نباید یک لوگو تمام جنبه های آن تجارت را در خود داشته باشد. بسیاری از ما از عناصر ایجاد یک طراحی لوگو موفق اطلاع داریم اما به ندرت از چیزهایی که نباید هیچگاه به لوگو اضافه کنیم آگاهی داریم. تاکنون 5 چیز مشخص شده اند که نباید هیچگاه به یک طراحی لوگو اضافه شوند.

1. کلمات اختصاری قانونی:

زمانی که یک کمپانی تاسیس می شود، به آن ها یک کلمه اختصاری قانونی داده می شود که به اسم آن ها متصل می شود. برای نمونه Nike تنها Nike نیست... بلکه Nike Inc است. اما هیچگاه در لوگو نشان داده نشده است. اختصار های قانونی مانند Corp, LLC, Inc, Pvt, Gov و LLP برای نشان دادن در لوگو کمپانی مناسب نیستند. پس باید این مورد در لوگو رعایت شود تا لوگویی ساده و کوتاه داشته باشیم.

2. ویژگی های کمپانی:

همانطور که قبلاً گفتم، در طراحی لوگو نباید تمام جزئیات شرکت را به کار برد مانند آدرس، شماره تلفن، و وب سایت ها. اول اینکه لوگو شما را شلوغ می کند، آن را به هم ریخته کرده و فهم آن را برای مشتری مشکل می کند. دوم اینکه، اگر بخواهید جای شرکتتان را تغییر دهید چه اتفاقی می افتد؟ در این صورت باید دوباره لوگو را طراحی کنید. تصور کنید، هر بار که آدرس و یا شماره تلفن شرکت را تغییر دهید باید لوگو شرکت را نیز دوباره طراحی کنید. پس بهتر است که از اول کار از قرار دادن ویژگی های خاص شرکت در لوگو خودداری کنید.

3. شعارهای طولانی:

ما نباید حالت گیج کننده به وجود آوریم. در این میان بسیاری از برندهای شرکت هایی وجود دارند که در طراحی های لوگو شان از یک شعار استفاده کرده اند. برای نمونه لوگو مک دونالد به همراه شعار "عاشقش هستم" همراه شده است، و تمام لوگو های مشهور Nike با "فقط انجامش بده" ارائه شده است. اما به طول این شعارها توجه کنید. آن ها بسیار ساده و موثر هستند. شعارهای بلند مانند چیزی هستند که طراحی لوگو شما را به ویرانی می کشند.

4. تصاویر استوک:

الهام گرفتن از جاهای دیگر یک مورد درستی است اما هیچگاه نباید از طراحی های دیگر کپی کرد. تفاوت زیادی در بین اقتباس، انطباق و الهام در لوگو وجود دارد. با این دلیل است که نباید هیچگاه از تصاویر استوک و عکس ها در طراحی لوگو استفاده کرد. این کار در نهایت به یک دعوای حقوقی و یا نقض کپی رایت منجر می شود. طراح ها باید مطمئن باشند که طراحیشان اصل و منحصر به فرد است.

5. نشانه های نامناسب:

این یک اشتباه ناخودآگاه و غیر عمدی است که طراح های لوگو آن را مرتکب می شوند. بعضی وقت ها، یک نشانه یک تفسیر کاملاً اشتباه به وجود می آورد. باید در به کار بردن نشانه ها بسی
ار دقت کرد تا تبدیل به یک طرح مبتذل و زشت نشود. پس احساسات مذهبی نیز باید قبل از طراحی لوگو در نظر گرفته شود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه آگوست 11, 2012 8:15 pm

[quote:894c2086ce="M0H3N"][quote:894c2086ce="golsar"][quote:894c2086ce="M0H3N"][quote:894c2086ce="golsar"][quote:894c2086ce="sepidroudi"][quote:894c2086ce="nima_beckham"][quote:894c2086ce="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:894c2086ce]

( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:894c2086ce]
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:894c2086ce]

به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:[/quote:894c2086ce]

مطمئنا از طرحهایی که اینجا داده میشه استفاده نمیشه و اگه خیلی لطف کنن ازش ایده بگیرن و در نهایت طراحی لوگو یه کار حرفه ای و تخصصیه،احتمال داره اصلا طرح رو بدن یکی تو یه شهر دیگه بزنه ! اون شخص نباید بدونه هوادارا چه چیزایی رو به عنوان نماد قبول دارن ؟ همین که اینجا یه سری نماد معرفی میشه خودش خوبه وگرنه فونت و قالب و اینا مهم نیس ! پس دوستان با دید مثبت به تلاش دوستاشون نگاه کنن لدفن :arrow:[/quote:894c2086ce]

به هر حال امیدوارم به حساب مخالفت نگیرید و با هم فکری بهترین رو ارائه بدید . . .[/quote:894c2086ce]
من هم حرفم همینه ،یقین دارم کارها اصلا در شان تیمی مثه داماش نیس و اینم میدونم که مسابقه فرمالیته نیس ! چون میخوان ازش ایده بگیرن که این مسابقه رو گذاشتن، همین که بارون یا برنج یا ساختمون شهرداری و ... به عنوان نماد معرفی و دیده میشه ینی کمک به گرافیست نهایی ، این خیلی مسخرست که فک کنیم اینجا کسی که کاراشو میذاره واسه چشم داشتن به جایزه ی باشگاهه و اون دوست عزیزی که اینو گفته بود باید بدونه همه نیتها خیره و در آخر همه خوشحال میشن که کار طراحی سپرده بشه به کسی که مثه شما تجربه لازم رو داره و میتونه لوگویی در شان تیم با استفاده از نمادهای معرفی شده و قاطی کردنش با هوش و خلاقیت گرافیکیش طراحی کنه ، ممنون که کامنتهارو میخونی :arrow:[/quote:894c2086ce]

شما لطف داری
همونطور که اشاره کردی واقعا همه میخوایم بهترین برای داماش باشه
ایشالا که اینطور بشه چون داماش شایسته ی بهترینهاست . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط golsar » شنبه آگوست 11, 2012 8:18 pm

[quote:7e96bef35c="sepidroudi"]مخاطب این حرف من کسی نیست امیدوارم کسی از حرفی که میخوام بزنم ناراحت نشه
انصافا سه طرح از بچه ها قشنگ بود: meshkiabi و Rasht_city و طرح اول MOH3EN
اما در قبال این طرحها بعضی از دوستان نظراتی دادند که برام جالب بود:
1.یکی از دوستان میخواست سرشو بزنه به دیوار!!!!!!!!!!
2.یکی دیگه از دوستان گفت حتما باید داده بشه به یه طراح حرفه ای , حرفی توش نیست ولی شاید یه ایده ی قشنگی توی طرحهای بچه ها باشه که بتونه به اون طراح کمک کنه ولی طوری میزنین تو ذوق بچه ها که هیچ انگیزه ای واسه کارشون دیگه ندارن
3.یکی دیگه از دوستان چند سال تو این کاره , خوب بلا میسر یه طرحم واسه داماش بزن
4. میترسم از اون روزی که بخاطر حرفای ما هیچکدوم از بچه هایی که طرح زدن واسه باشگاه نفرستن و یه طرحی باشگاه انتخاب کنه که تازه حسرت طرح بچه ها رو بخوریم البته امیدوارم یه همچین اتفاقی نیفته[/quote:7e96bef35c]

مورد 3 هم مخاطب نداشت ؟!
دوست عزیز من هم طرح زدم و برای باشگاه فرستادم ، نه برای مطرح شدن و نه برای برنده شدن فقط به عشق تیم شهرم . . . :wink:
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط golsar » شنبه آگوست 11, 2012 8:21 pm

[quote:75fea893af="ardavan"]به نظر من باید از تجربیات کسایی که اهل فن هستن استفاده بشه. مثل دوست خوبم golsar که همونطور گفت چند ساله تو این کاره و منم خبر دارم. در مورد لوگو تا حالا سکوت کردم چون آشنایی زیادی از گرافیک و طراحی ندارم اما لازم دونستم نکاتی رو اشاره کنم :
دوستان این لوگویی که قراره طراحی بشه میشه نماد تیممون . پس لطفا عجله نکنید و واسش وقت بذارید. چند تا لوگو دیدم دوستان طراحی کردن کاملا مشخصه طرف شب خوابیده خواب جایزه دیده صبح پا شده لوگو طراحی کرده . آقایون تمرکزتو رو رو یک لوگو بزارید رو همون کار کنید . بدون تعارف باید بگم هیچ کدون از لوگو ها در حد شخصیت تیم لیگ برتری که هیچ در حد لیگ 2 هم نیست. البته بعضی از لوگو ها جا برایه بهتر شدن داشته. دیگه اینکه لطفا نماد 2 تا کلید رو وردارید چون به هیچ وجه طرحتون رو باشگاه تایید نمی کنه. تیم داره خصوصی اداره میشه نه زیر نظر شهرداری رشت که رفتین لوگویه شهرداری رو بکار بردین.[/quote:75fea893af]

لطف داری اردوان جان ، من هم طرحم رو آماده کردم و فرستادم ، ایشالا برات میفرستم تا نظرت رو داشته باشم :P
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط raincityboy » شنبه آگوست 11, 2012 8:26 pm

[quote:f6fbff9f88="M0H3N"]من از همه دوستانی که حرص میخورن عذر میخوام قول میدم دیگه طرح ندم :lol: :lol: :lol:

[img:f6fbff9f88]http://img4up.com/up2/59965209100216394661.jpg[/img:f6fbff9f88]

فقط تهش بگم که ترکیب آبی و سبز اصلا قشنگ نیس واسه همین یکم تیرش کردم و به خاطر اون دوستانی که از ابرها و کلید شهرداری گله داشتن هم جفتشونو حذف کردم جاش خوشه برنج گذاشتم :lol: فقط امیدوارم گیر ندید که چرا قطره وسطش شبیه پگاه شده ، خلاصه داماش همون پگاهه ... بعله ! :twisted: خب دیگه ضمن دعوت همه ی ابراران به حفظ خونسردی و آرامش ، من فراااااااااااااار :D[/quote:f6fbff9f88]
[color=black:f6fbff9f88]
از لحاظ گرافیکی خیلی قشنگ کار کردید امیدوارم دوستان طرحاشون توی این قالب قرار بدند ما باید کار تکی به باشگاه بدیم این طرح بنظرم جالب هستش اگر دوستان دیگه همین طرحو با ایده خودشون تغییر بدند هیچ اشکالی نداره و یکجور تبادل نظر هستش امیدوارم طرحای با کیفیت تری بدین،نمیخوام زیاد تعریف کنم ولی واقعا این کار با کیفیت[/color:f6fbff9f88]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آگوست 11, 2012 8:30 pm

[quote:075ab1737b="raincityboy"][quote:075ab1737b="M0H3N"]من از همه دوستانی که حرص میخورن عذر میخوام قول میدم دیگه طرح ندم :lol: :lol: :lol:

[img:075ab1737b]http://img4up.com/up2/59965209100216394661.jpg[/img:075ab1737b]

فقط تهش بگم که ترکیب آبی و سبز اصلا قشنگ نیس واسه همین یکم تیرش کردم و به خاطر اون دوستانی که از ابرها و کلید شهرداری گله داشتن هم جفتشونو حذف کردم جاش خوشه برنج گذاشتم :lol: فقط امیدوارم گیر ندید که چرا قطره وسطش شبیه پگاه شده ، خلاصه داماش همون پگاهه ... بعله ! :twisted: خب دیگه ضمن دعوت همه ی ابراران به حفظ خونسردی و آرامش ، من فراااااااااااااار :D[/quote:075ab1737b]
[color=black:075ab1737b]
از لحاظ گرافیکی خیلی قشنگ کار کردید امیدوارم دوستان طرحاشون توی این قالب قرار بدند ما باید کار تکی به باشگاه بدیم این طرح بنظرم جالب هستش اگر دوستان دیگه همین طرحو با ایده خودشون تغییر بدند هیچ اشکالی نداره و یکجور تبادل نظر هستش امیدوارم طرحای با کیفیت تری بدین،نمیخوام زیاد تعریف کنم ولی واقعا این کار با کیفیت[/color:075ab1737b][/quote:075ab1737b]
بنظر منم قشنگ شده :twisted:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان