[quote:9554628258="MAZIYAR"][quote:9554628258="Arvin"]به نظرم كار طراحي لوگو رو بايد به اهل فنش سپرد.لوگويي كه دوستان درست كردند خوبه ولي در شان باشگاه نيست.در ضمن تغيير لوگو بايد جوري باشه كه نشاني از شركت صدرا هم در اون ديده بشه وگرنه فكر نكنم با موافقت صدرا همراه باشه.[/quote:9554628258]
آبرار جان این قراره لوگوی تیم فوتبال داماش باشه و قرار نیست هیچ گونه ربطی به شرکت صدرا داشته باشه.
اما با عرض پوزش خدمت دوست عزیزم آقای مجید باید عرض کنم امیدوارم این حرف منو در حد انتقاد قلمداد کنی،طراحی های قبلیت خیلی قشنگ بود و امیدوارم اگه یه ذره بیشتر کار کنی می تونی بهتر عمل کنی.
اما نکته نظرات من:
دلیلی نداره نقشه گیلان در لوگو باششه و بیشتر شبیه لوگوی هیئت فوتبال گیلان شد ئ قرار بود فقط یک نماد توش باشه.
اما من یه پیشنهادی رو دارم برای دوستان.اول از همه سعی نکنید از طرح بازیکن در لوگو استفاده بشه چون قرار نیست داماش فقط در فوتبال سرمایه گذاری کنه.و اما من نظرم اینه که جمله ی داماش رو با فونت خاصی و با کنار هم قرار دادن قطرات باران بنویسید.جوری هم نباشه که نوشته کتابی باشه و باید با دقت به نوشته پی ببریم.
اگر بتونید یک داماش زیبا با قظطرات باران بنویسید هم نماد شهر و هم لقب تیم توش میاد و پس ضمیمه اش هم ابرهای طوفانی باشه خیلی زببا میشه[/quote:9554628258]
پیشنهاد خیلی خوبیه اسم داماش با قطرات باران نوشته بشه