[quote:37112dbc87="miladcivil"]با دیدن تمرین امروز نمیدونم چرا نسبت به پیروزی دلسرد شدم ؟؟؟؟
سه شنبه مسابقه هست و ما هنوز تمرین درست حسابی نکردیم و باید جلوی پیکان زخم خورده بازی کنیم ...........
چهارشنبه که بازی سنگینی در هرمزگان بود .........
پنج شنبه ریکاوری ، جمعه هم که مراسن معارفه و 30 دقیقه پاسکاری بازیکنا بود .
امروز شنبه هم که حدود 1 ساعت تمرین کردیم ، میمونه یکشنبه !!! و دوشنبه هم که روز قبل مسابقه هست و نمیشه زیاد فشار آورد .......
اما با دیدن تمرین امروز و مشاهده تکرار مکرر اشتباه هرندی ، کمی نگران شدم . همینجا دارم میگم اگه تا 4 ، 5 هفته ما نتیجه مطلوب نگیریم
عابدینی با توجه به شرایط جدید صبر نمیکنه ها و باعث میشه دیگه مربی بومی تو شهرمون رشد نکنه هاااااااااااااااااا ....
فقط خدا بخیر بگذرونه

[/quote:37112dbc87]
من هم دقیقا نظرم همین هست ...
من فکر می کنم با محکم شدن پشتوانه مالی تیممون ، دیگه نمیشه انتظار داشت عابدینی و مالکین باشگاه بخوان به پای مربی بومی بمونن !! این هشداری هست که من همون اول که هرندی انتخاب شد گفته بودم که شاید مهلتی که به هرندی بدن حتی کمتر از دینورزاده باشه ...
با توجه به تمرین دیشب ، من فکر می کنم ترکیب ما تو بازی با پیکان به صورت زیر باشه :
یکی از بزرگترین علامت های سوال واسه من بازی دادن چاووشی در پشت فوروارد و جایی که نیاز به بازیکنی مثل مهدوی داریم هست ! به خدا با این کار هم چاووشی هدر میره هم مهدوی و هم فوروارد نوک که جایگزینی براش نیست ...