[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط onlyrasht » جمعه جولاي 13, 2012 7:20 pm

[color=black:cc8a01ff35]90: روز گذشته اكثر بازيكنان جديد و قديم داماش با حضور در هيات فوتبال گيلان قرارداد‌شان را به ثبت رساندند تا خيال خودشان و باشگاه را راحت كنند. اما عرفان اولروم مهاجم جديد داماش هنوز قراردادش را ثبت نكرده و مدتي است كه در تمرينات نيز حضور ندارد. ظاهرا مهاجم جديد داماش مشكل ويزاي كار دارد و به همين دليل نمي‌تواند قراردادش را به ثبت برساند. در اين راستا با اولروم گفت‌‌وگويي انجام داديم كه جالب توجه است:[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]: عرفان! چرا در تمرينات داماش شركت نمي‌كني؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]من مدتي در تمرينات حضور داشتم و مشكل خاصي هم نبود اما وقتي پيگير كار ثبت قراردادم شدم به من گفتند ويزاي كار نداري و بايد اين مشكل را برطرف كني.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: مگر خودت نمي‌دانستي ويزاي كار نداري؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]من فصل گذشته در ابومسلم بودم و سرپرست تيم مي‌گفت همه كارهايت را انجام دادم و مشكل خاصي نداري. ولي الان فهميدم حسيني، سرپرست تيم به من دروغ گفته و در حالي كه بازيكن ابومسلم بودم هيچ كاري برايم انجام نداده است. واقعا نمي‌دانم. كار يك سرپرست چيست! اگر كارش را بلد نيست برود تا يكي ديگر بيايد. من 9 سال است كه در ايران هستم و اولين بارم است كه با چنين اتفاقي روبه‌رو مي‌شوم. او با اين كارش بيچاره‌ام كرده.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: حالا مي‌خواهي چه كار كني؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]دارم مي‌روم پيش آقاي عليپور تا بتوانم مشكلم را برطرف كنم. اميدوارم كه با من همكاري كنند تا قراردادم را ثبت كنم. و بعد دنبال مجوز كارم باشم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: مگر تو مسلمان نيستي و همسر ايراني نداري؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]من مسلمان هستم و همسرم نيز ايراني است الان پسرم سورنا سه سال و نيمش است ولي نمي‌دانم چرا مي‌گويند بايد مجوز كار بگيريم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: چند سال است نيجريه نرفتي؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]من سه سال است كه به كشورم نرفتم و خيلي دلم براي خانواده‌‌ام تنگ شده ولي چون در ايران ازدواج كردم بايد اينجا بمانم و به فكر زن و بچه‌ام باشم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: فكر مي‌كني كي مشكلت حل شود؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]باور كنيد خودم نمي‌دانم كي حل مي‌شود. در اين چند روز از رشت آمدم تهران، از اينجا رفتم مشهد و دوباره همين كار را تكرار كردم و احتمالا باز هم همين رفت و آمدها ادامه خواهد داشت.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: پول هم از ابومسلم طلب‌داري؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]باور كنيد فصل گذشته براي اين تيم مجاني بازي كردم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: چرا؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]بهانه‌هاي زيادي آوردند از نداشتن پول تا صعود نكردن تيم به ليگ‌برتر و...[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: قرار دادت با داماش چگونه است؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]من قرارداد داخلي امضا كردم و از آقاي عابديني و هرندي تشكر مي‌كنم كه در اين مدت همكاري كردند تا دنبال حل مشكلاتم باشم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: چرا اين مشكلات را با خداداد عزيزي در ميان نگذاشتي تا كمكت كند؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]او كه نبايد دنبال كارهاي باشگاه باشد. اين كار برعهده سرپرست بود ولي متاسفانه فكر مي‌كنم عمدا سهل‌انگاري كرده تا من را دچار دردسر كند![/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: مشكلاتت با فراز كمالوند برطرف شد؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]هر انساني مي‌تواند در زندگي‌اش اشتباه كند. من همه اتفاقات را ناديده گرفتم و او را بخشيدم. چون مسلمان هستم و با بخشش كسي بزرگ و كوچك نمي‌شوم.[/color:cc8a01ff35]

[color=darkblue:cc8a01ff35]90: ظاهرا در تبريز خيلي اذيت شدي؟[/color:cc8a01ff35]

[color=black:cc8a01ff35]خيلي‌ها اذيتم كردند. چون همه‌چيز گذشته نمي‌‌خواهم به آن دامن بزنم. من 9 سالي كه در ايران بودم با هيچ كس مشكلي نداشتم و الان هم ندارم. فقط دوست دارم هر چه زودتر مشكلم را برطرف كند. تا قراردادم را ببندم چون (امروز) آخرين روز نقل و انتقالات است.[/color:cc8a01ff35]

[color=indigo:cc8a01ff35]این مصاحبه واسه روز پنجشنبه است[/color:cc8a01ff35]
منبع : نود
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 14, 2012 4:20 am

رودباریان حداقل بهتر از الیاسی هست ... درسته که سنش هم بالا رفته ولی به عنوان دروازه بان دوم بد نیست و می تونه خرید خوبی برامون باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه جولاي 14, 2012 5:40 am

خرید خوبی بود.وجود یک دروازه بان با تجربه کنار میلاد هم باعث رقابت بیشتر میشه و هم به تجربه ی میلاد کمک میکنه
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran_83 » شنبه جولاي 14, 2012 7:25 am

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه داماش گیلان مسعود زارعی مدافع و حسن رودباریان دروازه بان پیشین پرسپولیس را جذب کرد.

به این ترتیب فهرست باشگاه داماش برای حضور در لیگ برتر دوازدهم تکمیل شد. وضعیت مالکیت باشگاه داماش هنوز مشخص نشده و مالک سابق این باشگاه مه‌آفرید امیرخسروی است که متهم اول پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی است.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه نیز بارها از مشکلات مالی برای حضور در فصل آینده گلایه کرده است.
نماد کاربر
mehran_83
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه جولاي 14, 2012 7:43 am

در حالي که تنها يک روز از مهلت باشگاه‌هاي ليگ برتري براي جذب بازيکن باقي مانده است، 62 بازيکن که فصل گذشته در ليگ برتر يا در سه تيم تازه صعود کرده به اين ليگ حضور داشتند، بدون تيم مانده‌اند.
[62 بازيکن بدون تيم ماندند]

مهلت قانوني باشگاه‌هاي ليگ برتري براي جذب بازيکنان جديد به پايان رسيد و اين در حالي است که 62 بازيکن با هيچ تيمي قرارداد نبسته‌اند. اين بازيکنان در فصل گذشته يا در ليگ برتر حضور داشته‌اند و يا در يکي از سه تيم تازه صعود کرده به ليگ برتر شاغل بودند.

به گزارش ايسنا ،در بين بازيکنان بيرون مانده اسامي معرفي هم ديده مي‌شود. وحيد هاشميان، شيث رضايي، مهرداد اولادي و ميثاق معمارزاده همگي از پرسپوليس، جاسم کرار و وحيد طالب لو از شاهين، محمد پروين، و داود سيد عباسي از پيکان و سهراب بختياري زاده از صبا در بين اين بازيکنان هستند.

از 63 بازيکني که تا اين لحظه بيرون از گود مانده‌اند، 9 نفر فصل گذشته در فولاد خوزستان توپ مي‌زدند که از اين حيث، اين باشگاه صاحب رکورد است. در نقطه مقابل، تيم‌هاي گهر و داماش قرار دارند که هيچ يک از بازيکنان خروجي آنها بدون تيم نمانده‌اند.

در حالي 62 بازيکن تاکنون نتوانسته‌اند به تيمي ملحق شوند که برخي از تيم‌ها به دليل مشکل‌ مالي و برخي به دليل مشکل مديريتي موفق نشدند که بازيکنان جديد زيادي جذب کنند. از سوي ديگر برخي از اين بازيکنان پيشنهادهاي زيادي از تيم‌هاي ليگ برتري داشته‌اند. به عنوان نمونه مجتبي جباري که ماندن يا نماندش در استقلال در هاله‌اي از ابهام قرار داشت و در آخرين لحظات در جمع آبي‌ها ماند، با پيشنهاد تيم‌هاي مس کرمان، تراکتورسازي ، ملوان و حتي راه‌آهن روبرو بود. همچنين مهرداد اولادي در حال مذاکره با ملوان بود اما به دليل به توافق نرسيدن، نتوانست به تيم سابقش بازگردد.

در هر حال، پرونده فصل نقل و انتقالات ليگ برتر بسته شد و 18 تيم حاضر در اين رقابت‌ها ترکيب خود را شناختند. در اين بين، 62 بازيکن بيرون مانده بايد در انتظار پيشنهاد تيم‌هاي دسته پايين‌تر بمانند و يا خانه نشيني تا شروع نيم فصل دوم ليگ برتر را تحمل کنند. ** اسامي بازيکناني که بدون تيم مانده‌اند و نام تيم فصل قبلشان به اين شرح است:

* استقلال : حسين علوي، هادي زرين ساعد، الونگ الونگ، گوران يرکوويچ، مهدي اسلامي و توحيد غلامي.

* پرسپوليس : ميثاق معمارزاده، وحيد هاشميان، مجتبي شيري و مهرداد اولادي.

* سپاهان: عماد محمد رضا و مهدي نصيري.

* راه‌آهن : محمود امنه

* تراکتورسازي: علي دباغ.

* فولاد خوزستان: جابا مجيري ، آندره، نادر احمدي، کريم شاهوردي، اميد خالقي، اميد خورج، خليل طالقاني، سامان صفا و عبدالله ممبيني.

* مس: جورج مورات.

* شاهين: وحيد طالب لو و جاسم کرار.

* صبا: سهراب بختياري زاده، فرزانه، غلامعلي‌زاده، احمد خرمالي، مسعود کشوري، مرتضي هاشم زاده، حسين گوهري و ميثم مهاجر.

* فجر سپاسي: انزلیچی سنگچولي، عباس کاظميان و محمد پورمحمد.

* ذوب آهن : داود حقي، دسوزا و محمد منصوري.

* نفت آبادان: لئون پاچاچيان، عباس محمدي، هدايت شهرياري، نبي ساکي، ميثم اميري، هادي رمضاني و مهرداد مير.

* پيکان:محمد پروين، داود سيد عباسي، ميلاد نوري، حسن اسلامي، محمدرضا خرسند و ايمان حيدري.

* سايپا: عليرضا لطيفي، جواد آشتياني، سجاد بيرانوند و اميد روانخواه.

* نفت تهران: فريرا و شاهين خيري.

* ملوان:محمد رستمي و مجتبي انصافي.

* مس سرچشمه: مجتبي محبوب مجاز.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 15, 2012 1:07 pm

هیچکدوم

داماش /8/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه نوامبر 25, 2012 9:50 pm

سراوانی:با توجه به کارنامه بوبکر و نظر مساعد کادر فنی،احتمال جذب وی زیاد است.

علی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،در خصوص وضعیت بوبکر کبه و احتمال جذب او گفت:بوبکر جِی دی کِـبـه (Boubacar Djeidy Kébé) فرانسوی آفریقایی تبار از منطقه Ouagadougou بورکینافاسو است، وی 25 سال سن دارد و امسال در تیم Cherbourg فرانسه در میان لیگ ملی فرانسه ( National Ligue) یا همان لیگ دسته 3 فرانسه ( با حضور 20 تیم ) با شماره 29 بازی کرده است .
سراوانی ادامه داد: در سال جاری وی در تیمش 7 بازی انجام داده که در طی آن 3 گل به ثمر رسانده است، این تیم با 14 بازی و 18 امتیاز در مکان 9 جدول قرار دارد. سراوانی در خصوص بازی های ملی او گفت: سال 2003 تا 2005 عضو تیم ملی زیر 20 سال مالی بوده که 17 بازی در آن انجام داده و 5 گل به ثمر رسانده است، این بازیکن از سال 2005 تا 2007 عضو تیم ملی زیر 23 سال بورکینافاسو بوده که در 15 بازی موفق به 7 بار گلزنی شده است.

وی ادامه داد:با توجه به این سوابق و نظر مساعد کادر فنی تیم و حمید درخشان سرمربی داماش گیلان،احتمال جذب او بسیار زیاد است این در حالی است که رقم پیشنهادی برای عقد قرارداد با وی برای باشگاه نیز مناسب است.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه نوامبر 25, 2012 10:22 pm

جذب مهاجم خارجی اومدن غلامی رو کنسل میکنه؟
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 25, 2012 10:34 pm

[quote:8a9bcc7a47="Mordab"]جذب مهاجم خارجی اومدن غلامی رو کنسل میکنه؟[/quote:8a9bcc7a47]
نخیر.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه نوامبر 26, 2012 7:27 am

[color=black:c07bc064d4]شرايط نقل و انتقالات نيم فصل اعلام شد

علي کاظمي در مورد برگزاري مرحله نخست مسابقات فصل جاري جام حذفي در تعطيلات نيم فصل و اعتراض برخي از مديران و مربيان تيم‌هاي شرکت کننده در اين جام به اين برنامه‌ريزي ضمن بيان مطلب فوق گفت: در زمان برگزاري قرعه‌کشي مسابقات، از همه در خصوص زمان و نحوه برگزاري اين جام راي‌گيري شد و به آن راي مثبت داده شد.

به گزارش مهر، وي اضافه کرد: با توجه به اينکه فصل نقل و انتقالات نيم فصل يک روز پس از برگزاري هفته هفدهم يعني روز 14 آذرماه آغاز مي‌شود، تيم‌ها مي‌توانند پس از ثبت قرارداد بازيکنان جديد خود در هيات فوتبال استان مربوطه و دريافت کارت بازي از سازمان ليگ، از نفرات جديد در مسابقات جام حذفي استفاده کنند، البته در صورتي که قوانين موجود را رعايت کرده باشند.

دبير سازمان ليگ همچنين خاطرنشان کرد: همانطور که اشاره شده فصل نقل و انتقالات نيم فصل ليگ دوازدهم از 14 آذرماه آغاز شده و تا شنبه دوم دي‌ماه (02/10/91) ادامه خواهد داشت و تيم‌ها در صورت داشتن جاي خالي، خروج بازيکن مصدوم از ليست و فسخ قرارداد با يک بازيکن طبق مقررات موجود، مي‌توانند تا سقف 7 بازيکن جديد جذب کنند.

کاظمي در مورد ادغام سازمان ليگ حرفه‌اي و سازمان ليگ آزادگان و تشکيل "سازمان ليگ فوتبال" اظهار داشت: طبيعتا با تشکيل اين سازمان جديد، علاوه بر تغيير آئين‌نامه‌ها، ساختار مجمع، هيات رئيسه و شرح وظايف آن هم تغييراتي خواهد کرد که پس از تصويت ابتدايي در مجمع سازمان ليگ و تائيد نهايي توسط هيات رئيسه فدراسيون فوتبال، مسابقات فصل آينده طبق قوانين جديد برگزار مي‌شود.

وي در خصوص سهيمه‌هاي فوتبال باشگاهي ايران در ليگ قهرمانان آسيا هم تاکيد کرد: در اين مدت سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال تلاش مضاعفي انجام دادند تا با حل مشکلات موجود، تعداد سهميه‌هاي ايران در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا را افزايش دهند که خوشبختانه توانستيم با توجه به معظلات موجود در زير ساخت‌ها از جمله در ورزشگاه‌ها، سهميه خوبي را کسب کنيم.

دبير سازمان ليگ در پايان گفت: تصور شخصي من اين است که باشگاه‌ها و ورزشگاه‌هاي ايران پيشرفت خوبي داشته‌اند اما بحث دريافت سهميه مانند کنکور، رقابتي بين همه کشورها است و تمام کشورها دوست دارند بيشترين سهميه را از آن خود کنند.[/color:c07bc064d4]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه نوامبر 26, 2012 7:53 am

[size=18:1aa8cf1bda]چهار بازيکن در ليست خريد داماش[/size:1aa8cf1bda]

ابوذر رحيمي، محمد غلامي، لک چيرا و محسن حميدي مدنظر درخشان هستند...
حميد درخشان براي تقويت تيمش چشم به چهار بازيکن دارد. چهار بازيکني که دو نفر از آنها سابقه حضور در داماش را دارند و دو نفر از آنها نيز سابقه شاگردي درخشان را.
به گزارش گل، محمد غلامي و ابوذر رحيمي دو بازيکن سابق داماش که در سپاهان و نفت آبادان توپ مي زنند به همراه محسن حميدي و لک چيرا دو بازيکن سابق شاهين بوشهر که يکي در آلومينيوم هرمزگان و ديگري در ليگ کروواسي مشغول بازي است چهار نفري هستند که در ليست خريد درخشان قرار گرفته اند.بايد ديد آيا داماشي ها مي توانند رضايت نامه آنها را از باشگاههاي فعلي شان دريافت نمايند يا خير. درخشان براي دفاع راست گوشه چشمي هم به مسعود نظر زاده دارد. مدافع سابق شاهين و بازيکن فعلي مس کرمان. به نظر مي رسد درخشان براي تقويت تيمش روي بازيکنان خط دفاعي زوم کرده است.
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 26, 2012 8:14 am

[quote:5037e6b3d0="Mordab"][size=18:5037e6b3d0]چهار بازيکن در ليست خريد داماش[/size:5037e6b3d0]

حميد درخشان براي تقويت تيمش چشم به چهار بازيکن دارد. چهار بازيکني که دو نفر از آنها سابقه حضور در داماش را دارند و دو نفر از آنها نيز سابقه شاگردي درخشان را.
به گزارش گل، محمد غلامي و ابوذر رحيمي دو بازيکن سابق داماش که در سپاهان و نفت آبادان توپ مي زنند به همراه محسن حميدي و لک چيرا دو بازيکن سابق شاهين بوشهر که يکي در آلومينيوم هرمزگان و ديگري در ليگ کروواسي مشغول بازي است چهار نفري هستند که در ليست خريد درخشان قرار گرفته اند.بايد ديد آيا داماشي ها مي توانند رضايت نامه آنها را از باشگاههاي فعلي شان دريافت نمايند يا خير. درخشان براي دفاع راست گوشه چشمي هم به مسعود نظر زاده دارد. مدافع سابق شاهين و بازيکن فعلي مس کرمان. به نظر مي رسد درخشان براي تقويت تيمش روي بازيکنان خط دفاعي زوم کرده است.[/quote:5037e6b3d0]
[color=darkblue:5037e6b3d0]ضمن تشکر از کامنت دوستمان ، باید بعنوان یک نظر شخصی عرض کنم :
شخصاً انتظار جذب بازیکنان بسیار بهتری رو دارم البته این موضوع رو هم نمیشه نادیده گرفت که بنده از پشت میز کامپیوتر به قضیه نگاه می کنم ولی مسئولین باشگاه کلیه زوایای مطلب رو مد نظر دارند همچنین باز هم بعنوان یک نظر شخصی اعتقادی به حضور بازیکنان پارسال در تیم ندارم . اگر داماش خوب بود ، چرا رفتید ؟![/color:5037e6b3d0]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه نوامبر 26, 2012 8:49 am

از اول فصل هم من چشمم دنبال لک چیرا بود و همون موقع هم می گفتم این رو به تیم اضافه کنیم خیلی خوب میشه ... اما الان که مرتضی ابراهیمی رو آوردیم ، من خودم فکر نمی کنم اصلا نیازی به بازیکن در دفاع وسط داشته باشیم ... چون 3 تا بازیکن عالی و بسیار آماده داریم و یک جوان به نام هادی محمدی که خیلی آینده دار هست و خدای نکرده اگه مصدومیت و محرومیتی داشته باشیم می تونیم ازش استفاده کنیم ...
در مورد دفاع چپ که واقعا نیاز به بازیکنی مثل رحیمی داریم و هیچ حرفی توش نیست ... /7/ /7/
دفاع راست هم بازیکن می خوایم اما به شرطی که یکی از بین کوشکی و سیاه رو رد کنیم ...
مهاجم هم که اگه این خارجی رو نمیاوردیم و غلامی رو بر می گردوندیم ؛ رقابت شدیدی ایجاد می شد و کاملا به نفعمون بود چون غلامی برای رسیدن به تیم ملی تلاشش رو بیشتر از قبل می کنه و از اونور چاووشی و متوسل زاده هم برای بازی کردن بیشتر تلاش می کنند ... اما الان که این خارجی رو آوردیم ، من خودم نمی دونم باید چیکار کنیم /4/ /4/ چون در صورت برگشت غلامی ، هر کدوم از 3 تا فوروارد ما ذخیره بمونند خدایی استعداد سوزی هست و بس ... البته در صورتی که این خارجیه بازیکنی باشه که واقعا فیکسمون بشه نه نیمکت نشین ( به قول هرندی : بازیکن خارجی زمانی باید به تیم اضافه بشه که بهتر از اون تو تیم و بومی ها نداشته باشیم ، وگرنه اگه قرار هست بریم و بازیکن خارجی واسه نیمکت بیاریم از همین جوان های بومی استفاده می کنیم ) ... همین باعث میشه شاید غلامی برنگرده و بره جایی که بازی کنه

به هر حال همه این ها حدس و گمان هست و باید دید در آینده چه پیش میاد /5/ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » دوشنبه نوامبر 26, 2012 9:13 am

به نظرمن ازبین غلامی ومهاجم خارجی یکیرو بایدبگیریم ماسه تامهاجم خوب دیگه داریم تیم ما احتیاج به یک هافبک ودفاع چپ داره
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 26, 2012 9:57 am

[quote:6b47dcbcb7="RASHTBOY"][quote:6b47dcbcb7="Mordab"][size=18:6b47dcbcb7]چهار بازيکن در ليست خريد داماش[/size:6b47dcbcb7]

به گزارش گل، محمد غلامي و ابوذر رحيمي دو بازيکن سابق داماش که در سپاهان و نفت آبادان توپ مي زنند به همراه محسن حميدي و لک چيرا دو بازيکن سابق شاهين بوشهر که يکي در آلومينيوم هرمزگان و ديگري در ليگ کروواسي مشغول بازي است چهار نفري هستند که در ليست خريد درخشان قرار گرفته اند.بايد ديد آيا داماشي ها مي توانند رضايت نامه آنها را از باشگاههاي فعلي شان دريافت نمايند يا خير. درخشان براي دفاع راست گوشه چشمي هم به مسعود نظر زاده دارد. مدافع سابق شاهين و بازيکن فعلي مس کرمان. به نظر مي رسد درخشان براي تقويت تيمش روي بازيکنان خط دفاعي زوم کرده است.[/quote:6b47dcbcb7]
[color=darkblue:6b47dcbcb7]ضمن تشکر از کامنت دوستمان ، باید بعنوان یک نظر شخصی عرض کنم :
شخصاً انتظار جذب بازیکنان بسیار بهتری رو دارم البته این موضوع رو هم نمیشه نادیده گرفت که بنده از پشت میز کامپیوتر به قضیه نگاه می کنم ولی مسئولین باشگاه کلیه زوایای مطلب رو مد نظر دارند همچنین باز هم بعنوان یک نظر شخصی اعتقادی به حضور بازیکنان پارسال در تیم ندارم . اگر داماش خوب بود ، چرا رفتید ؟![/color:6b47dcbcb7][/quote:6b47dcbcb7]

منم با نظرت موافقم,بازیکنایی باید داماش داشته باشه که به عشق تیم و مردم انقدر تلاش کنن که حتی وسط زمین خون بالا بیارن نه اینکه واسه پول برن
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان