توسط pedram_1367 » شنبه جولاي 28, 2012 10:19 am
[quote:91c34f0441="nima_beckham"][quote:91c34f0441="popo131"]خوروش: مذاکره با مجیدی جدی نبوده است
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در واکنش به مذاکره با فرهاد مجیدی گفت: مذاکره با این بازیکن جدی نبوده چون تکلیف او روشن نیست.
رسول خوروش درباره اینکه گفته می شود باشگاه سپاهان با فرهاد مجیدی مذاکراتی داشته است، عنوان کرد: اگر صحبتی هم شده باشد در حد یک صحبت معمولی بوده و چندان جدی نبوده است.
وی افزود: تکلیف مجیدی هنوز مشخص نیست و تا جایی که می دانیم سه چهار روز پیش با رسولی نژاد جلسه ای داشته و البته اینکه جلسه چه نتیجه ای داشته را نمی دانیم.
سرپرست تیم سپاهان در مورد بازی روز سه شنبه با راه آهن و غایبان تیم برای این مسابقه گفت: تکلیف محرم نویدکیا امروز مشخص می شود اما محمد غلامی به این مسابقه نمی رسد.
فرهاد به تراکتور سازی نه گفت
مذاکرات تراکتورسازی و فرهاد مجیدی بی نتیجه ماند.
باشگاه تراکتورسازی که خواهان به خدمت گرفتن فرهاد مجیدی بود با درخواست وی مبنی بر بستن نشان کاپیتانی موافقت نکرد.
کاپیتان تراکتور مرتضی اسدی است و باشگاه قصد ندارد نشان کاپیتانی را از او بگیرد.
درخواست مالی فرهاد مجیدی مورد موافقت مسوولان باشگاه تبریزی قرار گرفته بود.
دیگه وقتشه که بگیریمش ...دیگه از اولادی که بهترین حتی با این که سنش بالاست[/quote:91c34f0441]
مجیدی درسته از اولادی بهتر هست ... ولی یه حمله خارجی بگیرییم بهتره ... بازیکن های تیم های تهرانی تو داماش نتیجه نمیدن و بازی نمیکنند ! ولی در کل مجیدی از اولادی بهتره ...[/quote:91c34f0441]
به نظر من شاید مجیدی خوب باشه ولی از محاسن اولادی اینه که می تونه تو هر 4 تا پست جلو در سیستم 4-2-3-1 بازی کنه ولی مجیدی فقط به درد نوک می خوره ! من فکر میکنم با یکم پول بیشتر میشه یک هافبک چپ مثل پتروویچ و یک نوک مثل سزار بیاریم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
pedram_1367 در شنبه جولاي 28, 2012 1:47 pm .