[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 14, 2012 7:36 am

[color=black:1cf1da7820]با سلام خدمت کاربران وارش اسپرت و همچنین تمامی بازدیدکنندگان سایت که ما را در بیش از 22 ماه فعالیت وارش اسپرت تنها نگذاشتند.

بنا بر پیشنهاد امید هرندی،سرمربی بومی داماش گیلان مبنی بر برگزاری جلسات مستقیم با کاربران وارش اسپرت برای شنیدن نظرات هواداران داماش و پیگیری های مدیریت وارش اسپرت برای تشکیل این جلسه،مقرر شده است تا قبل از شروع لیگ برتر اولین جلسه هم اندیشی هواداران و سرمربی تیم انجام شود.

به دلیل محدودیت قادر به دعوت تمامی کاربران یا تعداد بالایی از کاربران به این جلسه نیستیم و بر این اساس کادر مدیریت وارش اسپرت با هم اندیشی که انجام داد لیستی از کاربران را برای این جلسه تهیه کرده است. مبنای انتخاب افراد فاکتورهایی مثل نظرات پرمحتوی و تحلیلی بوده و سعی شده از تعدادی از افراد با تجربه تر نیز بیشتر استفاده شود.

مطمئنا جای بسیاری از افراد در لیست زیر خالی است اما متاسفانه به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد قادر به دعوت تمامی این بزرگواران نیستیم و قطعا در جلسات آینده از حضور بقیه دوستان نیز در صورت تمایل آنها استفاده خواهیم کرد:

لیست افراد دعوت شده به شرح زیر است :

1- yaran-mirzakochak
2- only_abarar
3- DAVOUD (کاربر مهمان)
4- RASHTBOY
5- abarar1989
6- onlyrasht
7- حسین صداقت
8- Mordab
9- Pedram_1367
10- mahyarmaya
11- 888
12- hamidjavan
13- miladcivil
14- aliabed
15- Rasht20
16- Ardavan
17- hamed3
18- monfared
19- iman1978
20- Majid_Rasht

از کاربران نام برده شده خواهش می شود که شماره های تماس خود را به من MAZIYAR پیغام خصوصی کنند و یا از طریق ایمیل های vareshsport@gmail.com و info@varesh-sport.com با سایت مکاتبه داشته باشند. دوستانی هم که تمایل به حضور در این جلسه ندارند،حتما به ما اعلام کنند .
سعی ما این است که زمان مناسبی برای این جلسه تدارک ببینیم تا کسی برای حضور مشکلی نداشته باشد. [/color:1cf1da7820]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه جولاي 14, 2012 8:13 am

خلاصه دست های پشت پرده نخواست ما بیایم
اما از شوخی گذشته ایده خوبیه.هرندی واقعا خوش فکره که این پیشنهاد رو داده
بچه ها هم حتما نظرای مارو منعکس میکنن
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه جولاي 14, 2012 8:20 am

بعضی از اسامی بالا رو نمیشناسم. و سنشونم از من کمتره فکر نمیکنم زیاد مثل من تو این سایت اومده باشن و تو فراخوان ها شرکت کرده باشن به هر حال از ما بهترون هستن دیگه. انشالا که جلسه ای خوبی باشه و دوستان تازه وارد جای ما رو پر کنن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashti_sarvar در شنبه جولاي 14, 2012 8:31 am .
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه جولاي 14, 2012 8:23 am

خوبه این طرح.
ولی جای منتقدانی مثل من نیست حتما.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » شنبه جولاي 14, 2012 8:38 am

آفرین به آقای هرندی /3/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » شنبه جولاي 14, 2012 8:43 am

واقعا دم بچه های وارش اسپورت گرم ( نخ سوزن مهرداد و مازیار)
/14/
امیدوارم بچه ها نظراتشون رو بخوبی انتقال بدن /13/
ما منتظر خبر ها و عکسای این جلسه هم می مونیم /12/ /8/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 14, 2012 9:07 am

به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هست و نهایت تیزبینی و توانایی مدیریتی مربی مارو میرسونه . اینکه چه افرادی میرن و روش انتخاب چی هست ، اصلا" مهم نیست (به نظر من) ، مهم این هست که گفت و شنودها پربار باشه و حتی اگه یک راهکار مفید هم برای ادامه فصل و موفقیت ارائه بشه ، عااااالیه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 14, 2012 9:18 am

اول از هر چیز تشکر از اینکه من رو هم جزو دوستان انتخاب کردند . در ثانی تشکر از مربی تیممون که همچین کاری رو برنامه ریزی کرده و این یک قدم تاریخی در فوتبال ایران هست و فکر نمی کنم هیچ مربی ای توی ایران تا الان همچین کاری رو کرده باشه یا حداقل حرفی ازش زده باشه ... /3/ /3/ /3/ /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 9:21 am

به نظرم اینجور دعوتنامه فرستادن یه نوع بی احترامی و دهن کجی به بقیه دوستان هستش ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه قرار به دستچین کردن دوستان بود باید به خود این نفرات پیغام خصوصی داده می شد یا اینکه از کلیه دوستان درخواست می شد که آمادگیه خودشونو اعلام کنن و ذکر می شد که از بین متقاضیان تعداد 20 نفر به صلاحدید مدیریت سایت انتخاب میشن واسه جلسه ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, به هر حال فکر نمی کنم کسی از اعضای سایت دلش کمتر یا بیشتر از بقیه با داماش باشه
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 14, 2012 9:32 am

[quote:d3b98d26f2="rashti_sarvar"]بعضی از اسامی بالا رو نمیشناسم. و سنشونم از من کمتره فکر نمیکنم زیاد مثل من تو این سایت اومده باشن و تو فراخوان ها شرکت کرده باشن به هر حال از ما بهترون هستن دیگه. انشالا که جلسه ای خوبی باشه و دوستان تازه وارد جای ما رو پر کنن[/quote:d3b98d26f2]
در ابتدا مبنا بر حضور کاربران در سایت نیست و اگر بحث پارتی بازی بود خیلی از دوستای نزدیکم که در ورزشگاه هم پیش من هستند دعوت نشدند!
اما در مورد سن باید بگم در بین این افراد از همه کوچکتر من هستم و شما بر چه اساسی میگید این افراد از شما کوچکتر هستند من نمیدونم.در ضمن قرار نیست در این جلسه تمام افراد حضور داشته باشن و مطمین باشید در جلسات آتی از حضور بقیه عزیزان استفاده میشه و همچنین در بحث های امروز و فردا می تونید نظرتون رو بازگو کنید تا به سرمربی تیم انتقال پیدا کنه
در پایان هم از عزیزان میخوام که خودشون رو جای ما بذارن
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه جولاي 14, 2012 9:40 am

1- اول از همه بگم كه اين جلسه و كلا اين نوع از جلسات جزو حركات پوپوليستيه و هيچ نفعي نداره جز اينكه .... :wink:
2- من نميدونم اين Ardavan كه نوشتن درست نوشته شده يا اسم منه (چون چنين نام كاربري اي به خاطر ندارم) ولي در هر صورت اگر هم منظور نام كاربري من باشه چون اعتقادي به اين نوع جلسات ندارم مهم نيست.
3-مازيار جان ! محتوي و مفهوم يعني چي؟ مقياس اش چيه؟ مقياس اش شمايي؟ يا مهرداد عزيز؟ يا سطح تفكر شما؟ اگر سخني در سطح تفكر شما نيست دليل بر بي محتوي بودن نيست . لطفا به هيچ كاربري توهين نكن . در كامنت هاي شما هم مطالب زيادي وجود داره كه از نظر خيلي ها شايد .... بي خيال
4- تعجب مي كنم ! خيلي ها كه اسمشون اينجاست اصلا نميشناسمشون ! چه اينجا چه هرجا
5- عجيب تر اينكه دوستان عزيزي تو اين ليست نيستن كه آدم شاخ در مياره :
majid13
king_of _the_rasht
rashti_sarvar
antiros
popo
...
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 14, 2012 9:40 am

دوستان دلخور نباشند این اولین جلسه هست و قرار نیست همیشه یه سری افراد خاص باشند و دفعات دیگه که در دل لیگ اتفاق می افته انشالله گروه گروه از همه کاربران وارش اسپرت که تمایل داشته باشند دعوت می کنیم .
به هر حال از بین 40 نفری که در مرحله اول در نظر گرفته بودیم بر اساس یه سری فاکتورها این افراد انتخاب شدند و اگر هر کدوم انصراف بدن شخص دیگه ای جایگزین میشه .

در مورد دوستی که گفتند از ما بهتران و سنشون از ما پایین تره باید بگم چنین چیزی نیست و گفتم به سری نکات ربط داره . ضمن اینکه اگر چه سن و سال به هیچ وجه ملاک اصلی حساب اما در پاسخ این دوست باید بگم شاید فقط دو نفر از شما سنش پایین تر باشه اما باز هم میگم سن ملاک اصلی نیست و به هر حال قرار هست تا جایی که امکان داره از دیگر اعضای وارش اسپرت در جلسات بعد دعوت بشه .

دوستی گفت جای منتقدان نیست . که توی همین افراد چند منتقد سرمربی هست .

دوست دیگری از یک کاربر حرف زدند که از مدیران سایت داماش .آسیا بود و چندین سال هست که در سایت ها و محیطها مجازی فعالیت دارند .

یکی دیگه هم این نوع دعوت کردن رو نادرست قلمداد کرده که باید بگم هیچ فرقی نمی کنه .در اونصورت اونی که مثل شما ناراحت می شده بعد از جلسه می گفت چرا من نبودم یا چرا ما نبودیم؟! فرقی نمی کنه!

اعضای وارش اسپرت که فقط همین 20 نفر یا اون 40 نفر نیستند. و هوادار داماش هم همین تعداد نیستند .

ضمنا من فکر می کنم شما باید استقبال کنید چون مستقیما می تونید هر انتقاد یا فکری دارید منتقل کنید . امروز 20 نفر و در جلسات بعد همه کاربران می تونند هر انتقادی که دارند رو مستقیما به ایشون وارد کنند . آیا این بده که سرمربی مستقیما حرف هوادارش رو گوش بده؟ آقای هرندی هم دنبال به به و چه چه نیست و دنبال کسانی هست که ازش انتقاد درست داشته باشند یا راهکار بدن .
بعضی از دوستان حواسشون باشه که با نوع صحبت ها اتحاد و همدلی رشتی ها رو زیر سوال نبرند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه جولاي 14, 2012 9:53 am

حالا دیگه بیخیال دوستان. مهم اینکه اتفاق خوب و خوش یمنی هستش.
امیدوارم فتح بابی بشه بر یه ارتباط دو سویه با اعضای تیم.

و همچنین امیدوارم افرادی انتخاب بشند برای جلسه رو در رو با آقایان عابدینی و سراوانی.

البته آقای سراوانی همیشه در دسترسه ولی یه جلسه ای باشه تو یه فضای مناسب برای نقد.

در ضمن من خودم هم با آقای هرندی و برادرشون بعد از تمرین تیم چندین بار به مدت طولانی صحبت کردم. ایشون باروی گشاده جواب همه رو میده.

حالا حتما نباید تو یه جلسه باشه. میتونید بعد تمرین کنار ال -90 مشکی ایشون باهاش صحبت کنید.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 14, 2012 10:06 am

من یک نکته ای رو هم اضافه کنم...تا امروز فقط ما مدیران سایت طرز تفکرات و سوالمون رو در یه محیط خلوت با آقای هرندی یا مربی تیم مطرح می کردیم و شما رو با مصاحبه یا به نحوی دیگه درجریان می گذاشتیم .
حالا خواستیم با درخواست خود ایشون هر سری یک تعداد از کاربران وارش اسپرت در یک محیط مناسب و با فراغ بال سوال ها یا انتقاداتشون رو بگن اگر دوستان دیگه فکر می کنند چنین جلساتی درست نیست که خب یه نظرسنجی می ذاریم ببینیم چقدر موافق و مخالف این جلسه داریم و درنتیجه نهایتا همون روال قبل رو پیش می ریم و شما می تونید کنار زمین نهایتا از ایشون چند تا سوال داشته باشید اما در مورد انتخاب گروه ها لطفا دست ما رو باز بگذارید...
(همین الان که این کامنت رو می نویسم 42 کاربر عضو آنلاین اند و مجموع حدود 150 نفر . آیا میشه همه رو تو یه جلسه اسمشون رو آورد؟ البته از همین امروز نفرات دو جلسه بعد رو هم اسامیشون رو نوشتیم و قبل همون جلسات اعلام می کنیم)
البته همه کاربران وارش اسپرت دوستان من هستند و برای تک تکشون احترام قائلم ولی اتفاقا تو این اسامی اکثرا از دوستان نزدیک ما نیستند و سعی کردیم تو هر جلسه نهایتا دو سه نفر از دوستان نزدیک تر که تو این سایت عضو هستند رو بگیم بیان که شرمنده اونها هم نباشیم .
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on شنبه جولاي 14, 2012 10:17 am, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه جولاي 14, 2012 10:12 am

ایده بسیار جالبیه ممنون از بانیان این جلسه و امیدوارم تداوم داشته باشه و نظرات همه هوادارها حداقل شنیده بشه ... و باعث تعجبه که یعضی از دوستان خودشون رو هوادار داماش میدونن اما با نگاهی منفی به سایر هوادارها و کاربران سایت پیگر مسایل هستند . دوستان عزیز اگر هدف همه مون کمک به تیم شهرمون باشه دیگه چه فرقی میکنه چه کسایی در جلسه اول باشند و چه کسانی در جلسات بعدی ... لطفا مسایل شخصی و فردی رو وارد نفرمایید و اجازه بدید قدم اول محکم برداشته بشه تا سنگ بنایی برای قدمهای بزرگتر و تشکیل کانون هواداران باشه ... حتی اگر بنده به جلسه ۱۰۰ هم دعوت نمیشدم باز هم نظرم همین بود که عرض کردم ...
به امید روزهای خوب برای شهرمان و تیم محبوبش
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان