[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 777 » جمعه آگوست 10, 2012 9:29 pm

[quote:f03a66dbc2="Rasht_City"]َ

[size=12:f03a66dbc2][b:f03a66dbc2][color=red:f03a66dbc2]اينم طرح هاي من ، 1 طرح با چند تفاوت ، نظرتون چيه دوستان ؟[/color:f03a66dbc2][/b:f03a66dbc2][/size:f03a66dbc2]

[/quote:f03a66dbc2]
این طرح عالیه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که رنگ قرمز نه درتیم وجودداره ونه پیراهن تیم قرمزه وحتی ریشه این تیمم قرمزنیس بهتراون رنگ قرمز ابی بشه یایه رنگ دیگه :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط juventino » جمعه آگوست 10, 2012 10:52 pm

اقا لوگو یه تیم تیم. اقا نمیخواد طرح بدین. خدایا دق کردم . وایسین هرکی فوتو ساپ بلده و طراح یه طرح بده. نبود نمیخواد طرح بدین. کلمو میخوام بکوبم به دیوار از دست شما
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط juventino » جمعه آگوست 10, 2012 10:58 pm

یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 10, 2012 11:38 pm

[quote:4c3699e9be="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:4c3699e9be]

منم خیلی موافقم ! افراد حرفه ای تر بیان طرح بدن بهتره ! ...نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده ... رنگ پیراهن داره قرمز ازش بیرون میاد کسی حرفی نمیزنه ... لوگو داره تغییر میکنه ! کسی چیزی نمیگه ...
( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط M0H3N » شنبه آگوست 11, 2012 1:55 am

من از همه دوستانی که حرص میخورن عذر میخوام قول میدم دیگه طرح ندم :lol: :lol: :lol:

[img:0f2453f5cf]http://img4up.com/up2/59965209100216394661.jpg[/img:0f2453f5cf]

فقط تهش بگم که ترکیب آبی و سبز اصلا قشنگ نیس واسه همین یکم تیرش کردم و به خاطر اون دوستانی که از ابرها و کلید شهرداری گله داشتن هم جفتشونو حذف کردم جاش خوشه برنج گذاشتم :lol: فقط امیدوارم گیر ندید که چرا قطره وسطش شبیه پگاه شده ، خلاصه داماش همون پگاهه ... بعله ! :twisted: خب دیگه ضمن دعوت همه ی ابراران به حفظ خونسردی و آرامش ، من فراااااااااااااار :D
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه آگوست 11, 2012 3:04 am

دوستان عزیزی که حرص میخورن، لطفاً آرامش خودشون رو حفظ کنند. مهم اینه که نیت همه دوستان خیر هست و هدفشون نشان دادن علاقشون به باشگاه محبوبشون هست که دارند وقت میگذارند. حالا هر کس به فراخور تخصص اش. لزوماً هم این طرح ها توسط باشگاه تایید نمیشه، اما همین که هوادارها وقت میگذارند و تلاششون رو انجام میدهند به نظر من خیلی ارزش داره.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 11, 2012 3:53 am

[quote:51e4d3aa91="Rasht_City"]َ

[size=12:51e4d3aa91][b:51e4d3aa91][color=red:51e4d3aa91]اينم طرح هاي من ، 1 طرح با چند تفاوت ، نظرتون چيه دوستان ؟[/color:51e4d3aa91][/b:51e4d3aa91][/size:51e4d3aa91]

[/quote:51e4d3aa91]
آبرار طرح شما هم خیلی خیلی قشنگه , امیدوارم با نظر غیر منطقی بعضی دوستان خیلی متعصب!!! دلسرد نشی , فقط بابت پیشنهاد میخواستم بگم از اینکه رنگ قرمز و آبی رو اونهم از نوع بارسلونایی استفاده کردی عالیه و از نظر زیبایی شتاختی هم خیلی چشم نوازه اما ریشه تیم آبیه به خاطر همین رنگ اصلی که به چشم میاد باید آبی سورمه ای باشه خواهشا تو طرحات جای رنگ آبی و قرمز رو عوض کن تا قالب لوگو آبی بشه و اگه زحمتی نیست دوباره بزار تو سایت تا تغییراتو ببینیم , ضمنا فونت انتخابیت هم عالیه فقط اگه حرف اول فقط بزرگ باشه بهتر میشه بنظرم , در نهایت بازم میگم کارت عالیه منتظر اعمال تغییراتم :P
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 11, 2012 3:56 am

[quote:8841e6f904="M0H3N"]من از همه دوستانی که حرص میخورن عذر میخوام قول میدم دیگه طرح ندم :lol: :lol: :lol:

[img:8841e6f904]http://img4up.com/up2/59965209100216394661.jpg[/img:8841e6f904]

فقط تهش بگم که ترکیب آبی و سبز اصلا قشنگ نیس واسه همین یکم تیرش کردم و به خاطر اون دوستانی که از ابرها و کلید شهرداری گله داشتن هم جفتشونو حذف کردم جاش خوشه برنج گذاشتم :lol: فقط امیدوارم گیر ندید که چرا قطره وسطش شبیه پگاه شده ، خلاصه داماش همون پگاهه ... بعله ! :twisted: خب دیگه ضمن دعوت همه ی ابراران به حفظ خونسردی و آرامش ، من فراااااااااااااار :D[/quote:8841e6f904]
آبرار اون طرح قبلیت رو ادامه میدادی تا کاملتر بشه بنظرم اون خیلی قشنگتره , ضمنا طرح قبلیت رو بفرست واسه باشگاه حتما
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 11, 2012 4:12 am

[quote:bdde55b5b3="nima_beckham"][quote:bdde55b5b3="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:bdde55b5b3]

منم خیلی موافقم ! افراد حرفه ای تر بیان طرح بدن بهتره ! ...نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شده ... رنگ پیراهن داره قرمز ازش بیرون میاد کسی حرفی نمیزنه ... لوگو داره تغییر میکنه ! کسی چیزی نمیگه ...
( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:bdde55b5b3]
خدمت هر دو دوست عزیز عرض ارادت دارم , همه ی دوستانی که میان طرح میدن هیچ الزامی نیست که بیان طرحشونو اینجا بزارن تا در موردش نظر بدیم , میتونن مستقیما بفرستن برای باشگاه فقط و فقط به خاطر احترام به ما طرحشونو در جایگاه قضاوت ما میزارن تا نظر بدیم برای کاملتر شدنش , خواهشا اگه منتقد طرحا هستی طوری بگو که تو ذوقشون نخوره , ضمنا 2 تا طرح از MOH3EN و rasht-city خیلی قشنگه البته با اعمال تغییراتی , در مورد تغییر لوگو که معترض هستی قبلا هم گفتم بعضی از تیمهای بزرگ آرمشون به مرور زمان تکامل پیدا کرده تا این شده وبعضیا هم که اصلا آرمشونو عوض کردن نمونش چلسی , ضمنا طراحی آرم جدید که غرور انگیز باشه خیلیم عالیه , بدون تعصب آرم فعلی باشگاه متاسفانه باید اقرار کرد که یکی از سطحی ترین آرم ها تو سطح ایرانه که شامل یک تم دایره ای با چهارخونه های قرمز و آبی البته از نوع بی سلیقش و اسم داماش که با فونتی نه چندان زیبا نوشته شده!!!!!!!!
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meshkiabi » شنبه آگوست 11, 2012 5:45 am

این هم طرح من لطفاً نظر بدید
اون گلها عکس سوسن چلچراغ هست از فاصله دور که تعدادشون خیلی کمه هر ساله و کلید هم نماد شهر رشت(ساختمان شهرداری رشت) هستش و قطره بزرگ آب هم از شهر باران های نقره ای الهام میگیره!
نظر بدید لطفاً

http://axgig.com/images/39650731442938224420.jpg

[img:a7da784d3e]http://axgig.com/images/39650731442938224420.jpg[/img:a7da784d3e]
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 11, 2012 7:29 am

[quote:3e9d711a51="meshkiabi"]این هم طرح من لطفاً نظر بدید
اون گلها عکس سوسن چلچراغ هست از فاصله دور که تعدادشون خیلی کمه هر ساله و کلید هم نماد شهر رشت(ساختمان شهرداری رشت) هستش و قطره بزرگ آب هم از شهر باران های نقره ای الهام میگیره!
نظر بدید لطفاً

[img:3e9d711a51]http://axgig.com/images/39650731442938224420.jpg[/img:3e9d711a51][/quote:3e9d711a51]
آبرار تی طرحم خیلی عالی بوبوسته حرف نره, تی دست درد نوکونه
فقط با پررویی چند تا پیشنهاد دارم واسه بهتر شدنش
1. رنگ پس زمینه رو اگه میتونی آبی سورمه ای کنی عالی میشه
2.اون 2006 رو جان من بردار یا بذار1941تاسیس تیم اسپرت رشت یا تاریخ 1983 تاسیس استقلال شهرداری
3. اگه فونتت رو عوض کنی واز فونتی که rasht_city استفاده کنی عالیه
4. و اگه از حاشیه های سبز و قرمز هم استفاده کنی دیگه perfect میشه

فکر کنم رقابت بین سه طرحM0H3N و Rasht_City و meshkiabi باشه چون هر سه تا قشنگش , خواهشا بعد تکمیل نهایی به باشگاه بفرستین
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » شنبه آگوست 11, 2012 7:41 am

[quote:eccdaf58fb="sepidroudi"][quote:eccdaf58fb="nima_beckham"][quote:eccdaf58fb="juventino"]یه نفر فقط یه نفر طراح بیارین فقط یه دونه گرافیست بیارین تایید کنه ترکیب ابی و سبزو. این اصلا به کنار اصلا کاری ندارم. اخه چرا اینقدر راحت با عوض شدن لوگو کنار اومدین ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! وای دیگه با این طرحاتون نمک رو زخم ادم نپاشین. همه هم تایید میکنن همدیگرو. گریه میخوام بکنم از حرص خدایی[/quote:eccdaf58fb]

( در مورد لوگو هم یه بار گفتم عکس ببر توش بکار بره عالیه ... )[/quote:eccdaf58fb]
خدمت هر دو دوست عزیز عرض ارادت دارم , همه ی دوستانی که میان طرح میدن هیچ الزامی نیست که بیان طرحشونو اینجا بزارن تا در موردش نظر بدیم , میتونن مستقیما بفرستن برای باشگاه فقط و فقط به خاطر احترام به ما طرحشونو در جایگاه قضاوت ما میزارن تا نظر بدیم برای کاملتر شدنش , خواهشا اگه منتقد طرحا هستی طوری بگو که تو ذوقشون نخوره , ضمنا 2 تا طرح از MOH3EN و rasht-city خیلی قشنگه البته با اعمال تغییراتی , در مورد تغییر لوگو که معترض هستی قبلا هم گفتم بعضی از تیمهای بزرگ آرمشون به مرور زمان تکامل پیدا کرده تا این شده وبعضیا هم که اصلا آرمشونو عوض کردن نمونش چلسی , ضمنا طراحی آرم جدید که غرور انگیز باشه خیلیم عالیه , بدون تعصب آرم فعلی باشگاه متاسفانه باید اقرار کرد که یکی از سطحی ترین آرم ها تو سطح ایرانه که شامل یک تم دایره ای با چهارخونه های قرمز و آبی البته از نوع بی سلیقش و اسم داماش که با فونتی نه چندان زیبا نوشته شده!!!!!!!!
اما در مورد ببری که نیمای عزیز پیشنهاد داد فقط بهت زده شدم :D که این ببر دیگه چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:eccdaf58fb]

من در مورد حرف این دوست عزیز میخوام بگم که کاری به زیبایی یا زشتی آرم کنونی باشگاه ندارم ولی در مورد فونت ، خداییش اون فونت شرف داره نسبت به خیلی از فونت هایی که دوستان در طرح هاشون بکار بردن ، خودتون هم دیدید بعضی از دوستان رسما از فونت های پیش فرض ویندوز واسه طرح هاشون استفاده کردن . . .
به هر حال نظرات من :
1. با کلید مخالفم 200%
2. طرح ها تا جایی که میتونه باید ساده باشه نه اینکه ابر و بارون و بازیکن و کلید همه با هم تو آرم باشن ، قرار شد 1 نماد از شهر باشه نه 50 تا !
3. ترکیب هر دو رنگی با هم امکان پذیرِ ولی نه به همین سادگی . . . :wink:
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 11, 2012 8:07 am

من کلّیات دو طرحی که دوستانمون M0H3N و meshkiabi فرستادن می پسندم .
به نظرم با تمرکز و نشات گیری از این دو طرح میشه به طرحی اصلی و خوب رسید .

http://img4up.com/up2/59965209100216394661.jpg
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » شنبه آگوست 11, 2012 8:39 am

کسانی که طراحی کردن دستشون درد نکنه ... ایده های خوبی رو آوردن ولی از نظر گرافیکی امیدوارم باشگاه به اهل فن این کار این ایده ها رو انتقال بده تا یک لوگو حرفه ای از آب در بیاد .
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » شنبه آگوست 11, 2012 9:05 am

[quote:9708e9b318="sepidroudi"][quote:9708e9b318="meshkiabi"]این هم طرح من لطفاً نظر بدید
نظر بدید لطفاً

[img:9708e9b318]http://axgig.com/images/39650731442938224420.jpg[/img:9708e9b318][/quote:9708e9b318]
آبرار تی طرحم خیلی عالی بوبوسته حرف نره, تی دست درد نوکونه
فقط با پررویی چند تا پیشنهاد دارم واسه بهتر شدنش
1. رنگ پس زمینه رو اگه میتونی آبی سورمه ای کنی عالی میشه
2.اون 2006 رو جان من بردار یا بذار1941تاسیس تیم اسپرت رشت یا تاریخ 1983 تاسیس استقلال شهرداری
3. اگه فونتت رو عوض کنی واز فونتی که rasht_city استفاده کنی عالیه
4. و اگه از حاشیه های سبز و قرمز هم استفاده کنی دیگه perfect میشه

فکر کنم رقابت بین سه طرحM0H3N و Rasht_City و meshkiabi باشه چون هر سه تا قشنگش , خواهشا بعد تکمیل نهایی به باشگاه بفرستین[/quote:9708e9b318]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز من رنگ سبز رو در آمیخته کردم اما رنگ سبز در کنار آبی از نظر ظاهری و رنگ آمیزی ناجور میشه و برای همین متمرکز به سه رنگ آبی مشکی و تا حدودی نره ای استفاده کردم که در کنار یکدیگر زیبا تر به چشم میاد در ضمن سال تاسیس رو هر جور که هیئت مدیره باشگاه تشخیص بده میتونن تغییر بدن و طرح ما یک کار نمونه هست و مطمعاً باشید هر طری که برگزیده بشه از طرف باشگاه با تغییراتی به صورت لوگوی اصلی باشگاه انتخاب خواهد شد(این حرف من بابت رنگ آبی سرمه ای جای رنگ قطره هم بود که پیشنهاد داده بودید)
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان