[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsسایپا البرز/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
[quote:b64d823d60="rashtlove"]مازیار جان من اولا توهینی نکردم هرکسی هم میتونه در باره هر کس دیگه اظهار نظر بکنه... مگه اینکه قاونن اینجا دیکتاتوری باشه
خیلی بار ها شده تو تمرین ومسابقات به هدایتیو... از اینکه به شهرکیا فحش داده میشه سر در نیاوردم هیچ وقت هم فحش(داخل استادیوم) ندادم چون اونجا جایه تشویق تیمه
حتی لیدار های ما هم بعضااااااا این کا رو کردن حالا شما میخوایی بگی اظهار نظر نکن یه بحث دیگست اما دلیل اینکه روحیات کامنت من بد بود پاک میشه یه چیزی نمیدون چی بگم[/quote:b64d823d60]
درسته که توی استادیوم انجام میشه که همونهم اشتباه هستش و شکر خدا نسبت به گذشته خیلی خیلی کم شده اما بحث در فضای مجازی جدا از استادیوم هستش این سایت زیر نظر اکثر شهرهای دیگر ایران هستش بخدا زشته که دو تا شهری که کمتر از 30 کیلومتر با هم فاصله دارند مورد مسخر دیگر استانها قرار بگیرند از مدیران سایت میخوام با توجه به نزدیک شدن به الگیلانو تاپیکی ایجاد کنند تا این فرهنگ سازی از اینجا به داخل استادیوم راه پیدا کنه چون ما سابقه اینکار رو داریم دفعات قبل هم ثابت کردیم که هر وقت بچه های این سایت خواستند جو استادیوم به نفع ما بوده
zxzx عزیز
شما درست میگید من هم مدتی توجه کردم فحاشی تو استادیوم ما از قبل خیلی کمتر شده نمیگم کامل از بین رفته ولی خیلی کمتر شده بازم نظرت تایید میکنم درست نیست دو تا شهری که تفاوت مسافتشون فقط بیست دقیقه ست با هم مشکل داشته باشند البته کری فوتبال که باید باشه ولی توهین و فحاشی بنظر من درست نیست
و باز هم به قول شما وارش اسپرت در کنار تمام شایستگیهایی که تا حالا داشته میتونه تو این قضیه هم سرامد باشه...
[quote:64ab507871="MAZIYAR"][quote:64ab507871="rashtlove"]مازیار جان من اولا توهینی نکردم هرکسی هم میتونه در باره هر کس دیگه اظهار نظر بکنه... مگه اینکه قاونن اینجا دیکتاتوری باشه
خیلی بار ها شده تو تمرین ومسابقات به هدایتیو... از اینکه به شهرکیا فحش داده میشه سر در نیاوردم هیچ وقت هم فحش(داخل استادیوم) ندادم چون اونجا جایه تشویق تیمه
حتی لیدار های ما هم بعضااااااا این کا رو کردن حالا شما میخوایی بگی اظهار نظر نکن یه بحث دیگست اما دلیل اینکه روحیات کامنت من بد بود پاک میشه یه چیزی نمیدون چی بگم[/quote:64ab507871]
حرف شما درسته ولی ما بارها گفتین در مورد اون سایت 5 نفره کاربری اینجا نظر نگذارد.من قصد جسارت به شما رو نداشتم.
فقط سعی کنیم در حد همون کری باشه[/quote:64ab507871]
درست میگی قبلاشم همکارت گفت تایید کردم بازم میگم حق با شماست
ارزش بحث کردنم ندارن
من نوکرتم ابرار
[size=24:f004d0462c][color=black:f004d0462c]بچه ها واقعا استقبال برای ثبت نام عالی بوده...
تعداده کسایی که زنگ زدن خیلی بالاست و هر دقیقه داره بالا تر میره...[/color:f004d0462c][/size:f004d0462c]
[quote:f77cb78d9f="rashtlove"]ابراررضا فکر کنم شرکت ایرانسل یه مودم کله قندی و یه مدم جیبی واست بفرسته+3 ماه اشتراک رایگان
از بس که با گوشیت مکالمه کردی و زنگ خور داشتی [/quote:f77cb78d9f]
کلم شده آستانه گمج.فکم هم درد میکنه
با توجه به آخرین تمرین داماش در رشت که دیشب برگذار شد ، من فکر می کنم ترکیب ما به صورت زیر باشه ....
البته این رو بگم که چاووشی هم مصدوم بود و داشت دور زمین می دوید ...و به بچه ها گفت یک هفته نیستم و سایپا رو قطعا نمی رسه ...
انگیزه بازیکنان هم از نظر من عالی بود و من فکر می کنم این تیم از کرج با امتیاز میاد ....
در آخر :
[size=18:24bf0569ae][color=orange:24bf0569ae]پراید و P.K ناریم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] .......... [size=24:24bf0569ae][color=red:24bf0569ae]هر جا بشیم ترکانیم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] [size=18:24bf0569ae][color=orange:24bf0569ae]پراید و P.K ناریم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] .......... [size=24:24bf0569ae][color=red:24bf0569ae]هر جا بشیم ترکانیم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] [size=18:24bf0569ae][color=orange:24bf0569ae]پراید و P.K ناریم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] .......... [size=24:24bf0569ae][color=red:24bf0569ae]هر جا بشیم ترکانیم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] [size=18:24bf0569ae][color=orange:24bf0569ae]پراید و P.K ناریم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] .......... [size=24:24bf0569ae][color=red:24bf0569ae]هر جا بشیم ترکانیم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] [size=18:24bf0569ae][color=orange:24bf0569ae]پراید و P.K ناریم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae] .......... [size=24:24bf0569ae][color=red:24bf0569ae]هر جا بشیم ترکانیم[/color:24bf0569ae][/size:24bf0569ae]
[quote:5541d40859="amirreza_pro"]دوستان آخرش چی شد؟!!!هادی سهرابی در بازی با سایپا هستش؟!![/quote:5541d40859]
تو تمرین دیشب و آخرش وقتی هرندی داشت به بازیکنان می گفت که زمان حرکت کی هست و چه کسانی باید بیان ... آخر صحبتش گفت "هادی هم باهامون میاد حالا نمی تونیم ازش استفاده کنیم ولی کنار تیم باشه"
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: نقاط قوت تيم سايپا بيشتر از نقاط ضعفش است اما ما براي برد به ميدان ميرويم.
اميد هرندي با اشاره به برتري 5 بر 3 بر پيکان در ديدار گذشته گفت: بايد به مسئولان باشگاه پيکان توصيهاي دوستانه کنم و اينکه آنها بايد از عبدالله ويسي حمايت کنند. قطعا پيکان از هفته پنجم و ششم ليگ برتر به شرايط ايدهآل ميرسد و موتور اين تيم روشن ميشود زيرا بدن بازيکنان پيکان هنوز باز نشده است.
وي درباره ديدار فردا با شب با ساپيا عنوان کرد: اين تيم قدرتمندتر از پيکان است و از نظر کار تيمي هماهنگتر از اين تيم عمل ميکند. فيلم سه بازي سايپا را ديدهام و نقاط ضعف و قوتش را شناسايي کردهام. نقاط قوت اين تيم بسيار بيشتر از نقاط ضعفش است. سايپا کادر فني خوبي متشکل از تقوي، افتخاري و بشرزاد دارد. بازي سختي در کرج داريم اما براي گرفتن سه امتياز به ميدان ميرويم.
سرمربي داماش گيلان با اشاره به سختي ديدار با آلومينيوم هرمزگان در هفته دوم ليگ، عنوان کرد: بعد از آن بازي سخت و فشرده بازيکنان ما خسته شدند و اين خستگي حتي در دقايق پاياني بازي با پيکان دوباره در ساق بازيکنان خودش را نشان داد. اکنون براي بازي با سايپا خستگي بازيکنان کاملا در رفته و آنها از نظر بدني در وضعيت مناسبي قرار دارند.
هرندي در مورد بالا رفتن انتظار هواداران از تيم داماش بعد از پيروزي 5 بر 3 مقابل پيکان، گفت: من به نظر و توقع مردم و هواداران احترام ميگذارم ولي داماش واقعي را از هفته هفتم به بعد ببينيد. بعد از هفته هفتم ليگ برتر 25 روز تعطيل ميشود و در اين مدت ميتوانيم تمرينات بدنسازي را به خوبي انجام بدهيم. داماش در تمرينات پيش از شروع فصل شرايط خوبي نداشت و اين وقفه 25 روزه به سود تيم ما خواهد بود.
مجید ایوبی مدافع سایپا گفت: بازیکنان ما با شرایط ورزشگاه انقلاب کرج آشنا هستند و بازی روانتری را به نمایش خواهند گذاشت.
مجید ایوبی مدافع با تجربه سایپا البرز در خصوص دیدار هفته چهار سایپا و داماش گفت: بعد از گذشت سه هفته از شروع لیگ دوازدهم می توانیم در استادیوم انقلاب میزبان باشیم که این مساله انگیزه بازیکنان تیم را بالا برده است.
وی ادامه داد: مصاف با داماش سخت خواهد بود چرا که این تیم هفته گذشته موفق شد با نتیجه پر گل پیکان را شکست دهد و از شرایط روحی خوبی برخوردار است .
ایوبی در ادامه اظهار داشت : سایپا برای این دیدار انگیزه زیادی دارد چرا که برای اولین بار دراین فصل میتواند از حضور تماشاگرانش بهره گیرد و بازیکنان نیز با شرایط ورزشگاه انقلاب کرج بیشتر آشنا هستند و بازی روانتری به نمایش خواهد گذاشت.
مدافع نارنجیپوشان در خاتمه تاکیدکرد: در این دیدار باتوکل به خدا فقط برای سه امتیاز وارد میدان خواهیم شد تا تماشگران خود را مجاب کنیم که تا آخر فصل از ما حمایت کنند و همچنین با جمع آوری امتیاز شرایط خود را در جدول بهبود بخشیم.