[quote:68d82dea07="naader_sayad"][quote:68d82dea07="Inja-Rasht"][quote:68d82dea07="naader_sayad"][quote:68d82dea07="ali126"]آقای سراوانی چی شده؟چی میشه یعنی ازفردابازیکن هامیرن این تیم واون تیم شما الان توسایت لطفا جواب بدید؟؟؟؟!!!

[/quote:68d82dea07]
پاسخ احتمالی : نگران نباشید به امید خدا توی جلسه فردا همه مشکلات حل میشه ... !!! خب معلومه . الان خیلی از تیمها بازیکن نگرفتن و منتظرن که بازیکنای خوبی مثل مال داماش رو چون که بدون قرارداد هستن با قیمت کمی بگیرن . حیف از اینهمه غیرت بازیکنا که یک صدمش تو مسئولین نیست .[/quote:68d82dea07]
الان منظور شما از مسئولین کیا بودن؟! آقای سراوانی و امیر عابدینی؟ 100 منظور حضرتعالی مسئولین با غیرت و متعصب شهری و استانی نبودن چون تیم محبوب شما رو تبدیل کردن به شعبه دوم پرسپولیس.[/quote:68d82dea07]
قبل اینکه به کسی تهمت بزنی یک مقدار حرفت رو مزه مزه کن آبره . 100% منظورم همون بود که گفتمو شما برعکسش کردی به دلایل نا معلوم!!! تیم محبوب من هم شعبه هیچ تیمی نیست . خدارو شکر از سرمربی مربی تا نیمکت نشینش بومیه .
این پست هم مال یک هفته پیشه که قرار بود فرداش جلسه باشه . دیدی که نبود . اما انشاله که خبر های خوش در راهه . و امیدوارم دیگه به جلسه و امضا نکشه که واقعا اعصابشو ناریم .تموم کنید بره .[/quote:68d82dea07]
تیم محبوبت هرچی هست به من ربطی نداره ولی برای من کنجکاوی بوجود آورده این وسط تقصیر این بنده خدا سراوانی چی هست؟! بیاد بگه همه چیز داغونه تیممون حتما میوفته؟ اینجوری راضی میشید. روحیه دادن برای ایستادگی کار غلطی هست؟!