[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آماری تکان دهنده از وضعیت استان گیلان در مقایسه با سایراستان ها
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
تعداد افراد هر خانواده در استان گیلان به ۳٫۲ نفر رسید که کمترین مقدار بُعد خانوار در کشور را تشکیل میدهد؛ درحالی که تعداد افراد خانوار میانگین کشور ۳٫۵۵ نفر در هر خانواده است.
بر اساس آخرین سرشماری مرکز آمار مربوط به سال ۱۳۹۰، همچنین استان گیلان مسنترین استان کشور است و ۸٫۱ درصد ساکنان گیلان بالاتر از ۶۵ سال سن دارند.
افزایش بیکاری تا مرز ۱۷ درصد که بالاترین رقم بعد از انقلاب اسلامی است، مهاجرت جوانان به سایر استانها برای کار و محرومیت شدید گیلان موجب کاهش بعد خانوار و بالا رفتن سن میانگین استان شده است.
بر این اساس، حدود ۶۵ درصد مردم گیلان به شبکه آبرسانی عمومی دسترسی دارند که کمترین مقدار در کشور است و حتی از سیستان و بلوچستان هم پایینتر است.
در سال ۱۳۹۰ تعداد خانه و مسکن خالی در گیلان به ۵۳۷۷۸ واحد رسید که ۳٫۲ درصد از کل خانههای خالی کشور را شامل میشود.
تراکم جمعیت گیلان نیز با ۱۷۷ نفر در هر کیلومترمربع در رتبه سوم کشوری پس از تهران و البرز قرار دارد.
رشد جمعیت گیلان در ۵ سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ حدود ۰٫۶۲ درصد بوده که نسبت به رشد ۱٫۳ درصدی جمعیت کل کشور، حتی از نصف هم کمتر است و در حقیقت رشد جمعیت گیلان ۶۰ درصد کمتر از کشور است.
کل جمعیت گیلان در سال ۱۳۹۰ به ۲ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۸۷۴ نفر رسید که تعداد زنان ۱۲۴۸۹۴۱ نفر و تعداد مردان ۱۲۳۱۹۳۳ نفر و نسبت مردان ۹۹ نفر در مقابل هر ۱۰۰ نفر است که با توجه به نسبت ۹۹ درصدی مردان به زنان، دارای کمترین نسبت مردان در کل کشور است که مهاجرتها به خارج از استان عامل این نسبت جمعیتی است.
تمامی مشکلات از بیکاریه چون گیلان استان صنعتی نیست در این مورد به همجا میرسن بجز گیلان مثلا مازندران که استان همسایه ماست قبلا مثل گیلان بود الان شروع کردن به صنعتی سازی در این استان مثل ذوب آهن و نورد و.....
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
کاهش رشد جمعیت و افزایش درصد قشر مسن کاملا منطبق به امارهای اروپاییه و اصلا یه چیز خوب به حساب میاد ولی افزایش بیکاری و خیلی محرومیت های دیگه گیلان چیزی که باید بخاطرش از مسولین بی غیرت خودمون واقعا تشکر کنیم!!!!
[quote:c6aa1d1eb3="only_abarar"]کاهش رشد جمعیت و افزایش درصد قشر مسن کاملا منطبق به امارهای اروپاییه و اصلا یه چیز خوب به حساب میاد ولی افزایش بیکاری و خیلی محرومیت های دیگه گیلان چیزی که باید بخاطرش از مسولین بی غیرت خودمون واقعا تشکر کنیم!!!![/quote:c6aa1d1eb3]
این تحلیل واقعا جوک بود
بعضی ها فکر میکنند هر اتفاقی در اروپا مثبت خوب و درست هست پس بحران اقتصادی که اروپا هم داره چیز خیلی خوبی هست و مطابق آمارهای اروپایی هست (چیزی که صدا و سیما هم غیر مستقیم به مردم میگه)
یکی از عوامل کاهش رشد اقتصادی اروپا همین بوده چون سن بازنشستگی رو افزایش داند و یه نیروی 70 ساله کارایی و نو آوری و خلاقیت یه 25 ساله رو نداره اروپا حتی به فکر طرح هایی مثل بلو کارت افتاده کاهش رشد جمعیت و نداشتن نیروی جوان و جمعیت مسن یکی از مشکلات و بدبختی های بعضی کشورهای اروپایی هست جالبه گیلان فقط نقاط منفی و بدبختی های اروپا رو با همت مسئولین بدست آورده و بعضی ها خوشحال هستند!!!
من با اطمینان کامل و منبع موثق میگم که این آمار ها تعدیل شده و ارقام اصلی نیست وضع گیلان بسیار فاجعه بار هست وضع رشت هم در بعضی شاخص ها در استان ها از همه پایین تر هست
کاهش رشد جمعیت یک فاجعه هست از بعد قومیتی یعنی الان گیلک ها سومین در ایران هستند یا بودند بعد از فارس ها و ترک ها و با این وضع صد در صد میدان رو میدن لر ها یا کردها زبان گیلکی رو که داران نابود میکنند گیلک ها رو هم بیشتر تو حاشیه میبرن
[quote:de9e20abb5="333"][quote:de9e20abb5="only_abarar"]کاهش رشد جمعیت و افزایش درصد قشر مسن کاملا منطبق به امارهای اروپاییه و اصلا یه چیز خوب به حساب میاد ولی افزایش بیکاری و خیلی محرومیت های دیگه گیلان چیزی که باید بخاطرش از مسولین بی غیرت خودمون واقعا تشکر کنیم!!!![/quote:de9e20abb5]
این تحلیل واقعا جوک بود
بعضی ها فکر میکنند هر اتفاقی در اروپا مثبت خوب و درست هست پس بحران اقتصادی که اروپا هم داره چیز خیلی خوبی هست و مطابق آمارهای اروپایی هست (چیزی که صدا و سیما هم غیر مستقیم به مردم میگه)
یکی از عوامل کاهش رشد اقتصادی اروپا همین بوده چون سن بازنشستگی رو افزایش داند و یه نیروی 70 ساله کارایی و نو آوری و خلاقیت یه 25 ساله رو نداره اروپا حتی به فکر طرح هایی مثل بلو کارت افتاده کاهش رشد جمعیت و نداشتن نیروی جوان و جمعیت مسن یکی از مشکلات و بدبختی های بعضی کشورهای اروپایی هست جالبه گیلان فقط نقاط منفی و بدبختی های اروپا رو با همت مسئولین بدست آورده و بعضی ها خوشحال هستند!!!
من با اطمینان کامل و منبع موثق میگم که این آمار ها تعدیل شده و ارقام اصلی نیست وضع گیلان بسیار فاجعه بار هست وضع رشت هم در بعضی شاخص ها در استان ها از همه پایین تر هست
کاهش رشد جمعیت یک فاجعه هست از بعد قومیتی یعنی الان گیلک ها سومین در ایران هستند یا بودند بعد از فارس ها و ترک ها و با این وضع صد در صد میدان رو میدن لر ها یا کردها زبان گیلکی رو که داران نابود میکنند گیلک ها رو هم بیشتر تو حاشیه میبرن[/quote:de9e20abb5]
جوک دوست داری؟؟؟!!!میخوای بازم واست جوک بگم بهم پیغام خصوصی بده بعد حالیت میشه اول طرفتو بشناسی بعد دهنتو باز کنی.
در مورده این تحلیلم این تحلیلی بود که یکی از اساتید دانشگاه گیلان که دکتر جامعه شناسی بود کرد و حالا شاید تو فوخا دکترای جامعه شناسی داری که تحلیل یه دکتر جامعه شناسی رو جوک میدونی.اگه بخوای اونطوری به قضیه نگاه کنی پس چرا هندی که اینقدر جمعیت جوان داره اینقدر بدبخته.چرا سوئد و المانی که تقریبا کمترین درصد قشر جوان رو دارن چرا اینقدر رفاهشون بالاست؟؟؟!!!
اینجا چاله میدان نیست
به جای اینکه این سوال هم بپرسی یه منبع خرجی نشون بده که بگه رفاه اون کشورها به خاطر کم بودن جمعیت جوان بالاهست علت رفاه کشورهای اروپایی نیست اونها سالها از لحاظ علمی زحمت کشیذند و ساختار این کشورها فرق میکنه و اصلا مقایشه اونها با این غلط هست و هرکس این مقایسه رو بکنه ولو اینکه استاد دانشگاه هم باشه جوک گفته همین آلمان با اینکه رفاه بالایی داره خودش پیشنهاد بلوکارت فرهنگ اونها به سمتی رفته که بچه دار نمیشوند حتی برای رشد جمعیت تبلیغ میکنند پس اونا هم اشتباه میکنند
[quote:e6c7bf8c18="333"]اینجا چاله میدان نیست
به جای اینکه این سوال هم بپرسی یه منبع خرجی نشون بده که بگه رفاه اون کشورها به خاطر کم بودن جمعیت جوان بالاهست علت رفاه کشورهای اروپایی نیست اونها سالها از لحاظ علمی زحمت کشیذند و ساختار این کشورها فرق میکنه و اصلا مقایشه اونها با این غلط هست و هرکس این مقایسه رو بکنه ولو اینکه استاد دانشگاه هم باشه جوک گفته همین آلمان با اینکه رفاه بالایی داره خودش پیشنهاد بلوکارت فرهنگ اونها به سمتی رفته که بچه دار نمیشوند حتی برای رشد جمعیت تبلیغ میکنند پس اونا هم اشتباه میکنند[/quote:e6c7bf8c18]
اولین که تو اول حرف زدنت یاد بگیر . یاد بگیر که بنظر دیگران احترام بزاری و بفهمی که میشه در مورد نظر دیگران نظر نداد ولی نباید گفت جوکه یا نمیدونم چیه.ادمایی مثل تو هم فقط اینطور که من جوابتو دادم حرف حالیشون میشه.در ضمن واقعا جالبه!!!خودت میگی این درصد قشر جوان نمیتونه معیار مناسبی برای توجیه رفاه اون کشورا باشه در حالی که خودت قبلش گفتی علت بحران اقتصادی اروپا همین درصده!!!چطور این درصد میتونه باعث بحران اقتصادی کل اروپا بشه ولی نمیتونه باعث رفاه اقتصادی بشه!!!
اظهارنظر یکی دوخطی در مورد آمار و ارقام جامعه کار درستی نیست ، اما به نظر من مهمترین مشکل "بیکاری" هست ، با رفع
تقریبی بسیاری از آمار وابسته بهش تغییر میکنن .........
[quote:a3ce268030="333"][quote:a3ce268030="only_abarar"]کاهش رشد جمعیت و افزایش درصد قشر مسن کاملا منطبق به امارهای اروپاییه و اصلا یه چیز خوب به حساب میاد ولی افزایش بیکاری و خیلی محرومیت های دیگه گیلان چیزی که باید بخاطرش از مسولین بی غیرت خودمون واقعا تشکر کنیم!!!![/quote:a3ce268030]
این تحلیل واقعا جوک بود
کاهش رشد جمعیت یک فاجعه هست از بعد قومیتی یعنی الان گیلک ها سومین در ایران هستند یا بودند بعد از فارس ها و ترک ها و با این وضع صد در صد میدان رو میدن لر ها یا کردها زبان گیلکی رو که داران نابود میکنند گیلک ها رو هم بیشتر تو حاشیه میبرن[/quote:a3ce268030]
به نظ من اين آمار نشاندهنده واقعيت فاجعه بار گيلانه؛ گيلان رو نميشه با اروپا مقايسه كرد؛ در جهان سوم داشتن جمعيت بالا خيلي خيلي مهمه داشتن توده پرجمعيت براي پيش بردن مقاصد خيلي تاثير گذاره ؛ الان تركا 23 در صد جمعيت كشور رو تشكيل ميدن درحالي كه اين امار مثلا 40 سال پيش زير 20 در صد بوده؛ اين آمار رو من تو يه تحقيق خوندم الان امار دقيق دستم نيست؛ولي همين حدوداست؛ اين موضوع رو تو چند زمينه ميشه تحليل كرد
1 _مهاجرت : همينطور كه ميدونيم بيشتر مهاجرت ها از گيلان به مقصد به ترتيب(تهران - قزوين - البرز - مركزي - بوشهر - هرمزگان -مازندران-اصفهان و..) ميباشد واين ايستانها داراي بيشترين مهاجرين گيلاني ميباشند هيچ كس حتي سازمان آمار هم اطلاع دقيقي از شمار گيلاني هاي مهاجر نداره؛ وهمه ما تخمين ميزنيم ؛ جمعيت گيلان نزديك به دو ميليون و 500 هزار نفره ؛ كه از اين جمعيت 1 ميليون و 700 هزار نفر گيلك؛ 400 هزار نفر تالش ؛ 300 هزار نفر ترك و 100 هزار نفر بقيه ميباشند؛ ميتونم بگم جز ترك هاي بومي _آستارا و منجيل)و كردهاو لرهاي بومي(رودبار) قوميت ديگري بصورت بومي در گيلان زندگي نميكنه؛و اينها سر هم 100 هزار نفر هستند ؛ يعني در گيلان 300 هزار نفر مهاجر زندگي ميكنه؛ همينطور كه ميدونيد بيشترين مهاجر بترتيب از استانهاي(اردبيل - زنجان- آذ شرقي-تهران- مازندران -آذ غربي - قزوين و... ) هستند؛ من با تحقيق هاي خودم به اين نتيجه رسيدم(شايد علمي نباشه چون من دسترسي به اين امار دولتي نداشتم و فقط تخمين خودم هست) كه شما رگيلانيهاي خارج شده از استان و كشور بين 1.5 تا 2 ميليون نفرهو اين رو با جمعيت ورودي 300 هزار نفري مقايسه كنيد؛ كه نتيجه اش ميشه بيش از 1.5 ميليون موازنه منفي به ضرر گيلان ؛ شايد بپرسيد اين آمار رو از كجا اوردم و اينها حدس و گمان شخصيه و مستند و قابل اتكا نيست ؛ به هر حال من همه جور مطالعات و امار و ارقام و ديده هاي خودم رو كنار هم گذاشتم تا به اين نتايجرسيدم مثلا من بطور موثق ميدونم در شهر ساوه كه حدود 190 هزار نفر جمعيت داره؛ حدود 40 هزار گيلاني زندگي ميكنه؛ يا در قزوين و الوند و بوئين زهرا و تاكستان و محمديه و آبيك حدود 150 هزار نفر گيلاني زندگي ميكنه و در البرز طبق يك تحقيق 15 درصد گيلاني هستند يعني از جمعيت 1ميليون و ششصد هزار نفري البرز حدود 250 هزار نفر و امار تهران هم كه بزرگترين مقصد گيلاني هاست هم خودتون قضاوت كنيد تهران 12 ميليون جمعيت داره چندميليونشون ميتونن گيلاني يا گيلاني الاصل باشند؛ ميمونه بوشهر(عسلويه) هرمزگان(بنادر و كشتيراني و نيروي دريايي ارتش) اصفهان و اراك و قم و مشهد مازندران و شمار بالاي مهاجرين گيلاني در اروپا و آمريكا و حاشيه جنوبي خليج فارس ، نتيجه ميگيريم گيلان يك استان شديدا مهاجر فرست بوده، و يكي از دلايل عمده كاهش جمعيت ؛ افزايش ميانگين سني ، پير شدن جمعيت ؛ كاهش ازدواج همين مهارت هست
2- مشكلات شديد و ركود اقتصادي؛ ميدانيم، خلاصه بگم صنايع و بويژه كشاورزي گيلان در چند دهه اخير به شدت ورشكسته و نابود شده ؛و حاصل اون بيكاري و فقر و ناهنجاريهاي شديد اجتماعي بوده؛ كه ما الان شاهدش هستيم ؛ خيل عظيم جوانان بيكار و تحصيلكرده كه فرصتي براي تشكيل خانواده ندارند ؛ و همين باعث كاهش آمار ازدواج ؛ افزايش آمار طلاق ؛ كاهش تعدا دمواليد، در گيلان شده من دليل اقتصادي رو بسيار مهمتر از مهاجرت ميدونم؛
3 - فرهنگ گيلاني ها؛ بطور شهودي فقط ميتونم بگم كه از مقايسه گيلان با ديگر استانها فهميدم كه گيلاني ها كلا ديرتر از ديگران ازدواج ميكنند؛ داراي تعداد كمتري فرزند هستند؛ و اينجا من از مهاجرت و اقتصاد فاكتور گزفتم ؛ مثلا كردستان با وضعيت مشابه گيلان در زمينه اقتصادي ولي هنوز ميبينيم كه تعداد مواليد در كردستان در هر خاونده بيشتر از گيلانه ، به نظرم مدرن شدن گيلان البته فقط در پوسته و ظاهر الگوبرداري از شيوه زندگي غربي؛ بدون داشتن زيربناهاي موجود در غرب، سطح انتظارات گيلاني ها رو بسيار بالا برده و اين دليل عمده ايه در ازدواج نكردن و قبول نكردن هر شغلي در گيلانه
من نتيجه گيريم از صحبت هاي خودم اينه جدا از مهاجرت و فقر اقتصادي درگيلان؛ عامل مهم رو من فرهنگ گيلاني ها ميدونم كه در زمينه هايي ما گيلاني ها بايد تجديد نظر كنيم.
از همه دوستان ممنونم و عذر ميخوام اگه اشكالي در تايپ هست يا حتي در امار اين تحقيق ومطالعه برداشت هاي خودم در 5 سال اخير بوده و كه خيلي سريع نوشتم.
در شرایط فعلی یعنی بیکاری زیاد و گرانی و مشکلات دیگه،بهترین چیز همین رشد جمعیت کم هست عزیزان.جمعیت اضافه بشه که چی؟مگه همینایی که هستن چه گلی به سرشون زده شده که جمعیت اضافه تر بشه؟
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
الا قسمت جالبش رو نمیدونید........من تو یه شرکت تو شهر صنعتی رشت کار میکنم..باورتون نمیشه ولی از 130-140 نفری که توش کار میکنن حدود 70-80 نفرش از سایر استانها هستن..قسمت جالبتر اینکه شاید حدود 20-30 نفر فقط از شهر رشت اینجا کار می کنن و سایرین از انزلی، لنگرود، رودسر، لاهیجام، کلاچای و سایر شهرهای استان گیلان هستن......حالا اگه این افراد متخصص بودن ادم دلش نمیسوخت ولی باور کنید اصلا سواد ندارن و فقط با پارتی اومدن و با گذشت زمان و تجربه تونستن یه چیزی رو یاد بگیرن........