در حالي كه زمان زيادي به پايان رقابتهاي ليگ برتر باقي نمانده است، سياوش اكبرپور مهاجم استيل آذين با چند پيشنهاد جالب توجه مواجه شده است. او يك فصل بد را پشت سر گذاشت و به عقيده خيليها درجدايي از استقلال اشتباه كرد. حالا او به دنبال جبران ناكامي در اين فصل است و بايد ديد سياوش فصل آينده در كدام تيم بازي خواهد كرد. او همچنان به استقلال فكر ميكند و از طرفي بازي كردن در تيم قلعهنويي را هم دوست دارد و در نهايت بايد ديد چه تصميمي خواهد گرفت. اكبرپور كه معمولا ارتباط محدودي با رسانهها دارد گفتوگويي اختصاصي را با خبرنگار سايت گل انجام داد.
*ميگويند با داماش گيلان تمام كردي؟
خير اين اخبار دروغ است.
*ولي امير عابديني گفته كه با تو مذاكره كرده است؟
آقاي عابديني با من تماس گرفت و مهم به خاطر اينكه احترام خاصي براي ايشان قائل هستم به دفترش رفتم.
*يعني قرارداد امضا نكردي؟
خير. من هيچ توافقي با آقاي عابديني نكردم. من در حال حاضر بازيكن استيل آذين هستم و اين اصلا درست نيست در شرايطي كه با اين تيم قرارداد دارم با تيم ديگري مذاكره كنم. من پيشنهادهايي دارم ولي بعد از پايان فصل تصميم خواهم گرفت.
*دوست داري به داماش بروي؟
فعلا هيچ چيز نميدانم. بايد تا آخر فصل صبر كنم.
*مثل اينكه هنوز هم به استقلال فكر ميكني؟
من يك استقلالي هستم و همه ميدانند كه چقدر به اين تيم تعصب دارم. من حرفهايم را قبل زدهام و بهتر است ديگر چيزي در اين مورد نگويم.
*فكر ميكني استقلاليها به تو پيشنهاد بدهند؟
نميدانم.
*باز هم ميخواهي مثل فصل بعد خيلي زود تصميم بگيري؟
من اينبار همه چيز را بررسي خواهم كرد و عجولانه تصميم نخواهم گرفت. حتي صبر ميكنم تا ببينم استقلال پيشنهاد ميدهد يا خير.
*اگر استقلال پيشنهاد نداد چه كار ميكني؟
من دوست دارم دوباره به استقلال برگردم ولي اگر اين اتفاق رخ نداد يك سورپرايز رو ميكنم!
*منظورت چيست؟
منظور خاصي ندارم. حالا تا آخر فصل خيلي مانده و بهتر است كه زياد موضوع را حساس نكنيم.
*راستي دوست نداري در تيم امير قلعهنويي بازي كني؟
رابطه من با قلعهنويي نزديكتر از آن چيزي است كه خيليها فكر ميكنند. رابطه او با من يك رابطه پدر و پسري است و من درصد زيادي از فوتبالم را مديون قلعهنويي هستم. امیرخان وقتي 18 سال سن داشتم به استاديوم آزادي آمد و بازي من را از نزديك تماشا كرد و زماني كه در استقلال بودم خيلي به من ميدان داد. من دوست دارم دوباره زيرنظر اين مربي كار كنم.
*ولي او سال گذشته به تو پيشنهاد داد كه قبول نكردي. درست است؟
اگر قلعهنويي اينبار پيشنهاد بدهد مطمئن باشيد آن را رد نميكنم.