هرچی فک میکنم به این یقین پیدا میکنم که یه جوری حق تیممون رو توبازیه پرسفسیل پایمال میکنن
اول این که وقتی پرسفسیل رفت توبحران ازبازی بافجر ازهفته بعد وشرایط میزبانی رو باز گهرو گرفتن به پرسفسیل دادن گل صدرصد گهر نگرفتن ولی باز نتوست ببره
دوم این که صبا وقتی با پرسفسیل بازیه بعدیش رو داشت داوری رید به هیکل صبایعنی صبا به داوری باخت دوبازیکن کلیدی وسرمربی این تیم اخراج وبدین ترتیب بازیه بعدی که درمقابل پرسفسیل بودمحروم شدن وتماشاگران پرسفسیل معلوم نیس باکدوم قانون من دراوردی بخشیده شدن تا برن استادیوم به داور فحش خواهربدن!!!! این ازدوجهت بنفع پرسفسیل شد 1صبا روحیه وبازیکنان اصلی ومربی خودش رو نداشت 2به هرنحوی بود یک امتیاز پرسفسیل ازبازی باگهرگرفت وداوری نگذاشت صبا امتیازی ازدیدار قبلی خودش بگیره تاصبا باهمون نه امتیاز بمونه تا پرسفسیل چهار امتیازه بتونه صبایه نصفه نیمه روببره تااختلاف امتیازش با صبا کم بشه
اما این پرسفسیل نتوس بااون شرایط به پیروزی برسه
حالا این کار مث اینکه داره به یک سناریو تبدیل میشه یعنی تخریب تیمی که هفته بعد باپرسفسیل بازی داره
دردیدارداماش وسایپا دیدیم که چطور داور گل اول سایپاکه خطا بود روچشم پوشی کرد تا همین باعث شکست حریف اینده پرسفسیل شدتا داماش با5امتیازتاقبل ازدیدار باپرسفسیل باقی بمونه تا به لطف یزدان داوری پرسفسیل داماش روببره وتوجدول سرسامون بگیره حالا خدامیدونه تا این چندروزاینده چه بلایی سرما میخان بیارن مث تغییر استادیوم وازهمه مهم ترانتخاب داور که اگه مظفری زاده رو بذارن دیگه خدامیدونه چی میشه بخاطر سابقه ی بدش دربازیایه داماش چقد به ضرر ماسوت زدمث بازی باشاهین فصل گذشته
من خیلی استرس دارم واسه این بازی چون مطمئنم داور حالا هرکی باشه به ضرر ما سوت میزنه تماشاگراهم به داور یک کلمه هم فحش بدن ماروازبازیه خونگی بعدی محروم میکنن که اون بازی هم دربیه واون موقع هیچ قانونی برایه بخشش ما وجود نداره!!! ازاین لحاظ مطمئنم که داوری بده که میخان جبران اون بازی که توازادی بردیم که داورنقش خاصی نداشت رو بکنن
درکل خدا بداد مابرسه