[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه جولاي 14, 2012 10:19 pm

navidmadan: بیخیال دیگه آبرار. من خودم از منتقدین این شیوه بودم چون حس میکنم احترام یک سری از بچه ها باید نگه داشته میشد که خیلی زحمت کشیدن و میکشن (البته عملا و نه مثل من پشت کامپیوتر). من حقی برای خودم قائل نیستم که حتی در جلسات بعدی باشم و اگر بچه ها چنین لطفی هم بکنن برام مقدور نیست، دنبال فرافکنی هم نیستم. عیب این انتخاب بدون معیار بودنش بود که دیگه گذشت من فکر میکنم اگر بین بچه های فعال رای گیری میشد از اعضای سایت که هر کاربر 20 نفر رو انتخاب بکنه کار قشنگتری بود. در هر صورت این یک حرکت نو و خیر هست و وجدانا مدیرای سایت هم بی چشمداشت دارن از وقت و زندگیشون مایه میذارن پس اگر هم بی احترامی شده بهتره برادرانه ندید بگیریم تا این جریان با موفقیت مسیرش رو طی بکنه. /3/
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 14, 2012 10:23 pm

[size=18:19d9ea3011][color=black:19d9ea3011]شما چتون شده.چرا اینطوری میکنین؟!!!دیوانه کردین!!!یکی داره تو این شهر کار میکنه هی چوب لا چرخش میزارید.فکر کردین چه خبره.اینجا یه سایته شخصیه که با هزینه ی شخصی اداره میشه.یه کسایی هم به هر نحوی داره کمک میکنه تا سایت رونق بگیره(هرکی به اندازه ی خودش،یکی کم یکی زیاد).ولی یه عده بیرون نشستن میگن لنگش کن.بیاین تو کار.دیوانه کردین.یکی میگه اینا پول میگیرن.یکی میگه خطی ان.یکی میگه هیچی حالیشون نیست.یکی دیگه...
اونایی که خیلی ادعای با تعصب بودن دارن بیان تا یه گوشه ی کارو بگیرن ببینیم یه روز دووم میارن!!!ببینیم میتونین از جیب خرج بکنین و هرروز 20 تا ایمیل فحش هم براتون بیاد.
یکی میگه چرا اطلاع رسانی نمیکنید.برا مگه مدیرای این سایت باید اطلاع رسانی کنن.لطف کنید زنگ بزنید باشگاه ببینید تمرین ساعت چنده.
همش میگید چرا این اینطوری شد اون اون طوری شد.یکی میگه این روش دعوت باندبازیه،یکی میگه ما چرا نیستیم،برا اگه شما میتونید یه جلسه با هرندی بزاریدما نگاه کنیم.فقط شدید آیه ی یاس.به همه چیز گیر میدید.انقدر مهرداد اینا نجابت به خرج دادن فکر کردین این کارا وظیفه ست.از این خبرها نیست.تو این سایت اکثریت دارن کمک میکنن ولی یه عده که شاید تعدادشون به انگشتای یه دست هم نرسه دارن با اعصابه همه بازی میکنن.اینا باید از غریبه بخورن از خودی هم باید بخورن؟!!این چه وضعشه آخه برا!!!!
یه خورده کلاتونو قاضی کنید(البته بعد از اینکه گفتید این یارو هم پول گرفته و تو باند ایناست و...)
من به طور کلی گفتم و اصلا منظورم به با غیرتهای رشتی که مثل شیر پشت تیمه شهرشون هستن نیست.امیدوارم منو بخاطر تند صحبت کردن ببخشید...[/color:19d9ea3011][/size:19d9ea3011]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 10:57 pm

[quote:4bf8b86747="abarar1989"][size=18:4bf8b86747][color=black:4bf8b86747]شما چتون شده.چرا اینطوری میکنین؟!!!دیوانه کردین!!!یکی داره تو این شهر کار میکنه هی چوب لا چرخش میزارید.فکر کردین چه خبره.اینجا یه سایته شخصیه که با هزینه ی شخصی اداره میشه.یه کسایی هم به هر نحوی داره کمک میکنه تا سایت رونق بگیره(هرکی به اندازه ی خودش،یکی کم یکی زیاد).ولی یه عده بیرون نشستن میگن لنگش کن.بیاین تو کار.دیوانه کردین.یکی میگه اینا پول میگیرن.یکی میگه خطی ان.یکی میگه هیچی حالیشون نیست.یکی دیگه...
اونایی که خیلی ادعای با تعصب بودن دارن بیان تا یه گوشه ی کارو بگیرن ببینیم یه روز دووم میارن!!!ببینیم میتونین از جیب خرج بکنین و هرروز 20 تا ایمیل فحش هم براتون بیاد.
یکی میگه چرا اطلاع رسانی نمیکنید.برا مگه مدیرای این سایت باید اطلاع رسانی کنن.لطف کنید زنگ بزنید باشگاه ببینید تمرین ساعت چنده.
همش میگید چرا این اینطوری شد اون اون طوری شد.یکی میگه این روش دعوت باندبازیه،یکی میگه ما چرا نیستیم،برا اگه شما میتونید یه جلسه با هرندی بزاریدما نگاه کنیم.فقط شدید آیه ی یاس.به همه چیز گیر میدید.انقدر مهرداد اینا نجابت به خرج دادن فکر کردین این کارا وظیفه ست.از این خبرها نیست.تو این سایت اکثریت دارن کمک میکنن ولی یه عده که شاید تعدادشون به انگشتای یه دست هم نرسه دارن با اعصابه همه بازی میکنن.اینا باید از غریبه بخورن از خودی هم باید بخورن؟!!این چه وضعشه آخه برا!!!!
یه خورده کلاتونو قاضی کنید(البته بعد از اینکه گفتید این یارو هم پول گرفته و تو باند ایناست و...)
من به طور کلی گفتم و اصلا منظورم به با غیرتهای رشتی که مثل شیر پشت تیمه شهرشون هستن نیست.امیدوارم منو بخاطر تند صحبت کردن ببخشید...[/color:4bf8b86747][/size:4bf8b86747][/quote:4bf8b86747]
ابرار اگه منظورت به کامنت منه که من ارجات میدم به کامنت مهرداد که گفت حق نداری در مورد نظر دیگران نظر بدیو این حرفا...... توی کامنتمم گفتم که دیگه مجال ادامه این بحث نیست ,,, اصلا هم نگفتم باند بازیه ,, گفتم نباید کاری کرد که این احساس به وجود بیاد ,,,,, مطمئن باش همین کامنتی که گذاشتی رو چند نفر میان ازت تشکر میکننو به طرفداریت میان کامنت میذارن ,, بعدم باز اونایی که نظر مخالف دارنم همین کارو میکنن و داستان ادامه پیدا میکنه و این میشه سایه باند بازی(دو باند مخالف هم) منظورم اونجور باند بازیم نیست که فکر میکنی ,,,,,,,,,, کسی هم مطمئن باش نیتش چوب لای چرخ گذاشتن هیچکس نیست
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 11:01 pm

[quote:c4094c2665="Inja-Rasht"]navidmadan: بیخیال دیگه آبرار. من خودم از منتقدین این شیوه بودم چون حس میکنم احترام یک سری از بچه ها باید نگه داشته میشد که خیلی زحمت کشیدن و میکشن (البته عملا و نه مثل من پشت کامپیوتر). من حقی برای خودم قائل نیستم که حتی در جلسات بعدی باشم و اگر بچه ها چنین لطفی هم بکنن برام مقدور نیست، دنبال فرافکنی هم نیستم. عیب این انتخاب بدون معیار بودنش بود که دیگه گذشت من فکر میکنم اگر بین بچه های فعال رای گیری میشد از اعضای سایت که هر کاربر 20 نفر رو انتخاب بکنه کار قشنگتری بود. در هر صورت این یک حرکت نو و خیر هست و وجدانا مدیرای سایت هم بی چشمداشت دارن از وقت و زندگیشون مایه میذارن پس اگر هم بی احترامی شده بهتره برادرانه ندید بگیریم تا این جریان با موفقیت مسیرش رو طی بکنه. /3/[/quote:c4094c2665]
چشم
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 14, 2012 11:17 pm

دوستان خواهشی که میکنم این بحث رو جدا" ببندید .بعدظهر یکی زنگ زد از شهرک که آقا دارین چی میکنید !!!!هرندی عجب باحاله!!!!!پورغلامی 15 کرده تازه منت هم میزاره سر ما !!!!!
چند دقیقه پیش زنگ زد خنده که آقا دعــوا سر چیه !!!!!!و بعد خنده.....!!!!!!
دوستان خوب یا بد این اتفاق داره میوفته ....الان بحث ها فایده ای نداره و با هر نکته کوچیک یه کوه درست میکنیم.نه چپ داریم نه راست و باید توی موقیعت های مهم هم دیگه رو هضم کنیم.خواهش میکنیم از دوستان از بعد این نظرم دیگه بحث نباشه فقط برای بی حاشیه بودن داماش عزیز.
ادامه دادن این بحث چه از رو حق چه از روی متوجه نشدن باعث تفرقه میشه که دشمن شاد کنه.
پس آبرار های گل هر حرفی هست میشه توی روزهای تمرین زد اینجا دیگه بیان نکنیم چون مخاطبش بیگانه هم هست.
===========================
مخاطب خاص شهرک نشین شب زنده دار :این اتفاق رو من به دید مثبت میبینم "چون بچه ها برای حضورشون توی موفقیت حساسن.دوست دارن به هر نحوی کمک کنن و از روی عشق به تیم و شهرشون هستش .خدا کنه این حس داوطلبی بین شما هم باشه تا حداقل ورزشگاه خودتون رو پر کنید :).
===========================
آبــــــــــــرار های با غیرت برای داماش و رشت هم شده بعد کامنت من نظری نذاریـــــد.
تجربه دعوت کردن رو کم کم بدست بیارید و همه به تیم شهرمون کمک میکنیم .
امیدوارم روی آبرار مهیـــار رو جلوی این شهرک نشین های حسود سفید کنید و این تاپیک بره پایین .
وطن تا ابـــــــــد رشت
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه جولاي 15, 2012 2:33 am

[quote:d3199a90f7="abarar1989"][size=18:d3199a90f7][color=black:d3199a90f7]شما چتون شده.چرا اینطوری میکنین؟!!!دیوانه کردین!!!یکی داره تو این شهر کار میکنه هی چوب لا چرخش میزارید.فکر کردین چه خبره.اینجا یه سایته شخصیه که با هزینه ی شخصی اداره میشه.یه کسایی هم به هر نحوی داره کمک میکنه تا سایت رونق بگیره(هرکی به اندازه ی خودش،یکی کم یکی زیاد).ولی یه عده بیرون نشستن میگن لنگش کن.بیاین تو کار.دیوانه کردین.یکی میگه اینا پول میگیرن.یکی میگه خطی ان.یکی میگه هیچی حالیشون نیست.یکی دیگه...
من به طور کلی گفتم و اصلا منظورم به با غیرتهای رشتی که مثل شیر پشت تیمه شهرشون هستن نیست.امیدوارم منو بخاطر تند صحبت کردن ببخشید...[/color:d3199a90f7][/size:d3199a90f7][/quote:d3199a90f7]

من نمیدونم شما چرا انقدر کاسه داغ تر از آش میشی. سیاست پشت پرده سایته که هرکی نقد کرد , اول مهرداد و مازیار جواب بدن بعد جنابعالی و یکی دونفر دیگه بیا ید با داد و فریاد و دفاع از سایت تلاش کنی جمعش کنی ؟
قبلا هم دیدم . در مورد خودم هم هفته پیش دقیقا همین اتفاقات افتاد و اومدی یه سری از حرفا رو زدی ولی من جوابتو ندادم . اما مثل اینکه شیوه خوبیه. حمله چند جانبه به طرف و بایکوت کردنش.
navidman مگه چی گفت جنابعالی اینطوری داد و فریاد و آی ایها الناس راه انداختی.
ما هرچی میگیم یه عده میان تو سایت میگن , ما داریم تلاش میکنیم ! بدون چشمداشت کار میکنیم ! چرا منت سر دیگران میذاری .
چه ربطی به حرف ما داره؟؟
الان باید ببینیم چی میشه تا سیاست بعدی رو هم در یابییم.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه جولاي 15, 2012 3:47 am

حامدجان دیگه بیخیال دیگه آبرار، مطمعن با این کامنتی که گذاشتی رضا هم میاد جواب میده و این بحث بیخود همینطور ادامه پیدا میکنه، که من همینجا از رضا خواهش میکنم دیگه این بحثو کش نده. اما در مورد سایت: خدایش دروغ چرا من خودمم یه مدت کوتاه یخورده به سایت مشکوک شده بودم چون در آرشیو قدیمی این سایت بری انتقادهایه خیلی تندی از عابدینی شده ولی بعد از یه برهه از زمان فقطوفقط از عابدینی حمایت شد! ولی من من رفتم جویا شدم و علت اصلی این سیاستو پی بردم اتفاقا دلیل این حمایتارو مازیار در چند صفحه قبل گفت، منم یک دلیل اضافه میکنم مثلا الان انتقاد عابدینی رو به کدوم مسول بکنند به خسروی که توو بند هست؟! الان متاسفانه یا خوشبختانه اولو آخر تیم عابدینیه و اگه مدیریت سایت که رو تفکرات، تاثیر زیادی داره ، بخواد انتقاد کنه دیگه وضعیت واویلا میشه!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 15, 2012 4:58 am

ضمن تشکر از حسن نظر مدیران محترم سایت به اینجانب ، قصد دارم چند لحظه وقت گرانبهای شما برادران عزیز رو بگیرم ؛
بنده شخصاً افتخار آشنایی حضوری با اکثر کاربران محترم ومدیران بزرگوار رو ندارم اگرچه حتی در تمرینات حضور داشته و خواهم داشت ، همچنین این پیام بنده پس از اعلام انصراف از شرکت در جلسه تنظیم شده است ؛ مطمئنم که اکثر شما دوستان بر این باورید که تشکیلات سایت وارش اسپورت چشم و چراغ باشگاه محسوب می گردد و در حال حاضر تاثیرشگرفی نه تنها بر روی سکوها بلکه در نحوه تفکرات اکثر رسانه های عمومی ورزشی کشور نهاده است اینکه تاثیر ان به چه میزان بوده است بسته به نظر و قضاوت شما دارد .بنابراین ایا منصفانه است با یک انتخاب ، چه درست و چه نادرست ، آنهم از روی یکسری ضوابط خاص که [b:61c288e00d]صرفاً جهت اعتلای فوتبال رشت و داماش [/b:61c288e00d]بوده کلیه زحمات شبانه روزی این عزیزان را نادیده انگاشته و نوک پیکان انتقادات را به سوی دوستان نشانه روی نمائیم ؟ چرا به یک صدم بخش خالی لیوان نگاه می کنیم ؟ انسانها بین دو بینهایت خوب یا بد ، زشت و زیبا ، سفید و سیاه ، درست یا غلط قرار دارند ، و هر کدام از ما می توانیم در بین این بازه وسیع قرار گیریم .راستی اگه قرار بود همه ما ، فقط دو نفر را از بین 150 نفر انتخاب نمائیم ، کدام 2 نفر را منتخب می کردیم ؟ آیا همه نظرات یکسان بود ؟ بدیهی است که تفاوت هایی وجود دارد .
اگر بخواهیم در خصوص همسو بودن تفکرات بنده با مدیران سایت مقایسه ای انجام دهیم ، ضمن احترام به همه نظرات باید عنوان نمایم بنده [b:61c288e00d]احساساً [/b:61c288e00d] از منتقدان عابدینی هستم ، هر بار که ایشان مصاحبه ای در مورد پرسپولیس می کنند احساس فوق العاده بدی به من دست می دهد؛ ولی [b:61c288e00d]منطقاً[/b:61c288e00d] اگر عابدینی نبود ، جایگاه فوتبال رشت کجا بود ؟ لیگ یک ؟ لیگ دو ؟ اگر از من بپرسید عنوان می کنم ، داماش وجود خارجی نداشت .
همچنین در ابتدا ورود آقای هرندی نظر مثبتی روی ایشان نداشتم ولی هماکنون هرندی را احساساً و منطقاً بهترین ، کاربلد ترین و دوست داشتنی ترین مربی ایران می دانم چرا که در وهله اول با زاویه دید محدود ( با این توصیف که باشگاه خریداری خواهد شد ) و در حال حاضر با گستره دید وسیع به قضیه نگاه می کنم و همین دعوت به تشکیل جلسه از طرف ایشان بیانگر هوش و ذکاوت بالای هرندی می باشد.
من اطمینان دارم وابستگی همه ما اعم از کاربران و مدیران شاید به عینه قابل لمس نباشد اما بصورت عاطفی ، وابستگی خاصی در همه ما وجود دارد و اگر اختلاف نظری وجود دارد در جزئیات بوده و در کلیات تفکر همه عزیزان مثبت و شفاف می باشد ، باور بفرمائید دقت چندانی بر روی اسامی 20 نفر منتخب نکردم چون مهم نبود RASHTBOY در جلسه باشد یا نباشد ؛ هر کدام از شما دوستان برایم محترم و قابل اعتماد هستید و با وجود هر کدام از شما حتماً سوالات RASHTBOY هم پاسخ داده خواهد شد ، حالا در این جلسه نه در جلسات آتی و یا اینکه از طریق پیامک سوالات خودمان را برای حاضرین در جلسه مطرح نمائیم .
بنابراین ضمن عذرخواهی از همه شما برادران عزیزم ، اطاله نوشتار بنده صرفاً جهت اتحاد و یکپارچگی بیشتر و رفع کدورت بین همه دوستان بوده و خدای نکرده قصد پند و اندرز هم نداشتم ، مهم نامها نیستند مهم شهر و باشگاه هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط behnam » يکشنبه جولاي 15, 2012 6:22 am

از یه جهات خوبه. از یه جهاتی میتونه بد باشه و همه اینا به شخصیت آقای هرندی بر میگرده که چطور برخورد کنه و اصلا چی میخواد از این گفتمان. امیدوارم از این 20 نفر یک نفر در مورد تماشاگرا حرف بزنه و منبع انرژی ای که تو ورزشگاه ما با این لیدرها و فحاشی بعضی از دوستان ( تاکید میکنم بعضی) که باعث میشه ما بقی هم از مسیر منحرف بشن صحبت کنهو بگه که چه نیرویی رو ما تو ورزشگاه در هر بازی از دست میدیم. خواهش میکنم یکی در این مورد اونجا صحبت کنه. کلی برنامه میشه داشت با این همه مشتاق فوتبال.
لطفا تو ورزشگاه سیگار نکشید
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه جولاي 15, 2012 6:38 am

آبراران ده تمام کنید او 20نفر نماینده کل جاقالان سایت ایسید فرق نکونه بهرام بشه یا شهرام همه دانه عاشق امی تیم ایسیم.هرکی بخایه امید هرندی مرا صحبت بکونه بشه محل تمرین بعد تمرین صحبت بکونه.متاسفانه امن هیچ هزینه برای امی سایت پرداخت نکونیم وبا کوچکتیرین مساله مدیران سایت متهم کنیم ان ایته درده انصافن بجز امی سایت کویا امن تانیم امی دیل حرف بزنیم تابحال بوبوسته فکر بکنید امی سایت با ان همه کاربر چوتو چرخه ان هزینه از کویا ایه هزینه فقط مالیه نگم زمان و وقتی که دوستان نهید از مصاحبه و و و .ایپچه بیشتر و بادقت نظر بدید همه دانه معرفت قوربان
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه جولاي 15, 2012 6:39 am

با سلام به دوستان
تقریبا همه نظرات رو خوندم خیلی جامع و کامل بود
دمه همه گرم چند تا پیشنهاد می خوام بدم که دیگه جمع بندی بشه
1-اینکه مدیر محترم سایت اقای مازیار از بچه ها که در لیست نیستن یه دلجویی کنه (البته من به عنوان یه مهمان دارم میگم) یعنی بقیه بی محتوا حرف میزنن در ضمن بابا بزرگ منم خیلی سن داره چرا دعوتش نکرین
2- پیشنهاد من اینه یه تاپیک ایجاد کنید همین الان، که نظرات بچه توش نوشته بشه و روز جلسه عینا خونده بشه دیگه در اون صورت حضور نداشتن کسی تو جلسه مهمم نیست نظرش گفته شده و مدیرا جواب نظرشو از سوی امید خان تو سایت بیارن
3- انتخاب به هر نحوی که باشه وقتی قرار یه نفر یا یه چند نفر انتخاب کنن (یعنی دمکراسی نباشه ) میشه دیکتاتوری و در ادامش همیشه اعتراض پیش میاد بهتر بود از روش دیگه ای این انتخاب انجام میشد هر چند مدیران سایت سیاست ها و ملاحظاتی واسه خودشون دارن
4- از همه این حرفها بگذریم پپولیستی رو خوب اومدی این حالا بده یا خوب که مربیمون داره باسیاست عمل میکنه به نظر همیشه سیاست بد نیست کارای عوام فریبانه میتونه گاهی جواب بده
5- از تلاش مدیرای سایت تشکر میکنم بخاطر این جلسه میتونه راه گشا باشه ولی اگه حرفا خریدار داشته باشه
در انتها یه چیز بگم بعضی ها نوشتن منتقدین هستن و موافقین من نفهمیدم منتقدین از کی و موافقین از کی اگه منظور از امید هرندی که هیچ ربطی به انتخاب مدیرای سایت نداره منتقدی که نظرش همسوی مدیر سایت و انتخاب میشه :lol: :lol: خنده داره که بگید انتخاب از همه گروه ها بوده
با تشکر
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 15, 2012 6:52 am

رفقا حالا اولین جلسست.نوبت به همه میرسه.صبر بدرید ده برار
ولی امیدوارم این جلسه بمنظور بدست گرفتن سکوها نباشه

عشق است داماش /2/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » يکشنبه جولاي 15, 2012 6:53 am

میگم بهتر نیست درباره بحثی که قرار اون روز انجام شه صحبت کنیم:
از امید خان بپرسید ایا در اون چند بازی که پیش فصل انجام شد به ترکیب مورد علاقه خودش رسیده یا نه؟
-مهم ترین فاکتوری که برای ایشون که باعث میشه فردی در ترکیب اصلی قرار گیره چیه ؟
-برای نظم و انضباط تیمی چه فکرایی کردن قرار نیست فردی که روی نیمکت نشسته برای تیم ایجاد حاشیه کنه ما فصل پیش از این نقطه ضربه هایی خوردیم
تا سوالت بعدی :lol:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 15, 2012 7:52 am

[b:c7e0bf1018]دوستان، خواهشا اگر هوادار واقعی داماش هستید، برای آرامش باشگاه هم که شده دیگه بخث رو ادامه ندید و جواب این و آن رو ندیم. فقط اگر سوالی برای مطرح شدن در جلسه داریم، مطرح کنیم که دوستان بپرسند. این درخواست رو هم از مدیران و هم از کاربران سایت دارم.
مرسی از همه[/b:c7e0bf1018]
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 15, 2012 7:57 am

hamed-rashti :.اون بحث هم ازت خواستم بیخیال بشی به دلیلی که پایین توضیح میدم. .تو جامعه شناسی خونیدی و ارشد هم قبول شدی اما نمیدونم توی جامعه کوچیک ما چرا یه کارشناس مثل شما نمیتونه ما رو آروم کنه و ما رو راشاد کنه خلاصه هرچی باشه شما کارشناسی و 4 تا کتاب و فن از ما بیشتر بلدی .بهتر نیست این بحث ها توی محیط صمیمی تر و بهتر باشه ؟
نظراتت کاملا محترم اما این بحث ها به جایی نمیرسه .من هرگز نمیگم نقد نکنیما اما میگم بحثی که جدل باشه منطق نداره .الان بحث رفته توی جاده جدل و مو از ماست کشیدن و با این شرایط هرگز به جایی نمیرسیم و شخص سوم که این جدل رو میخونه نتیجه میگیره نه اون 2طرفی که صاحب بحث هستن.
غیر این هستش که شما سر تمرین ها میرید ؟!غیر این هستش که مهرداد و مازیار سر تمرین ها میرن ؟!غیر اینکه رو در رو صحبت کردن بهتره؟!چرا این کار رو نمیکنی ؟!
شما که هم واست مهم هستش هم خیلی با غیرتی("تا اونجایی که شناختمت علاوه به درسی که داشتی بازی ها رو اومدی و کاملا درک میکنم که چقدر سخته")یه روز همین جا با مهرداد یا مازیار هماهنگ کن 4 تا قدم بزنید توی عضدی گره رو باز کنید .من برخورد زیادی با مهرداد و مازیار نداشتم اما چند باری که بودیم خیلی پاسخگو بودن .ازت انتظار میره (از طرف من )یه وقت بذاری بحث رو خصوصی حل کنی.
انتظارم دارم توی جامعه به کوچیکی این سایت شما هدایت کنی و جامعه ما رو شما سمت سو بدی آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان