[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin8651 » شنبه جولاي 14, 2012 10:13 am

اون هایی هم که اول مخالف هرندی بودن و الان تو این جلسه هستند متوجه میشن که هرندی آدمی هست که کارش رو بلده
در ضمن حتی اگه این جلسه جزو حركات پوپوليستی هم باشه بازم خوبه (پوپولیسم واژه مناسبی برای توصیف این کار نیست) البته روش های دیگه ای هم میشد برای انتخاب اعضا در نظر گرفت ولی خلاصه در هر صورت باید یک عده انتخاب میشدن و بقیه منتظر، در ارتباط با سن و شغل و سابقه ورزشی و موارد دیگه هم که مدیریت به این اطلاعات دسترسی ندارند
پس فعلا این حرکت رو به فال نیک بیگریم و به مدیرها هم اعتماد کنیم
این کار باعث میشه که شان سایت بره بالا و همه ما هم عضو این سایت هستیم
پس به امید موفقیت داماش
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه جولاي 14, 2012 10:20 am

من از اینکه دعوت شدم خیلی خیلی خوشحال هستم واز اینکه میبینم دوستانی که دعوت نشدند گلایه میکنند این در درجه اول نشون دهنده تعصب و احساس مسولیت اونهاست که قصد دارند برای سربلندی داماش تلاش کنند.من امیدوارم ادامه این جلسات منجر به تشکیل کانونی فکری برای باشگاه شده و زمینه ساز سربلندی و بالندگی فوتبال این شهر گردد.
گر آشکار و گر نهان است شهر من/ به چشم من بهشت جهان است شهر من
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه جولاي 14, 2012 10:33 am

حركت پوپوليستي = سرمايه گذاري روي جذب ارادت عوام
منظور من از حركت پوپوليستي اينه كه سرمربي با اينكار تنها يك هدف داره و اون اينه كه سكو ها رو واسه خودش نگه داره . هرندي رشتيه و خوب مي دونه تارتار سر بازي با فجر كه بازي رو هم برديم حيا كن رها كن شنيد. من خودم مخالف اون حركت بودم ولي دوست ندارم كسي با اين جلسات بخواد از احساسات بچه ها سواستفاده كنه. متاسفانه نقدي كه هميشه به اين سايت و بچه هاي پشت دروازه و جايگاه H وارده اينه كه ميانگين سنيمون كمه و خيلي احساساتي عمل مي كنيم. حالا شما اگه فكر مي كنيد اين جلسات مفيده نظرتون محترمه .
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » شنبه جولاي 14, 2012 10:34 am

من هم از مدیران سایت وارش کمال تشکر رو دارم که بنده رو دعوت کردن. حتما در خدمتشون هستم .
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه جولاي 14, 2012 10:41 am

ایده خوبیه اما به نظر من یک تاپیک درست کنیم مثل تاپیک سوال از آقای سراوانی برای جناب هرندی تا همه کاربرا بیان نظراتشونو بدن واینجوری بیشتر کاربرا و هوادارا با ایشون در ارتباط میشن در ضمن دوستانی که مثل من دعوت نشدند ناراحت نباشن جلسه هم اندیشیه و قصد صدرصد کمک به تیم هستش همینکه جناب هرندی دست به چنین عملی زدند خودش جای تقدیر داره همه ما فقط به فکر موفقیت تیممون هستیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه جولاي 14, 2012 10:43 am

[quote:4a9948a501="miladcivil"]به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .[/quote:4a9948a501]

کاملا موافقم دوست عزیز. اینکه بعضی بچه ها این حرکت خوب رو در نطفه اش دارند مورد انتقاد قرار میدند و به حرکت پوپولیستی تشبیه میکنند، خیلی بی انصافیه.
به نظرم این حرکت شاید بین تیم های لیگ بسیار کم سابقه باشه و ما رو جزو تیم های پیشگامی میکند که از مستقیما نظرات هواداران رو با مربی در میان میگذارند.
بهتره این حرکت رو به فال نیگ بگیریم و با پیشنهاد های سازنده، در بهبود چگونگی اجرای آن موثر باشیم.

ضمنا دوستان عزیز که انتخاب نشدند، به نظرم میتونیم نظراتمون (منجمله انتقادات معقول و سارنده در حوزه فنی مربوط به کار مربی ) از طریق وارش اسپرتی های عزیزی که در جلسه حاضر خواهند بود، به گوش آقای هرندی بریونیم.

لطفا در این شرایط که تیم ما از جانب مسئولین حمایت همه جانبه میشه (!!!!!)، بیاییم ما پشت تیممون و کادر فنی بومیش وایسیم و به جای انتقاد، بهشون روحیه بدیم و فرصت ارائه توانمندی هاشون.

با تشکر از همه آبراران عزیز :)
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 14, 2012 10:47 am

[quote:1cf3d93840="Ardalan"]حركت پوپوليستي = سرمايه گذاري روي جذب ارادت عوام
منظور من از حركت پوپوليستي اينه كه سرمربي با اينكار تنها يك هدف داره و اون اينه كه سكو ها رو واسه خودش نگه داره . هرندي رشتيه و خوب مي دونه تارتار سر بازي با فجر كه بازي رو هم برديم حيا كن رها كن شنيد. من خودم مخالف اون حركت بودم ولي دوست ندارم كسي با اين جلسات بخواد از احساسات بچه ها سواستفاده كنه. متاسفانه نقدي كه هميشه به اين سايت و بچه هاي پشت دروازه و جايگاه H وارده اينه كه ميانگين سنيمون كمه و خيلي احساساتي عمل مي كنيم. حالا شما اگه فكر مي كنيد اين جلسات مفيده نظرتون محترمه .[/quote:1cf3d93840]
من متوجه حرفت نمیشم.منظورت اینه که هرندی میخواد با این جلسات سر بچه ها رو شیره بماله؟!!
یعنی واقعا فکر کردی هرندی اینطوریه؟!!فکر کردی بچه ها با دوتا جلسه چشم و گوششونو میبندن رو اشتباهات احتمالی.
پسر خوب ما میخوایم یه جو دوستانه مابین سرمربی و هوادارها راه بیوفته که هم راحت تر بتونیم نقاط ضعف رو به سرمربی آینده دارمون بگیم هم بتونیم روی نقاط قوت اتکا کنیم و اونا رو بگیم.هدف ماها چیزی جز پیشرفت تیم نیست و هرگز یک نفر رو به تیم ترجیع نمیدیم.حالا اون یه نفر هرکی میخواد باشه.فرق هرندی با تارتار اینه که هرندی بچه ی این شهره و ما بعد از سال ها مربی بومی سکانه تیممونو به دست گرفته پس هرگز حیا کن رها کن نمیگیم بهش.و تا اونجایی که راه داشته باشه اشتباهاتشو(احتمالی) بهش دوستانه میگیم و اگر دیدیم با بودنش به تیم داره ضربه میخوره بهش میگیم که جدا شه.ما نظرمون رو میگیم و امید خان دوستانه میشنوه و چیزی که به نفع تیمه رو قبول میکنه.مسلما امید خان به فکر این شهره و وقتی ببینه دیگه واسه این تیم سودی نداره خودش میره.چون یه رشتی نمیتونه بدی تیمشو ببینه.پس بهتره عینک بدبینی رو در بیاری!!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 14, 2012 10:49 am

ممنون از لطفتون .
من آمادگی حضور دارم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht46 » شنبه جولاي 14, 2012 10:50 am

اول اینکه حرکت خیلی جالبی هستش و این نشان دهنده هوش سرمربی هستش و یکی از مزایای مربی بومی همین هستش من خیلی کم کامنت میزارم اما شبی نیست که نیام تو سایت و نظرات بچه ها رو نخونم حتی شده با موبایل میام چک میکنم امیدوارم این جلسات ادامه داشته باشه ولی بعید به نظر میرسه ادامه داشته باشه امیدوار بودم حداقل کسانی شرکت کنند که بیشتر در سایت فعالیت دارند وحداقل روزانه 2 الی 3 کامنت میزارند مثل The_King_of_rasht -antiros -Damash1-miladcivil-zxzx-majid13 ولی در لیست فوق اسم کاربرانی به چشم میاد که من تا بحال یک بار نظری ازشون ندیدم اصلا فعالیتی ندارند تا ببینم دیدگاهشون چگونه است امیدوارم بتونن دیدگاه کلی سایت رو به امید هرندی برسنون
Rasht46
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژانويه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه جولاي 14, 2012 10:51 am

[quote:be341357fa="mostafa"][quote:be341357fa="miladcivil"]به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .[/quote:be341357fa]

کاملا موافقم دوست عزیز. اینکه بعضی بچه ها این حرکت خوب رو در نطفه اش دارند مورد انتقاد قرار میدند و به حرکت پوپولیستی تشبیه میکنند، خیلی بی انصافیه.
به نظرم این حرکت شاید بین تیم های لیگ بسیار کم سابقه باشه و ما رو جزو تیم های پیشگامی میکند که از مستقیما نظرات هواداران رو با مربی در میان میگذارند.
بهتره این حرکت رو به فال نیگ بگیریم و با پیشنهاد های سازنده، در بهبود چگونگی اجرای آن موثر باشیم.

ضمنا دوستان عزیز که انتخاب نشدند، به نظرم میتونیم نظراتمون (منجمله انتقادات معقول و سارنده در حوزه فنی مربوط به کار مربی ) از طریق وارش اسپرتی های عزیزی که در جلسه حاضر خواهند بود، به گوش آقای هرندی بریونیم.

لطفا در این شرایط که تیم ما از جانب مسئولین حمایت همه جانبه میشه (!!!!!)، بیاییم ما پشت تیممون و کادر فنی بومیش وایسیم و به جای انتقاد، بهشون روحیه بدیم و فرصت ارائه توانمندی هاشون.

با تشکر از همه آبراران عزیز :)[/quote:be341357fa]
مصطفي جان من فقط دو تا سوال ازت مي پرسم شما جوابش رو به من بدي شايد من هم مجاب شدم كه ق با شماست:
1-فكر كن شما نشستي جلوي سرمربي و نوبت شماست كه حرف بزني ، چه چيزي ميخواي بهش بگي؟؟؟ مثلا بگي فلان بازيكن بهتره؟؟ يا بگي تيم بايد تهاجمي باشه؟؟ يا ... نميدونم .... شما بگو چي ميگي
2-حالا در مقابل اين رسش يا پيشنهادي كه مطرح مي كني به نظرت يك سرمربي (حالا ميخواد هرندي باشه ميخواد فرگوسن باشه) نظر شما رو دخيل ميدونه؟؟؟ يني تيمي كه مسئوليتش با اونه رو با گفته و پيشنهد شما تغيير ميده؟؟
پيشاپيش ممنون كه جواب دادي آبرار :)
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Ardalan » شنبه جولاي 14, 2012 11:00 am

[quote:9e4c41a31a="abarar1989"][quote:9e4c41a31a="Ardalan"]حركت پوپوليستي = سرمايه گذاري روي جذب ارادت عوام
منظور من از حركت پوپوليستي اينه كه سرمربي با اينكار تنها يك هدف داره و اون اينه كه سكو ها رو واسه خودش نگه داره . هرندي رشتيه و خوب مي دونه تارتار سر بازي با فجر كه بازي رو هم برديم حيا كن رها كن شنيد. من خودم مخالف اون حركت بودم ولي دوست ندارم كسي با اين جلسات بخواد از احساسات بچه ها سواستفاده كنه. متاسفانه نقدي كه هميشه به اين سايت و بچه هاي پشت دروازه و جايگاه H وارده اينه كه ميانگين سنيمون كمه و خيلي احساساتي عمل مي كنيم. حالا شما اگه فكر مي كنيد اين جلسات مفيده نظرتون محترمه .[/quote:9e4c41a31a]
من متوجه حرفت نمیشم.منظورت اینه که هرندی میخواد با این جلسات سر بچه ها رو شیره بماله؟!!
یعنی واقعا فکر کردی هرندی اینطوریه؟!!فکر کردی بچه ها با دوتا جلسه چشم و گوششونو میبندن رو اشتباهات احتمالی.
پسر خوب ما میخوایم یه جو دوستانه مابین سرمربی و هوادارها راه بیوفته که هم راحت تر بتونیم نقاط ضعف رو به سرمربی آینده دارمون بگیم هم بتونیم روی نقاط قوت اتکا کنیم و اونا رو بگیم.هدف ماها چیزی جز پیشرفت تیم نیست و هرگز یک نفر رو به تیم ترجیع نمیدیم.حالا اون یه نفر هرکی میخواد باشه.فرق هرندی با تارتار اینه که هرندی بچه ی این شهره و ما بعد از سال ها مربی بومی سکانه تیممونو به دست گرفته پس هرگز حیا کن رها کن نمیگیم بهش.و تا اونجایی که راه داشته باشه اشتباهاتشو(احتمالی) بهش دوستانه میگیم و اگر دیدیم با بودنش به تیم داره ضربه میخوره بهش میگیم که جدا شه.ما نظرمون رو میگیم و امید خان دوستانه میشنوه و چیزی که به نفع تیمه رو قبول میکنه.مسلما امید خان به فکر این شهره و وقتی ببینه دیگه واسه این تیم سودی نداره خودش میره.چون یه رشتی نمیتونه بدی تیمشو ببینه.پس بهتره عینک بدبینی رو در بیاری!!![/quote:9e4c41a31a]
دوست عزيزم خيلي خوب ميشه اگه به اون دو سوالي كه تو همين تاپيك از مصطفي كردم جواب بدي.
در مورد اينكه بچه اين شهره و بهش حيا كن رها كن نميگي خيلي حركتت قشنگه ولي اين رو نمي توني به همه تعميم بدي . من خودم خيلي ها رو ميشناسم كه طاقتشون اندازه تو نيست . البته من خودم از اين بابت خيلي متاسفم ولي عين واقعيته .
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه جولاي 14, 2012 11:00 am

این لیست جای انتقاد زیادی داره. نظرات پر محتوی یعنی چه؟ با چه مقیاسی سنجیده میشه؟ به نظر من باید کسایی تو این لیست میبودن که بیشتر تو فراخوان ها شرکت کرده بودن و در عمل بیشتر برای تیم مایه گذاشته بودن.
در جواب اون دوست هم که گفت حرکت پوپولیستی ... باید بگم که رمز موفقیت این تیم کنترل سکو در چند هفته اوله و اگر هرندی چنین منظوری داره باید بهش تبریک گفت.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » شنبه جولاي 14, 2012 11:01 am

[quote:661596fd2f="Ardalan"]حركت پوپوليستي = سرمايه گذاري روي جذب ارادت عوام
منظور من از حركت پوپوليستي اينه كه سرمربي با اينكار تنها يك هدف داره و اون اينه كه سكو ها رو واسه خودش نگه داره . هرندي رشتيه و خوب مي دونه تارتار سر بازي با فجر كه بازي رو هم برديم حيا كن رها كن شنيد. من خودم مخالف اون حركت بودم ولي دوست ندارم كسي با اين جلسات بخواد از احساسات بچه ها سواستفاده كنه. متاسفانه نقدي كه هميشه به اين سايت و بچه هاي پشت دروازه و جايگاه H وارده اينه كه ميانگين سنيمون كمه و خيلي احساساتي عمل مي كنيم. حالا شما اگه فكر مي كنيد اين جلسات مفيده نظرتون محترمه .[/quote:661596fd2f]

خیلی خوبه که شما نظر مخالف خودتون رو با کمال احترام بیان می‌کنید.
به امید خدا در ادامه این ارتباط هوادارها با مدیریت و کادرفنی گشترده‌تر بشه، من شخصا بیشتر از این خوشحال هستم که خلاصه این ارتباط داره برقرار میشه، حتی هدف های دیگه ای در ابتدا داشته باشه.
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه جولاي 14, 2012 11:04 am

منم به شخصه انتظار داشتم بعضی از دوستان حتما باشن مثل
king_of _the_rasht
rashti_sarvar
antiros
hamed-rashti
البته این دوستان رو نمیشناسم اصلا اما نظراتشون رو جالب توجه میدونم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه جولاي 14, 2012 11:13 am

ایده خوب و عالی هست امیدوارم این فعالیت ها ادامه داشته باشه
اما بهتر بود اول به خود این افراد پیام خصوصی داده بشه نه اینکه به این صورت اعلام میشد
بهرحال از مدیرت تشکر میکنم که همچین امکانی به وجوداوردند تا یه همدلی بین نیمکت تیم و هواداران به وجود بیاد /13/ به امید موفقیت بیشتر /23/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان