[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبر فوری...مالک جدید باشگاه داماش فردا شب به رشت می آید!!! البته ایشالله !

خبر فوری...مالک جدید باشگاه داماش فردا شب به رشت می آید!!! البته ایشالله !

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meshkiabi » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:21 pm

در جند روز گذشته خبرهایی مبنی بر تمایل آقای نجفی برای فروش باشگاه سپیدرود و حتی پیدا شدن یک اسپانسر قوی شنیده شده !!! و حتی وبلاگ های هواداران باشگاه سپیدرود این خبر رو تایید کردن اما نامی از این مالک جدید نبردن!؟؟؟؟(sepidrodrasht.blogfa.com)
آیا به نظر شما همین مالک هم خریدار داماش هست هم خریدار سپیدرود؟؟؟؟؟ آیا احتمالش هست که با خرید هر دو باشگاه و نابود کردن نام داماش سهمیه سپیدرود رو به جای داماش جایگزین لیگ برتری داماش کنه؟؟؟

اینا همش حدس و گمان هستاااا !
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:26 pm

[quote:c46a86a89c="meshkiabi"]در جند روز گذشته خبرهایی مبنی بر تمایل آقای نجفی برای فروش باشگاه سپیدرود و حتی پیدا شدن یک اسپانسر قوی شنیده شده !!! و حتی وبلاگ های هواداران باشگاه سپیدرود این خبر رو تایید کردن اما نامی از این مالک جدید نبردن!؟؟؟؟(sepidrodrasht.blogfa.com)
آیا به نظر شما همین مالک هم خریدار داماش هست هم خریدار سپیدرود؟؟؟؟؟ آیا احتمالش هست که با خرید هر دو باشگاه و نابود کردن نام داماش سهمیه سپیدرود رو به جای داماش جایگزین لیگ برتری داماش کنه؟؟؟

اینا همش حدس و گمان هستاااا ![/quote:c46a86a89c]
این حرفا چیه رشت آبادان و انزلی نیست که یه تیم داشته باشه این دو تیم هویت جدا داشته اند و دارند و حتی دربی رشت رو برگزار میکردند پتانسیل فوتبال رشت از تهران و اصفهان هم خیلی بالاتره و ما مشکل اسپانسر داریم نه فوتبال در همه بخش ها در گیلان و علی الخصوص رشت مشکل عدم سرمایه گذاری دولت هست

[color=darkblue:c46a86a89c][size=18:c46a86a89c]ما منتظر دربی سپیدرود و داماش در لیگ برتر هستیم[/size:c46a86a89c][/color:c46a86a89c]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 333 در چهارشنبه جولاي 25, 2012 1:07 pm .
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:29 pm

این خریدار سپیدرود رو که شما می فرمائید داخل استانی هستند . با توجه به درخواستی که برخی از سپیدرودی های قدیمی از ما داشتند اصلا خبرش رو منتشر نکردیم وگرنه از چندین هفته قبل صحبتش بود.
خریدار سپیدرود هیچ ربطی به داماش نداره و برعکس...موضوع دو باشگاه کاملا متفاوت و شرایط اقتصادی و قدرت خریداران و اهدافشون هم باز کاملا متفاوت هست .
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:35 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:34 pm

بعد مدتها بالاخره یه خبر خوب شنیدم !!!!!!! والا تا همه چیز تموم نشه ، من یکی هیچیو باور نمی کنم
امیدوارم این انتقال در صورتی انجام بشه که از شخصیت و غرور ما رشتیا کم نشه وگرنه ما که مثل [color=red:f242898e07]بعضی ااااا[/color:f242898e07] [color=black:f242898e07]نیستیم که دنبال ماشین طرف بدوییم که تورو خدا بیا تیم مارو بگیر [/color:f242898e07] :wink: ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:39 pm

[quote:c37e15524a="MEHRDAD"]این خریدار سپیدرود رو که شما می فرمائید داخل استانی هستند . با توجه به درخواستی که برخی از سپیدرودی های قدیمی از ما داشتند اصلا خبرش رو منتشر نکردیم وگرنه از چندین هفته قبل صحبتش بود.
خریدار سپیدرود هیچ ربطی به داماش نداره و برعکس...موضوع دو باشگاه کاملا متفاوت و شرایط اقتصادی و قدرت خریداران و اهدافشون هم باز کاملا متفاوت هست .[/quote:c37e15524a]

مهرداد جان چنتا سوال داشت
1- اینکه توان مالی این شرکت در چه حدی هست؟ آیا توان مالیش زیاده؟
2- یه مصاحبه ای کرد راجب اینکه فتح الله زاده وجه مارو خراب کرد در صورتی که مذاکرات ما شکل نگرفته بود نمی دونم این رو خوندی یا نه ؟ ولی من حدث می زنم این شرکت هم مثل پگاه باشه که فقط برای اهداف تجاریش پا به میدون گذاشته و بعد از چند سال عقب نشینی کنه ، که خیلی من رو نگران کرد می خواستم نظر تو رو هم بدونم.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:46 pm

بعد از مدتها یک خبر خوب شنیدیم...امیدوارم همه چیز به خوبی تموم بشه.. /23/

درمورد اسم تیم هم کاملا با mahyarmaya عزیز موافقم...حرف دل تمام هواداران دامــاش گیلان رو زد...
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 25, 2012 12:57 pm

[quote:205e14294e="lvlamad_2010"][quote:205e14294e="MEHRDAD"]این خریدار سپیدرود رو که شما می فرمائید داخل استانی هستند . با توجه به درخواستی که برخی از سپیدرودی های قدیمی از ما داشتند اصلا خبرش رو منتشر نکردیم وگرنه از چندین هفته قبل صحبتش بود.
خریدار سپیدرود هیچ ربطی به داماش نداره و برعکس...موضوع دو باشگاه کاملا متفاوت و شرایط اقتصادی و قدرت خریداران و اهدافشون هم باز کاملا متفاوت هست .[/quote:205e14294e]

2- یه مصاحبه ای کرد راجب اینکه فتح الله زاده وجه مارو خراب کرد در صورتی که مذاکرات ما شکل نگرفته بود نمی دونم این رو خوندی یا نه ؟ ولی من حدث می زنم این شرکت هم مثل پگاه باشه که فقط برای اهداف تجاریش پا به میدون گذاشته و بعد از چند سال عقب نشینی کنه ، که خیلی من رو نگران کرد می خواستم نظر تو رو هم بدونم.[/quote:205e14294e]

توان مالیش بالاست. در مورد سوال دوم باید بگم مطمئنا هر شرکتی که وارد میشه اهداف تجاری رو هم دنبال می کنه و این اصلا چیز عجیبی نیست ! همین هدایتی که بحث ورشکستگیش هم تو برخی محافل مطرح شد فکر می کنید واقعا فکر می کنید اینطور که میگن عاشق چشم و ابروی ملوان بوده ؟ من بخشی از اهدافش رو قبلا گفتم و خیلی چیزهایی که بعد از اون پیش اومد رو اصلا بهش اشاره نکردم چون به ما مربوط نیست و خودشون می دونند و خودشون و در نهایت هم باقی چیزا مشخص میشه . البته اینکه هدایتی خواستار چنین شرایطی بوده یا در کنارش الان دارند یه کارهایی می کنند تا بیشتر به چشم باشند اصلا و اصلا بد نیست منتهی اینکه عنوان بشه به عشق اون تیم اومده رو من میگم به هیچ وجه چنین چیزی نیست .

اما در مورد اون چیزی که منظور شما هست اگر منظورت سو استفاده باشه مطمئن باشید که هواداران چنین اجازه ای رو نمی دن .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 1:03 pm

[quote:88d2e2c047="MEHRDAD"][quote:88d2e2c047="lvlamad_2010"][quote:88d2e2c047="MEHRDAD"]این خریدار سپیدرود رو که شما می فرمائید داخل استانی هستند . با توجه به درخواستی که برخی از سپیدرودی های قدیمی از ما داشتند اصلا خبرش رو منتشر نکردیم وگرنه از چندین هفته قبل صحبتش بود.
خریدار سپیدرود هیچ ربطی به داماش نداره و برعکس...موضوع دو باشگاه کاملا متفاوت و شرایط اقتصادی و قدرت خریداران و اهدافشون هم باز کاملا متفاوت هست .[/quote:88d2e2c047]

2- یه مصاحبه ای کرد راجب اینکه فتح الله زاده وجه مارو خراب کرد در صورتی که مذاکرات ما شکل نگرفته بود نمی دونم این رو خوندی یا نه ؟ ولی من حدث می زنم این شرکت هم مثل پگاه باشه که فقط برای اهداف تجاریش پا به میدون گذاشته و بعد از چند سال عقب نشینی کنه ، که خیلی من رو نگران کرد می خواستم نظر تو رو هم بدونم.[/quote:88d2e2c047]

توان مالیش بالاست. در مورد سوال دوم باید بگم مطمئنا هر شرکتی که وارد میشه اهداف تجاری رو هم دنبال می کنه و این اصلا چیز عجیبی نیست ! همین هدایتی که بحث ورشکستگیش هم تو برخی محافل مطرح شد فکر می کنید واقعا فکر می کنید اینطور که میگن عاشق چشم و ابروی ملوان بوده ؟ من بخشی از اهدافش رو قبلا گفتم و خیلی چیزهایی که بعد از اون پیش اومد رو اصلا بهش اشاره نکردم چون به ما مربوط نیست و خودشون می دونند و خودشون و در نهایت هم باقی چیزا مشخص میشه . البته اینکه هدایتی خواستار چنین شرایطی بوده یا در کنارش الان دارند یه کارهایی می کنند تا بیشتر به چشم باشند اصلا و اصلا بد نیست منتهی اینکه عنوان بشه به عشق اون تیم اومده رو من میگم به هیچ وجه چنین چیزی نیست .

دسته حرفاتونو قبول دارم ، منظور من این بود که نکنه بعد 1 2 سال بگه که من دیگه نمی تونم تیم داری کنم. مثل شاد نشه دست مارو تو پوست گردو نزاره . ایشالا که همه چی سرو سامون بگیره.

اما در مورد اون چیزی که منظور شما هست اگر منظورت سو استفاده باشه مطمئن باشید که هواداران چنین اجازه ای رو نمی دن .[/quote:88d2e2c047]
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 25, 2012 1:05 pm

بچه ها من یه مدت تو سایت نبودم ! امروز ساعت 7:30 باید بیایم ورزشگاه؟؟؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » چهارشنبه جولاي 25, 2012 1:08 pm

خدا رو شکر. ایشاالله فردا خبرهای خوش تری هم بشنویم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 2:11 pm

انشاالله این مورد دیگه به خوبی تموم بشه
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 2:44 pm

اون ده چی گه ری بعد 1 سال ایتا خبر خوش بشنوستیم /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » چهارشنبه جولاي 25, 2012 3:03 pm

دمشون گرم به امید خدا فردا همه چیز تمام بشه راحت شیم /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط majid13 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 3:25 pm

وای عجب خبر توپی بود، باورم نمیشه، خدایا شکرت :P :lol: /11/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه جولاي 25, 2012 3:29 pm

من تا قرارداد نوشته نشه باور نمیکنم.تیم محبوب ما اونقدر بدخواه داره که آدم می ترسه باور کنه .
انشاا... که مشکلات ما هم تموم میشه.ولی بدونید اگه بزرگترین اسپانسر دنیا رو هم داشته باشیم اما همدلی و اتحاد نباشه کار بی ارزشه.
به امید موفقیت تمام رشتی ها
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان