[quote:e06c803e44="majid13"]{اولم خودم میگم

}
سلام به همه
من مجید مرزی هستم. متولد 1372/7/17
دانشجو رشته گرافیک
اصالتن لشت نشایی. در انزلیچی نوحدان و اینو همه جا بدون هیچ مشکلی میگم. خیلی هم لشت نشا رو دوست دارم. ولی تا 6سالگی اونجا بودیم بعدش سال 1379 اومدیم منظریه رشت ساکن شدیم تا الان.

اولین بار 8سالم بود که با دادشم اومدم استادیوم باورم نمیشد یه روزی همچین سطح فوتبالی رو از نزدیک ببینم. خیلی اون روز حال داد.من تا قبل دوران دبیرستان تیم دومم ملوان سابق که الان شده ململ

بود. چون چیز زیادی از دشمنی و نامردیهایه اون شهر نمیدونستم ولی وقتی یخورده از خیانتاشون به رشتو فهمیدم ازشون متنفر شدم

درسته اصالتا رشتی نیستم ولی عاشق رشت وداماشم

اینو همه دوستام میتونند شهادت بدند. یکی از دلایلی که اینقدر به داماش تعصب دارم اینه که دوست دارم با موفقیتش پرچم رشت همیشه بالا بمونه البته زمانی که با این سایت آشنا شدم تعصبم دو چندان شد. در ضمن همیشه دوست داشتم یه رفیق فوتبالی و با تعصب داماش پیدا کنم که هر وقت میخام بیام استادیوم منت هرکسی رو از دو روز پیش نکنم که آقا امروز بیا باهم بریم ولی از وقتی که فهمیدم همچین سایتی وجود داره خیلی زود با آبرارا ارتباط پیدا کردم (جز پویان و اروند که یه دوستی دوری باهاشون داشتم و دوباره تویه این سایت پیداشون کردم) و دیگه هیچ مشکلی واسه رفتن به استادیوم ندارم.وااااااااااای چقد حرف زدم

[/quote:e06c803e44]
مجید جون پرچمت تاهمیشه بالاست با تعصب ترین خودتی مرد...