[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رنگ و طراحی لباس داماش تغییر می کند

رنگ و طراحی لباس داماش تغییر می کند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه آگوست 01, 2012 10:40 am

جاقالان ده باييم از بحث خارج بيم.بايد ايته گردهمايي فاديم سره تمرين اويه در ا مورد گب بزنيم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه آگوست 01, 2012 10:54 am

[b:ca1182b57e]من با همین ترکیب آبی و قرمز پیراهن اصلی با همین نسبت موافقم[/b:ca1182b57e] فکر میکنم نباید این بجث رو پیچیده کرد واقعیت اینجاست که ریشه داماش به رنگ آبی لباسش بر میگرده و رنگ قرمز نمایشگر دیگر تیم بزرگ رشت سپیدرود است که نقش بستن رنگ قرمزش بر روی پیراهن داماش یادآوری و ادی دین این تیم به یکی از ریشه های فوتبال این شهر و هواداران خونگرم قدیمیش است .
اینجا صحبت از داماشی است که مربیش دروازبان اسبق سپیدرود بوده و امروز داماش نماینده تاریخ فوتبال این شهر شده . به نظرم ترکیب رنگ موجود( با همین نسبت ) ضمن حفظ هویت باشگاه نشان دهنده ریشه فوتبال رشت و دو باشگاه محبوب آن است . پس لطفا این بحث ساده را به ریشه قرمز و آبی و چیزهای بی ارزش دیگر نسبت ندهیم . تیم ما داماش گیلان است و پیراهنش نشان دهنده ریشه فوتبال این شهر . ا[b:ca1182b57e]ین تیم وارث سپیدرود و ایرانمهر و استقلال رشت است و پیراهنش به خوبی این اصل را به نمایش میگذارد .[/b:ca1182b57e]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه آگوست 01, 2012 1:10 pm

[quote:a32787e2bc="aj61"]خیلی جالبه.مردم رشت و گیلان اصالت خودشونو سپیدرود میدونن.اونوقت آقایون میگن اصالت مردم رشت آبیه.خیلی خنده آوره.حیف که اجازه نمیدن تا سپیدرود هم تو عضدی بازی کنه.اونوقت بهت نشون میدادم اصالت چیه.مطمئن باش اگه داماش مثه گذشته نام استقلال رو یدک میکشید باز بیشتر از 500 نفر ورزشگاه نمیرفتن.(میتونی از قدیمی های رشت سوال کنی که تو دربی رشت درصد هواداران به چه شکل بوده)حالا خنده داره که بگیم اصالت مردم رشت رنگ آّبیه. /10/[/quote:a32787e2bc]
کی گفته اصالت مردم رشت ابی هستش برای مردم رشت فقط نماینده رشت مهمه انشاالله وضعیت سپیدرود هم مشخص میشه و میاد تو خود بندر پهلوی غازیان انزلی 4 تا به اون مل مل استیل اذین میزنه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:26 pm

[quote:b508e39276="aj61"]خیلی جالبه.مردم رشت و گیلان اصالت خودشونو سپیدرود میدونن.اونوقت آقایون میگن اصالت مردم رشت آبیه.خیلی خنده آوره.حیف که اجازه نمیدن تا سپیدرود هم تو عضدی بازی کنه.اونوقت بهت نشون میدادم اصالت چیه.مطمئن باش اگه داماش مثه گذشته نام استقلال رو یدک میکشید باز بیشتر از 500 نفر ورزشگاه نمیرفتن.(میتونی از قدیمی های رشت سوال کنی که تو دربی رشت درصد هواداران به چه شکل بوده)حالا خنده داره که بگیم اصالت مردم رشت رنگ آّبیه. /10/[/quote:b508e39276]
اینکه مردم رشت اصالتشون فقط سپیدرود می دونند شاید به سن کم شما برگرده بلکه در همان زمان تیم های دیگری در رشت مانند ایرانمهر و شهرداری و استقلال رشت بودند که هواداران خودشان را داشتند البته در این بین سپیدرود پرطرفدار تر و محبوب تر بود اما این داماش هست که به این اصالت معنی داده و باعث شده نام و تاریخ فوتبال رشت دوباره زنده بشه بحث مضحک آبی و قرمز بودن از یک طرفدار فوتبال رشت بعید به نظر می رسه همانطور که نوع و ادبیات کامنت شما می تواند مودبانه تر باشد تا از آن تفرقه افکنی مابین طرفداران داماش استنباط نگردد. ریشه داماش تاریخ فوتبال رشت است و این مانند خاری است در چشم دشمنان این شهر .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:31 pm

ای بابا تو خبر هست که با آل اشپورت میخوان قرار داد ببندن!! بابا لباس فصل پیش آدیداس بود که خیلی باحال بود... این آل اشپورت ها جواد شدن... کیفیتشونم خوب نیست چون دوخت وطنه!! لباس فصل پیشمون ولی خداییش قشنگ بود.. اون که آبی آدیداس بود با تم سرمه ای... همین که آبشک رو عکس پروفایلم پوشیده! :P :P :P
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:34 pm

من نمیفهمم الان منظور کسایی که میگن لباس بشه قرمز سپید رود یا هررنگ دیگه ای چه منظوری دارن و خطشون چیه!!! تازه ملت رنگ تیمو با ثبات دیدن کم کم همه تو استادیوم آبی میپوشنو کم کم رنگ سکو ها داره آبی میشه... حالا بیایم رنگ تیمو عوض کنیم؟؟؟؟ من میگم همین رنگ با همین شکل باشه اما عوض کردن رنگ پیراهن تو طیف آبی هم مشکلی نداره چون بارسا هم لباساشو هر فصل داره عوض میکنه که باعث تنوع میشه... البته مهم کیفیت لباسه که هر رنگی رو به نما میاره /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط aj61 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:32 pm

من رشتیم عاشق شهرم هستم.سپیدرود و داماش و آبی و قرمز نداریم.حرف منم همینه.از نظر بنده ترکیب رنگ قرمز و آبی میتونه بهتر باشه.در جواب اون عزیزی که گفت سن بنده و اطلاعتم کمه باید بگم درسته 21 سال بیشتر ندارم اما به واسطه پدر فوتبالی که دارم تاریخ فوتبال شهرمو از برم.با استدلال به شما دوست عزیز ثابت میکنم که سپیدرود 47 ساله قدیمی ترین تیم حال حاضر رشته.حرف منم اینه که بیایم هر دو تیم شهرمون رو مورد حمایت قرار بدیم. در روزهای بحرانی سعی کردیم واسه تیم محبوبمون داماش با استفاده از وارش اسپورت و شبکه های اجتماعی دیگه حرفمون رو به گوش خیلی ها برسونیم.امروز سپیدرود تنهاست.دچار بحران شده.آیا واقعا واسش کاری کردیم؟چرا ساکتیم؟منتظریم تیمی که روزی دل مردم این شهر رو شاد میکرد به تاریخ بپیونده؟امیدوارم یک بار دیگر با غیرت رشتی بتونیم دیگر تیم محبوب شهرمون رو از بحران خارج کنیم......

دنیا فقط رشت............
نماد کاربر
aj61
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:40 pm

کسی نمیخواد عوض کنه...همین باشه اما رگه های قرمزش بیشتر باشه تا نگن برگشتن به استقلال رشت قدیم.این برای ما که میگیم قرمز آبی نریم زشته که این فکر رو برای ما بکنن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:44 pm

[quote:38c62bde3d="aj61"]من رشتیم عاشق شهرم هستم.سپیدرود و داماش و آبی و قرمز نداریم.حرف منم همینه.از نظر بنده ترکیب رنگ قرمز و آبی میتونه بهتر باشه.در جواب اون عزیزی که گفت سن بنده و اطلاعتم کمه باید بگم درسته 21 سال بیشتر ندارم اما به واسطه پدر فوتبالی که دارم تاریخ فوتبال شهرمو از برم.با استدلال به شما دوست عزیز ثابت میکنم که سپیدرود 47 ساله قدیمی ترین تیم حال حاضر رشته.حرف منم اینه که بیایم هر دو تیم شهرمون رو مورد حمایت قرار بدیم. در روزهای بحرانی سعی کردیم واسه تیم محبوبمون داماش با استفاده از وارش اسپورت و شبکه های اجتماعی دیگه حرفمون رو به گوش خیلی ها برسونیم.امروز سپیدرود تنهاست.دچار بحران شده.آیا واقعا واسش کاری کردیم؟چرا ساکتیم؟منتظریم تیمی که روزی دل مردم این شهر رو شاد میکرد به تاریخ بپیونده؟امیدوارم یک بار دیگر با غیرت رشتی بتونیم دیگر تیم محبوب شهرمون رو از بحران خارج کنیم......

دنیا فقط رشت............[/quote:38c62bde3d]
لحن کامنت اولت جالب نبود جوابتو دادم بهر حال بر فرض اگه سپیدرودی هم هستی حق نداری کوچکترین اهانتی به داماش داشته باشی و بازم میگم یه رشتی اصیل براش سپیدرود داماش نداره هر دو تا تیم مال این شهرن اگه دلت با این تیم نیست کامنتی نذار که بچه ها دلخور بشن این هوادارا خون دل خوردن تا داماش زنده بمونه
این خبر از سپیدرود فقط به خاطر تو دوباره میذارم
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 01, 2012 5:50 pm

دقبقا حرف های مرداب درسته
==============================
برای اثبات حرفم دارم تاکید میکنم که دوستانی هستن که برای رنگ میان ورزشگاه با ترکیب بودن رگ کسی افترا و نهمت نمیتونه بزنه که ما هوادارن استقلالیم که هوادار داماش شدیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aj61 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:11 pm

مرسی از کامنتی که گذاشتی.اما بازم تکرار میکنم که من رشتیم.من چی گفتم که از هواداران داماش حذفم کردی؟مگه من خونه دل نخوردم؟مگه من بازی فصل قبل با شاهین بعد بازی اشک نریختم؟حالا من شدم ضد داماشو شما شدی داماشی دو آتیشه؟ این طرز فکرت اصلا جالب نیست.عشق من رشته افتخار میکنم که رشتیم.افتخار میکنم که عاشقه تیم های شهرم هستم.
خلاص...............
نماد کاربر
aj61
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » چهارشنبه آگوست 01, 2012 6:24 pm

این بحث کلا شیرینی برد دیشب رو داره واسمون تلخ میکنه... میشه تمومش کنین ؟؟؟ ما امیر خان رو بالای سر تیم داریم نیازی به وکیل وسی بودن کسی نیست رنگ تیم هم کاملا مشخص و واضحه که آبیه... همه ورزشگاه هم آبی میشه... نگه فقط اس اس آبی میپوشه تو دنیا؟ هرکیم بخواد رنگ تیم رو ربط بده به کسی جوابش یه پشت دستیه!
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط metall » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:39 pm

اولا باید بگم که رنگ اصلی داماش آبی لاجوردیه >بعدش دماش داماشه وسفید رودم هم سفیدرود هر دو هم عزیز کی گفته باید قرمز باشه که یاد سفید رود باشیم بهتر از لاجوردی به نظر من پیدا نمیکیم البته توبازی آخر به بنفش بیشتر میخورد که درست نیست
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط M0H3N » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:49 pm

پیرهن فقط اون پیرهنی که تو لیگ 1 میپوشیدیم ! همون که آستینش یه خط سفید و یه خط قرمز داشت رنگ قالبم آبی ، تک بود خدایی :arrow: حالا لباس اول آبی بشه هم بد نیست لباس دومم اگه همون قرمز بود بهتر بود چون بازم تک بودیم خدایی :arrow: حالا ولی لباس دوم زیاد مهم نیس مهم رنگ آبی بود که حفظ شده /23/ و در آخر هم از این آل اسپورت جنس نخرین خیلی خز شده :!: والا الان پوشاک مجید کلاسش بیشتره :idea:
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 01, 2012 7:59 pm

[quote:7b95087008="elphias"]ای بابا تو خبر هست که با آل اشپورت میخوان قرار داد ببندن!! بابا لباس فصل پیش آدیداس بود که خیلی باحال بود... این آل اشپورت ها جواد شدن... کیفیتشونم خوب نیست چون دوخت وطنه!! لباس فصل پیشمون ولی خداییش قشنگ بود.. اون که آبی آدیداس بود با تم سرمه ای... همین که آبشک رو عکس پروفایلم پوشیده! :P :P :P[/quote:7b95087008]

آل اشپورت دوخت وطن؟!
این رو تو خبر نوشتم : "شنیده می شود باشگاه در حال رایزنی با کمپانی معتبر آل اشپورت است تا البسه داماش از این کمپانی به شکل مستقیم ارسال شود . " یعنی اگر قرار باشه لباس با مارک آل اشپورت یا کمپانی دیگه ای باشه از همونجا میاد نه با دوخت وطن .
آل اشپورت از کمپانی های معتبر دنیاست :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان