[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:42 am

[quote:25485ee2f4="antiros"][align=center:25485ee2f4][/align:25485ee2f4][/quote:25485ee2f4]

پروژه بعدی : ترانسفر تقی هندی و عمو سالاری اسکمو فروش :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:39 pm

[align=center:50cabc0f77]ساعت 3 بامداد خر با نانچوکا بزنی نمیره تو سایت که 5 تا عضو داره [/align:50cabc0f77]
تصوير

نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 11:12 pm

فردوسی پور به نوشاد: خطای سرویس جریانش چیه؟
نوشاد: توپو باس 16 سانت بندازیم بالا و ...
فردوسی پور:ینی داور اندازه می گیره با چشاش؟ چجوری؟
نوشاد: نمدونم دیگه می گیرن که!
فردوسی پور: امشب تو بازی پرسپولیس و گهر توپ نیم متر رفته بود تو دروازه داور ندید و گلو قبول نکرد.اینا چجوری 16 سانتو می بینن؟ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 02, 2012 7:14 pm

پیچا زای!!

[img:8df8a156b4]http://up.vatandownload.com/images/zj4k8vv5862ddc359wo.jpg[/img:8df8a156b4]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه آگوست 03, 2012 12:06 pm

[color=darkblue:026b1b39bf]یه ایمیل واسم اومده بود،چندتا نکته ی خیلی با حال توش بود...[/color:026b1b39bf]
[color=black:026b1b39bf]***************************************************
اگه این معلم های دبستان میدونستن یه روزی قراره فقط تایپ کنیم
اینقدر سعی نمیکردن خطمون خوب شه...
تیمای لیگ برتر رو می بینی،شک می کنی جدول لیگ برتره یا جدول مندلیفه
آلومینیوم
فولاد
مس
ذوب آهن
نفت
یعنی ما اگه توی یه خونه با ۱۰ تا اتاق هم باشیم،
این ۴ تا اعضای خونواده ی ما یه طوری خودشون رو توی
خونه پخش میکنن که ،
توی هیچ نقطه ای از خونه نمیشه تنها باشی !!
یعنی بارسلونا هم این طوری از فضاهای خالی زمین
استفاده نمی کنه
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻳﻌﻨﻲ : ﺩﻩ ﺗﺎ بهتر و خوشگل تر ﺍﺯ ﺍﻭﻥ بیاﺩﺳﺮﺍﻏﺖ !
ﺍﻣﺎ …. ﺗَﻪِ ﺩﻟﺖ بگی :
ﺍﻭﻥ … ﺍﻭﻥ … ﺍﻭﻥ ..
مغزت بگه کوفت اون مرض اون...
روایت هست که توماس ادیسون تا ۱۲ سالگی خِنگ بوده
اما مادرش همیشه بهش می گفته که روزی تو مرد بزرگی میشی
و همینطور هم شد!!!
اما ما از بچگی اگه انیشتین هم باشیم از بس پدرو مادرمون میگن
تو هیچ پُخی نمیشیآخرش با کلی ترفیعِ درجه میشیم همون پُـــــــخ !
دقت کردین اگه اسمت میرزا پشمک الدین گل کلمیان هم باشه
وقتی میخوای ایمیل درست کنی
میگه قبلا با این اسم ساخته شده؟
/10/ /10/ /10/ /10/ [/color:026b1b39bf]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آگوست 04, 2012 9:12 am

جملاتی از 3 نفر برتر کنکور کشور

نظر سه نفر برتر کنکور امسال در رابطه با پیشرفت علمی کشور را بخوانید:

رتبه اول ریاضی

خون شهدای هسته ای بی ثمر نخواهد ماند...
"هیچ ترسی ندارم از اینکه در راه خدمت به کشورم، آینده‌ای شبیه به احمدی روشن داشته باشم."
محمد استاد محمدی _نفر اول کنکور ریاضی

رتبه اول انسانی

فاطمه فتاحی

تمام هدف من سربازی برای رهبر انقلاب است و این هدف باعث شد که هیچگاه انگیزه‌ام را از دست ندهم. . . . . . . (نفر اول کنکور گروه علوم انسانی)

رتبه دوم ریاضی

هدفم خوشحال کردن دل مقام معظم رهبری و ادامه راه شهدای هسته ای کشور است و دشمنان ما بدانند که ترور مغزها پایان پیشرفت علمی کشور نیست.

/17/ /17/ /17/ /17/ /17/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه آگوست 04, 2012 11:14 am

[quote:5605216dce="pedram_1367"]جملاتی از 3 نفر برتر کنکور کشور

نظر سه نفر برتر کنکور امسال در رابطه با پیشرفت علمی کشور را بخوانید:

رتبه اول ریاضی

خون شهدای هسته ای بی ثمر نخواهد ماند...
"هیچ ترسی ندارم از اینکه در راه خدمت به کشورم، آینده‌ای شبیه به احمدی روشن داشته باشم."
محمد استاد محمدی _نفر اول کنکور ریاضی

رتبه اول انسانی

فاطمه فتاحی

تمام هدف من سربازی برای رهبر انقلاب است و این هدف باعث شد که هیچگاه انگیزه‌ام را از دست ندهم. . . . . . . (نفر اول کنکور گروه علوم انسانی)

رتبه دوم ریاضی

هدفم خوشحال کردن دل مقام معظم رهبری و ادامه راه شهدای هسته ای کشور است و دشمنان ما بدانند که ترور مغزها پایان پیشرفت علمی کشور نیست.

/17/ /17/ /17/ /17/ /17/[/quote:5605216dce]
اینارتبه اول کنکوربودن یا رتبه اول خاشوالیسی :D :D :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 04, 2012 12:03 pm

یک خاطره از علیرضا خمسه ؛ با هم بخوانیم .
خمسه تعريف مي کند: در سال 60 يک روز که مي خواستم به شبکه يک بروم، هنگام ورود يک مامور حراست بلند سرم داد زد که آقا کجا مي رويد؟من در پاسخ گفتم: خمسه هستم، اما او با لحن تندي به من گفت: هفته پيش که اکبر عبدي آمده بود راهش نداديم چه برسد به تو که عددي هم نيستي!

اين بازيگر افزود: همان روز بود که تصميم گرفتم در شبکه يک کار کنم و الان 30 سال است که در اين شبکه کار مي کنم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آگوست 04, 2012 5:35 pm

عجب سبجی ایسی تو!

[img:c817f1eb33]http://up.vatandownload.com/images/ic6b35asdl3yzhzrzq77.jpg[/img:c817f1eb33]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » دوشنبه آگوست 06, 2012 1:49 pm

[align=center:9290dae453]توی خیلی از مراسم ها و مسجد ها همچین اتفاقی میوفته

دبیرستان هم که جای خود داره[/align:9290dae453]

[align=center:9290dae453][img:9290dae453]http://s1.picofile.com/file/7461153652/55305566795991886261.jpg[/img:9290dae453][/align:9290dae453]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط rashtlove » سه شنبه آگوست 07, 2012 9:39 pm

[align=center:d1cb649c4d]×- چرا همدیگرو مسخره می کنیم ؟ -×

یک روز یه ترکه

اسمش ستارخان بود، شاید هم باقرخان... ؛

[img:d1cb649c4d]http://www.up.owmania.ir/images/55553327137003744711.jpg[/img:d1cb649c4d]
خیلی شجاع بود، خیلی نترس... ؛

یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد، جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه مشروطیت و آزادی شد، فداکاری کرد،

برای ایران، برای من و تو، برای اینکه ما تو این مملکت آزاد زندگی کنیم.

یه روز یه رشتیه...

اسمش میرزا کوچک خان بود، میرزا کوچک خان جنگلی؛

[img:d1cb649c4d]http://www.up.owmania.ir/images/53168914921345908333.jpg[/img:d1cb649c4d]

برای مهار کردن گاو وحشی قدرت مطلق شاه تلاش کرد، برای اینکه کسی تو این مملکت ادعای خدایی نکنه؛

اونقدر جنگید تا جونش رو فدای سرزمینش کرد.

یه روز یه لره...

اسمش کریم خان زند بود، موسس سلسله زندیه؛

[img:d1cb649c4d]http://www.up.owmania.ir/images/82191503859507251388.jpg[/img:d1cb649c4d]
ساده زیست، نیک سیرت و عدالت پرور بود و تا ممکن می شد، از شدت عمل احتراز می کرد.

یه روز یه قزوینی...

به نام علامه دهخدا ؛

[img:d1cb649c4d]http://www.up.owmania.ir/images/29842201116744256205.jpg[/img:d1cb649c4d]

از لحاظ اخلاقی بسیار منحصر بفرد بود و دیوان پارسی بسیار خوبی برای ما بر جا نهاد.
یه روز ما همه با هم بودیم...، ترک و رشتی و لر و اصفهانی ...

تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و قفل دوستی ما رو شکستند... ؛

حالا دیگه ما برای هم جوک می سازیم، به همدیگه می خندیم! و اینجوری شادیم!

این از فرهنگ ایرانی به دور است. آخه این نسل جدید نسل قابل اطمینان و متفاوتی است.

پـس بـا همدیگه بخنـدیـم نـه بـه همدیگــه ![/align:d1cb649c4d][fade]

www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 08, 2012 6:54 am

دانلود آهنگ مرز پر گهر با صدای استاد بنان ...

اینم متنش :

ای ایران ای مرز پر گهر/ ای خاکت سرچشمه هنر
دور از تو اندیشه بدان/پاینده مانی تو جاودان
ای دشمن ار تو سنگ خاره ای من / آهنم جان من فدای خاک پاک میهنم
مهر تو چون شد پیشه ام / دور از تو نیست اندیشه ام
در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک ایران ما
سنگ کوهت در و گوهر است / خاک دشتت بهتر از زر است
مهرت از دل کی برون کنم / برگو بی مهر تو چون کنم

تا گردش جهان و دور آسمان به پاست/ نور ایزدی همیشه رهنمای ماست
در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما/ پاینده باد خاک ایران ما
ایران ای خُرم بهشت من/ روشن از تو سرنوشت من
گر آتش بارَد به پیکرم / جز مهرت در دل نپرورم
از آب و خاک و مهر تو سرشته شد گِلم / مهر اگر برون رَوَد تهی شود دلم
در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما / پاینده باد خاک ایران ما

لینک دانلود :

www.4DOWNLOADS.ir">http://dl.4downloads.ir/162/EY%20IRAN_( ... WNLOADS.ir).zip

من فکر می کنم همه ما وقتی این آهنگ رو می شنویم یه جوری میشیم ... :arrow: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 08, 2012 1:36 pm

[size=18:d78da31042][color=brown:d78da31042]واقعیت ها:[/color:d78da31042][/size:d78da31042]

[color=darkblue:d78da31042]*دختره عضو فیس‌بوک شده اون وخت ...
عکساشو بسته
پوکش رو بسته
والش رو بسته
infoش رو بسته
ادش رو بسته
مسیج هم نمیشه بهش داد !!!
خو بدبخت زندانی کردی خودتو؟؟؟!!!
خو مسخره جنبه ش رو نداری برو بشین گوشه ی اتاقت بافتنی بباف !!

*یعنی اینقدی که پسرا به موهاشون میرسن
ااگه به یه بوته شلغم رسیده بودن الان هلو می داد!!

*به بعضیا تو زندگی باید گُفت.. من چشم میذارم.. تو فقط گُمشو.

*ولم کن تا ولت کنم!!!
.
.
.
.
جمله ای استراتژیک در زمان دعواهای بچگی!!

*یکی از دردناکترین لحظه های زندگی اینه که وقتی داری امتحان میدی
بغل دستی هات از ماشین حساب استفاده کنن
و تو ندونی واسه چی دارن از این ماشین حساب استفاده میکنن !!

*فقط تو ایرانه که موقع سبقت از ماشین جلویی تمام سر نشینان دو ماشین همدیگه رو نگاه میکنن...

*یه انزلیچی رفتیم کلی حزب اللهی! به جای ارکستر و دی جی دست میزدن و میخوندن که: صل علی محمد، صلوات بر محمد.
به عموم میگم: خجالت نمیکشن واقعا؟
یکیشون نزدیک ما ایستاده بود شنید حرفم رو، برگشته میگه:
خب مگه چه اشکالی داره ؟ کمی شادی هم بد نیست ..!

*همه ی حیوونارُ کردیم تو باغ وحش بقیه شونم پرورش میدیم میخوریم یا با پوستشون لباس درست میکنیم یا برای سرگرمی شکار یا صیدشون میکنیم..و بر این باوریم که ما اهلی ایم و حیوونا وحشی...[/color:d78da31042]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه آگوست 11, 2012 11:19 am

[align=center:7448369074]جوک های باحال و خواندنی المپیکی

دوستان هم اگه خاطرهای یا جوکی دارن بزارن حتما

[img:7448369074]http://www.loo30.org/uploads/img/19/197423_Loo30_org.jpg[/img:7448369074]

وقتی ایران مدال می گیره خونه ی ما:

مامانم: خوش به حال مامانش حتما چقدر فامیل هاش بهش تبریک میگن.

خواهرم : مردم هم داداش دارند ما هم داداش داریم!بی عرضه تنه لش!

بابام : خاک تو سرت من اگه همسن تو بودم الان قهرمان المپیک میشدم.گوساله فقط بلده بخوره !

یعنی هر وقت یکی مدال بگیره من ترور شخصیت میشم.

...کاش این المپیک زودتر تموم بشه!

.

.

.

ظهار نظر هادی عامل درباره دلاور بابلی بــــشیر باباجانزاده :

(بــشیر اگه میخواد پیروز مسابقه بشه باید حریفش رو شکست بده!)

.

.

.

سعید محمد پور که داشت وزنه رو بر می داشت، من داد می زدم باریکلا یا علی یا علی... ببر بالا ... ببر ... ببر....
مامانم خیلی جدی گفت : ئه... ساکت باش خفه شو ، حواس بچه رو پرت نکن بذار تمرکز کنه!!!!

.

.

.

بابا بزرگم اومده بود خونمون بعد داریم مسابقات وزنه برداری نگاه می کنیم تو اون کش و قوس یهو شروع کرده خاطره تعریف کردن که : آره وحید جون من جوونیام هارتل و میل میزدم و اینا بعد 50 کیلو رکورد داشتم به اون زمان ، البته اون زمان پنجاه کیلو خیلی بودا

.

.

.

دیروز پسر عمم می گه دیدید تو مسابقات پینگ پونگ فینال دو تا چینی خوردن بهم مربیشون رفته بود نشسته بود توی تماشاگرها ! ؟

داداشم : خوب حالا چی شد ؟ طلا رو کدوم کشور گرفت ؟؟؟

یه همچین داداش باهوشی دارم من

.

.

.

در حال دیدن مسابقه وزنه برداری

مامانم: هیکلش رو ببین،فکر کنم بدنسازی کار میکنه

.

.

.

داشتیم وزنه برداری نیگا میکردیم یارو چینیه توی دوضرب دو بار وزنه رو انداخته بود رفت برای باره سوم!

وزنه رو بلند کرد گذاشت رو سینه ش نمیتونست بلند شه , یهو بابام جوگیر شد گفت بگو یاعــــلـــی!!!

.

.

.

فکر کنم شبکه سه چین از صبح روز اول المپیک آهنگ "ورزشکاران دلاوران نام آوران" ُ گذاشتن روی ریپیت و لامپارو خاموش کردن و همگی رفتن خونه

.

.

.

این چینیا کی وقت داشتن ورزش کنن؟ من فک می کردم اینا فقط کپی می کنن!

.

.

.

[مصاحبه فردوسی پور با نوشاد عالمیان]

فردوسی پور: خطای سرویس جریانش چیه؟

نوشاد: توپو باس 16 سانت بندازیم بالا و ...

فردوسی پور: ینی داور اندازه می گیره با چشاش؟ چجوری؟

نوشاد: نمیدونم دیگه می گیرن!

فردوسی پور: امشب تو بازی پرسپولیس و گهر توپ نیم متر رفته بود تو دروازه داور ندید و گلُ قبول نکرد. اینا چجوری 16 سانتو می بینن؟

.

.

.
رضا زاده رو یادتونه.لامصب حین اینکه وزنه رو بالای سر میبرد هم زمان با مردم هم سلام علیک گرمی داشت /10/

[/align:7448369074]

www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آگوست 11, 2012 1:10 pm

زاید: امیدوارم در دیدار با داماش بتوانم خودم را به ژوزه ثابت کنم /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان