[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

پستتوسط majid13 » پنج شنبه جولاي 12, 2012 11:42 pm

سلام به همه وارش اسپرتی های گل :P
واسه اینکه تاپیک مصاحبه بخصوص قسمت بیوگرافیش استقبال خوبی شد تصمیم گرفتم تا این تاپیکو راه بندازم تا همه کاربرا جدید وقدیم بیان خودشونو معرفی کنن.
فقط لطفا یه بیوگرافی کامل (1.نام و در صورت تمایل نام خانوادگی 2.تاریخ تولد 3.محل تولد و اصلیت 4.محل زندگی 5.میزان تحصیلات و رشته ی تحصیلی و ...) از خودتون بگید.
آخرين ويرايش توسط majid13 on جمعه جولاي 13, 2012 10:05 pm, ويرايش شده در 2.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه جولاي 12, 2012 11:44 pm

{اولم خودم میگم :D }
سلام به همه /2/
من مجید مرزی هستم. متولد 1372/7/17
دانشجو رشته گرافیک
اصالتن لشت نشایی. در انزلیچی نوحدان و اینو همه جا بدون هیچ مشکلی میگم. خیلی هم لشت نشا رو دوست دارم. ولی تا 6سالگی اونجا بودیم بعدش سال 1379 اومدیم منظریه رشت ساکن شدیم تا الان. :P اولین بار 8سالم بود که با دادشم اومدم استادیوم باورم نمیشد یه روزی همچین سطح فوتبالی رو از نزدیک ببینم. خیلی اون روز حال داد.من تا قبل دوران دبیرستان تیم دومم ملوان سابق که الان شده ململ :lol: بود. چون چیز زیادی از دشمنی و نامردیهایه اون شهر نمیدونستم ولی وقتی یخورده از خیانتاشون به رشتو فهمیدم ازشون متنفر شدم :( درسته اصالتا رشتی نیستم ولی عاشق رشت وداماشم :P اینو همه دوستام میتونند شهادت بدند. یکی از دلایلی که اینقدر به داماش تعصب دارم اینه که دوست دارم با موفقیتش پرچم رشت همیشه بالا بمونه البته زمانی که با این سایت آشنا شدم تعصبم دو چندان شد. در ضمن همیشه دوست داشتم یه رفیق فوتبالی و با تعصب داماش پیدا کنم که هر وقت میخام بیام استادیوم منت هرکسی رو از دو روز پیش نکنم که آقا امروز بیا باهم بریم ولی از وقتی که فهمیدم همچین سایتی وجود داره خیلی زود با آبرارا ارتباط پیدا کردم (جز پویان و اروند که یه دوستی دوری باهاشون داشتم و دوباره تویه این سایت پیداشون کردم) و دیگه هیچ مشکلی واسه رفتن به استادیوم ندارم.وااااااااااای چقد حرف زدم /21/ :lol:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 13, 2012 5:08 am

سلام
من پوریا بالازاده بچه بزرگ‌ترین شهر تاریخی در شمال کشورهستم (گسکر)که الان به انزلیچی تبدیل شده این انزلیچی زیبا طاهرگوراب نام داره که به مجموع چند رویستا گسکرات میگویند
متولد :فروردین 1372
من حدود 9 سال رشت زندگی میکنم که خیلی هم خوب بوده
من دانشجو رشته طراحی معماری ودکراسیو داخلی هستم که عاشق رشتمم
محل زندگیم دروازه ست :wink:
من از دوران استقلال رشت که افشین ناضمی بازی میکرد میومدو ورزشگاه
البته شما میدونین ناضمی بچه صومه سراست ماهم اون موقع خونمو صومه سرا بود ... فکر کنم اواین بازیکه اومدم ورزشگاه استقلال رشت با پاس بود
یه چیز دیگه که باید بگم این که من تو بیمارستان روبه رو عضدیه (حمایت مادران ) الزهرای کنونی به دنیا اومدم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 13, 2012 6:18 am

به نام خدا
حمزه صداقت هستم 58 کیلو از رشت :arrow:
متولد محله پیر کلاچای رشت پدرم متولد سراه پاستوریزه هست و پدر بزرگم و پدرش متولد محله سرچشمه رشت(نزدیک لب آب) بودندالبته یه پسوند هم آخر فامیلیمون داریم که "بجاربنه "هست که محلی هست در رشت نزدیک آج بیشه،و این هم به خاطر اینه که پدر پدربزرگم از خانهای قدیمی رشت بودند و کل اون محل (بجاربنه)جز ملکشون بود (البته فامیلهای پدریم سر بابابزرگم رو کلاه گذاشتند و از اون همه دارایی فقط پسوندش به ما ارث رسید!)
دیپلم رشته مکانیک از هنرستان فنی چمران(یکی دو بار دانشگاه قبول شدم ولی به دلایل شخصی نرفتم)
4 سال هم کشتی گیر بودم. /4/ دیگه همین!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » جمعه جولاي 13, 2012 7:05 am

سلام
اردلان ملكي هستم . متولد 6 دي 1367 در رشت .
الان در گلسار (بلوار گيلان) سكونت دارم ولي خودم رو بچه اينجا نميدونم چون تا 17-18 سالگي پشت صداسيما مينشستيم و اخلاقياتم شبيه بچه هاي اونجاست بيشتر.
مهندس مكانيك هستم از دانشگاه گيلان و از امسال هم واسه ارشد ميرم تهران و متاسفانه بازهاي داماش رو كم و بيش از دست ميدم.
به دليل شغل پدرم (فيلمبردار صداوسيما) از 5 سالگي تمام بازي هاي سطح اول استان رو ورزشگاه بودم (تو جايگاه صداسيما) و اولين بازي اي كه يادم مياد بازي شهرداري رشت و استقلال در جام خزر بود كه با ضربه ايستگاهي مهرانپور استقلال 1-0 برد.
امسال هم معمولا جايگاه H مينشستم ولي فصل جديد ميام پشت دروازه تا قيافه نحس اين بشكن بالا بندازها رو نبينم.
همين ديگه هرچيزي رو كه نگفتم يادم رفت :!:
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » جمعه جولاي 13, 2012 7:56 am

حامد متولد رشت 1368/6/2 . ساکن محله جانبازان. پدر ومادر اصالتا لشت نشایی هستند.
از 86 تا 90 دانشگاه گیلان علوم اجتماعی خوندم، خوشبختانه ارشد هم قبول شدم و دوباره جامعه شناسی رو ادامه میدم.
و متاسفانه کارمند.
و عاشق رشت
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه جولاي 13, 2012 8:08 am

سلام ، مجید هستم متولد رشت سال 1352 ، کودکیم در محله مسجد صفی مابین صدای اذان مسجد و سر صدای مسگرای راسته مسگران که حالا دیگه نشونی ازشون نیست گذشت البته ریشه پدریم ساکن محله سید ابوالقاسم بودند و ریشه مادری تا چهار جد قبلترش که خبر دارم نعل بند در زرجوب بود (لاستیک فروش امروزی! )
پدر پدربزرگ پدریم اما زرگر بود و از آنجا که نسبت به خانمها حساس بود!! ( به علت مذهبی ) زرگری رو کنار گذاشت رفت روحانی شد . و پدربزرگم کارخونه جوراب بافی داشت و چون اون سالها کارگرای زن در جوراب بافی ها کار میکردند در امتداد حساسیت پدر کارخونه رو بست و در بازار مسجد صفی مغازه باز کرد ! ( روحانی نشد ولی خوب کمتر از یک روحانی نبود! ) من اما با پدر تمام بازیهای سپیدرود رو در ورزشگاه بودم پدر سپیدرودی دو آتشه بود و طبعا منم ! گرچه همیشه از لباس شطرنجی آبی و سفید ایرانمهر بیشتر خوشم می یومد!
تحصیلاتم هم لیسانس مدیریت صنعتی هست که البته کارم هیچ ربطی بهش نداره!
فکر کنم پر چونگی کردم ! کلام آخر اینکه خیلی خیلی خوشحالم که عضو کوچکی از این سایت ارزشمند هستم و این شانس رو دارم که با هوادارهای خونگرم داماش هم صحبت بشم .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Majid_Rasht در جمعه جولاي 13, 2012 7:21 pm .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » جمعه جولاي 13, 2012 8:41 am

سلام خدمت همه آبراران.. پیام هستم . متولد 17/9/71. اصلیت واسه سراوان هستم. (انزلیچی دوم گیلان :lol: ).
دانشجوی رشته عمران هستم. 11 ساله تو رشت هستم. الان هم محله عشق داماش :!: (شهرک قدس ) میشینم.
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه جولاي 13, 2012 8:48 am

روزبه هستم واسه خود رشت پدر مادرم رشتی هستن متولد 1368 ساکن گلسار هستم و از بچگی هم اینجا بزرگ شدم.دانشجوی کارشناسی عمران هستم که دو ترم دیگه تموم میکنم. تو بازیهای داماش هم جایگاه H میشینم. اولین باری که اومدم ورزشگاه عضدی چهارم دبستان بودم که استقلال رشت با پرسپولیس بازی داشت. تاریخ رو خیلی دوس دارم تاریخ گیلان میرزای بزرگ (کبیر نگفتم چون عربیه) کوروش بزرگ. خلاصه عاشق داماش عاشق گیلان و عاشق بافرهنگترین مردمان ایران رشت هستم /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه جولاي 13, 2012 9:18 am

سلام ارسلان(مسرور) هستم متولد 1369/11/20 در رشت زندگی میکنم محله سیاه اسطلخ.از وقتی به دنیا اومدم تو رشت زندگی میکردم و دور بودن از رشت برام خیلی سخت.البته اصالتا بچه نوده لشت نشاء هستم که الان هم اونم جزء رشت.دانشجو هستم ترم 5 رشته ی حقوق و فصل پیش هم همه ی بازی هارو رفتم ورزشگاه جز بازی با سایپا که نتونستم بیام.جایگاهم تو ورزشگاه با برو بچه های تیفوسی پشت دروازه ام.خیلی ممنون از این تایپیک جالب
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه جولاي 13, 2012 9:23 am

سلام
مهران هستم متولد 69.کارشناس علوم ازمایشگاه.بچه سیاه اسطلخ رشت هستم اما چند ساله اومدیم پارک نیکمرام
عشق داماش و رشت.متنفر از مردم ایران غیر گیلان
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط aaataaa » جمعه جولاي 13, 2012 9:27 am

عطا هستم متولد 67 ساکن منظریه متولد رشت پدر مادرم اصالتا رشتین
کارشناسی کشاورزی از دانشگاه گیلان.در حال حاضر سرباز سپاه هستم تو خشکبیجار.
بازی پرسپولیس-داماش که تو نیشابور آموزشی بودم پادگانو گذاشتم رو سرم که داماش 2-1 جلو بود :!:

کوچیکتر بودم تو استقلال شهرداری بازی میکردم تو دانشگاه عضو تیم دانشگاه بودم که واسه اصرار خانواده به درس بیخیال فوتبال شدم 8O
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MOEIN_NEW2010 » جمعه جولاي 13, 2012 11:03 am

[quote:e06c803e44="majid13"]{اولم خودم میگم :D }
سلام به همه /2/
من مجید مرزی هستم. متولد 1372/7/17
دانشجو رشته گرافیک
اصالتن لشت نشایی. در انزلیچی نوحدان و اینو همه جا بدون هیچ مشکلی میگم. خیلی هم لشت نشا رو دوست دارم. ولی تا 6سالگی اونجا بودیم بعدش سال 1379 اومدیم منظریه رشت ساکن شدیم تا الان. :P اولین بار 8سالم بود که با دادشم اومدم استادیوم باورم نمیشد یه روزی همچین سطح فوتبالی رو از نزدیک ببینم. خیلی اون روز حال داد.من تا قبل دوران دبیرستان تیم دومم ملوان سابق که الان شده ململ :lol: بود. چون چیز زیادی از دشمنی و نامردیهایه اون شهر نمیدونستم ولی وقتی یخورده از خیانتاشون به رشتو فهمیدم ازشون متنفر شدم :( درسته اصالتا رشتی نیستم ولی عاشق رشت وداماشم :P اینو همه دوستام میتونند شهادت بدند. یکی از دلایلی که اینقدر به داماش تعصب دارم اینه که دوست دارم با موفقیتش پرچم رشت همیشه بالا بمونه البته زمانی که با این سایت آشنا شدم تعصبم دو چندان شد. در ضمن همیشه دوست داشتم یه رفیق فوتبالی و با تعصب داماش پیدا کنم که هر وقت میخام بیام استادیوم منت هرکسی رو از دو روز پیش نکنم که آقا امروز بیا باهم بریم ولی از وقتی که فهمیدم همچین سایتی وجود داره خیلی زود با آبرارا ارتباط پیدا کردم (جز پویان و اروند که یه دوستی دوری باهاشون داشتم و دوباره تویه این سایت پیداشون کردم) و دیگه هیچ مشکلی واسه رفتن به استادیوم ندارم.وااااااااااای چقد حرف زدم /21/ :lol:[/quote:e06c803e44]

مجید جون پرچمت تاهمیشه بالاست با تعصب ترین خودتی مرد...
نماد کاربر
MOEIN_NEW2010
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 06, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » جمعه جولاي 13, 2012 11:03 am

سلام محمد هستم متولد 29/6/64 صادره از رودسر فوق لیسانس تکثیر و پرورش آبزیان هستم از کلاس 4 رشتم از همون موقع هم اومدم ورزشگاه ... معمولا هم پشت نیمکت داماش میشینم.... یادمه زمانی که پگاه بود اسم تیممون یکی ار بالای سرم یه بطری 1.5لیتری آب رو پرتاب کرد میخاست کمک داورو بزنه اما زد تو سر برند کرواس ................. /4/
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arman-persia » جمعه جولاي 13, 2012 12:00 pm

سلام

آرمان هستم

متولد ۶۹/۱۱/۰۵

دانشجوی رشتهٔ برق قدرت دانشگاه آزاد لاهیجان

ساکن فلکهٔ گاز

بین همهٔ تیمهای دنیا عشق است داماش را