كرار جاسم، ستاره عراقي تراكتورسازي تبريز براي فصل آينده در تيررس چند تيم عربي و داخلي قرار گرفته است و دو باشگاه استقلال و پرسپوليس از جمله باشگاههايي هستند كه گفته ميشود سخت به دنبال جذب ستاره عراقي تراكتور هستند، اما فراز كمالوند در نقش مدير برنامههاي او مدعي است پيشنهاد يك ميلياردي هم نميتواند كرار را براي استقلال يا پرسپوليسي شدن وسوسه كند و او جايي غير از تراكتور بازي نخواهد كرد.
بالاخره قضيه كنارهگيري تيمتان به كجا رسيد؟
كنارهگيري آن هم در يك چنين مقطعي درست نيست و قرار است در دو هفته باقيمانده هم با قدرت در ميادين حاضر شويم.
آيا توانستهايد اتفاقات بازي با صباي قم را از ذهن بازيكنانتان پاك كنيد و تيمتان را به يك شرايط ايدهال برسانيد؟
بله. هم من و هم بازيكنان تيم بازي با صبا و اتفاقاتش را به طور كامل فراموش كردهايم و در حال حاضر فقط به دنبال اين هستيم تا خودمان را براي دو بازي آينده به خوبي آماده و مهيا كنيم.
قضيه اخراج كرار جاسم از تمرينات چه شد؟
قرار است كميته انضباطي باشگاه، بعد از ظهر امروز براي رسيدگي به اين مساله تشكيل جلسه بدهد.
مگر قرار نبود اوايل هفته جاري،در اين باره تصميمگيري كنند؟
چرا ولي به خاطر حضور آقاي جعفري در مشهد مقدس اين جلسه به امروز موكول شد.
فكر نميكنيد همين قضيه كرار جاسم را براي جدايي از تراكتور ترغيب كند؟
نه. چون اين بازيكن هم به اشتباه خودش پي برده است.
ولي چند روز پيش باخبر شديم كه اين بازيكن در يك محفل خصوصي عنوان كرده كه ديگر رابطهاش با شما مثل گذشته خوب و صميمي نيست و عزم خودش را براي جدايي از تراكتور جزم كرده است؟!
تمام اين اخباري كه شنيدهايد كذب محض است. لازم است همه بدانند كه رابطه من و كرار مثل گذشته خوب و صميمي است. اگر ميانه اين بازيكن با من شكر آب شده بود در بازي با گسترش فولاد همراه من به ورزشگاه نميآمد تا بازي را تماشا كند.
اين روزها خبرهاي زيادي پيرامون حضور كرار در يكي از دو تيم استقلال و پرسپوليس شنيده ميشود. نميترسيد كه اين بازيكن براي فصل آينده، براي حضور در يكي از اين دو تيم وسوسه شود؟
خوشحالم كه كرار آنقدر خوب بوده كه تيمهايي مثل استقلال و پرسپوليس به دنبال اين هستند تا وي را براي فصل آينده به خدمت بگيرند. ولي بايد خيال پرسپوليسيها و استقلاليها را راحت كنم و بگويم كه حتي پيشنهاد يك ميلياردي هم كرار را وسوسه نميكند. اين بازيكن اگر قرار باشد در ايران بازي كند، در تراكتور ميماند و از اين بابت كاملا مطمئن هستم.
پس از اين بابت دغدغهاي نداريد؟
نه. شايد خيليها فكر ميكنند كه اخراج كرار از تمرينات باعث شود تا اين بازيكن قيد تراكتور را بزند و به استقلال و پرسپوليس برود ولي كرار هيچ مشكل و ناراحتي ندارد و اگر پيشنهاد خارجي نداشته باشد آن را در تراكتور نگه ميدارم.
بحث حضور آندرانيك تيموريان در پرسپوليس هم مطرح شده است. در اينباره چه صحبتي داريد؟
درباره اينكه آندو را براي فصل آينده ميخواهم يا نه هنوز تصميم نگرفتهام و قرار است به زودي در اين باره با مسوولان باشگاه صحبت كنم.
حالا آيا تمايلي به حفظ اين بازيكن داريد؟
بله. مگر ميشود تمايلي به حفظ آندو نداشته باشيم ولي همانطور كه گفتم درباره آندو فعلا تصميمگيري نكردهايم.
راستي، گفتيد كه براي تماشاي بازي گسترشفولاد به ورزشگاه رفته بوديد. از اينكه اين تيم نتوانست ليگبرتري شود چقدر ناراحت شديد؟
واقعا حسرت خوردم چون گسترش فولاد پايان بدي در مسابقات فصل جاري داشت. شايد اگر اين تيم با باخت، شانس ليگبرتري شدن را از دست ميداد اين قدر حسرت نميخوردم.