توسط Chikchi » دوشنبه جولاي 16, 2012 9:23 am
خیلی خوشحالم ازینکه پیشنهاد این جلسه داده شده و امیدوارم که این جلسه تشکیل بشه. در نظر بگیرید 20 نفر از هوادارای داماش که تو این سایت عضون از نزدیک با امید هرندی صحبت کنن. تاثیری که کلام رو در رو داره رو نمیشه تو مصاحبه ها جستجو کرد. البته به نظر من هوادارایی که تو سایت عضو نیستن اما سابقه ی هواداری طولانی و عشق زیادی به تیم های رشتی دارن هم باید دعوت شن. هوادارهایی که به لحاظ دانش فوتبالی، سابقه ی هواداری و شخصیتِ مورد قبول، روی بقیه تاثیرگذارن. این جوری خیلی از حاشیه هایی که از در دسترس نبودن افراد ناشی میشه از بین میره و هوادار هم آستانه ی تحمل بیشتری پیدا می کنه. چون تا حدی خبر داره که اوضاع از چه قراره.
می خوام تشکر کنم از Inja-Rasht که نظر مخالفشو به راحتی مطرح کرد. چون فکر می کنم که اگه تو یه نظرسنجی فقط مث من موافقت صورت بگیره و تعریف و تمجید بشه اصلا اساس اون زیر سواله. تو نظرسنجی میخوایم بدونیم که اوضاع از چه قراره و نه اینکه دورهمی خوش بگذره. اما به نظرم این رفیقمون شدیدتر از اون چیزی که فک می کردم با این موضوع مخالفه که باعث میشه از لحنش نه اما از کلیت کارش تشکر کنم.
در حالت کلی فک می کنم با صداقت، مدیریت و انگیزه ی بالایی که آقا امید (از امیدخان استفاده نکردم بنا به انتقاد دوستان) داره هم نشینی های مثبتی صورت بگیره.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
Chikchi در دوشنبه جولاي 16, 2012 10:37 am .