از اول فصل هم من چشمم دنبال لک چیرا بود و همون موقع هم می گفتم این رو به تیم اضافه کنیم خیلی خوب میشه ... اما الان که مرتضی ابراهیمی رو آوردیم ، من خودم فکر نمی کنم اصلا نیازی به بازیکن در دفاع وسط داشته باشیم ... چون 3 تا بازیکن عالی و بسیار آماده داریم و یک جوان به نام هادی محمدی که خیلی آینده دار هست و خدای نکرده اگه مصدومیت و محرومیتی داشته باشیم می تونیم ازش استفاده کنیم ...
در مورد دفاع چپ که واقعا نیاز به بازیکنی مثل رحیمی داریم و هیچ حرفی توش نیست ...
دفاع راست هم بازیکن می خوایم اما به شرطی که یکی از بین کوشکی و سیاه رو رد کنیم ...
مهاجم هم که اگه این خارجی رو نمیاوردیم و غلامی رو بر می گردوندیم ؛ رقابت شدیدی ایجاد می شد و کاملا به نفعمون بود چون غلامی برای رسیدن به تیم ملی تلاشش رو بیشتر از قبل می کنه و از اونور چاووشی و متوسل زاده هم برای بازی کردن بیشتر تلاش می کنند ... اما الان که این خارجی رو آوردیم ، من خودم نمی دونم باید چیکار کنیم

چون در صورت برگشت غلامی ، هر کدوم از 3 تا فوروارد ما ذخیره بمونند خدایی استعداد سوزی هست و بس ... البته در صورتی که این خارجیه بازیکنی باشه که واقعا فیکسمون بشه نه نیمکت نشین ( به قول هرندی : بازیکن خارجی زمانی باید به تیم اضافه بشه که بهتر از اون تو تیم و بومی ها نداشته باشیم ، وگرنه اگه قرار هست بریم و بازیکن خارجی واسه نیمکت بیاریم از همین جوان های بومی استفاده می کنیم ) ... همین باعث میشه شاید غلامی برنگرده و بره جایی که بازی کنه
به هر حال همه این ها حدس و گمان هست و باید دید در آینده چه پیش میاد