[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 14, 2012 11:21 am

اول اینکه دوستان هر کس از جانب خودش صحبت کنه و از کاربران دیگه اسم نبره .
The_King_of_rasht -antiros -Damash1-zxzx-majid13 ، معراج و محمود و چندین نفر دیگه که اسمشون رو دوستان لطف کردند و آوردند و خیلی دیگر از کسانی که الان اسامیشون رو نمیگم یا نیاوردند از کسانی هستند که دیدیمشون یا شناخت داریم یا مسائل دیگه ای هم مطرح هست و این دوستان به اضافه تعدادی دیگه در جلسات بعدی که داخل لیگ هست و هر بازی انتقادات یا پیشنهادات خاص خودش رو داره کم کم وارد می کنیم که نگن پارتی بازی.
دوم اینکه اون دوستی که میگن آقای هرندی می خواد افکار و سکو رو از آن خودش کنه آیا افکار سکوها فقط همین اشخاصی هستند که در وارش اسپرت هستند؟ اگر فقط کمی سکوهای استادیوم رشت رو به یاد بیاریم هرگز چنین صحبت هایی رو مطرح نمی کنیم!

و در مورد بحث ها هم هر کس می تونه با صحبت با سرمربی قانع بشه یا نشه و مطمئنا افرادی که به نوبت وارد جلسات می شن متوجه نوع افکار سرمربی تیم می شن و کاری نداره بیان اینجا و ایراد بگیرند کما اینکه خیلی ها از دور هم همون موقع انتخاب ایراد گرفتند .
به هر حال من هنوز پاسخ کامنت های قبلیم تو این کامنت رو نگرفتم اما در مورد انتخاب افراد که هیچ دلیل قانع کننده ای وجود نداره چون اولا این تک جلسه نیست و ثانیا میشه گفت حتی جلسات آینده که در دل لیگ هست یه سری مزایای دیگه ای داره چون بازی تیم رو هم می بینید که چه انتقاد یا پیشنهادی در موردش وجود داره .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه جولاي 14, 2012 11:31 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohamad » شنبه جولاي 14, 2012 11:25 am

موفق باشید
نماد کاربر
mohamad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه جولاي 14, 2012 11:33 am

فقط میتونم ارزوی موفقیت کنم براتون
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه جولاي 14, 2012 11:36 am

دوستان مهم نیست کی میره ( برای خود بنده حداقل ) مهم اینکه هوادرای داماش باشند و حرف هوادارارو بزنند . الانم تو لبیست هم منتقدین اقایی هرندی هستش و هم حامیانش به طور مثال سالار( انلی ابرار ) از همون اول که اقای هرندی سرمربی داماش شد ازش انتقاداتی داشتش یا مرداب به بعضی مسائل داخل تیم انتقاداتی رو داشت که خوب این فرصتی شد تا از نزدیک با مربی تیممون صحبتی داشته باشند . همیشه این نکته هم در نظر بگیرید ، موقع نظر دادن تو سایت احتمال داره دو تا دشمن داماش و رشت ، نظرتونو بخونند و ممکن نظراتتون اونا رو شاد کنه .
از بچه هایی هم که بهم لطف داشتند ممنونم .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در شنبه جولاي 14, 2012 11:56 am .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه جولاي 14, 2012 11:53 am

دقیقا همینطوره اینها بحث خانوادگی و نباید اجازه بدیم اختلاف سلایقمون به بیرون درز پیدا کنه چون همه برای اعتلای بیشتر نام رشت و داماش اینجا هستیم
پس مراقب باشیم و با درایت بیشتری نظر بدیم

قربون همه کاربرای با تعصب وارش
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 14, 2012 11:57 am

کسانی که اسامی به میان می آوردند باید خدمتشون عرض کنم که پویان،معراج و محمود به همین دلیل که همین دوستان نگویند پارتی بازی شده و چرا اسم تمام مدیران آورده شده ولی اسم ما نیومده از این سه مدیر عزیز در جلسات بعدی دعوت به عمل میاد.
بعضی ها می گویند افراد دعوت شده منتقد نیستند!باید توضیح بدم یکی دیگر از ملاک دعوت کردن ها همین انتقاد کردن ها بوده است!
اما در مورد The_King_of_rasht،حسین صداقت برادر حمزه هست و جز بازدیدکنندگان همیشگی سایت هستند و خواهشا دوستان از قول بقیه کاربران صحبت نکنند!
دوستان،کاربران،منتقدان محترم واقعا شما جای ما بودید چه می کردید؟واقعا این رسمش هست با جبهه گیری که تعدادی از بچه ها کردند بعضی ها از حضور در جلسه انصراف بدن؟
این بیست نفر قرار نیست نظر شخصی خودشون رو بگن،بلکه نماینده همه کاربران هستند و باید در صحبت هاشون این رو ملاک بذارن
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه جولاي 14, 2012 11:59 am

مهم نیست کی تو این جلسه شرکت خواهد کرد مهم نتیجه جلسه هستش که قطعا اطلاع رسانی خواهد شد
مدیران سایت هم بهتر بود خصوصی پیغام میدادند تا چنین مشکلات ودلخوری پیش نیاد این سایت بازدید کننده زیاد دارا قطعا دشمنان داماش هم سری به سایت خواهند زد از بچه ها خواهش میکنم دشمن شاد کن نشند مهم موفقیت تیم محبوب شمال کشور هستش
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » شنبه جولاي 14, 2012 12:00 pm

کار بسیار خوبیه . از بچه هام میخوام اینقدر منفی فکر نکنن و به مدیریت سایت اعتماد داشته باشن چون خیلی راحت میتونستن دوستای نزدیکشون رو برای این جلسه انتخاب کنند ولی دیدیم که اینکارو نکردند . همه ی ما دوست داریم در چنین جلساتی شرکت کنیم , امید خودتونو از ذست ندین و امیدوار باشید در جلسات بعد شما انتخاب بشید.

از همه ی بچه هایی هم که برای اولین جلسه انتخاب شدنند می خوام که خوب فکر کنند , ببینن چه سوالات و مباحث مهمی هست که تا بحال بازگو نشده و یا اگر بازگو شده ابهاماتی درش وجود داره و اونارو مطرح کنن .
و یه جوری نشه که همون سوالات و کلیشه های همیشگی باشه. در آخر امیدوارم که جلسه ی خوبی باشه و از مدیریت سایت هم میخوام اگه مقدور هست خلاصه ای از جلسه رو بر روی سایت بزاره .
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 14, 2012 12:06 pm

[quote:5008f0b369="zxzx"]مهم نیست کی تو این جلسه شرکت خواهد کرد مهم نتیجه جلسه هستش که قطعا اطلاع رسانی خواهد شد
مدیران سایت هم بهتر بود خصوصی پیغام میدادند تا چنین مشکلات ودلخوری پیش نیاد این سایت بازدید کننده زیاد دارا قطعا دشمنان داماش هم سری به سایت خواهند زد از بچه ها خواهش میکنم دشمن شاد کن نشند مهم موفقیت تیم محبوب شمال کشور هستش[/quote:5008f0b369]
ممنون از نظر شما.اماد رمورد پیشنهاد شما باید عرض کنم که آیا بعد از جلسه همین دوستان نمی گفتند اینا از کجا آمدند؟الان به این صورت اعلام شد خیلی بهتره چون دیگه هر سوتفاهمی قرار هست پیش بیاد همین الان رفع میشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه جولاي 14, 2012 12:10 pm

من یه بحثی رو هفته پیش مطرح کردم اما کسی به حرف من بهاء نداد. چون اصولا خلاف جریان آب شنا کردن در ایران اشتباست.

اما بازهم میگم متاسفانه فضای وارش اسپرت داره طوری میشه که اقتدار بین همه به طور یکسان تقسیم نمیشه و مهم نیست چی گفته میشه , بلکه مهم اینه که کی چی میگه.
این عین جمله هفته قبلم بود.
امیدوارم مهرداد و مازیار دوباره به خودشون نگیرن . چون من گفتم فضای سایت و نه مدیرای سایت.
فضای سایت یعنی همه ما.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه جولاي 14, 2012 12:10 pm

ایشالا در جلسه های بعدی از همه کاربران استفاده خواهد شد.
به نظر من اگر قصد هرندی در اختیار گرفتن سکوها هم باشه کار پسندیده ای است .
مهمترین و بزرگترین مشکل ما همین یکی نبودن و متحد نبودن و ایجاد حاشیه هست و همین مشکلات شاید مارو از رتبه های بهتر دور کرد و به هفتمی قانع شدیم.
امسال با یکی بودن و با داشتن هرندی که نشون داده مربی هست که میتونه حاشیه هارو جمع کنه و با کسی شوخی نداره ایشالا جز 5 تیم اول خواهیم بود
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه جولاي 14, 2012 12:14 pm

واقعا این فکر های منفی به ضرر خودمونه پس بهتره که به جای جبهه گیری علیه همدیگه آرزوی موفقیت کنیم براشون چون هممون داریم برای یه هدف که موفقیت تیم و شهرمونه تلاش میکنیم پس فرقی نمیکنه چه کسی بره به این جلسه.دوستان منطقی فکر کنید نمیشه که همه دعوت بشن.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 14, 2012 12:21 pm

[quote:7ae8272fe6="Ardalan"][quote:7ae8272fe6="mostafa"][quote:7ae8272fe6="miladcivil"]به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .[/quote:7ae8272fe6]

کاملا موافقم دوست عزیز. اینکه بعضی بچه ها این حرکت خوب رو در نطفه اش دارند مورد انتقاد قرار میدند و به حرکت پوپولیستی تشبیه میکنند، خیلی بی انصافیه.
به نظرم این حرکت شاید بین تیم های لیگ بسیار کم سابقه باشه و ما رو جزو تیم های پیشگامی میکند که از مستقیما نظرات هواداران رو با مربی در میان میگذارند.
بهتره این حرکت رو به فال نیگ بگیریم و با پیشنهاد های سازنده، در بهبود چگونگی اجرای آن موثر باشیم.

ضمنا دوستان عزیز که انتخاب نشدند، به نظرم میتونیم نظراتمون (منجمله انتقادات معقول و سارنده در حوزه فنی مربوط به کار مربی ) از طریق وارش اسپرتی های عزیزی که در جلسه حاضر خواهند بود، به گوش آقای هرندی بریونیم.

لطفا در این شرایط که تیم ما از جانب مسئولین حمایت همه جانبه میشه (!!!!!)، بیاییم ما پشت تیممون و کادر فنی بومیش وایسیم و به جای انتقاد، بهشون روحیه بدیم و فرصت ارائه توانمندی هاشون.

با تشکر از همه آبراران عزیز :)[/quote:7ae8272fe6]

مصطفي جان من فقط دو تا سوال ازت مي پرسم شما جوابش رو به من بدي شايد من هم مجاب شدم كه ق با شماست:
1-فكر كن شما نشستي جلوي سرمربي و نوبت شماست كه حرف بزني ، چه چيزي ميخواي بهش بگي؟؟؟ مثلا بگي فلان بازيكن بهتره؟؟ يا بگي تيم بايد تهاجمي باشه؟؟ يا ... نميدونم .... شما بگو چي ميگي
2-حالا در مقابل اين رسش يا پيشنهادي كه مطرح مي كني به نظرت يك سرمربي (حالا ميخواد هرندي باشه ميخواد فرگوسن باشه) نظر شما رو دخيل ميدونه؟؟؟ يني تيمي كه مسئوليتش با اونه رو با گفته و پيشنهد شما تغيير ميده؟؟
پيشاپيش ممنون كه جواب دادي آبرار :)[/quote:7ae8272fe6]

دوست عزیزم Ardalan قبل از اینکه شما اون دوتا سئوال رو مطرح کنی ، من D.C بودم و با خودم داشتم فکر میکردم که حالا قراره در اولین جلسه
منم یکی از حضار باشم ، چه مبحثی رو مطرک کنم !!!! 2 ، 3 موضوع مهم به ذهنم خورد که شاید مهم باشه و کادر فنی (کادرهای قبلی) زیاد
بهش توجه نمیکردن و یا ازش درس نمیگرفتن ! بگذریم .........
به نظر میاد شما میخوای انتقادات فراوانی داشته باشی ، خب چون فکر میکنی این نظرات میتونه به تیم شهرت کمک بکنه ، یا علنی و یا به صورت
خصوصی به من یا ه دوست دیگه ای که جز 20 نفر حاضر هست بگو تا مطرح بشه ، مثلا" اگه فردی نیت خیر داشته باشه و بخواد به فقیری و یا
یتیمی کمک بکنه حتما" نمیونه موقع کمکش نفر اونو ببینن و نیت واسه این باید باشه که خدا خوشش بیاد ... اگه شمام مارو قابل میدونی انتقال بده .
اما در مورد حرکت هرندی و دلیل حرکتش و .... به نظرم (نظر شخصی) این حرف شما نمیتونه زیاد صحیح باشه ، چون اگه همین الانم در تمرینات و
سایر مسائل نگاه کنیم ، می بینیم هوادارا خوب پشتیبان تیم و بازیکنا و کادر فنی هستن و این درک رو دارن که امسال سالی متفاوت هست و برای
نتیجه گیری باااااااید صبری 10 برابر سال قبل داشت ، با همه تفاسیر اگه هم حرف شما صحیح باشه و نیت مربی ما همون باشه ، بازم جالب هست
و مثل بعضی مربی ها با پول افراد رو نمیخره و این هم نوعی تیزبینی مربی ما هست که قطعا با این هوشمندی میشه سرانجام خوبی برای تیم دید ....
تا ببینیم خدا چی میخواد و امیدوارم ماحصل جلسه مطلوب باشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه جولاي 14, 2012 1:00 pm

حرکت فوق العادهی بود. /13/
منم خدایی اصلا ناراحت نیستم چون همه کسایی که انتخاب شدند سطح تفکر فوتبالیشون بالاست. بخصوص دوستم سینا 888 که خیلی قبولش دارم و مطمعنا هرآنچه رو که باید گفت این دوستان میگند. بازم میگم واقعا جلسه فوقلادهیه و اگه بعد شروع لیگ هم ادامه داشته باشه تاثیر زیادی میتونه داشته باشه. مثلا اگه دینورزاده یا قاسمپور همچین کاری میکردند هممون بهش میگفتین آقا مختاری خیلی سرتر از این آلوز بعدش اونم حداقل یه بازی به احترام ما این کارو میکرد و نتیجشو میدید. کاری که تارتار خیلی دیر انجام داد و نتیجشو دید.در ضمن از دوستایی که لطف داشتند ممنونم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه جولاي 14, 2012 1:21 pm

از شیمی دعوت خیلی خیلی تشکر و اعلام آمادگی کونم دوستان. از زَکَنی که دعوت نُبُستید خواهش کونم کاری نوکونید کی اَمی گُل مدیران از خوشَنه کَرده پشیمانَ بید.همه اَمَن رشتیَن مگه خواسته ای غیر از سربلندی اَمی شهرِ تیم دَریم؟ بنده با احساس مسئولیت زیاد، حتماً در اَ جلسه حضور پیدا کونم و امیدوارم هر چیزی کی پیش اَیه به نفع فوتبال اَمی شهر ببه.
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان