[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جوابیه شهرداری رشت پیرو درج مصاحبه عابدینی درباره مجموعه شهرداری

جوابیه شهرداری رشت پیرو درج مصاحبه عابدینی درباره مجموعه شهرداری

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Daniial » يکشنبه جولاي 29, 2012 7:48 pm

از این یارو شهردار جدید (ثابت قدم) آبی گرم نمیشه
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 29, 2012 7:51 pm

مگه از قبلی ها آب جوش میومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :lol:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:12 pm

این همون آدمیه که بعضیا می گفتن؟ این آدم جنبه قدرت روو داره واقعا؟ داره با صحبت تهدید می کنه واقعا واسش متاسفم
آقای شهردار شما واسه این رشت چیکار کردید که اینقد دارید گوش فلک روو کر کردید.

همین مونده که با حرف هاتون دل امیر شهر باران رووو بشکونید واقعا جای تاسف داره با چنین مسئولین بی غیرتی.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:16 pm

کلا این شهرداری ما شعر زیاد میگه
آبراران زیاد اذیت نکنید خودتون رو.
قرار شده اسم شهرداری رو بذارند سازمان شعر و طرب ....
عاشق کار راه نیانداختن هستند حالا که مشکل حل شده دارند شعر میگند.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:17 pm

گلایه ی امیر عابدینی نسبت به سهل انگاری مسولان استانی بیجا نبوده، چرا که عابدینی به عنوان مدیر عامل داماش، عضوی از خانواده ی این استان محسوب می شود و درگیر مسایل داخل استان هم هست. انتظار یاری، چیزی نیست که از دهان امیر عابدینی پریده باشد، چرا که انعکاس فریاد هواداران داماش و مردم شهر و استان بوده است که از مسولان انتظار دستگیری داشته اند.
از طرفی، در آن گلایه ی امیر عابدینی، من به نوع ِ ادبیات ایشان در انتقاد از شهردار رشت نقد داشتم و نظرم این بود که مثلا خوب بود می گفت شهردار نمی داند که کار ما از این مبالغ گذشته است ... چرا که این شهردار، پس از جنگ قدرت با استانداری، سکان رشت را بر عهده گرفته است و ما هوادارن داماش دوست داشتیم اتحادی بین ما و این مجموعه شکل بگیرد.
نهایتا، شهردار هم در پاسخ، به جای اشاره به عین انتقاد، بسیار بی راه رفته ...
در شرایطی که همه واقف به مدیریت بحران علبدینی هستند، انتساب حواشی مسایل اختلاس و اتهامات وارده، به عابدینی و عملکرد وی در داماش، حاکی از عدم وقوف این فرد به مسایل تیم است.ایشان نهایتا می توانستند به جای این موهومات، در مقام دفاع از خود، اشاره کنند که مبلغ 5 میلیون تومان هدیه ی شخصی بوده و نه از طرف مجموعه ی شهرداری ...
در کل، من این بازی را به نفع خودمان نمی بینم ...
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:28 pm

دوستان منتقد و دارای توانایی بالای مدیریتی !!! میدونید که این شهردار ما نهایتا" یک ماه هست بر سر کار اومده ؟؟؟
میدونید این شهردار ما دکتری شهرسازی داره و بچه رشت و بومی هست ؟
در اینکه مسئولین یک استان و شهر باید به خواسته مردم اهمیت بدن و تمام تلاششونو انجام بدن شکی نیست ، اما دندون اسب
پیش کشی رو نمیشمرن .
من در اون تاپیک مخصوص گفته بودم و بازم میگم ، در نظر گرفتن پاداش 5 میلیونی کمه (از نظر من 10 میلیون خوب بود) اما این لحن
گفتن عابدینی اصلا" درست نبود و نیست .
این ااااامیر شهرباران (عابدینی) با حالت تمسخر به اون بچه هایی که واسه استقبال مالک صبح روز جمعه رفته بودن دفتر باشگاه
میدونید چی گفت ؟؟؟؟ اونجا هم به صورت طلبکارانه حرف زد .
پس دوستانه به شما پیشنهاد میکنم ، از یه آدم معمولی با یکسری توانایی خاص بت نسازید ، درسته عابدینی مدیر قوی و توانمدی
در فوتبال هست ، اما دلیل نمیشه از زمین و زمان طلب داشته باشه .
در تاپیک قبلی گفتم و بازم تکرار میکنم ، اگه به امید هرندی امید داریم که داماش به هدف ما برسونه و ازش حمایت میکنیم ، باید نسبت
به شهردارمون هم چنین موضعی داشته باشیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:29 pm

آقاى دكتر ، مهندس ، پروفسور ثابت قدم مدير عامل ما بد ، كم كار ، اصلا هر چى تو بگى ، شما تا الان واسه تيم ما چه كارى كردى ، واسه شهر ما چه كار كردين ، واسه فرهنگ اين شهر و اين استان چه كار كردين ، شماهايى كه واسه راى جمع كردن و هوادار جمع كردن گرگ. هستين كه تو لباس ميش ميشين بعد كه به خواستتون ميرسين انگار نه انگار ، عزيز من تو ميخواى تو اين شهر زندگى كنى بهتر نيست اسم خوبى از خودتون ثبت كنيد ؟؟
شما ميگيد اين همه كمك كنن كه امير خان تيم دارى كنه ؟
يك سال و نيم خون و دل خورد ، با يه حساب ساده شما عكس امير خان تو اين مدت رو با قبلش مقايسه كن ببسن چقدر شكسته شد ، چه نفعى داشت تو اين قضيه غير از اينكه دلش پيشه جووناى اين استان بود ، شما بجاى اينكه از اين آدم قدردانى كنى اين حرف ها رو ميزنى ؟؟ بقول معروف جناب شهردار ، استاندار :
ما را به خير تو اميدى نيست شر مرسان ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:32 pm

آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا میخونه.دقت کنید دوستان،این شروع یه موج جدید علیه امیر خان خواهد بود.حالا که تیم سر و سامان گرفته شروع کردن به گیر دادن و میخوان آماده خوری کنن.تو ورزشگاه باید حسابی از خجالتشون در بیایم.
هوادار باغیرت----------مسئولین بی غیرت
یا
امیر خان باغیرت----------مسئولین بی غیرت
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط navas » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:34 pm

همین که فحش خوار ومادر نخورده باید بره خدا رو شکر کنه /9/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:43 pm

شهرداری دورود حداقل داره تلاشش و برای تیم میکنه با اینکه بودجش 12 میلیارده بودجه رشت خیلی بیشتر ازاین حرفاست اون دوزار شرف داره واسه مردمش واسه این هنجار اجتماعی تلاش کنه و تو میای پیشنهاد 5ملیونی به تیم داماش میدی پرو هم هستی!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:50 pm

مرده شور اون شهردار رو ببرند.یه چیزی هم بهتون بگم این شهردار دوست صمیمیه جعفر زاده هم هست انساله تو انتخابات این بی غیرتا رو از شورا جارو میزنیم و به جایی که لایقشونه میریزیم.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » يکشنبه جولاي 29, 2012 8:53 pm

من در اینجا نه به عنوان مسوول روابط عمومی باشگاه داماش بلکه به عنوان یک شهروند میخوام حرف بزنم:
1- اولا اگر پاداش 5 میلیونی از جیب شخصی شما بوده چرا اعلام شد شهردار در صورت پیروزی 5 میلیون می دهد؟
2 - شما که بقول دوستمان دکترای شهرسازی دارید همین ....رو که طی این چند روزه در سبزه میدان زدید جمع کنید و بعد به دیگران ایراد بگیرید
3 - آقای طرفدار جدید! تا دیروز کجا بودی؟ وقتی هزاران جوان و نوجوان ما فریاد می زدند آیا یاری رسی برای ما هست چرا صدایت در نیامد؟
4 - مدیر روابط عمومی شهرداری از 3 روز قبل از بازی با فولاد با من تماس گرفت و گفت که میخواهم شهردار را بیاورم و راضیش کنیم تا یک کمکی به داماش بکنه و اعلام 5 میلیون نیز همین معنی رو میداد!!
5 - اخیرا شبکه های ماهواره ایی تبلیغی پخش می کنند برای نوعی پوشک بچه با ویتامین که قیمتش آنگونه که شنیدم بیش از 100 هزار تومان است دوستان با پاداش آقای شهردار بازیکنان حتی یک پوشک نمی توانستند بخرند
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:10 pm

[quote:603e7cc90e="miladcivil"]دوستان منتقد و دارای توانایی بالای مدیریتی !!! میدونید که این شهردار ما نهایتا" یک ماه هست بر سر کار اومده ؟؟؟
در اینکه مسئولین یک استان و شهر باید به خواسته مردم اهمیت بدن و تمام تلاششونو انجام بدن شکی نیست ، اما دندون اسب
پیش کشی رو نمیشمرن .
من در اون تاپیک مخصوص گفته بودم و بازم میگم ، در نظر گرفتن پاداش 5 میلیونی کمه (از نظر من 10 میلیون خوب بود) اما این لحن
این ااااامیر شهرباران (عابدینی) با حالت تمسخر به اون بچه هایی که واسه استقبال مالک صبح روز جمعه رفته بودن دفتر باشگاه
پس دوستانه به شما پیشنهاد میکنم ، از یه آدم معمولی با یکسری توانایی خاص بت نسازید ، درسته عابدینی مدیر قوی و توانمدی
در تاپیک قبلی گفتم و بازم تکرار میکنم ، اگه به امید هرندی امید داریم که داماش به هدف ما برسونه و ازش حمایت میکنیم ، باید نسبت
به شهردارمون هم چنین موضعی داشته باشیم .[/quote:603e7cc90e]

دوست عزیز اگه شما جمله امیر عابدینی روو تمسخر می دونید حرف های این آقا روو باید به فحاشی تشبیه کرد ، یه سوال ایشون استاد شما نبودن؟
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:14 pm

/10/ /10/ نتیجه اخلاقی : شهردار حالا که دیده داماش پولدار شده اومده پولشو پس بگیره .... به نظرم باید پولشو زد تو صورتش ... /10/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در يکشنبه جولاي 29, 2012 9:19 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:16 pm

[quote:f48bc6312e="lvlamad_2010"][quote:f48bc6312e="miladcivil"]دوستان منتقد و دارای توانایی بالای مدیریتی !!! میدونید که این شهردار ما نهایتا" یک ماه هست بر سر کار اومده ؟؟؟
پیش کشی رو نمیشمرن .
به شهردارمون هم چنین موضعی داشته باشیم .[/quote:f48bc6312e]

دوست عزیز اگه شما جمله امیر عابدینی روو تمسخر می دونید حرف های این آقا روو باید به فحاشی تشبیه کرد ، یه سوال ایشون استاد شما نبودن؟[/quote:f48bc6312e]

دوست عزیزم lvlamad_2010 با اینکه مهندسی عمران خوندم ولی متاسفانه افتخار شاگردی ایشون نداشتم ، اما بچه هایی
تو همین سایت ما بودن که تو دانشگاه آزاد انزلی دانشجوشون بودن ، اگه میخوای باهاش واحد برداری کسب اطلاع بکن .....
حالا چطور ؟ مگه نظر من ربطی به درس داشتن با این فرد داشت ؟
برادرانه بهت میگم : من حاضرم یه همشهریم بهم فحاشی کنه اما یکی که خودشو از ما میدونه ولی اینجایی نیست غیرت و
تعصب منو به تمسخر نگیره ..... متوجه منظورم که هستی ؟!؟!؟!؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان