[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبر فوری...مالک جدید باشگاه داماش فردا شب به رشت می آید!!! البته ایشالله !

خبر فوری...مالک جدید باشگاه داماش فردا شب به رشت می آید!!! البته ایشالله !

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:23 am

انشاالله که تیم به فروش برسه تا بازیکنا با روحیه بهتری کارکنند. /7/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:26 am

واقعا عالیه البته تا فردا که همه چی تموم شه خیالم راحت نمیشه.فردا باید با حظورمون نشون بدیم که چقدر داماش واسمون مهمه ولی باید استقبال سازماندهی شده و در شان مردم رشت باشه و فقط با حظورمون نشون بدیم که داماش چقدر هوادار دار پس خواهشا باید همه رعایت کنن که مثل شهرک همسایه نشه و کسی دنبال ماشین ندویه و ازاین حرفا.استقبال میکنیم و لستقبالی در شان مردم رشت و هوادارای داماش /11/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:27 am

این میتونه بهترین خبر برای بزیکنا تئ بازیه امروز باشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:29 am

[color=blue:223b128fa0]
[b:223b128fa0]امیدوارم با ورود چنین سرمایه گذاری و درایت مهندس عابدینی یک تیم پر قدرت تر از گذشته از دیار میرزاکوچک خان داشته باشیم[/b:223b128fa0]

[/color:223b128fa0]

[img:223b128fa0]http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2012/07/Untitled-31-250x200.jpg[/img:223b128fa0]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:32 am

وااااااااای یعنی تمومه؟؟؟؟؟؟؟؟قطعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟ 8O
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:39 am

[quote:851069c640="333"]اگر اسم تیم چیزی مثل صدرای کاسپین گیلان بشه من راضی هستم

وجه کاسپین و شخصیت از سپیدرود ملوان و 100 البته داماش خیلی بالاتر هست اسم دائمی کاسپین کمک به تغییر نام اصلی دریای ما هم میکنه[/quote:851069c640]دوست عزیز واقعا" چه تضمینی وجود داره که اگه این شرکت هم بعد مدتی نتونست تیمداری کنه اسم به قول شما کاسپین هم عوض نشه:::از شما تمنا میکنم درک کنید داماش در شهر رشت و استان گیلان هویت سازی کرده متاسفانه این اتفاق چندین بار برای فوتبال این شهر افتاده و تکرار دوباره این قضیه باعث ریزش هوادار و مضحکه شدن خود هوادارای داماش میشه:::فقط به عنوان برادر کوچیک شما دارم میگم به خدا قسم اگه ما همین حالا نتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم بارها و بارها این قضیه تکرار خواهد شد و فوتبال رشت همچنان بی ثبات خواهد ماند...
به یاد برنامه نود چند سال پیش می افتم که حاج رضایی چطور در مورد هویت و ریشه تیمها صحبت میکرد و متاسفانه شهر رشت رو جز شهرهایی دونست که نتونست تو این چند سال هویت سازی کنه و فقط احساس هواداراش کوبیده و خورد کرده...پس من و تو هوادار نباید راضی بشیم که هویتمونو از ماها بگیرن...اتفاقی که چندین سال پیش برای استقلال رشت می افتاد رو حالا ::: با هم ::: رقم خواهیم زد...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 9:48 am

فقط داماش گیلان

اسم تیم نباید عوض بشه

امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره و از این اوضاع آشفته خارج بشیم /13/

درود بر امیر عابدینی که لازمه یه برنامه هم گذاشته بشه بعد از حل مشکلات ازش تشکر کنیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:10 am

[quote:f24ddf4a93="Mordab"][quote:f24ddf4a93="333"]اگر اسم تیم چیزی مثل صدرای کاسپین گیلان بشه من راضی هستم

وجه کاسپین و شخصیت از سپیدرود ملوان و 100 البته داماش خیلی بالاتر هست اسم دائمی کاسپین کمک به تغییر نام اصلی دریای ما هم میکنه[/quote:f24ddf4a93]دوست عزیز واقعا" چه تضمینی وجود داره که اگه این شرکت هم بعد مدتی نتونست تیمداری کنه اسم به قول شما کاسپین هم عوض نشه:::از شما تمنا میکنم درک کنید داماش در شهر رشت و استان گیلان هویت سازی کرده متاسفانه این اتفاق چندین بار برای فوتبال این شهر افتاده و تکرار دوباره این قضیه باعث ریزش هوادار و مضحکه شدن خود هوادارای داماش میشه:::فقط به عنوان برادر کوچیک شما دارم میگم به خدا قسم اگه ما همین حالا نتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم بارها و بارها این قضیه تکرار خواهد شد و فوتبال رشت همچنان بی ثبات خواهد ماند...
به یاد برنامه نود چند سال پیش می افتم که حاج رضایی چطور در مورد هویت و ریشه تیمها صحبت میکرد و متاسفانه شهر رشت رو جز شهرهایی دونست که نتونست تو این چند سال هویت سازی کنه و فقط احساس هواداراش کوبیده و خورد کرده...پس من و تو هوادار نباید راضی بشیم که هویتمونو از ماها بگیرن...اتفاقی که چندین سال پیش برای استقلال رشت می افتاد رو حالا ::: با هم ::: رقم خواهیم زد...[/quote:f24ddf4a93]
دوست من که نمیگم حالا حتما تغییر کنه ولی اگر قرار شد تغییر کنه یل پسوند و پیشوندی اضافه بشه ما فرصت استفاده و یک اسم بزرگ و جهانی و گیلانی برای این تیم انتخاب کنیم و مطمئن باش هوادارها نمیزاران کاسپپی یا کاسپین تغییر کنه استقلال که خوب شد عوض شد ولی بحث جداست [b:f24ddf4a93]اسم و عظمت کاسپی یا کاسپین به عنوان یک نماد جهانی و استرتژیک به فرصت طلبانی مثل خبرنگار همین هفته برنامه نود هم اجازه نمیده یه بطری آب معدنی جلوی چند ملیون بیننده دست بگیره و تیم اول رشت و هوارداران گیلانی به سخره بگیره[/b:f24ddf4a93][color=red:f24ddf4a93] [/color:f24ddf4a93][size=18:f24ddf4a93] [/size:f24ddf4a93]
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:14 am

من تا خودم برگه امضاشده واگذاری رو نبینم باورم نمیشه واسه همین فردا 1000%میام /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:19 am

انشالله که با این خریدار توافق میشه وتمام مشکلات تیم حل میشه . فقط تمام بچه ها و دوستانی که تو تمام این مدت دربه دری همراه تیم بودند فردا هم تشریف بیاورند وحتما" چندنفر را هم با خودشون بیارند. فردا باید بترکونیم
ونشان بدیم که طرفدار یعنی چه. دمتون گرم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:21 am

عالیه.. عالی. بالاخره بعد مدت ها اومدیم تو سایت و خبر خوش شنیدیم /16/
البته ما که دیگه تا نهایی نشه, اون ترس باهامونه. ولی ایشالا این سری دیگه قطعی بشه. بالاخره ما هم انزلیچی گرفتیم. خدایا شکرت
لیگ برتر آماده باش داماش داره میاد واسه فتحت /11/
یکی از بهترین روزا بود امروز... بهترین خبری که میشد شنید /13/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:23 am

[quote:e4cdc5f1ef="333"][quote:e4cdc5f1ef="Mordab"][quote:e4cdc5f1ef="333"]اگر اسم تیم چیزی مثل صدرای کاسپین گیلان بشه من راضی هستم

وجه کاسپین و شخصیت از سپیدرود ملوان و 100 البته داماش خیلی بالاتر هست اسم دائمی کاسپین کمک به تغییر نام اصلی دریای ما هم میکنه[/quote:e4cdc5f1ef]دوست عزیز واقعا" چه تضمینی وجود داره که اگه این شرکت هم بعد مدتی نتونست تیمداری کنه اسم به قول شما کاسپین هم عوض نشه:::از شما تمنا میکنم درک کنید داماش در شهر رشت و استان گیلان هویت سازی کرده متاسفانه این اتفاق چندین بار برای فوتبال این شهر افتاده و تکرار دوباره این قضیه باعث ریزش هوادار و مضحکه شدن خود هوادارای داماش میشه:::فقط به عنوان برادر کوچیک شما دارم میگم به خدا قسم اگه ما همین حالا نتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم بارها و بارها این قضیه تکرار خواهد شد و فوتبال رشت همچنان بی ثبات خواهد ماند...
به یاد برنامه نود چند سال پیش می افتم که حاج رضایی چطور در مورد هویت و ریشه تیمها صحبت میکرد و متاسفانه شهر رشت رو جز شهرهایی دونست که نتونست تو این چند سال هویت سازی کنه و فقط احساس هواداراش کوبیده و خورد کرده...پس من و تو هوادار نباید راضی بشیم که هویتمونو از ماها بگیرن...اتفاقی که چندین سال پیش برای استقلال رشت می افتاد رو حالا ::: با هم ::: رقم خواهیم زد...[/quote:e4cdc5f1ef]
دوست من که نمیگم حالا حتما تغییر کنه ولی اگر قرار شد تغییر کنه یل پسوند و پیشوندی اضافه بشه ما فرصت استفاده و یک اسم بزرگ و جهانی و گیلانی برای این تیم انتخاب کنیم و مطمئن باش هوادارها نمیزاران کاسپپی یا کاسپین تغییر کنه استقلال که خوب شد عوض شد ولی بحث جداست [b:e4cdc5f1ef]اسم و عظمت کاسپی یا کاسپین به عنوان یک نماد جهانی و استرتژیک به فرصت طلبانی مثل خبرنگار همین هفته برنامه نود هم اجازه نمیده یه بطری آب معدنی جلوی چند ملیون بیننده دست بگیره و تیم اول رشت و هوارداران گیلانی به سخره بگیره[/b:e4cdc5f1ef][color=red:e4cdc5f1ef] [/color:e4cdc5f1ef][size=18:e4cdc5f1ef] [/size:e4cdc5f1ef][/quote:e4cdc5f1ef]
اخه برادر من چه ربطی داره فردا هم میگن اسم دریا رو رو تیمشون گذاشتن در ضمن مگه اسم داماش اسم کوچیکیه اسمش هویت منطقه ای از استان عزیزمونه ثانیا"گلی که تو اون منطقه هست شهرت جهانی داره
من منظورم هویت سازی بود که داماش این کارو انجام داده شما مطمئن باش اگه اسم تیم تغییر کنه به راحتی اسم های دیگه هم تغییر میکنه چون من تو حالا جلوی این قضیه رو نگرفتیم یه چیزی رو برادارنه بهتون بگم نذارید تیم اول شهر رشت شوخی بگیرن بیایید همین امروز با هم داماش برای همیشه تو شهر و استان و کشور برای همیشه ثبت کنیم خواهش میکنم ما از این قضیه چندین بار ضربه خوردیم و غرورمون هم چندین بار شکسته شد بیاییم همین یکبار رو یکدل باشیم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:23 am

آیا شوراي اسلامي شهر رشت براي ماندن تيم داماش تمام تلاش خود را مي کند !

مسئول کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت(عاقل منش) در جلسه گذشته این کمیسیون با بیان اینکه اگرچه از نظر بودجه در سال جاری با مشکلات فراوانی مواجه هستیم،اما برای حفظ تیم داماش برای مردم رشت تمامی توان خود را بکار می گیریم.
محمدحسن عاقل منش در ادامه جلسه با اشاره به اینکه شهرداری رشت از نظر مالی تحت فشار است گفت:حتی برای پروژه های عمرانی بودجه کافی در اختیار نداریم و سرعت این پروژه ها بسیار کند شده است اما با توجه به علاقه مندی اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت به تیم محبوب این شهر و حفظ آن برای مردم ورزش دوست این شهر امیدواریم قدمی در حد توان این مجموعه برداریم.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر رشت خاطرنشان کرد :اگرچه اگر شهرداری رشت توان اداره این تیم را داشت هرگز آنرا واگذار نمی کرد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 333 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:34 am

[quote:59565c9fa8="Mordab"][quote:59565c9fa8="333"][quote:59565c9fa8="Mordab"][quote:59565c9fa8="333"]اگر اسم تیم چیزی مثل صدرای کاسپین گیلان بشه من راضی هستم

وجه کاسپین و شخصیت از سپیدرود ملوان و 100 البته داماش خیلی بالاتر هست اسم دائمی کاسپین کمک به تغییر نام اصلی دریای ما هم میکنه[/quote:59565c9fa8]دوست عزیز واقعا" چه تضمینی وجود داره که اگه این شرکت هم بعد مدتی نتونست تیمداری کنه اسم به قول شما کاسپین هم عوض نشه:::از شما تمنا میکنم درک کنید داماش در شهر رشت و استان گیلان هویت سازی کرده متاسفانه این اتفاق چندین بار برای فوتبال این شهر افتاده و تکرار دوباره این قضیه باعث ریزش هوادار و مضحکه شدن خود هوادارای داماش میشه:::فقط به عنوان برادر کوچیک شما دارم میگم به خدا قسم اگه ما همین حالا نتونیم جلوی این قضیه رو بگیریم بارها و بارها این قضیه تکرار خواهد شد و فوتبال رشت همچنان بی ثبات خواهد ماند...
به یاد برنامه نود چند سال پیش می افتم که حاج رضایی چطور در مورد هویت و ریشه تیمها صحبت میکرد و متاسفانه شهر رشت رو جز شهرهایی دونست که نتونست تو این چند سال هویت سازی کنه و فقط احساس هواداراش کوبیده و خورد کرده...پس من و تو هوادار نباید راضی بشیم که هویتمونو از ماها بگیرن...اتفاقی که چندین سال پیش برای استقلال رشت می افتاد رو حالا ::: با هم ::: رقم خواهیم زد...[/quote:59565c9fa8]
دوست من که نمیگم حالا حتما تغییر کنه ولی اگر قرار شد تغییر کنه یل پسوند و پیشوندی اضافه بشه ما فرصت استفاده و یک اسم بزرگ و جهانی و گیلانی برای این تیم انتخاب کنیم و مطمئن باش هوادارها نمیزاران کاسپپی یا کاسپین تغییر کنه استقلال که خوب شد عوض شد ولی بحث جداست [b:59565c9fa8]اسم و عظمت کاسپی یا کاسپین به عنوان یک نماد جهانی و استرتژیک به فرصت طلبانی مثل خبرنگار همین هفته برنامه نود هم اجازه نمیده یه بطری آب معدنی جلوی چند ملیون بیننده دست بگیره و تیم اول رشت و هوارداران گیلانی به سخره بگیره[/b:59565c9fa8][color=red:59565c9fa8] [/color:59565c9fa8][size=18:59565c9fa8] [/size:59565c9fa8][/quote:59565c9fa8]
اخه برادر من چه ربطی داره فردا هم میگن اسم دریا رو رو تیمشون گذاشتن در ضمن مگه اسم داماش اسم کوچیکیه اسمش هویت منطقه ای از استان عزیزمونه ثانیا"گلی که تو اون منطقه هست شهرت جهانی داره
من منظورم هویت سازی بود که داماش این کارو انجام داده شما مطمئن باش اگه اسم تیم تغییر کنه به راحتی اسم های دیگه هم تغییر میکنه چون من تو حالا جلوی این قضیه رو نگرفتیم یه چیزی رو برادارنه بهتون بگم نذارید تیم اول شهر رشت شوخی بگیرن بیایید همین امروز با هم داماش برای همیشه تو شهر و استان و کشور برای همیشه ثبت کنیم خواهش میکنم ما از این قضیه چندین بار ضربه خوردیم و غرورمون هم چندین بار شکسته شد بیاییم همین یکبار رو یکدل باشیم...[/quote:59565c9fa8]
به نر من کش ندیم من هم گفتم [b:59565c9fa8]اگر قرار بر تغییر هست[/b:59565c9fa8] که امکانش زیاد هست چون اسم شرکت و یه انزلیچی گردشگری هست در این صورت گفتم از فرصت استفاده بشه و نزاریم اسم خالی شرکت جدید رو بزارن
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه جولاي 25, 2012 10:37 am

احتمالا اسم تیم روتغییرنمیدن چراتغییربدن؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان