[quote:162dc93037="miladcivil"][quote:162dc93037="Ardalan"][quote:162dc93037="mostafa"][quote:162dc93037="miladcivil"]به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .[/quote:162dc93037]
کاملا موافقم دوست عزیز. اینکه بعضی بچه ها این حرکت خوب رو در نطفه اش دارند مورد انتقاد قرار میدند و به حرکت پوپولیستی تشبیه میکنند، خیلی بی انصافیه.
به نظرم این حرکت شاید بین تیم های لیگ بسیار کم سابقه باشه و ما رو جزو تیم های پیشگامی میکند که از مستقیما نظرات هواداران رو با مربی در میان میگذارند.
بهتره این حرکت رو به فال نیگ بگیریم و با پیشنهاد های سازنده، در بهبود چگونگی اجرای آن موثر باشیم.
ضمنا دوستان عزیز که انتخاب نشدند، به نظرم میتونیم نظراتمون (منجمله انتقادات معقول و سارنده در حوزه فنی مربوط به کار مربی ) از طریق وارش اسپرتی های عزیزی که در جلسه حاضر خواهند بود، به گوش آقای هرندی بریونیم.
لطفا در این شرایط که تیم ما از جانب مسئولین حمایت همه جانبه میشه (!!!!!)، بیاییم ما پشت تیممون و کادر فنی بومیش وایسیم و به جای انتقاد، بهشون روحیه بدیم و فرصت ارائه توانمندی هاشون.
با تشکر از همه آبراران عزیز

[/quote:162dc93037]
مصطفي جان من فقط دو تا سوال ازت مي پرسم شما جوابش رو به من بدي شايد من هم مجاب شدم كه ق با شماست:
1-فكر كن شما نشستي جلوي سرمربي و نوبت شماست كه حرف بزني ، چه چيزي ميخواي بهش بگي؟؟؟ مثلا بگي فلان بازيكن بهتره؟؟ يا بگي تيم بايد تهاجمي باشه؟؟ يا ... نميدونم .... شما بگو چي ميگي
2-حالا در مقابل اين رسش يا پيشنهادي كه مطرح مي كني به نظرت يك سرمربي (حالا ميخواد هرندي باشه ميخواد فرگوسن باشه) نظر شما رو دخيل ميدونه؟؟؟ يني تيمي كه مسئوليتش با اونه رو با گفته و پيشنهد شما تغيير ميده؟؟
پيشاپيش ممنون كه جواب دادي آبرار

[/quote:162dc93037]
دوست عزیزم Ardalan قبل از اینکه شما اون دوتا سئوال رو مطرح کنی ، من D.C بودم و با خودم داشتم فکر میکردم که حالا قراره در اولین جلسه
منم یکی از حضار باشم ، چه مبحثی رو مطرک کنم !!!! 2 ، 3 موضوع مهم به ذهنم خورد که شاید مهم باشه و کادر فنی (کادرهای قبلی) زیاد
بهش توجه نمیکردن و یا ازش درس نمیگرفتن ! بگذریم .........
به نظر میاد شما میخوای انتقادات فراوانی داشته باشی ، خب چون فکر میکنی این نظرات میتونه به تیم شهرت کمک بکنه ، یا علنی و یا به صورت
خصوصی به من یا ه دوست دیگه ای که جز 20 نفر حاضر هست بگو تا مطرح بشه ، مثلا" اگه فردی نیت خیر داشته باشه و بخواد به فقیری و یا
یتیمی کمک بکنه حتما" نمیونه موقع کمکش نفر اونو ببینن و نیت واسه این باید باشه که خدا خوشش بیاد ... اگه شمام مارو قابل میدونی انتقال بده .
اما در مورد حرکت هرندی و دلیل حرکتش و .... به نظرم (نظر شخصی) این حرف شما نمیتونه زیاد صحیح باشه ، چون اگه همین الانم در تمرینات و
سایر مسائل نگاه کنیم ، می بینیم هوادارا خوب پشتیبان تیم و بازیکنا و کادر فنی هستن و این درک رو دارن که امسال سالی متفاوت هست و برای
نتیجه گیری باااااااید صبری 10 برابر سال قبل داشت ، با همه تفاسیر اگه هم حرف شما صحیح باشه و نیت مربی ما همون باشه ، بازم جالب هست
و مثل بعضی مربی ها با پول افراد رو نمیخره و این هم نوعی تیزبینی مربی ما هست که قطعا با این هوشمندی میشه سرانجام خوبی برای تیم دید ....
تا ببینیم خدا چی میخواد و امیدوارم ماحصل جلسه مطلوب باشه .[/quote:162dc93037]
ميلاد عزيز فكر مي كنم سوتفاهم پيش اومده . من اصلا سئوال يا پيشنهادي چه براي شخص هرندي چه عابديني و چه هر كس ديگه اي ندارم . انتقاد كه اصلا ندارم . چون با اين وضعيت مالي تيم رو در اين شرايط نگه داشتن هنر ميخواد . اگه كامنت اول من رو هم خونده باشي ميبيني كه من يك لحظه فكر كردم من هم جزو ليست دعوت شده ها هستم و گفتم كه اگه باشم دوست ندارم بيام. من اين جلسه رو دارم نقد مي كنم . من ميگم جلسه بي فايده ايه و فقط به سري تاثيرات رو تماشاچي و هوادار ميذاره... همين.
همه ي كامنت ها رو هم خوندم و ديدم تقريبا همگي با من مخالفن ولي به من اين حق رو بدين كه نظرم نسبت به اين جلسه تغيير نكنه . نظر شما دوستان هم محترمه .
در ضمن بحث ديگه من اين بود كه مازيار نوشته : مبنای انتخاب افراد فاکتورهایی مثل نظرات پرمحتوی و تحلیلی بوده و سعی شده از تعدادی از افراد با تجربه تر نیز بیشتر استفاده شود. كه به نظر من توهين به افراديه كه در اين ليست نيستن.
بحث ديگه اي نيست