مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط havadarehamishegi » شنبه جولاي 28, 2012 8:58 am
این رسانه ها مردن واسه شایعه اخه احمقها این همه شایعه درست کردید چی شد؟به کجا رسیدین؟بله عابدینی یه روزی از رشت میره اما نه الان....بدبخت های حسود داماش ارتش عشق است و عابدینی امیرش چشاتون دراد

فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
-

havadarehamishegi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am
توسط 333 » شنبه جولاي 28, 2012 9:02 am
آقای عابدینی هر وقت تونستی مثل سپاهان در باشگاه و ساختار مدیریتی ایجاد کنید اونوقت میتونید برید
در باشگاه از افراد سطح بالا استفاده کنید تا بعد از رفتن خللی ایجاد این ساختار هم حداقل 3 4 سال زمان میبره
-

333
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am
توسط popo131 » شنبه جولاي 28, 2012 9:13 am
خوروش: مذاکره با مجیدی جدی نبوده است
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در واکنش به مذاکره با فرهاد مجیدی گفت: مذاکره با این بازیکن جدی نبوده چون تکلیف او روشن نیست.
رسول خوروش درباره اینکه گفته می شود باشگاه سپاهان با فرهاد مجیدی مذاکراتی داشته است، عنوان کرد: اگر صحبتی هم شده باشد در حد یک صحبت معمولی بوده و چندان جدی نبوده است.
وی افزود: تکلیف مجیدی هنوز مشخص نیست و تا جایی که می دانیم سه چهار روز پیش با رسولی نژاد جلسه ای داشته و البته اینکه جلسه چه نتیجه ای داشته را نمی دانیم.
سرپرست تیم سپاهان در مورد بازی روز سه شنبه با راه آهن و غایبان تیم برای این مسابقه گفت: تکلیف محرم نویدکیا امروز مشخص می شود اما محمد غلامی به این مسابقه نمی رسد.
فرهاد به تراکتور سازی نه گفت
مذاکرات تراکتورسازی و فرهاد مجیدی بی نتیجه ماند.
باشگاه تراکتورسازی که خواهان به خدمت گرفتن فرهاد مجیدی بود با درخواست وی مبنی بر بستن نشان کاپیتانی موافقت نکرد.
کاپیتان تراکتور مرتضی اسدی است و باشگاه قصد ندارد نشان کاپیتانی را از او بگیرد.
درخواست مالی فرهاد مجیدی مورد موافقت مسوولان باشگاه تبریزی قرار گرفته بود.
دیگه وقتشه که بگیریمش ...دیگه از اولادی که بهترین حتی با این که سنش بالاست
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط king-0131 » شنبه جولاي 28, 2012 9:14 am
بعضی ها پیش خودشون چی فکر میکنن که این دروغ ها رو میگن ؟!!
یا شاید میخوان با این شایعات آمار بازید سایتشون رو ببرن بالا !!!
متاسفم برای بعضی افراد و رسانه ها واقعا خجالت داره

-

king-0131
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am
-
توسط popo131 » شنبه جولاي 28, 2012 9:16 am
بعيد است بتوانم به ابومسلم بيايم
کاپيتان سابق تيم فوتبال ابومسلم گفت: با توجه به اينکه يک بازي در ليگ برتر براي ذوبآهن بازي کردهام، بعيد است بتوانم به ابومسلم بيايم.
محمد حسيني مدافع سابق تيم فوتبال ابومسلم اين روزها به دلايل شخصي از ذوبآهن اصفهان جدا شده و در مشهد به سر ميبرد. او که سابقه بازي در تيم ملي را نيز در کارنامه دارد حالا اعلام ميکند که حتي شايد از فوتبال خداحافظي کند.
به گزارش مهر ،وي در اين باره اظهارکرد: قراردادم را با ذوبآهن فسخ کردم و به مشهد آمدم، متاسفانه عليرغم ميل باطنيام ديگر نتوانستم در اصفهان بمانم.
وي درباره دلايل اين جدايي اظهار داشت: يکسري مشکلات شخصي دارم و بايد در مشهد باشم، نميتوانم ديگر در اصفهان زندگي کنم و به دليل همين مشکلات از مسئولين باشگاه ذوب آهن عذرخواهي کردم و از اين تيم جدا شدم.
حسيني اضافه کرد: بايد براي مدتي کنار پدر و مادرم باشم، فکر کردن به والدينم و مشکلاتي که دارند، زندگي را در اصفهان برايم سخت کرده بود.
حسيني درباره اينکه گفته ميشود به خاطر مشکلات مالي ذوبآهن را ترک کرده، تصريح کرد: اصلا بحث اين نبود، رفتن من از اصفهان فقط مشکلاتي داشت که شايد اگر يک روز حل شود دوباره به ليگ برتر برگردم.
وي افزود: من اگر ميخواستم به خاطر مسائل مالي از ذوبآهن جدا شوم بايد سال قبل اين کار را ميکردم، تاکيد ميکنم که دلايلم فقط و فقط شخصي و خانوادگي بوده است.
"از بازي در ذوبآهن دلسرد نشدم" حسيني با اعلام اين مطلب افزود: من در برحهاي از زمان به تيم ملي هم دعوت شدم، من در ذوبآهن زحتم را کشيدم و روزهاي خوبي هم در آن تيم داشتم.
کاپيتان سابق ابومسلم درباره حضور مجددش در اين تيم گفت: فکر نميکنم بتوانم براي ابومسلم بازي کنم، چون من يک بازي در ليگ برتر براي ذوبآهن به ميدان رفتهام بعيد است بتوانم براي ابومسلم به ميدان بروم.
وي با بيان اينکه مذاکرهاي با ابومسلميها نداشته است، بيان کرد: ابومسلم نام بزرگي است و هيچ چيز از تيمهاي اصفهاني کمک ندارد، ابومسلم مستحق ليگ برتر است و شخصيت بزرگي در فوتبال کشور به حساب ميآيد و آرزوي هر بازيکني بازي کردن در اين تيم است.
گلزن ترين مداقع فوتبال ايران با تاييد احتمال خداحافظياش از فوتبال گفت: نه من از آينده خبر دارم نه شما، شايد اصلا مجبور شوم از فوتبال خداحافظي کنم، تا وقتي که زندهام مديون ابومسلم هستم و هرچه دارم از اين تيم است و اولويت اولم هم براي انتخاب تيم، ابومسلم است اما اول بايد مشکلم را حل کنم تا بتوانم بدون دغدغه بازي کنم.
وي افزود: من 32 سال سن دارم و معلوم نيست چه زماني از فوتبال خداحافظي کنم، فعلا که اولويت اولم حل کردن مشکلات شخصيام است و بعد آن قصد ادامه دادن دارم؛ تا ببينم در آينده خدا برايم چه ميخواهد.
حسيني با بيان اينکه حل شدن مشکلم برايم در اولويت است، ادامه داد: اگر اين مشکلم حل شود، به چند پيشنهاد ديگرم فکر ميکنم.
وي افزود: چند پيشنهاد خوب ليگ برتري هم در بين اين پيشنهادات هست که بايد بررسي کنم، اگر مشکلاتم حل شود شايد به ليگ برتر بازگردم.
وي با بيان اينکه حضور در دسته اول شانس تيم ملي را از من ميگيرد، تصريح کرد: طبيعتا اگر از ليگ برتر بيرون بيايم و به دسته يک بروم ديگر اصلا ديده نخواهم شد که بخواهم شانسي براي دعوت شدن به تيم ملي داشته باشم و تقريبا اميدم خيلي کمرنگ است.
این خیلی خوبه میتونه ضعف مینو تو دفاع راست پر کنه شنیدم تو لیست مل مل هست
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط nima_beckham » شنبه جولاي 28, 2012 9:41 am
[quote:91cfd28d7b="popo131"]خوروش: مذاکره با مجیدی جدی نبوده است
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در واکنش به مذاکره با فرهاد مجیدی گفت: مذاکره با این بازیکن جدی نبوده چون تکلیف او روشن نیست.
رسول خوروش درباره اینکه گفته می شود باشگاه سپاهان با فرهاد مجیدی مذاکراتی داشته است، عنوان کرد: اگر صحبتی هم شده باشد در حد یک صحبت معمولی بوده و چندان جدی نبوده است.
وی افزود: تکلیف مجیدی هنوز مشخص نیست و تا جایی که می دانیم سه چهار روز پیش با رسولی نژاد جلسه ای داشته و البته اینکه جلسه چه نتیجه ای داشته را نمی دانیم.
سرپرست تیم سپاهان در مورد بازی روز سه شنبه با راه آهن و غایبان تیم برای این مسابقه گفت: تکلیف محرم نویدکیا امروز مشخص می شود اما محمد غلامی به این مسابقه نمی رسد.
باشگاه تراکتورسازی که خواهان به خدمت گرفتن فرهاد مجیدی بود با درخواست وی مبنی بر بستن نشان کاپیتانی موافقت نکرد.
دیگه وقتشه که بگیریمش ...دیگه از اولادی که بهترین حتی با این که سنش بالاست[/quote:91cfd28d7b]
مجیدی درسته از اولادی بهتر هست ... ولی یه حمله خارجی بگیرییم بهتره ... بازیکن های تیم های تهرانی تو داماش نتیجه نمیدن و بازی نمیکنند ! ولی در کل مجیدی از اولادی بهتره ...
[align=center][/align]
-

nima_beckham
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am
-
توسط pedram_1367 » شنبه جولاي 28, 2012 10:19 am
[quote:91c34f0441="nima_beckham"][quote:91c34f0441="popo131"]خوروش: مذاکره با مجیدی جدی نبوده است
دیگه وقتشه که بگیریمش ...دیگه از اولادی که بهترین حتی با این که سنش بالاست[/quote:91c34f0441]
مجیدی درسته از اولادی بهتر هست ... ولی یه حمله خارجی بگیرییم بهتره ... بازیکن های تیم های تهرانی تو داماش نتیجه نمیدن و بازی نمیکنند ! ولی در کل مجیدی از اولادی بهتره ...[/quote:91c34f0441]
به نظر من شاید مجیدی خوب باشه ولی از محاسن اولادی اینه که می تونه تو هر 4 تا پست جلو در سیستم 4-2-3-1 بازی کنه ولی مجیدی فقط به درد نوک می خوره ! من فکر میکنم با یکم پول بیشتر میشه یک هافبک چپ مثل پتروویچ و یک نوک مثل سزار بیاریم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
pedram_1367 در شنبه جولاي 28, 2012 1:47 pm .
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط 777 » شنبه جولاي 28, 2012 11:47 am
تعهد دارم و فعلا به پرسپوليس نميروم
مديرعامل باشگاه داماش بحث جدايياش از اين باشگاه را رد کرد و گفت: بنده به مالکان داماش تعهد دادم که تا چندماه آينده بمانم و پس از آنکه کارها را کاملا به آنها واگذارم کردم در مورد اين مسئله تصميمگيري خواهم کرد.
[تعهد دارم و فعلا به پرسپوليس نميروم]
امير عابديني در مورد وضعيت باشگاه داماش پس از واگذاري به شرکت سرمايه گذاري و تامين خودروي صدرا ضمن بيان مطلب فوق گفت: قرار شده است هفت ميليارد بودجه فصل جاري توسط اين شرکت پرداخت شود اما بدهيهاي گذشته همچنان بر دوش ماست و بايد تلاش مضاعفي براي پرداخت آنها انجام دهيم.
"وقتي در خانه هيچ چيزي براي خوردن نيست بايد به تخم مرغ همسايه قناعت کرد، در ماههاي گذشته تنها آشپزخانه ما دود ميکرد"، به گزارش مهر ،وي با بيان اين جمله افزود: وقتي تسويه حساب فصل گذشته پرداخت نشده، درصد اوليه بازيکنان را نداديم، پولي به حساب کادرفني واريز نشده و براي سفرها و حضور در هتلها گرفتاري داريم، تيمداري در اين شرايط معنا و مفهوم نداشت و بايد کنار رفته و تيم را واگذار ميکرديم.
مديرعامل باشگاه داماش گيلان اضافه کرد: خوشبختانه دعاي جوانان رشتي در ماه رمضان مستجاب شد و اين اتفاق ميمون در باشگاه رخ داد اما خدا کند کسي مزاحم اين مسئله نشود و کارهاي انتقال به خوبي پيش برود.
وي در مورد بحث جدايياش از باشگاه داماش اظهار داشت: هميشه حرفم را با صداقت ميزنم اما به نظر ميرسد برخيها تحمل اين مسئله را ندارند. بنده به مالکان داماش تعهد دادم که تا چندماه آينده بمانم و پس از آنکه کارها را کاملا به آنها واگذارم کردم در مورد اين مسئله تصميم گيري خواهم کرد تا برخي خيالشان راحت شود، هرچند مالکان باشگاه خواستهاند براي هميشه در داماش بمانم.
عابديني با بيان اينکه در گذشته هم گفته حاضر است براي کمک به موفقيت مجموعه مديريتي پرسپوليس خصوصا شخص رويانيان به اين باشگاه برود، خاطرنشان کرد: احساس بنده اين است که ميتوانم به پرسپوليس کمک کنم اما به مديران و مالکان جديد باشگاه داماش تعهد دارم و در شرايط فعلي در باشگاه خواهم ماند.
وي در مورد جذب بازيکنان جديد تصريح کرد: در نشستي اختصاصي با هرندي سرمربي تيم در اين خصوص صحبتهايي را انجام داديم و ايشان در پستهايي که به بازيکنان نياز، آن را به من اعلام کرد. اگر شرايط فراهم باشد اولادي را به صورت قرضي از پرسپوليس جذب کرده و هادي سهرابي را جانشين آبشک محروم ميکند.
مديرعامل باشگاه داماش با ابراز اميدواري از اينکه تيم فوتبال داماش در اين هفته از ليگ برتر نخستين پيروزي فصل جاري را کسب ميکند، در پايان گفت: پيکان در ابتداي فصل فراز و نشيبي دارد اما تيم ما روند خوبي در پيش گرفته است. از خوش شانسي ماست هميشه در گرماي مردادماه بايد به آبادان و هرمزگان برويم، البته در آن بازي تيم خوب بازي کرد و فکر ميکنم بازيکنان با جبران اشتباهات، در آينده بازيهاي بهتري را از خود به نمايش خواهند گذاشت.
-

777
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am
توسط RASHTBOY » شنبه جولاي 28, 2012 12:09 pm
عملکرد مهدوی کیا در قبال داماش و شهر رشت چی بود؟ ، همان عملکرد در خصوص مجیدی می تونه برای ما پیش بیاد ، بعنوان مثال اگر اس اس نتیجه نگیره و فشار جهت حضور مجیدی بوجود بیاد مطمئن باشید همین آقا عنوان می کنه توی رشت بهم فحش دادند و یا مورد مشابه دیگه
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط neye_kabir » شنبه جولاي 28, 2012 3:37 pm
دمش گرم.خیلی مرده.از خیلی مسئولای گیلانی ما غیرتش بیشتره.فکر نمیکنم بره.اینا رو میگه که هیئت مدیره پرسپولیس حواسش جمع شه.هر چی باشه خون امیر خان رو داشته باشن میخورن.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
-

neye_kabir
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
توسط doctor » شنبه جولاي 28, 2012 5:18 pm
به نظر من مالکان جدید تیم نمی توانند مدیری بهتر وتواناتر از آقای عابدینی برای تیم شان پیدا کنند. از یک طرف عابدینی همشهری آنهاست و مثل خودشان یک پرسپولیسی دو آتشه . از طرف دیگر عابدینی در شهر رشت و نزد هواداران این تیم محبوبیت فوق العاده ای داردو همچنین از مسئولان استان شناخت بسیار داشته و به نوعی مسئولان استان روی او حساب ویژه ای باز کرده اند و از او حساب می برند. او می تواند در آینده با چانه زنی و ارتباط با مسئولان شهر رشت امکانات مورد علاقه مالکان جدیدرا فراهم آورد. پس حرف از رفتن پیر مراد دیارمان در این برهه از زمان , تشویشی بی مورد و بی حاصل است .
-

doctor
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am
-
توسط doctor » شنبه جولاي 28, 2012 5:27 pm
عابدینی می مونه شک ندارم . از لیدرهای جوان می خوام در بازی روز سه شنبه با پیکان تهران که حتما مالکان و عابدینی خواهند آمد, یکی از شعار های مطرح شده ؛ درخواست ماندن وحمایت از آقای عابدینی باشه . بچه ها خواهش می کنم در این رابطه به بحث و تبلیغاتتان ادامه دهید تا سه شنبه به همه اما واگرها پایان دهیم .
-

doctor
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 0 مهمان