[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:28 pm

[quote:7740ff7160="rashtlove"][quote:7740ff7160="Rasht-knight"]نمیدونم تلویزیون ما مشکل داره یا چیز دیگه ایه:صدای تماشاگرارو کم کرده بودن خدای نکرده مگه چیزی گفتن تماشاگرا که این طوری صدا کم میشد.تازه کیفیت تصویرم که آخرش بود من موندم کی میخوان به این چیزای پیش پا افتاده رسیدگی بشه!!!!![/quote:7740ff7160]

اره کم بود صداش امااااا
شما نگران نشو ابرار اونایی که باید میشنیدن شنیدن خوب هم شنیدن واقعا مایهه ننگن ...تا اینا باشن دهنشون رو هرجا وا نکن و همچنین مایه ابرو ریزی گیلانیا نشن
غیر این که وگرنه ابرار ما اینا رو داخل ادم حساب نمیاریم

[quote:7740ff7160="nima_beckham"] در صورتی که بازی ملوان با صبا تو قم جوری صدای هوادارا بلند کرده بودند که حتی صدای تشویق 500 تا انزلیچی هم میومد ...[/quote:7740ff7160]

ابرار 500 تا؟؟100 نفر به زور بودن[/quote:7740ff7160]
2 تا اتوبوس رفته بودن دیگه.خودشونو پاره کرده باشن میشه 100 تا :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht-knight » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:29 pm

[quote:b4f7d5f47f="nima_beckham"][quote:b4f7d5f47f="Rasht-knight"][quote:b4f7d5f47f="nima_beckham"]صدای شبکه باران موقع فوتبال خیلیییییییییی کم هست ... یعنی اصلا نمیزارند صدای هوادارا پخش بشه ... در صورتی که بازی ملوان با صبا تو قم جوری صدای هوادارا بلند کرده بودند که حتی صدای تشویق 500 تا انزلیچی هم میومد ... یا مثلا همین بازی لنگی ها با داماش تو آزادی فحاشی لنگی ها تمیز پخش میشُد ![/quote:b4f7d5f47f]
منم دردم همینه چرا همه چیز علیه داماشه؟[/quote:b4f7d5f47f]
به خدا من خیلی به این چیزا فکر میکنم که چرا تو آبادان بعد از برد تو خیابون ها بندری میزنند و و عشقٌ حال میکنند ولی تو گیلان تا میایم تو خیابون یه خورده خوش حالی کنیم 10 نفر باتوم دار میان دنبالت میکنند ! واقعا چرا اینجوریه !؟[/quote:b4f7d5f47f]
گفتی باتوم یاد پارسال افتادم که تو رشت راه اهن رو بردیم پلیس چه کار کرد.شب زیبایی بود امیدوارم از این شب و روز ها ی خاطره انگیز مدام برا مردممون پیش بیاد....من اون موقع اواخر سربازیم بود.جالب اینجاست که فرماندم بچه شهرک بود ولی انصافا مرد بودا...همه جوره هوامو داشت.
برای موفقیت داماش صلوات.... " یه کم بلند تر بفرست "
نماد کاربر
Rasht-knight
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 22, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:30 pm

[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:31 pm

می صدا بیگیفته خیلی خوشحالم که ببردیم...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:33 pm

[quote:229850e1a5="abarar1989"][quote:229850e1a5="rashtlove"][quote:229850e1a5="Rasht-knight"]نمیدونم تلویزیون ما مشکل داره یا چیز دیگه ایه:صدای تماشاگرارو کم کرده بودن خدای نکرده مگه چیزی گفتن تماشاگرا که این طوری صدا کم میشد.تازه کیفیت تصویرم که آخرش بود من موندم کی میخوان به این چیزای پیش پا افتاده رسیدگی بشه!!!!![/quote:229850e1a5]

اره کم بود صداش امااااا
شما نگران نشو ابرار اونایی که باید میشنیدن شنیدن خوب هم شنیدن واقعا مایهه ننگن ...تا اینا باشن دهنشون رو هرجا وا نکن و همچنین مایه ابرو ریزی گیلانیا نشن
غیر این که وگرنه ابرار ما اینا رو داخل ادم حساب نمیاریم

[quote:229850e1a5="nima_beckham"] در صورتی که بازی ملوان با صبا تو قم جوری صدای هوادارا بلند کرده بودند که حتی صدای تشویق 500 تا انزلیچی هم میومد ...[/quote:229850e1a5]

ابرار 500 تا؟؟100 نفر به زور بودن[/quote:229850e1a5]
2 تا اتوبوس رفته بودن دیگه.خودشونو پاره کرده باشن میشه 100 تا :lol:[/quote:229850e1a5]

آبرار من در جریان نبودم ... اینا کلا آدم حساب نمیشند ....
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:39 pm

[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:52 pm

این شعار (داماش قهرمان میشه) خیلییییییییییییییییییی لذت بخش بود ... بعد از مدت ها سختی کشیدن دادن این شعار ها واقعا لذت بخشه .... :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه جولاي 31, 2012 11:15 pm

خیلی خوشحالم از تعداد گل هایی که زدیم 1کم ناراحتم از تعداد گل هایی که خوردیم.زنده باد داماش و داماشی
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » سه شنبه جولاي 31, 2012 11:33 pm

[quote:fe8746a21e="MAZIYAR"]یه شب رویایی برای مردم گیلان و شهرباران و هوادارن حاضر در استادیوم بود.
در 15 دقیقه بازی بسیار بد بازی کردیم ولی به امید خدا تیم یواش یواش جا افتاد و این هم به دلیل دیر شروع کردن تمرینات هست و هفته به هفته بهتر میشه.
واقعا اون تیمی که امید هرندی قولشو داده بود و همیشه میگفت من گل از سر کرنر و ایستگاهی رو دوست ندارم امروز به قولش عمل کرد و تمام گل ها برنام ریزی شده و سر کار تیمی بود.
تمام بازیکنان داماش عالی بودن ولی جهانبخش فوق ستاره زمین بود و باز هم تجربه امیرعابدینی رو نشون داد که در شرایط بی پولی 500 میلیون پرسپولیس رو قبول نکرد و جهانبخش رو در تیم نگه داشت و جایی هم که هرندی ازش استفاده کرد بهترین جای ممکن بود.
میخوام با صراحت بگم از حضور هواداران راضی بودم ولی از تشویق ها راضی نبودم!همیگم تشویق ها بد بود ولی انتظار من بیشتر هست و خیلی ها هنوز استادیوم رو با اچ اشتباه میگیرن.
اما در پایان بازی از رفتار مسعود خیلی ناراحت شدم با ناراحتی جوری که بدترین اتفاق عمرش افتاده از استادیوم خارج شد و با بی میلی با بعضی از بازیکنان داماش رفتار کرد تا حدی که وقتی در داماش بود از باهخت داماش اینقدر ناراحت نمیشد.مسعود جان اگر تیمت باخت بید بدونی شهرت برد و مردم شهرت خوشحال شدن و دلیلی نداره به خاطر مشکل داشتن با یه نفر(عابدینی)،از خوشحالی مردم شهرت ناراحت بشی!
در پایان هم بردرانه از تمام دوستان میخوام ملوان و انزلی رو ول کنند و بچسبیم به تیم خودمون و بذارید اونا هرچی دوست دارند بگن
به قول زاکان گفتنی:هدایتی بوشو ده نَیه :lol:[/quote:fe8746a21e]

می خواستم چنتا نکته بگم. 1- اینکه من وقتی می رفتم تو تمرینات همش دقت می کردم چرا تیم اصلا رو سانتر از جناحین کار نمی کنه . الان با جمله ای که شما از هرندی گفتین اوون شکم به یقیین تبدیل شد. من با نظر امید خان تو این مورد مخالفم به خاطر اینکه نمی شه این تزقند روو حذف کررد گل اول و دوممون رو همین سانت ها بود به نظر من نباید این ویژگی رو به همین راحتی ها از دست بدیم . و امید خان باید رو این زمینه کار کنه.

2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه آگوست 01, 2012 12:35 am

برد به همه تبریک میگم خصوصا" بازی خوب بازیکنان. اما تو قبل از بازی خیلی چیزها تکان دهنده بود مثل بلیط فروشی اسفناک و وارد شدن به ورزشگاه واز ان بدتر این که یه سروان برای تفریح خودش واینکه مردم برند تو صف بهشون شوک مثل نقل ونبات میزد ( آشغال )اینقدر این برای من دردناک بود این صحنه که میخواستم برگردم خونه. اما سوالی که برای من مطرح است اینه که آیاهیات فوتبال نمیتونه این بلیط فروشی را درست کنه و اینکه باشگاه وهیات فوتبال چه مسولیتی در مورد رفتار ان فرد نیروی افتظاحی داره. آیا اصلا" مهمه براشون طرفداران؟ مسلما" مشخص بود که وقتی اذان ساعت 8/45دقیقه میگه تا مردم برسند به استادیوم ساعت به 9/20دفیفه تا 9/50 دقیقه میرسه وتو این ساعات ازدحام جمعیت زیاده و برای دانستن این نیاز به هوش بالا نیست و البته شوک هم نیاز نبود من شوک نخوردم ونمیدونم چقدر درد داره وکاری با دردش هم ندارم اما نوع رفتارشون واقعا" دردناک وعذاب آور بود و با اصولی اخلاق انسانی کاملا" منافات داشت ومتاسفانه این اولین بار نیست وآخرین بار هم نخواهد بود در مورد رفتار مامورین نیروی انتظامی در بعداز بازی هم همینطور. اما ایا کسی هست که رسیدگی کنه بهش؟
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 1:06 am

[quote:d6968bbae7="lvlamad_2010"]
2- من واقعا از نا هماهنگی جایگاه H و از بی تفاونتی جایگاه های کناری نارحت شدم امروز اصلا تشویق خوب نبود من می خواستم راجب این موضوع تاپییک بزنم
یه سری از لیدرامون پایین واستاده بودن ، که اگه بالا باشن خیلی هماهنگ تر می شیم. 1 نکته دیگه اینکه همه لیدره یه جا وا میستن. و یه نفر رو تو راه رو می زارن که هماهنگ کنه که کارایی لازم روو نداره[/quote:d6968bbae7]
در مورد تماشاگرها اولا اینو باید بگم که اونقدری که شما و مازیار میگید بد نبود.من فیلمه بازیو که نگاه میکنم از بازی پیش اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست.در ضمن یه نکته ای رو رک بگم تا افرادی که فقط واسه لاس زدن میان ورزشگاه تو بین ما باشن(که تعدادشون کم هم نیست) وضع از این بهتر نمیشه.ما نمیتونیم از هم خیلی دور باشیم چون تشویق ها این طوری که ما انجام میدیم(منظور از ما نسل جدید تماشاگرهاست) به مزاج خیلی ها سازگار نیست.خیلی ها جنبه ی یه شعار جدید رو ندارن.خیلی ها نمیتونن چهارتا کلمه رو پشت هم بگن.فقط وای وای تیمه داماش حمله حمله رو بلدن.میدونی چرا؟چون تا حالا بیشتر از عمو سبزی فروش و بشکن بشکن کسی ازشون بیشتر نخواسته.واسه همین تا یه شعار جدید میای بدی باید با صد نفر دعوا بگیری و باید بهش ثابت کنی همه حمله از بشکن بشکن واسه تیم مفید تره.یه عده فقط اومدن لاس بزنن و انزلی چی آبایه بگن.تا دو دقیقه ورزشگاه ساکت میشه شروع میکنن.باید کلی جان بکنیم تا خفشون کنیم...
نظره شما چیه بگیریم همشونو بزنیم.پسره تو بازیه فولاد نیم ساعت کمربنده منو گرفته میگه بشین میخوام بازی نگاه کنم.میگی چی کارش کنم بزنمش.گیریم این یکیو یکاریش کردم بعدیو چی،مگه یکی دوتا ان...
ما یه راه حل بیشتر نداریم.همه دست به دست هم بدیم تا افرادی که واسه لاس زدن میان ورزشگاه مثل امروز(قضیه ی مازیار) جرات حرف زدنو نداشته باشن...
در ضمن خوبه حالا اکثر بچه های این سایت یا بهتر بگم همشون و دوروبریاشون موافق تشویقن و مردونه تشویق میکنن.برا من تو s به پسره میگم تشویق کن میگه ورزشگاه جای لذت بردن از فوتباله نه جای داد زدن.اون آقا لذتو تو تخمه و اسکمو خوردن میبینه.میگی چی کارش کنم.وضع بعضی ها خیلی داغونه...
یه خواهشی هم از اکیپ عکس آقا(بالای اچ دارم):برا از اون بالا دل بکنید بیاید 4 تا پله پایین تر.اگه وسط باشیم میشه بالا سرمون هم هماهنگ کرد.ولی بالا فقط باید با اون عکس هماهنگ کنید :wink:
اینایی رو که گفتم منظورم منه نوعی بود و کلی در مورد با تعصبین داماش گفتم که باید دست به دست بدیم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 2:05 am

پیرو حرف آبرار 1998 باید بگم که واقعا بعضی افراد از پرت بودن گذشتنو بنظرم کاملا شوتن! مثلا امروز یکی کنارم نشسته بود بعدش تیفوسیها شعار میدادن [قویدل،امیرخان] = اینو داردستش میگفتن [فقط داماش گیلان!!!] هی بهش میگم بره، آخه چه ربطی داره! باید بگی داماش باشه جاویدان، اونم با تمسخر بهم میگه این دیگه چه شعار مسخرهیه، از کی تا حالا مصراع دوم نه اینتر نه میلان این شده! :arrow: بعدش یه ۲دیقه نگاش کردم گفتم اول درستو حسابی گوش بده اونا چی دارن میگن بعد واسه خودت شعار بده، بعدش پسره که متوجه شد، بنده خدا صورتش سیاه-بنفش-صورتی-سفید- قرمز راه راه ... /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه آگوست 01, 2012 4:03 am

دم همه بچه ها گرم بخصوص جهانبخش و ابراهیمی داماش داره مزد بازی دادن به بازیکنای بومیشو میگیره به همه تبریک میگم
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » چهارشنبه آگوست 01, 2012 4:22 am

دیشب عای بود . دم همه بچه ها گرم.
ولی باید به فکر دفاع چپ, عمق دفاع, و ضربات ایستگاهی حریف باشیم.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 01, 2012 4:34 am

در کل بازی خوبی انجام دادیم ولی فکر می کنم این بیشتر به خاظر هواداران و مدیریت تیم بود که بازیکنان کم اشتباه بازی کردند و کارهای تاکتیکی رو به خوبی پیاده کردند ... نکته خیلی با ارزش برای من تغییر سیستم و بازی خوانی بی نهایت فوق العاده هرندی هست که واقعا تو نیمه اول تیم حریف رو کاملا شناسایی می کنه و در نیمه دوم با تعویض هاش که خدایی سر موقع هم هست باز تیم ما رو سوار بر بازی می کنه ... تعویض چاووشی با متوسل زاده بی نهایت درست بود چون پیکانی ها سر ضربات سر ضعف داشتند و میانگین قدی شون هم پایین تر از ما بود و اگه یادتون باشه چند تا ضربه ایستگاهی رو هم تونستیم با ضربات سر نظیفکار بزنیم که گل نشد ... با آوردن متوسل زاده ، جهانبخش در پست پشت فوروارد بازی کرد که دیگه داشت پر در میاورد و از دریبل و پاس و نفوذ گرفته تا گل زنی رو انجام داد که خیالمون راحت شد که یک توتی دیگه در راه داریم و امیدوارم اگه جهانبخش از این تیم بره ، یک تیم اروپایی مقصدش باشه نه پرسپولیس و استقلال ....
موضوع دیگه این بود که نمی دونم چرا این تیم وقتی 4-2-3-1 چیده میشه همه تیمها رو خوج می کنیم ؟!!!! و تازه حسین ابراهیمی ما شکوفا میشه ... این بازی هم حسین یک هافبک راست فوق العاده بود برامون ...

در آخر از همه کسانی که تشویق کردند تشکر می کنم که فکر کنم همون1000 نفر بودیم که تشویق کردیم !!!؟؟؟ در حالی که فکر کنم نزدیک به 8000 نفر در ورزشگاه بود ...
یک صحبتی هم در ادامه حرف های مازیار بگم ، من فکر کنم یک صحبتی با تیفوسی ها داشته باشین بد نیست که این شعار های دوطرفه شهرک نشینان رو شروع نکنند ... پارسال که می انداختین گردن ما H ای ها و می گفتین با درایت و هوش تیفوسی ها شعار ها ادامه پیدا نکرد ولی امسال مثل اینکه وضع برعکس شده !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان