[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه جولاي 14, 2012 1:27 pm

دوستان عزیز، فکر می کنم احترام ما به همدیگر و نیز نوع برخورد با بعضی از مسائلی که ممکن است برای اعضای این سایت و در کل هواداران داماش پیش بیاید طلب می کند تا کمی بر احساسات جوانانه و پر شور غلبه کرده و کمی سنجیده تر به مسائل نگاه کنیم البته من از هیچ دوستی گله ندارم چون که هیچ بی احترامی در کامنت های ثبت شده ندیدم اما انتظار حمایت همه دوستان از حرکتی اینچنینی حداقل انتظاری است که از طرفداران پر شور داماش می رود. ( البته امدوارم در دل نگویید چون در میان 20 نفر هستم این صحبت را میکنم چون دقایقی قبل انصراف خودم را به دلایل شخصی برای مدیریت سایت ارسال کرده ام) بعضی از دوستان فکر می کنند که قرار است نقطه نظرات ما در اختیار کادر فنی قرار بگیرد که آن را به نوعی بی فایده میدانند که البته من کادر فعلی را آنقدر باهوش میدانم که از کوچکترین نظری نهایت استفاده را ببرد ولی فکر میکنم این جلسه بیشتر به خواسته ها و انتظارات کادر فنی از هواداران مربوط باشد . که البته این نیز نشان از درایت ایشان دارد بی شک در وضعیتی که قرار داریم اهمیت سکوها و جو ورزشکاه آنقدر مهم است که کادر فنی به آن به عنوان یک اهرم قوی در دیدار های سخت لیگ نگاه کند. و از تاثیر کاربران محترم این سایت بر جو حاکم بر ورزشگاه نمی توان به سادگی گذشت . پس این نشان از هوش کادر فنی باشگاه دارد که قابل احترام است . فکر میکنم نظرات ما در این سایت بی شک به رویت آقایان امید هرندی ، سراوانی و حتی آقای عابدینی و دیگر عزیزان می رسد و هنوز بهترین جا برای اظهار نظر همه ما وارش اسپرت عزیز است . جایی که خیلی از دوستان نظرات مخالفشان را بی پروا بیان می کنند که البته قابل احترام است . پس به جای گلایه از این حرکت حمایت کنیم ، چرا که ابن خواسته کادر فنی ، حاصل نظرات تک تک شماست که با عشق به داماش گیلان در این سایت نقش می بندد.
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه جولاي 14, 2012 1:58 pm

به نظرم ایده بسیار خوبی است و امیدوارم که نتایج خوبی در پی داشته باشه.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه جولاي 14, 2012 2:12 pm

من حمايت ميكنم ؛100% آقا هركي بوشو مي نمايتنده ايسه دما گرم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه جولاي 14, 2012 2:23 pm

[quote:162dc93037="miladcivil"][quote:162dc93037="Ardalan"][quote:162dc93037="mostafa"][quote:162dc93037="miladcivil"]به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .[/quote:162dc93037]

کاملا موافقم دوست عزیز. اینکه بعضی بچه ها این حرکت خوب رو در نطفه اش دارند مورد انتقاد قرار میدند و به حرکت پوپولیستی تشبیه میکنند، خیلی بی انصافیه.
به نظرم این حرکت شاید بین تیم های لیگ بسیار کم سابقه باشه و ما رو جزو تیم های پیشگامی میکند که از مستقیما نظرات هواداران رو با مربی در میان میگذارند.
بهتره این حرکت رو به فال نیگ بگیریم و با پیشنهاد های سازنده، در بهبود چگونگی اجرای آن موثر باشیم.

ضمنا دوستان عزیز که انتخاب نشدند، به نظرم میتونیم نظراتمون (منجمله انتقادات معقول و سارنده در حوزه فنی مربوط به کار مربی ) از طریق وارش اسپرتی های عزیزی که در جلسه حاضر خواهند بود، به گوش آقای هرندی بریونیم.

لطفا در این شرایط که تیم ما از جانب مسئولین حمایت همه جانبه میشه (!!!!!)، بیاییم ما پشت تیممون و کادر فنی بومیش وایسیم و به جای انتقاد، بهشون روحیه بدیم و فرصت ارائه توانمندی هاشون.

با تشکر از همه آبراران عزیز :)[/quote:162dc93037]

مصطفي جان من فقط دو تا سوال ازت مي پرسم شما جوابش رو به من بدي شايد من هم مجاب شدم كه ق با شماست:
1-فكر كن شما نشستي جلوي سرمربي و نوبت شماست كه حرف بزني ، چه چيزي ميخواي بهش بگي؟؟؟ مثلا بگي فلان بازيكن بهتره؟؟ يا بگي تيم بايد تهاجمي باشه؟؟ يا ... نميدونم .... شما بگو چي ميگي
2-حالا در مقابل اين رسش يا پيشنهادي كه مطرح مي كني به نظرت يك سرمربي (حالا ميخواد هرندي باشه ميخواد فرگوسن باشه) نظر شما رو دخيل ميدونه؟؟؟ يني تيمي كه مسئوليتش با اونه رو با گفته و پيشنهد شما تغيير ميده؟؟
پيشاپيش ممنون كه جواب دادي آبرار :)[/quote:162dc93037]

دوست عزیزم Ardalan قبل از اینکه شما اون دوتا سئوال رو مطرح کنی ، من D.C بودم و با خودم داشتم فکر میکردم که حالا قراره در اولین جلسه
منم یکی از حضار باشم ، چه مبحثی رو مطرک کنم !!!! 2 ، 3 موضوع مهم به ذهنم خورد که شاید مهم باشه و کادر فنی (کادرهای قبلی) زیاد
بهش توجه نمیکردن و یا ازش درس نمیگرفتن ! بگذریم .........
به نظر میاد شما میخوای انتقادات فراوانی داشته باشی ، خب چون فکر میکنی این نظرات میتونه به تیم شهرت کمک بکنه ، یا علنی و یا به صورت
خصوصی به من یا ه دوست دیگه ای که جز 20 نفر حاضر هست بگو تا مطرح بشه ، مثلا" اگه فردی نیت خیر داشته باشه و بخواد به فقیری و یا
یتیمی کمک بکنه حتما" نمیونه موقع کمکش نفر اونو ببینن و نیت واسه این باید باشه که خدا خوشش بیاد ... اگه شمام مارو قابل میدونی انتقال بده .
اما در مورد حرکت هرندی و دلیل حرکتش و .... به نظرم (نظر شخصی) این حرف شما نمیتونه زیاد صحیح باشه ، چون اگه همین الانم در تمرینات و
سایر مسائل نگاه کنیم ، می بینیم هوادارا خوب پشتیبان تیم و بازیکنا و کادر فنی هستن و این درک رو دارن که امسال سالی متفاوت هست و برای
نتیجه گیری باااااااید صبری 10 برابر سال قبل داشت ، با همه تفاسیر اگه هم حرف شما صحیح باشه و نیت مربی ما همون باشه ، بازم جالب هست
و مثل بعضی مربی ها با پول افراد رو نمیخره و این هم نوعی تیزبینی مربی ما هست که قطعا با این هوشمندی میشه سرانجام خوبی برای تیم دید ....
تا ببینیم خدا چی میخواد و امیدوارم ماحصل جلسه مطلوب باشه .[/quote:162dc93037]

ميلاد عزيز فكر مي كنم سوتفاهم پيش اومده . من اصلا سئوال يا پيشنهادي چه براي شخص هرندي چه عابديني و چه هر كس ديگه اي ندارم . انتقاد كه اصلا ندارم . چون با اين وضعيت مالي تيم رو در اين شرايط نگه داشتن هنر ميخواد . اگه كامنت اول من رو هم خونده باشي ميبيني كه من يك لحظه فكر كردم من هم جزو ليست دعوت شده ها هستم و گفتم كه اگه باشم دوست ندارم بيام. من اين جلسه رو دارم نقد مي كنم . من ميگم جلسه بي فايده ايه و فقط به سري تاثيرات رو تماشاچي و هوادار ميذاره... همين.
همه ي كامنت ها رو هم خوندم و ديدم تقريبا همگي با من مخالفن ولي به من اين حق رو بدين كه نظرم نسبت به اين جلسه تغيير نكنه . نظر شما دوستان هم محترمه .
در ضمن بحث ديگه من اين بود كه مازيار نوشته : مبنای انتخاب افراد فاکتورهایی مثل نظرات پرمحتوی و تحلیلی بوده و سعی شده از تعدادی از افراد با تجربه تر نیز بیشتر استفاده شود. كه به نظر من توهين به افراديه كه در اين ليست نيستن.
بحث ديگه اي نيست :wink:
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 14, 2012 3:00 pm

[quote:44c41707d7="Ardalan"]
در ضمن بحث ديگه من اين بود كه مازيار نوشته : مبنای انتخاب افراد فاکتورهایی مثل نظرات پرمحتوی و تحلیلی بوده و سعی شده از تعدادی از افراد با تجربه تر نیز بیشتر استفاده شود. كه به نظر من توهين به افراديه كه در اين ليست نيستن.
بحث ديگه اي نيست :wink:[/quote:44c41707d7]
این سو رداشت شما از نظر من بود و چندین بار هم گفتم افراد زیادی هستند که در این جلسه حضور داشته باشن و هر کاری برای اولین بار یه سری مخالفانی داره که یکیش هم شما هستی که انتقاد شما هم مورد احترام هست.
دوست عزیز اگر من از اصطلاح پرمحتوا بودن نظرات استفاده کردم مبنی بر این بود که فقط یکی از طرازهای انتخاب بود.کاربر محترم مدیریت این سایت خدا که نیست و مطمئنا اشتباهاتی در زمینه های مختلف امکان داره انجام بده ولی باید ببینید این کارها خلاف موفقیت تیم هست یا نه!
تمام 20 نفر انتخاب مدیریت سایت بود و به دیدگاه کلی که در این 22 ماه تشکیل سایت گذشته انتخاب کردیم و حتما اشکالاتی در این انتخابات وجود داشته ولی این دلیلی نداره که بیاییم و بوق کرنا کونیم که این حرکت توهین به بقیه کاربران هست و ...
خیلی ها انتظار داشتن پویان،معراج و محمود که از مدیران سایت هم هستند انتخاب بشن ولی به خاطر اینکه دیگران نگویند پارتی بازی شده از حضور این بزرگواران در جلسات بعدی استفاده می کنیم و یا دوستان زیادی در این سایت هستند که روی سکو هم همیشه با هم هستیم ولی به همین دلایل از حضور این دوستان هم در جلسات بعدی استفاده میکنیم.
متاسفانه نظرات بعضی دوستان باعث شده تا تعدادی از کاربران عزیز از آمدن امتناع کنند و حتی در پیغام هاشون هم از جایگزینی این افراد استفاده بشه.که خواهشا همین جا ازشون درخواست دارم به این حرف ها به عنوان حرکتی که تازه در حال به وقوع پیوستن هست نگاه کنند چون هر حرکت تازه ای مشکلاتی داره و این جلسه هم فاقد این قضایا نیست.
اما بعضی از منتقدان فضای سایت معتقدند این سایت یک سو شده،من با یک سو بودن موافق نیستم ولی اینکه در حال حاضر بیاییم و بر علیه امیرعابدینی بنویسیم اصلا جایز نمی دونم و ما در حال حاضر مشکلات خیلی بزرگتری داریم،همان طور که در زمانی که مشکلی در تیم نبود انتقادهای تندی از امیرعابدینی انجام می دادیم و حتی امسال هم انتقادهایی در صفحه ی اصلی سایت از تارتار و مهدی دینورزاده انجام دادیم.اینکه اکثر کاربران سایت در مقابل انتقاد از امیرعابدینی واکنش نشان می دهند من این جور برداشت می کنم که به دلیل قدردانی از زحمت هایی هست که داره برای تیم انجام میدهد و یه نوع حس مسئولیتی دارن ولی انتقاد کردن حق هر کسی هست.
من هم از مهندس عابدینی و باشگاه داماش در چند روز اخیر به شدت انتقاد دارم ولی دلیل نمیشه همه چیز رو ببرم زیر سوال
پس بهتر هست وارش اسپرت فضایی باشه برای هم دلی و اتحاد هواداران داماش،تا بتوانیم بهتر از پارسال در استادیوم نقش داشته باشیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 14, 2012 3:10 pm

نظرات خوندم من یه پیشنهادی برای ardalan یا کسایی که در این جلسه دارند بیان میکنم خب مگه همین دوست عزیز ما نمیگه این حرکت امید خان هرندی پوپولیستی هستش خب همین باهاش در میون بگذارید و در جلسه اگه قرار مفید باشه و رک و بدون پرده گفته بشه که هدف از این جلسه چه بوده آیا واقعا قراره سکو به دست بگیره البته این افکار ناشیانه ای هست چون ما ایرانی ها رو میشناسیم چون امید خان نسبت به بقیه مربی حتما وقت بیشتری خواهد داشت ولی هر طوری رفتار کنه باید بیاد داشته باشیم که همه ی 20000 هزار نفری که میان ورزشگاه عضو وارش اسپرت نیستن و فقط مواقع بازی میان ورزشگاه همونایی که شعاری دادند که خیلیا از بچه های وارش اسپرت اصلا در اون حضور نداشتند پس اگه امید خان همین حربه استفاده کنه در اون شکست میخوره چون اگه از اون اول به نظر من مشخص میشه تیم ضعف تاکتیکی داره یا نه پس این حرکت به فال نیک گرفته بشه و از آن طرف این نظر هم طوری به امید خان گفته بشه سبب ناراحتی و دلخوری او نشه و اونو دلسرد نکنه که دیگه این جلسات نذاره منم اگه سوالی یا انتقادی داشتم با رفقایی که در این جلسه هستن در میون میذارم تا انتقال بدند /13/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 3:17 pm

[quote:2679d0f28a="MEHRDAD"]دوستان دلخور نباشند این اولین جلسه هست و قرار نیست همیشه یه سری افراد خاص باشند و دفعات دیگه که در دل لیگ اتفاق می افته انشالله گروه گروه از همه کاربران وارش اسپرت که تمایل داشته باشند دعوت می کنیم .
به هر حال از بین 40 نفری که در مرحله اول در نظر گرفته بودیم بر اساس یه سری فاکتورها این افراد انتخاب شدند و اگر هر کدوم انصراف بدن شخص دیگه ای جایگزین میشه .

در مورد دوستی که گفتند از ما بهتران و سنشون از ما پایین تره باید بگم چنین چیزی نیست و گفتم به سری نکات ربط داره . ضمن اینکه اگر چه سن و سال به هیچ وجه ملاک اصلی حساب اما در پاسخ این دوست باید بگم شاید فقط دو نفر از شما سنش پایین تر باشه اما باز هم میگم سن ملاک اصلی نیست و به هر حال قرار هست تا جایی که امکان داره از دیگر اعضای وارش اسپرت در جلسات بعد دعوت بشه .

دوستی گفت جای منتقدان نیست . که توی همین افراد چند منتقد سرمربی هست .

دوست دیگری از یک کاربر حرف زدند که از مدیران سایت داماش .آسیا بود و چندین سال هست که در سایت ها و محیطها مجازی فعالیت دارند .

یکی دیگه هم این نوع دعوت کردن رو نادرست قلمداد کرده که باید بگم هیچ فرقی نمی کنه .در اونصورت اونی که مثل شما ناراحت می شده بعد از جلسه می گفت چرا من نبودم یا چرا ما نبودیم؟! فرقی نمی کنه!

اعضای وارش اسپرت که فقط همین 20 نفر یا اون 40 نفر نیستند. و هوادار داماش هم همین تعداد نیستند .

ضمنا من فکر می کنم شما باید استقبال کنید چون مستقیما می تونید هر انتقاد یا فکری دارید منتقل کنید . امروز 20 نفر و در جلسات بعد همه کاربران می تونند هر انتقادی که دارند رو مستقیما به ایشون وارد کنند . آیا این بده که سرمربی مستقیما حرف هوادارش رو گوش بده؟ آقای هرندی هم دنبال به به و چه چه نیست و دنبال کسانی هست که ازش انتقاد درست داشته باشند یا راهکار بدن .
بعضی از دوستان حواسشون باشه که با نوع صحبت ها اتحاد و همدلی رشتی ها رو زیر سوال نبرند .[/quote:2679d0f28a]
این هنر نیست که حرفای منطقی (یا حتی تا حدودی منطقی) افراد رو که با نظر ما همسویی نداره رو به هر زحمتی که شده جواب داد! بهتره یکم رو نظرات مخالف خودمونم یکم اول فکر کنیم بعد جواب بدیم,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, مسلما مدیرای این سایت هم مثل بقیه کاربرای این سایت انسان هستند و مرتکب اشتباه میشن ,,, این نوع دعوتنامه فرستادنم یکی از اشتباهاتشون بوده ,,, حتی اگه اسم خودم توی ردیف اول دعوت شده ها بود حرفم الان همین بود چون بازم دهن کجی به بقیه بود ,,,,, یه فراخوان میدادید بعدم هرکیو که دوست داشتین انتخاب می کردید ,, اینجوری فقط باعث دلخوریه مخاطبا میشین ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, در ضمن من خودم اسم دارم ,, اسمم [size=18:2679d0f28a]" یکی دیگه" [/size:2679d0f28a] نیست !
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 14, 2012 3:30 pm

نوید جان حق با توست کمی عجله در کار بوده ولی خب من میگم بذاریم روی حساب رک و بی شیله پیله بودن مدیران شاید کمی سیاست به خرج میدادند میتونستند یه جورایی افراد انتخاب کنند باعث دلخوری دوستان نشه ولی خواستند وقت بخرند و بقول تو نمیشه گفت اونا بدون عیب هستن و هر طوری حساب کنی حتی در فوتبال مربی ها معیارها و انتخاب های متفاوتی دارند
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 14, 2012 3:42 pm

اولا در اینکه همه اشتباهاتی رو دارند و همه انسان هستیم هیچ شکی وجود نداره . نظر مخالف یا انتقاد هم اگر با حفظ جایگاه و احترام هم باشه هیچ اشکالی نداره و همینکه اجازه انتقاد وجود داره به معنی این هست که ما انتقادها رو می بینیم و توضیحاتمون رو هم اگر لازم باشه می دیم .

حالا اینکه قابل قبول باشه یا نباشه به همون شخص ربط داره اما اینجا قوانینی داره که توجه شما رو به قوانین سایت جلب می ده چون شما هنوز قادر نیستید این قوانین رو هم رعایت کنید ! شما هم فقط در مورد خودتون اجازه اظهار نظر دارید و مخاطبان دیگه خودشون می تونند کامنت بدن .
هیچ فرقی هم نمی کنه که اسامی رو اینجا اعلام کنیم یا از طریق بخش پیغام خصوصی چون اگر قرار بود انتقادی بشه همون موقع هم طرف انتقاد می کرد که من نبودم در حالی که اگر یه مقدار تامل باشه تو دل لیگ باز هم جلساتی هست .
البته یک نفر که اینجا اعلام کرد این مسئله رو قبول نداره و یکی دو نفر هم که انتقاد نداشتند بلکه فرافکنی می کردند خب این طبیعی هست و دوست ندارند و اونها به جلسات نمیان .

پ.ن : برای تمامی کاربران با هر طرز فکری به شرط رعایت احترام، احترام قائلم و فعلا 115 کاربر که فعالیت دارند رو تحت نظر داریم که از این بین تعدادی توی جلسات بعد حضور دارند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 14, 2012 3:58 pm

[quote:ebfd64727f="MEHRDAD"]اولا در اینکه همه اشتباهاتی رو دارند و همه انسان هستیم هیچ شکی وجود نداره . نظر مخالف یا انتقاد هم اگر با حفظ جایگاه و احترام هم باشه هیچ اشکالی نداره و همینکه اجازه انتقاد وجود داره به معنی این هست که ما انتقادها رو می بینیم و توضیحاتمون رو هم اگر لازم باشه می دیم .

حالا اینکه قابل قبول باشه یا نباشه به همون شخص ربط داره اما اینجا قوانینی داره که توجه شما رو به قوانین سایت جلب می ده چون شما هنوز قادر نیستید این قوانین رو هم رعایت کنید ! شما هم فقط در مورد خودتون اجازه اظهار نظر دارید و مخاطبان دیگه خودشون می تونند کامنت بدن .
هیچ فرقی هم نمی کنه که اسامی رو اینجا اعلام کنیم یا از طریق بخش پیغام خصوصی چون اگر قرار بود انتقادی بشه همون موقع هم طرف انتقاد می کرد که من نبودم در حالی که اگر یه مقدار تامل باشه تو دل لیگ باز هم جلساتی هست .
البته یک نفر که اینجا اعلام کرد این مسئله رو قبول نداره و یکی دو نفر هم که انتقاد نداشتند بلکه فرافکنی می کردند خب این طبیعی هست و دوست ندارند و اونها به جلسات نمیان .

پ.ن : برای تمامی کاربران با هر طرز فکری به شرط رعایت احترام، احترام قائلم و فعلا 115 کاربر که فعالیت دارند رو تحت نظر داریم که از این بین تعدادی توی جلسات بعد حضور دارند.[/quote:ebfd64727f]
بیشتر حرفا احساسی هست من یکی که میدونم حقم نبود در این جلسه حضور داشته باشم و ناراحت نیستم
من میگم کاش چند لیست درست میکردید و میگفتید در مرحله اول این دوستان قرار هست بیان و در مواقع بعدی دوستانی دیگر که در این لیست قرار دارن با توجه به فعالیت و ساقبه حضورشون به نوبه خودم شاید این دلخوریها بو وجود نمیومد ولی امیدوارم دوستان این بحث به حاشیه نبرند و فقط راه حل و انتقاد خودشون بگند چون بحث حاشیه ای زیاد شد و از بحث اصلی خارج شدیم واقعا تاسف میخورم از هدف اصلی دور شدیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط eparsi در شنبه جولاي 14, 2012 3:59 pm .
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط elyasbbc » شنبه جولاي 14, 2012 3:59 pm

مازیار جان اگه امیر خان رو دیدی بگو یه فروشگاه بزنه پیرهن ها ولوازم و پرچم های داماش رو در کیفیت های مختلف بیاره کلی بچه ها میخرند کلی هم درامد زایی میشه اینجوریبچه ها واسه کمک به تیم شهرشون پیرهن اصل رو هم میخرن یا پولم نداشته باشن پیرهن درجه2 رو میخرن 100% هم میتونه باشگاه سود بکشه روش
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 14, 2012 4:00 pm

[quote:8e9da5fd2d="elyasbbc"]مازیار جان اگه امیر خان رو دیدی بگو یه فروشگاه بزنه پیرهن ها ولوازم و پرچم های داماش رو در کیفیت های مختلف بیاره کلی بچه ها میخرند کلی هم درامد زایی میشه اینجوریبچه ها واسه کمک به تیم شهرشون پیرهن اصل رو هم میخرن یا پولم نداشته باشن پیرهن درجه2 رو میخرن 100% هم میتونه باشگاه سود بکشه روش[/quote:8e9da5fd2d]
حالا چه ربطی به امید خان هرندی داشت و این تاپیک :lol:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط elyasbbc » شنبه جولاي 14, 2012 4:02 pm

[quote:abba355e36="eparsi"][quote:abba355e36="elyasbbc"]مازیار جان اگه امیر خان رو دیدی بگو یه فروشگاه بزنه پیرهن ها ولوازم و پرچم های داماش رو در کیفیت های مختلف بیاره کلی بچه ها میخرند کلی هم درامد زایی میشه اینجوریبچه ها واسه کمک به تیم شهرشون پیرهن اصل رو هم میخرن یا پولم نداشته باشن پیرهن درجه2 رو میخرن 100% هم میتونه باشگاه سود بکشه روش[/quote:abba355e36]
حالا چه ربطی به امید خان هرندی داشت و این تاپیک :lol:[/quote:abba355e36]
منظورم این بود که به هرندی بگی که به عابدینی بگه ده برار همه رو باید باز بکنم
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » شنبه جولاي 14, 2012 4:04 pm

به نمایندگی همه هوادارا مخصوصا بحث اسپانسرو پیگیری کنید
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه جولاي 14, 2012 4:07 pm

كار خوبي بود فكر ميكنم اين كار صميميتي رو نشون ميده كه تو هيچ تيمي نديديم ...
اردوان دوس دارم يه يهههههه ا بري اونجا :wink:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان