1- اولا اگر پاداش 5 میلیونی از جیب شخصی شما بوده چرا اعلام شد شهردار در صورت پیروزی 5 میلیون می دهد؟
2 - شما که بقول دوستمان دکترای شهرسازی دارید همین ....رو که طی این چند روزه در سبزه میدان زدید جمع کنید و بعد به دیگران ایراد بگیرید
3 - آقای طرفدار جدید! تا دیروز کجا بودی؟ وقتی هزاران جوان و نوجوان ما فریاد می زدند آیا یاری رسی برای ما هست چرا صدایت در نیامد؟
4 - مدیر روابط عمومی شهرداری از 3 روز قبل از بازی با فولاد با من تماس گرفت و گفت که میخواهم شهردار را بیاورم و راضیش کنیم تا یک کمکی به داماش بکنه و اعلام 5 میلیون نیز همین معنی رو میداد!!
5 - اخیرا شبکه های ماهواره ایی تبلیغی پخش می کنند برای نوعی پوشک بچه با ویتامین که قیمتش آنگونه که شنیدم بیش از 100 هزار تومان است دوستان با پاداش آقای شهردار بازیکنان حتی یک پوشک نمی توانستند بخرند[/quote:bdc5b05b21]
آقای سراوانی نشد ، شما حرف خودتونو نقض کردین

شماره 4 شما باطل هست ....... مورد شماره 5 هم جنبه طنز و جک داشت .
یه انتقادی از شما دارم ، البته شخص شما نه ، همه ماها و مسئولین ما ، همیشه برای اثبات حرفاشون میان نکات و نقاط
مبهم و نامعلوم کارهای افراد مثال میزنن .
مثلا" مورد شمار 2 شما که منظورتون ریدمان سبزه میدان بود ، درسته ؟ حق با شماست ..... اصلا" آتیش زد شهر مارو .
حالا من به عنوان یه هوادارا از شما که مسئولیتی در تیم داماش دارین می پرسم : آیا شخص مهندس عابدینی در تیم داماش
از روز اول تا امروز هیچ اشتباه مدیریتی نداشت ؟ طبق حکم سازمان میراث فرهنگی ادامه کار بر روی سبز میدان متوقف شد
خداروشکر یکی تونست جلوی این کارو به قول شما (همین ....رو) بگیره ، اما جلوی اشتباهات کدیریت باشگاه کی باید بگیره ؟
من شخص امیر عابدینی بهترین مدیر فوتبالی ایران میدونم ، اما اون اظهارنظر میتونست به شکلی باشه که این عدد پاداش که
به نظر من هم کم بود رو برسونه و باعث شرمندگی مسئولین ما بشه . درسته ؟ قبول دارید یا نه ؟