توسط popo131 » دوشنبه جولاي 23, 2012 9:11 am
ميثاقيان: خوشبختانه تيمي يک دست داريم
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان با تاکيد بر اينکه تيمي يک دست داريم و در بين بازيکنان ما تفرقه وجود ندارد، گفت: با کسب سه امتياز ديدار هاي خانگي ميتوانيم در ليگ بمانيم بنابراين فقط به شکست داماش فکر مي کنيم.
اکبر ميثاقيان در گفتگويي در خصوص ديدار تيمهاي فوتبال آلومينيوم هرمزگان و داماش گيلان ضمن بيان مطلب فوق گفت: هفته هاي نخستين ليگ براي همه تيمها سخت است و از بازي ششم يا هفتم به بعد عيار واقعي تيمها مشخص مي شود.
وي در همين خصوص افزود: ما تيم جواني در رقابتهاي ليگ برتر هستيم و اولين حضور خود را در اين رقابتها تجربه مي کنيم بنابراين تمام تلاش خود را مي کنم تا تيم آلومينيوم به رقابتهاي ليگ آزادگان سقوط نکند. خوشبختانه تيمي يک دست داريم و در بين بازيکنان ما تفرقه وجود ندارد، در واقع آنها با همه وجود به دنبال فوتبال بازي کردن هستند.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان تاکيد کرد: با بازي که بازيکنانم مقابل استقلال انجام دادند به آينده آنها اميدوار شدم و در حال حاضر در بازيهاي خانگي فقط برروي سه امتياز حساب کرده ايم بنابراين فقط به شکست تيم داماش در بندرعباس فکر مي کنيم و اگر بتوانيم حداکثر امتيازات خانگي را کسب کنيم مي توانيم در ليگ بمانيم.
وي در خصوص تيم داماش نيز اظهار داشت: تيم که در فصل گذشته در رقابتهاي ليگ برتر هفتم شده تيمي باشخصيت است ضمن اينکه در اين فصل تعداد بازيکنان بومي آنها بيشتر شده که اين موضوع باعث مي شود تعصب بيشتري برروي تيم خود داشته باشند. من مطمئنم که بازي سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت.
ميثاقيان در خاتمه با تاکيد بر اينکه نياز شديد به حمايت هواداران تيم آلومينيوم در بازي با داماش دارد، گفت: خوشبختانه در بازي با تيم داماش بازيکن مصدوم و محروم نداريم.
ديدار تيمهاي فوتبال آلومينيوم هرمزگان و داماش گيلان از هفته دوم دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر ساعت 22 روز چهارشنبه در ورزشگاه خليج فارس شهر بندرعباس برگزار مي شود.
DAMASH per tutta la mia vita